doctortilac
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
αλεχ ο κωστας γηρηζη με το αεροπλανο ΄που θα του παω
Πας πάλι ρε θηρίο;;;εχεις δικιο ντοκτορ, την κανω με ελαφρα.
10 μεινανε.
θα σου χω ζεστανει και τη θεσηαλεχ ο κωστας γηρηζη με το αεροπλανο ΄που θα του παω
Άντε και gold εύχομαιμολις εγινα silver στην αντε και εις ανωτερα...
κερναω som tam
το "θρονο" σου στην πατταγια εννοουσακωστα δεν καταλαυες εγω θα σου ζεστανω τη θεση.
μου αρεσεις argyt....
ΥΓκοιταξε κ λιγο το θεμα με τα τσιγαριλικια... εχεις φαει κολημα....)
500 ποστ μπράβο παιδιά να τα χιλιάσουμε...
ται φορ εβερ!!!
και τους σβησμενους....χώρια τα σβησμένα
Δεν μου λες.εσυ συνηγορος του μακακα εισαι?αρα ακομα ενας Μακακας !!!!ασε τις φιλοσοφιες σου και δες μπροστα την ζωη Γιατι εδω που ειμαι προσπαθεις και παντα θα προσπαθεις να ερχεσαι και εκει που θα παω ΣΥΓΟΥΡΑ θα ακολουθησεις!αντε και καλα ....!Τωρα για οσα γραφοντε σχετικα λυπαμε γιατι δειχνετε εκεινο το επιπεδο που εμεις εδω προσπαθουμε να ξεχασουμε απεναντι στους ξενους,και που ειληκρινα το εχουμε καταφερη,και το θυμομαστε σε καποιες τετοιου ειδους καταστασεις!!μου αρεσεις argyt....
ξερεις γιατι..??
γιατι με επιβεβαιωνεις....!!!
δεν εχω να απαντησω κατι αλλο... Πιστεψε με... Εχεις απαντησει εσυ για ολους... αλλα κ για ολα οσα εχουν ηδη γραφει εδω....
Οσοι βλεπουν... κρινουν.....
Να σαι καλα.. κ να προσεχεις τα νευρακια σου... γιατι η ζωη θελει κ χαμογελα...!!!!
ΥΓκοιταξε κ λιγο το θεμα με τα τσιγαριλικια... εχεις φαει κολημα....)
και τους σβησμενους....
Ε οκ,μερικοί σβησμένοι έχουν μεταλλαχτεί...
Μετά από ερευνά και με τη βoιθια των συντρόφων από το forum έχω κατάληξη στα νησιά ko chang ko samui – ko samet .
Ξέρει κανένας σύντροφος ποιο είναι το πιο όμορφο σε φύση παράλιες και ανεπηρέαστο από την τουριστική ανάπτυξη.
Επίσης αν δεν κάνω λάθος από Ko samui έχεις την δυνατότητα να πας και σε αλλά νησάκια σωστά?