Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Μηνύματα
1.664
Like
72
Πόντοι
16
ΩΩΩΩΩΩΩΧΧΧΧΧ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΠΑΛΙ ΟΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ   :jerking: :jerking: :jerking:
ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ :badair:
 

kreatosoupa

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Μηνύματα
101
Like
0
Πόντοι
1
Προσεχε μη σου γεμισει η καρτα μνημης και δεν βγαζει αλλες φωτο, χαχαχα. Ε ρε ληγμενα που παιρνει ο κοσμος!!!!
 

dimitlakis

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Μηνύματα
117
Like
2
Πόντοι
1
αφηστε το παιδι ρε να εκφραστει... καλα και εχουμε και αυτον και μας κανει να γελαμε με τις μαλακιες του....στην τελικη ποιος δουλευει ποιον,δεν εχει αποδειχτει 100%. αν και με τοσες λεπτομερειες, κανας παλιος ειναι που ιδονηζεται και ερεθηζεται την αρα που γραφει και νομιζει πως αυτος ειναι ο εξυπνος και εμεις οι μαλακες.... :headbang: :jerking:
 

kreatosoupa

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Μηνύματα
101
Like
0
Πόντοι
1
Ψυχιατρικη περιπτωση καθαρα. Αλλα με τις τιμες των φαρμακων εκει που ειναι και τωρα με τα γενοσημα, ποιος να τον κατηγορησει που τα εκοψε η παιρνει ληγμενα παραεισαγωγη απο Μπαγκλαντες?  :2funny:
 

mister kamagra

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2012
Μηνύματα
211
Like
0
Πόντοι
1
Συνεχίζω από την Δευτέρα.

Κατά της 10 το βράδυ κατεβήκαμε κάτω η κοπέλα από την παραλία εφόσον μου άφησε το τηλεφωνώ της έφυγε έμεινε μόνο η φίλη του Αυστραλού. Μου λέει πάμε να σου γνωρίσω τους Έλληνες. Του λέω τη παίζει με αυτήν και μου λέει μην στεναχωρούμε μόνο να την βγάζω φώτος και τίποτα άλλο όχι λεφτά και θα είναι μαζί μου. Δεν μου φάνηκε άσχημη ιδέα. Πήγαμε στο σουβλατζίδικο ήτανε μόνο ο ένας από τους Ροδιτες τον γνώρισα καλό παιδί Δεν τον δουλεία αυτόν του είπα κάποια άλλην μέρα με ποιο πολύ κόσμο θα πάω για να τραβήξω. Μου έκανε κάποιες ερωτήσεις αλλά λόγο μπύρας τον απέφευγα. Ύστερα πήγαμε απέναντι όχι στο γωνιακό που είναι ένα καλό ρεσταυραντ αλά στο πρώτο μπαρ μέσα στο στενό που είναι ενός Εγγλέζου εκεί ήταν  και κάποιοι Έλληνες γέροι μόνιμη που τους εγνωρισα και αυτούς και κάτσαμε και ήπιαμε μέχρι της 2 τα ξημερώματα. Πτώμα εγώ από όλην την μέρα πάμε για ξενοδοχείο κάνω κίνηση για να βάλω το χέρι στη τσέπη και μου λέει ο Αυστραλός ότι είναι δικά του και του Εγγλέζου. Η κοπέλα ήρθε μαζί μου στο δωμάτιο. Μου λέει ο Αυστραλός αύριο που θα ξυπνήσω θα πάω στο Hilton  Το ξενοδοχείο που διευθυντής είναι ο ξάδελφος του και τον ενδιαφέρει να τον δουν στην Αυστραλία. οκ του λέω και έτσι τελείωσε η μέρα. Λογαριασμοί είχα 866 μπατ και επλειροσα μηχανάκι 40 μου μείνανε 826 μπατ. + τα 716 ευρώ. Απολογισμός Έφαγα ήπια γάμησα 2 γκόμενες και όλα αυτά με 40 μπατ καλά για σήμερα.

Συνεχίζετε.
 

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Μηνύματα
816
Κριτικές
37
Like
1.564
Πόντοι
8.165
Έλεος,τόσες αρλούμπες είχα να διαβάσω πολύ καιρό :headbang: Πάντως για σενάρια επιστημονικής φαντασίας είσαι κορυφή :dancing:
 

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Μηνύματα
613
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Kamagraκο... Αν τα αγγλικά σου είναι όπως τα Ελληνικά που γράφεις τότε είμαστε σίγουροι για τις συνεννοήσεις σου με τον Αυστραλό και τον Αγγλο!
 

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Μηνύματα
2.807
Like
144
Πόντοι
16
Ρε Καμαγκρα,λύσε μου μια απορία...
Πως είναι δυνατόν να αλλαξες στο ανταλλακτηριο του Σουβαρναμπουμι το ευρω με 40.56 (παίρνοντας 4056 μπατ για 100 ευρω); :think:
Τη στιγμη που στο super rich που δίνει το καλύτερο exchange rate σε ολόκληρη τη Ταυλανδη,τη συγκεκριμένη μέρα πουλαγε 40.05;
Και όλοι ξέρουμε πως τα ανταλλακτηρια του Σουβαρναμπουμι,λόγω της προμήθειας του αεροδρομίου,δίνουν το χειρότερο rate...Στη ΚΑΛΎΤΕΡΗ λοιπόν να αλλαζες με 39.50 εώς 39.60.... ;)
Ρε μπαγασακο...Μηπως μας δουλεύεις ότι είσαι Ταυλανδη?..(Εντός ολίγου βέβαια θα μάθω γιατι θα μου το σφυρίζουν οι admins μέσω της ip σου... ;))
Σε κάθε περίπτωση,είτε είσαι,είτε δεν είσαι κάτω,το 40.56 του Σουβαρναμπουμι είναι μεγάλο μουσι...
:2funny:
Και κανε μου και μια χάρη...
Πες μας σε παρακαλω ποιο είναι το οίκημα κοντα στη Μπουακαο,που με 4000 μπατ σου δίνει δωμάτιο με όλα τα κομφορ για 28 μέρες..
Θα είναι μια μεγάλη προσφορα στη παγκόσμια κοινότητα των σεξοτουριστων,μιας και σε ολόκληρο το pattaya addicts καθώς και σε όλα τα αλλα φόρουμ,τα δεκάδες χιλιάδες μέλη,δεν έχουν ακόμα βρει τόσο φτηνο κατάλυμα γύρω απο τη Μπουακαο...
Άνοιξε τους τα ματια ρε Καμαγκρα.. :2funny:
 

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Μηνύματα
1.242
Like
32
Πόντοι
16
Ετσι μπραβο παλλικαρια μου ταιστε κι αλλο τον αρχοντα των τρολλς    :dancing:
 

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Μηνύματα
1.190
Κριτικές
21
Like
341
Πόντοι
2.027
ρε καμαγκρα δεν μας λες το ονομα εκει που μενεις ..του hostel εννοω...γιατι ετσι το καταλαβα απο την περιγραφη....οχι για να παω εκει.... αλλα επειδη το καλοκαιρι εμεινα στο rcon που λογικα ετσι που το περιγραφεις ειναι καπου απεναντι του...να δω που περιπου βρισκεσαι...επισης αν μπορεις βαλε και την διευθυνση.....και επισης αν αληθευουν ολα αυτα που περιγραφεις απο εμενα respect.....αλλα δεν το νομιζω....οσο καλος δημοσιογραφος-ρεπορτερ-σκηνοθετης εισαι...αλλα προσεχε εκει τους οδηγους των τοοκ-τοοκ μην σε φανε λαχανο οπως και τον αγγελοπουλο πανω στην δουλεια....κριμα θα ειναι...  :cool2: :cool2: :cool2:
 

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.161
Like
1.156
Πόντοι
216
Φίλε Κamagra είσαιφοβερός!!!!!!
Μόνο που είναι  πιο πιθανό είναι να σε χαιρετήσει ο Μητσοτάκης και να κερδίσεις το λόττο στα καπάκια παρά να σε κεράσει Ταϋλανδέζα στο δρόμο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πάντως συνέχισε εγώ γουστάρω τρελλά την ιστορία σου :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
 

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Μηνύματα
248
Like
0
Πόντοι
1
Η πυρκαγιά ξέσπασε στον 15ο όροφο του Grand Mercure Park Avenue Hotel, κοντά στη λεωφόρο Σουκχουμβίτ, γύρω στις 23:45 τοπική ώρα (16:45 ώρα Ελλάδος).
Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του από πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα σε ένα μεγάλο ξενοδοχείο στο κέντρο της Μπανγκόκ, από το οποίο χρειάστηκε να απομακρυνθούν ξένοι, ανακοίνωσαν σωστικά συνεργεία.

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και πέντε τραυματίστηκαν από την πυρκαγιά, σύμφωνα με το κέντρο διάσωσης Erawan της κυβέρνησης, το οποίο διευκρίνισε ότι η πυρκαγιά έχει τεθεί υπό έλεγχο.

"Βοηθάμε τους ξένους που βρίσκονταν στο ξενοδοχείο", δήλωσε παράλληλα αξιωματικός της αστυνομίας που βρίσκεται εκεί.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με αν κάποιοι άνθρωποι έχουν εγκλωβιστεί μέσα στο ξενοδοχείο.
 

Επισκέπτης
Φίλε Κamagra είσαιφοβερός!!!!!!
Μόνο που είναι  πιο πιθανό είναι να σε χαιρετήσει ο Μητσοτάκης και να κερδίσεις το λόττο στα καπάκια παρά να σε κεράσει Ταϋλανδέζα στο δρόμο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πάντως συνέχισε εγώ γουστάρω τρελλά την ιστορία σου :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Τελικα ο kamagras καταφερε-αν και απων αρκετο καιρο-ολο το φορουμ να ασχολειται μαζι του.....μαλλον -εγω λεω τωρα-ειναι ικανοτητα του συγκεκριμενου ατομου!!!!αρα πολυ πιθανο να καταφερνει ολα αυτα στην Ταυλανδη στο Καταρ ,αλλα και στην Αθηνα....
 

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Μηνύματα
1.328
Like
0
Πόντοι
16
Εσένα τώρα γιατί σε κάνανε Warned? :think:

Πάντως βλέπω ότι οι περιγραφές-ανταποκρίσεις δεν έχουν πέραση πια.
Αρέσει το φανταστικό και η παπαρολογία γιατί έχει πλάκα
Πέραν τούτου η πραγματική ζωή στη Ταϊλάνδη δεν σταματάει
για τους λάτρεις των ερωτικών βραδιών της χώρας του Σιάμ,
για σένα φίλε Λάκη που μας απαρνήθηκες
αλλά και για όσους άλλους φίλους δεν λένε λέξη
Συνεχίζω πιστός στρατιώτης τις βαρετές μου ανταποκρίσεις.
 

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Μηνύματα
1.328
Like
0
Πόντοι
16
Άγρια Δύση και ελεύθεροι σκοπευτές
Μόλις πέφτει η νύχτα στη γειτονιά τα πάντα έχουν μία ιεροτελεστία.Τα καροτσάκια φαγητών ετοιμάζουν τις λιχουδιές για τα εργαζόμενα κορίτσια και  τους περαστικούς.
Οι μικροπωλητές ανάβουν τις λάμπες και περιμένουν τους βραδινούς πελάτες.
Τα γκόγκος και τα γύρω μπαρ έτοιμα για μία ακόμη κολασμένη νύχτα και τα κορίτσια τους μαζεύονται σαν τα μυρμήγκια που μυρίστηκαν ζάχαρη.
Με το φίλο είπαμε να τιμήσουμε το δρόμο με τα σαλούν.Soi cowboy!Εκείνος πήγαινε για πρώτη φορά και κατάλαβα την έκπληξη του όταν φτάσαμε.Κατευθείαν και χωρίς δεύτερη σκέψη Σαρκ!Τα μπιμπελό με τις λευκές διάφανες φουστίτσες.Μια και μια.Ο δικός μου έπαθε πλάκα και εμένα μου τρέχανε τα σάλια.
Συγκρατήθηκα και μετά την πρώτη μπύρα πήγαμε παρακάτω.Ο άλλος γούσταρε μία φατσούλα που καθόταν έξω από ένα παρακμιακό μπαρ.Μέσα άδειο.
Την κέρασε ένα ποτό αλλά δεν του κάθισε, τέσσερα χιλιάρικα  του ζήτησε για να τον ξεφορτωθεί μάλλον.Εγώ δεν γούσταρα καθόλου, ο νους μου ήταν στο R4 και τη μαυρομάλλα κούκλα που έπαιζε τη σερβιτόρα.
Η ενσάρκωση αγγέλου απουσίαζε όμως.Στις πίστες ατέλειωτα τα μπιμπελά.Το νούμερο δέκα ήταν όλα τα λεφτά, αλλά λεφτά δεν υπάρχουν απόψε.Προτίμησα ένα σαραντάκιλο μαυριδερό πιθηκάκι που σεργιάνιζε στη γνωστή πλατεία αγοραπωλησίας γρήγορου έρωτα.
Η Τζεν είχε πολύ πλάκα και μου υποσχέθηκε ότι για μια ώρα με ένα χιλιάρικο θα μου τα κάνει όλα!
Για να δούμε ρε φρούτο τι καπνό φουμάρεις και εσύ.Τη κόβω βιαστική και την προειδοποιώ με κάρτα.Μετά το ντους έρχεται και αρχίζει τα γλυφιτζούρια.Στα ενδότερα στην αρχή ήταν στενή αλλά μετά χάος.Για αυτό αλλάζω γήπεδο και παίζω κόντρα στον αέρα.Επαιζε όμως γερή άμυνα και δεν έλεγε να δεχτεί γκολ.
“Μωρή” της λέω “you tell me you do everything”!
“Νο behind `pls”.
Βγάζω την κόκκινη κάρτα…εννοώ τη φιάλη με το φραουλιζέ λιπαντικό και την αλείφω αφού αλλάζω προφυλαχτικό και της τάζω εξτραδάκι, τι να κάνω που δεν τέλειωνε ο αγώνας στο προηγούμενο γήπεδο.
Με τα λιπαντικά και τη τσαχπινιά σιγά σιγά μπήκα μέσα της.Ο ανορθοδοξος πόλεμος είχε ξεκινήσει.
Τρελλάθηκα όταν την είδα να παίζει με το μουνάκι της.Αυτό πρώτη φορά είδα να το κάνει Ταϊλανδέζα!
Έδειχνε να πονάει λίγο αλλά και να το ευχαριστιέται κυρίως με τα δάχτυλά της.Εγώ εκεί που πριν ήμουν ψόφιος κοριός έγινα Ράμπο και εκτελεστής.Αυτά είναι!Σπάνια κάθεται Ταιλανδή από πίσω.Η προχωρημένη ώρα αλλά και το έξτρα τιπ την έκαναν να λυγίσει.Εννοείται  αν είσαι XL το ξεχνάς… χα χα
Σε λίγα λεπτά δέχτηκα διαταγή από το πάνω κεφάλι να αρχίσει το πυρ.Το κάτω κεφάλι με δύναμη και ορμή ρίχνει όλα τα πυρομαχικά που είχε κρυμμένα στη θαλάμη του
Χιλιάδες καυτές σφαίρες πέσαν κατά κύματα πάνω στον εχθρό.Στην αρχή σημάδεψα τη καρδιά της αλλά κρυβόταν πίσω από τα μικρά της βυζάκια.
Τα βλήματα απλώθηκαν πάνω στο στήθος και το λαιμό της.Έκανα μια ύστατη προσπάθεια να ρίξω μερικές σφαίρες στο πρόσωπο της αλλά δεν είχα πολλά πυρομαχικά.Μόνο μια δυό την πέτυχαν στα χείλη.Εκείνη γελούσε και εγώ ήμουν τελειωμένος.Αναποδιές…τελικά ποιος νίκησε ποιόν, μάλλον εκείνη αφού και φρέσκια ήταν και αμοιβή πήρε και θα συνέχιζε ίσως τις μάχες παραπέρα.
Ώσπου να συνέλθω το κορίτσι σηκώθηκε, έκανε fast douche και όρμησε στο μέτωπο.
Είναι τρελές αυτές οι freelancers!
Αποκαμωμένος αλλά βαθειά χαλαρωμένος σκέπτομαι από τώρα τι θα έχει το αυριανό ρεπερτόριο.


[size=9pt]Στη φωτό έπεσε επεξεργασία γιατί πασπαλίστηκε με πούδρα και έγινε σα ζόμπι το σκασμένο χα χα…[/size]

 

Συνημμένα

  • Deep Throat.jpg
    Deep Throat.jpg
    120,9 KB · Εμφανίσεις: 18

0GIANNISNIK

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Μηνύματα
41
Like
0
Πόντοι
0
παίδες Ο Κamagra το τέλειο γράψιμο με τόσες λεπτομέρειές. Love you sort time σε ξεπέρασε στα σενάρια , ΜΕ διαφορά  είναι  ότι τα ζει κιόλας στην Ταΐλάνδη  
 

victoriatus

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Μηνύματα
209
Κριτικές
3
Like
714
Πόντοι
81
Αλλη μουφα, ειναι που η Qatar air μονο τα ποδια δεν του φιλησε.Σιγα μην τον εβαλε να κατσει και διπλα στον πιλοτο!!! :idiot:(ειμαι golden member στην qatar air και κατι ξερω λιγο παραπανω!)
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
Συνεχίζω από την Δευτέρα.

Κατά της 10 το βράδυ κατεβήκαμε κάτω η κοπέλα από την παραλία εφόσον μου άφησε το τηλεφωνώ της έφυγε έμεινε μόνο η φίλη του Αυστραλού. Μου λέει πάμε να σου γνωρίσω τους Έλληνες. Του λέω τη παίζει με αυτήν και μου λέει μην στεναχωρούμε μόνο να την βγάζω φώτος και τίποτα άλλο όχι λεφτά και θα είναι μαζί μου. Δεν μου φάνηκε άσχημη ιδέα. Πήγαμε στο σουβλατζίδικο ήτανε μόνο ο ένας από τους Ροδιτες τον γνώρισα καλό παιδί Δεν τον δουλεία αυτόν του είπα κάποια άλλην μέρα με ποιο πολύ κόσμο θα πάω για να τραβήξω. Μου έκανε κάποιες ερωτήσεις αλλά λόγο μπύρας τον απέφευγα. Ύστερα πήγαμε απέναντι όχι στο γωνιακό που είναι ένα καλό ρεσταυραντ αλά στο πρώτο μπαρ μέσα στο στενό που είναι ενός Εγγλέζου εκεί ήταν  και κάποιοι Έλληνες γέροι μόνιμη που τους εγνωρισα και αυτούς και κάτσαμε και ήπιαμε μέχρι της 2 τα ξημερώματα. Πτώμα εγώ από όλην την μέρα πάμε για ξενοδοχείο κάνω κίνηση για να βάλω το χέρι στη τσέπη και μου λέει ο Αυστραλός ότι είναι δικά του και του Εγγλέζου. Η κοπέλα ήρθε μαζί μου στο δωμάτιο. Μου λέει ο Αυστραλός αύριο που θα ξυπνήσω θα πάω στο Hilton  Το ξενοδοχείο που διευθυντής είναι ο ξάδελφος του και τον ενδιαφέρει να τον δουν στην Αυστραλία. οκ του λέω και έτσι τελείωσε η μέρα. Λογαριασμοί είχα 866 μπατ και επλειροσα μηχανάκι 40 μου μείνανε 826 μπατ. + τα 716 ευρώ. Απολογισμός Έφαγα ήπια γάμησα 2 γκόμενες και όλα αυτά με 40 μπατ καλά για σήμερα.

Συνεχίζετε.

Αυτος ειναι ο misterkamagra

 

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Μηνύματα
4.037
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Εσένα τώρα γιατί σε κάνανε Warned? :think:

Πάντως βλέπω ότι οι περιγραφές-ανταποκρίσεις δεν έχουν πέραση πια.
Αρέσει το φανταστικό και η παπαρολογία γιατί έχει πλάκα
Πέραν τούτου η πραγματική ζωή στη Ταϊλάνδη δεν σταματάει
για τους λάτρεις των ερωτικών βραδιών της χώρας του Σιάμ,
για σένα φίλε Λάκη που μας απαρνήθηκες
αλλά και για όσους άλλους φίλους δεν λένε λέξη
Συνεχίζω πιστός στρατιώτης τις βαρετές μου ανταποκρίσεις.

Καθόλου βαρετός...

Άσχετο. Αλήθεια, αυτή η ψυχή ο James ξέρει κανείς τι κάνει??
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom