Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

karampinas55

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
δεν ηθελα ν'αναφερω τι απεγινε ο Λακης γιατι τον θεωρουσα φιλο αλλα εδω και καιρο μας εχει γραμμενους για τα καλα.
προχθες ημουν θεσσαλονικη και τον επαιρνα τηλ. για να βρεθουμε μετα απο πολυ καιρο αλλα δεν το σηκωνε και ουτε απαντουσε στα μηνυματα μου. επισης σε μια στιγμη ειχε κλεισει και το τηλ. του.

A δεν ειναι τιποτα και ταιλανδη τα ιδια εκανε....κανονιζε με καμια 10ρια ατομα και μετα εκλεινε το τηλ. και πηγαινε με τον 11το για μπυρα.....Γνωστα αυτα....

thita

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Η καλή ιστορία φαίνεται στη λεπτομέρεια φίλε lyst, όνομα μπαρ lucky farang που είπε και ένας φίλος πιο πάνω, κλπ., χαχαχα, πολύ ωραίος, από ό,τι κατάλαβα από αυτά που λένε όλοι, άλλοι ευθέως και άλλοι με ιστορίες, με κορίτσια της δουλειάς πρέπει να περπατάς με τα χέρια στις τσέπες ε...

Παγκ, το όνομα pagtao σημαίνει κάτι?

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πόσο
Αγαπάω
Γκογκοκόριτσα :tits:
Και
Τρελλά
Αγοροκόριτσα :s&m_2:
Ολέ! :rockon:

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    137,4 KB · Εμφανίσεις: 26
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Φίλε ο καθένας κρίνεται από τα γραπτά του. Καποιοι πήγανε στην Ταϋλάνδη και νομίσαν ότι ανακάλυψαν την Αμερική και κάποιοι άλοι προσπαθούν να προειδοποιήσουν για τους κινδύνους.
Θεωρώ ότι είναι ατυχές το αστειάκι σου και μένω προς το παρόν σ άυτό αλλα δεν έχω και κανένα πρόβλημα να το συζητήσουμε.
Φιλικά πάντα ..... :grin: :grin: :grin:   
Μη μου πεις οτι εισαι και συ παρεξηγησιαρης,
Δεν θα το αντεξω..

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Το ξερω αλλα τα Παοκακια του ειναι μουρλια

Μετά το "γράψιμο" του Λάκη, τέλος τα Παοκάκια... :huh:

Μόλις κατέβηκα από Ουντόν.
Η σωτηρία του Αντωνάκη ήταν δύσκολη αλλά με την επέμβαση της δικιάς μου Νιντ που έχει "ξάδελφο" υψηλά ιστάμενο
αστυνομικό η υπόθεση έκλεισε με μερικά λαδωματάκια (ένα i phone,ένα ρόλεξ και μερικά καφεδιά).
Η άλλη η Νιντ κατέβηκε πάλι Παττάγια και συνεχίζει την ίδια πολιτική :kissass:
Ο ξάδελφος μαμάει τώρα την αδελφή της Νιντ :fuck1:
Η μαμασάνγκ άλλαξε μπαρ γιατί φοβόταν την εκδίκηση του Αντώνη :hammer:
τα πεθερικά ακόμα γελάνε  :2funny:
Ο Αντώνης ακόμα το φυσάει... :tickedoff:

Lyst παίζει μήπως Αγρότικα 2 με happy end? :think:  

luigi

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
μετά από 2321 σελίδες ανάγνωση και χάρη σε όλα τα παιδιά που έχουν μοιραστεί μαζί μας τις εμπειρίες τους στην μαγική αυτή χώρα ήρθε και για μένα η ώρα να πραγματοποιήσω αυτό το ταξίδι. φεύγω την επόμενη πέμπτη και για 10 ημέρες για Πουκέτ και Μπαγκόγκ ...και ελπίζω όταν γυρίσω να έχω αρκετά για να μοιραστώ μαζί σας...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.779
Πόντοι
19.795
Καλα να περασεις φιλε και οταν με το καλο γυρισεις γραψε τις εντυπωσεις σου.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
:think: (αφορά τη φωτό K-γερε)
Υπάρχουν πάντως μερικές εκδοχές:

1.Πέντε μαλακίες έριξα για πάρτη της
2.Πέντε χιλιάρικα θα έδινα για αυτήν
3.Πέντε φορές θα την έχυνα.
4.Τι μας στέλνεις ρε μαλάκα πέντε το πρωί
5.Πεντάστερο χυντριβάνι μιλάμε

Συνημμένα

• 5 star.jpg
    5 star.jpg
    92,3 KB · Εμφανίσεις: 21

stafos30

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Like
6
Πόντοι
0
μετά από 2321 σελίδες ανάγνωση και χάρη σε όλα τα παιδιά που έχουν μοιραστεί μαζί μας τις εμπειρίες τους στην μαγική αυτή χώρα ήρθε και για μένα η ώρα να πραγματοποιήσω αυτό το ταξίδι. φεύγω την επόμενη πέμπτη και για 10 ημέρες για Πουκέτ και Μπαγκόγκ ...και ελπίζω όταν γυρίσω να έχω αρκετά για να μοιραστώ μαζί σας...
Δεν ξερω αν σε παιρνει οικονομικα αλλα αν μπορεις κανονισε απο τωρα να μεινεις περισσοτερες μερες γιατι ουτως η αλλως ειναι ενα θεμα που σιγουρα θα σου προκυψει εκει ειδικα απο τη στιγμη που πας 1η φορα.Οσο για την ανταποκριση οταν γυρισεις τουλαχιστον το πρωτο καιρο μαλλον δε θα εχεις ορεξη να μας γραψεις λογο καταθλιψης. :2funny: Καλα να περασεις.

kreatosoupa

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ξερω αν σε παιρνει οικονομικα αλλα αν μπορεις κανονισε απο τωρα να μεινεις περισσοτερες μερες γιατι ουτως η αλλως ειναι ενα θεμα που σιγουρα θα σου προκυψει εκει ειδικα απο τη στιγμη που πας 1η φορα.Οσο για την ανταποκριση οταν γυρισεις τουλαχιστον το πρωτο καιρο μαλλον δε θα εχεις ορεξη να μας γραψεις λογο καταθλιψης. :2funny: Καλα να περασεις.

+1 στην παραπανω συμβουλη. Κι εγω 10 μερες εμεινα περσι στο πρωτο μου ταξιδι. Θα θελεις να μεινεις παραπανω, εγγυημενα...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.779
Πόντοι
19.795

3.Πέντε φορές θα την έχυνα.
4.Τι μας στέλνεις ρε μαλάκα πέντε το πρωί
5.Πεντάστερο χυντριβάνι μιλάμε
6.Τωρα με το πονο μας παιζεις; :headbang:

The Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
197
Πόντοι
1
Συνάδελφε, καλά να περάσεις.   :thumbsup:

Απλά επειδή είναι η πρώτη φορά που πας να είσαι πολύ προσεκτικός  με την διαχείριση των χρημάτων σου, να μην κρατάς ποτέ πολλά λεφτά πάνω σου, και ποτέ [size=14pt]μα ποτέ[/size] μην ξεχάσεις ότι τα πουτανάκια  που θα γνωρίσεις είναι μόνο για μια συγκεκριμένη εργασία.  :pipa1:  :fuck2:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
:rockon:
μετά από 2321 σελίδες ήρθε και για μένα η ώρα να πραγματοποιήσω αυτό το ταξίδι. και για 10 ημέρες για Πουκέτ και Μπαγκόγκ ...
για πατταγια διαβασες κατι?    πλακα κανω
καλα να περασεις  :rockon: :rockon:
σιδεροκεφαλος

kreatosoupa

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Κατα διαολου και παλι παμε. Χθες η Emirates ανεβασε 70€ το εισιτηριο και σημερα η Etihad δεν εχει πλεον την επιλογη Αθηνα-Μπανγκοκ οταν πας να κλεισεις εισιτηριο. Στο τελος με βαρκα θα πηγαινουμε μου φαινεται...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Κατα διαολου και παλι παμε. Χθες η Emirates ανεβασε 70€ το εισιτηριο και σημερα η Etihad δεν εχει πλεον την επιλογη Αθηνα-Μπανγκοκ οταν πας να κλεισεις εισιτηριο. Στο τελος με βαρκα θα πηγαινουμε μου φαινεται...
Κανε search στην Etihad με την επιλογη multi city,βάλε αρχικά πτήση Αθήνα-Αμπου Νταμπι και Αμπου Νταμπι-Μπανγκοκ...Το ίδιο (αντίστροφα) για το γυρισμο...

kreatosoupa

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Οντως, ο παλιος ειναι αλλιως οπως λεει και στο προφιλ σου, χαχαχα. Ειναι χαζομαρα ομως να το κανεις ετσι και να μην γινεται αυτοματα...

luigi

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0

δυστυχώς το θέμα δεν είναι οικονομικό αλλά δουλειάς (ελεύθερος επαγγελματίας) αλλιώς θα έμενα παραπάνω ...

Κώστα άσε να μπω σιγά σιγά στο πνεύμα ,όχι κατευθείαν στα hardcore (pattaya)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66