Νανομαζέματα
Το βραδάκι είχα ραντεβού με τον Σάμι στο Ινδικό εστιατόριο-ναργιλάδικο. Εκεί εκτός από τους θεριακλήδες συχνάζουν και τρανές από τις νότιες χώρες της τέως ΕΣΣΔ. Πανύψηλες μαυρομάλλες αλλά και ξανθές για κάθε επίδοξο εραστή που έχει βαρεθεί τα τοπικά μαϊμούνια.
Ο φίλος ήρθε κανονικά στην ώρα του και φουριόζος Έψαχνε μία από το Ταζικιστάν που είχε ραντεβού.Χτες την πήρε σορτ τάιμ με δύο χιλιάρικα, λέω από μέσα μου κανένα μπάζο θα είναι.Παρήγγειλα ένα καρπουζοχυμό και καπνό μέντα.Το τηλέφωνο του άλλου χτύπησε.Ήταν η Ταζίκα που τον έψαχνε και θα ερχόταν σε λίγο.
Ρεζίλι θα γίνουμε σκέπτομαι μέχρι που έρχεται μια πανύψηλη αμαζόνα με μαύρο μαλλί και εκπληκτικό πρόσωπο.
Ρε συ αυτή είναι, ναι αυτή είναι μου κλείνει το μάτι ο παίχτης.Ούτε δεκανίκια τον εμπόδιζαν ούτε η κούραση, μπαίνει αλλαγή που λέγαμε και σκοράρει κανονικά.Οι δυό τους μιλούσαν μάλιστα την ίδια γλώσσα μια διάλεχτο του Αφγανιστάν ζάπρα ή κάτι τέτοιο. Η κοπέλα με ρώτησε αν ήθελα τη φίλη της, αμέ λέω που είναι , με πελάτη μου λέει και ξενέρωσα.Καλά όταν έρθει βλέπουμε. Ο νεαρός όμως ήταν στα φόρτε, είχε πάρει μισό μπλε χαπάκι που αγόρασε από φαρμακείο και φύγανε για σορτ τάιμ.
Καλή επιτυχία του λέω και τα λέμε αύριο.
Έμεινα μόνος δίπλα σε τραπέζι με τρεις τρανές που με κάρφωναν άσχημα. Δεν είχα όρεξη μετά το απογευματινό μπούμ-μπουμ.
Οφθαλμόλουτρο όμως θα έκανα στα αγαπημένα μου γκόγκος.Ξεκίνησα από το Ερώτικα όπου με πήρε είδηση η Πο και άρχισε τις τρελίτσες.Χάζευα δύο άλλα μωρά όμως που κάτω από άλλες οικονομικές συνθήκες θα είχαν φορτωθεί.Ένας Σουηδός που ήταν δίπλα μου με ρώτησε αν ξέρω κανένα καλό μαγαζί, αμέ του λέω και πάμε στο R4 όπου έπαθε πλάκα.Η κουκλίτσα η σερβιτόρα μου έλειπε όμως, θα είχε κόψει φορτωτική.Πολλά μωρά και πανέμορφα πάλι.Άρχισα να λιγουρεύομαι αλλά πρέπει να συγκρατηθώ.Αυτή τη περίοδο είναι πιο χαλαρά ευτυχώς και το απολαμβάνω.
Επόμενος σταθμός ένα ροκάδικο παρακάτω, είπα να πιω τη τελευταία μπυρίτσα και να πάω για ύπνο χωρίς περαιτέρω.Ε δεν περνάω και ανάμεσα από τα κορίτσια που σεργιανίζουν από κάτω, λέω μέσα μου.
Όρεξη να ‘χεις.Πήρα αυτή που με κοιτούσε πιο γλυκά από όλες και ανεβήκαμε στο δωμάτιο. Σιγά που θα άφηνα τη νύχτα να κλείσει μόνη της!
Η Me ήταν νέα γλυκύτατη, είχε ωραία πόδια και πανέμορφα μάτια.Λευκό δέρμα, όχι ότι με ένοιαζε δηλαδή και συμφώνησε στο χιλιάρικο για μία ώρα, αρκετή για φινάλε προχωρημένης νύχτας.
Το καλό με το Νανά είναι ότι μπαίνεις στο δωμάτιο και είναι δροσερό,επειδή δεν έχουν πράσινα συστήματα ηλεκτρικής ενέργειας κακώς μεν, καλώς για μένα δε.
Η κυρία ήξερε τα κατατόπια ωσάν σωστή επαγγελματίας της γειτονιάς.Κρατούσε ένα κουτί σοκολατάκια που της τα έδωσε προηγούμενος πελάτης και μου πρόσφερε αλλά της έδειξα της ρώγες της για να καταλάβει τι γλυκάκια μου αρέσουν.Εκείνη γέλασε και μου είπε “after shower darling”
Νάτην λοιπόν μπανιαρισμένη και πετσετοτυλιγμένη.Ηταν τρυφερή και καθόλου βιαστική.Αυτό με έκανε να ανακτήσω δυνάμεις και να παίξω καλό παιχνίδι μαζί της.Φραουλοπεριποίηση κανονικότατη και σε βάθος χρόνου!
Στα ενδότερα ήταν κανονική, αργότερα δεν έβρισκα πάτο, όμως αλλά η ερωτική της συμπεριφορά και κυρίως επαγγελματικοί αναστεναγμοί της με έκαναν να γίνω προσωρινός πυροσβέστης για τη φωτιά που μου άναψε.
Ακόμη είχαμε είκοσι λεπτά μέχρι τη λήξη του συμφωνητικού, οπότε της πρότεινα ομαδικό ντουσάκι και περιποίηση σώματος για να κρατήσω το σκορ νίκης. Δέχτηκε χωρίς μουρμούρα γιατί ήταν και στο τέλος του ωραρίου της.Στις τρεις θα πρέπει να νοιαστεί το μωράκι της και εγώ θα κατέβω τσάρκα στην αραβογειτονιά για μεζέ και παγωμένη μπύρα.
Θα απολαύσω τα νυχτερινά δρώμενα από τα αφόρτωτα κορίτσια, τα αγριεμένα ladyboys ενώ θα είμαι αραχτός, και χορτάτος από άρωμα γυναίκας.Χαλαρά!