Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

spicyman

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Δεν είχε ΣΙΣΑ η τελευταία έξοδος Pagtao? Συνέχισε να μας ταξιδεύεις στα σοι της σούκομβιτ.... λίγο ακόμα θέλω να με δεις ξαφνικά εκεί!!!!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.779
Πόντοι
19.795
Μόλις πέφτει η νύχτα στη γειτονιά τα πάντα έχουν μία ιεροτελεστία.Τα καροτσάκια φαγητών ετοιμάζουν τις λιχουδιές για τα εργαζόμενα κορίτσια και  τους περαστικούς.
Οι μικροπωλητές ανάβουν τις λάμπες και περιμένουν τους βραδινούς πελάτες.
Τα γκόγκος και τα γύρω μπαρ έτοιμα για μία ακόμη κολασμένη νύχτα και τα κορίτσια τους μαζεύονται σαν τα μυρμήγκια που μυρίστηκαν ζάχαρη.

Η Τζεν είχε πολύ πλάκα και μου υποσχέθηκε ότι για μια ώρα με ένα χιλιάρικο θα μου τα κάνει όλα!
Αυτη η πλανευτρα γειτονια οπως λες ειναι ενας μαγικος κοσμος, οπου συνυπαρχουν αρμονικα ολα τα παραπανω που αναφερεις  
και που ετσι και τον επισκευτεις μια φορα κολλησες.

Τζεν λενε και την Ται γυναικα μου στον αραβοδρομο. Ευτυχως που εβαλες φωτογραφια και ειδα οτι προκειται για συνωνυμια αλλιως
θα γινοταν μεγαλη παρεξηγηση :2funny:(Οχι τιποτα αλλο αλλα εμενα για να μου δωσει κωλο μου επαιρνε και 500 εχτρα)

mister kamagra

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
lordjim.
(ΩΩΩΩΩΩΩΧΧΧΧΧ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΠΑΛΙ ΟΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ   Jerking Off Jerking Off Jerking Off
ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ  )
Για πιες παπαριες μιλάς? Όταν κάποιος γράφει για να μαθαίνετε εσείς λέει παπαριες?  

kreatosoupa.
(Προσεχε μη σου γεμισει η καρτα μνημης και δεν βγαζει αλλες φωτο, χαχαχα. Ε ρε ληγμενα που παιρνει ο κοσμος!!!!)
Δεν έχω κάρτα μνήμης έχω μικρή κασέτα. Και όσο για τα ληγμένα δεν έχω βρει ακόμα στη Pattaya εσύ που είσαι παλιός  και ξέρεις πες μου που να τα βρω.

flynow.
Έλεος,τόσες αρλούμπες είχα να διαβάσω πολύ καιρό  Πάντως για σενάρια επιστημονικής φαντασίας είσαι κορυφή.
Βάση ονόματος εσύ πετάς ακόμα όταν προσγειωθείς πεστω μου.

bestathens1972.
(Kamagraκο... Αν τα αγγλικά σου είναι όπως τα Ελληνικά που γράφεις τότε είμαστε σίγουροι για τις συνεννοήσεις σου με τον Αυστραλό και τον Αγγλο!)
Όταν γυρίσω Ελλάδα μπορείς να μου κάνεις μαθήματα Ελληνικών η Αγγλικών.

pipinomaniac.
(Ρε Καμαγκρα,λύσε μου μια απορία...
Πως είναι δυνατόν να αλλαξες στο ανταλλακτηριο του Σουβαρναμπουμι το ευρω με 40.56 (παίρνοντας 4056 μπατ για 100 ευρω);  
Τη στιγμη που στο super rich που δίνει το καλύτερο exchange rate σε ολόκληρη τη Ταυλανδη,τη συγκεκριμένη μέρα πουλαγε 40.05;
Και όλοι ξέρουμε πως τα ανταλλακτηρια του Σουβαρναμπουμι,λόγω της προμήθειας του αεροδρομίου,δίνουν το χειρότερο rate...Στη ΚΑΛΎΤΕΡΗ λοιπόν να αλλαζες με 39.50 εώς 39.60....  
Ρε μπαγασακο...Μηπως μας δουλεύεις ότι είσαι Ταυλανδη?..(Εντός ολίγου βέβαια θα μάθω γιατι θα μου το σφυρίζουν οι admins μέσω της ip σου...  
Σε κάθε περίπτωση,είτε είσαι,είτε δεν είσαι κάτω,το 40.56 του Σουβαρναμπουμι είναι μεγάλο μουσι...)
Άλλην μια αναληθή πληροφορία που δίνεις στον κόσμο. Εδώ κατάλαβα ότι την Ταϊλάνδη την έχεις δη μόνο από Video. Μάλλον κανείς δεν σου έχει πει ότι αν έχεις 100,200,500 ευρό σου δίνουν λίγο παραπάνω. Εγώ τα χάλασα μόλις βγήκα από την έξοδο που ελενχουν της βαλίτσες έκανα δεξιά και στα δεξιά σου έχει 3-4 ανταλλακτήρια. Επήγα σε αυτό με το χρώμα το πράσινο. Απορία εληθει?

(Και κανε μου και μια χάρη...
Πες μας σε παρακαλω ποιο είναι το οίκημα κοντα στη Μπουακαο,που με 4000 μπατ σου δίνει δωμάτιο με όλα τα κομφορ για 28 μέρες..
Θα είναι μια μεγάλη προσφορα στη παγκόσμια κοινότητα των σεξοτουριστων,μιας και σε ολόκληρο το pattaya addicts καθώς και σε όλα τα αλλα φόρουμ,τα δεκάδες χιλιάδες μέλη,δεν έχουν ακόμα βρει τόσο φτηνο κατάλυμα γύρω απο τη Μπουακαο...
Άνοιξε τους τα ματια ρε Καμαγκρα.)
Το οίκημα είναι ακριβός πίσω από το ρεσταυραντ του Σιμο. Στο στενό απέναντι από τα σουβλάκια.

(suncity.
ρε καμαγκρα δεν μας λες το ονομα εκει που μενεις ..του hostel εννοω...γιατι ετσι το καταλαβα απο την περιγραφη..)
Δεν είναι hotel είναι δωμάτια.

Love you sort time.
(Φίλε Κamagra είσαιφοβερός!!!!!!
Μόνο που είναι  πιο πιθανό είναι να σε χαιρετήσει ο Μητσοτάκης και να κερδίσεις το λόττο στα καπάκια παρά να σε κεράσει Ταϋλανδέζα στο δρόμο.)
Δεν είναι στον δρόμο έχει της καρέκλες στη παραλία μπροστά από το Makes Mall

0GIANNISNIK.
(παίδες Ο Κamagra το τέλειο γράψιμο με τόσες λεπτομέρειές. Love you sort time σε ξεπέρασε στα σενάρια , ΜΕ διαφορά  είναι  ότι τα ζει κιόλας στην Ταΐλάνδη)  
Αυτή είναι η διαφορά από εκείνων που  είναι στην Pattaya και από αυτούς που την ξέρουν μόνο από φωτογραφίες.

victoriatus.
(Αλλη μουφα, ειναι που η Qatar air μονο τα ποδια δεν του φιλησε.Σιγα μην τον εβαλε να κατσει και διπλα στον πιλοτο!!!  (ειμαι golden member στην qatar air και κατι ξερω λιγο παραπανω!)
Εσένα γιατι να σε βάλουν? Μήπως είσαι σκηνοθέτης η παραγωγός ταινιών?

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Αυτη η πλανευτρα γειτονια οπως λες ειναι ενας μαγικος κοσμος, οπου συνυπαρχουν αρμονικα ολα τα παραπανω που αναφερεις 
και που ετσι και τον επισκευτεις μια φορα κολλησες.

Τζεν λενε και την Ται γυναικα μου στον αραβοδρομο. Ευτυχως που εβαλες φωτογραφια και ειδα οτι προκειται για συνωνυμια αλλιως
θα γινοταν μεγαλη παρεξηγηση :2funny:(Οχι τιποτα αλλο αλλα εμενα για να μου δωσει κωλο μου επαιρνε και 500 εχτρα)
τζεν ισως να λενε και κανενα εκατομυριακι ισσανακια ακομα....αλλα μπορουμε να τις φωναζουμε και αλλιως....αν πληρωνουμε ολα γινονται

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
lordjim.
(ΩΩΩΩΩΩΩΧΧΧΧΧ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΠΑΛΙ ΟΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ  Jerking Off Jerking Off Jerking Off
ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ  )
Για πιες παπαριες μιλάς? Όταν κάποιος γράφει για να μαθαίνετε εσείς λέει παπαριες? 

kreatosoupa.
(Προσεχε μη σου γεμισει η καρτα μνημης και δεν βγαζει αλλες φωτο, χαχαχα. Ε ρε ληγμενα που παιρνει ο κοσμος!!!!)
Δεν έχω κάρτα μνήμης έχω μικρή κασέτα. Και όσο για τα ληγμένα δεν έχω βρει ακόμα στη Pattaya εσύ που είσαι παλιός  και ξέρεις πες μου που να τα βρω.

flynow.
Έλεος,τόσες αρλούμπες είχα να διαβάσω πολύ καιρό  Πάντως για σενάρια επιστημονικής φαντασίας είσαι κορυφή.
Βάση ονόματος εσύ πετάς ακόμα όταν προσγειωθείς πεστω μου.

bestathens1972.
(Kamagraκο... Αν τα αγγλικά σου είναι όπως τα Ελληνικά που γράφεις τότε είμαστε σίγουροι για τις συνεννοήσεις σου με τον Αυστραλό και τον Αγγλο!)
Όταν γυρίσω Ελλάδα μπορείς να μου κάνεις μαθήματα Ελληνικών η Αγγλικών.

pipinomaniac.
(Ρε Καμαγκρα,λύσε μου μια απορία...
Πως είναι δυνατόν να αλλαξες στο ανταλλακτηριο του Σουβαρναμπουμι το ευρω με 40.56 (παίρνοντας 4056 μπατ για 100 ευρω); 
Τη στιγμη που στο super rich που δίνει το καλύτερο exchange rate σε ολόκληρη τη Ταυλανδη,τη συγκεκριμένη μέρα πουλαγε 40.05;
Και όλοι ξέρουμε πως τα ανταλλακτηρια του Σουβαρναμπουμι,λόγω της προμήθειας του αεροδρομίου,δίνουν το χειρότερο rate...Στη ΚΑΛΎΤΕΡΗ λοιπόν να αλλαζες με 39.50 εώς 39.60.... 
Ρε μπαγασακο...Μηπως μας δουλεύεις ότι είσαι Ταυλανδη?..(Εντός ολίγου βέβαια θα μάθω γιατι θα μου το σφυρίζουν οι admins μέσω της ip σου... 
Σε κάθε περίπτωση,είτε είσαι,είτε δεν είσαι κάτω,το 40.56 του Σουβαρναμπουμι είναι μεγάλο μουσι...)
Άλλην μια αναληθή πληροφορία που δίνεις στον κόσμο. Εδώ κατάλαβα ότι την Ταϊλάνδη την έχεις δη μόνο από Video. Μάλλον κανείς δεν σου έχει πει ότι αν έχεις 100,200,500 ευρό σου δίνουν λίγο παραπάνω. Εγώ τα χάλασα μόλις βγήκα από την έξοδο που ελενχουν της βαλίτσες έκανα δεξιά και στα δεξιά σου έχει 3-4 ανταλλακτήρια. Επήγα σε αυτό με το χρώμα το πράσινο. Απορία εληθει?

(Και κανε μου και μια χάρη...
Πες μας σε παρακαλω ποιο είναι το οίκημα κοντα στη Μπουακαο,που με 4000 μπατ σου δίνει δωμάτιο με όλα τα κομφορ για 28 μέρες..
Θα είναι μια μεγάλη προσφορα στη παγκόσμια κοινότητα των σεξοτουριστων,μιας και σε ολόκληρο το pattaya addicts καθώς και σε όλα τα αλλα φόρουμ,τα δεκάδες χιλιάδες μέλη,δεν έχουν ακόμα βρει τόσο φτηνο κατάλυμα γύρω απο τη Μπουακαο...
Άνοιξε τους τα ματια ρε Καμαγκρα.)
Το οίκημα είναι ακριβός πίσω από το ρεσταυραντ του Σιμο. Στο στενό απέναντι από τα σουβλάκια.

(suncity.
ρε καμαγκρα δεν μας λες το ονομα εκει που μενεις ..του hostel εννοω...γιατι ετσι το καταλαβα απο την περιγραφη..)
Δεν είναι hotel είναι δωμάτια.

Love you sort time.
(Φίλε Κamagra είσαιφοβερός!!!!!!
Μόνο που είναι  πιο πιθανό είναι να σε χαιρετήσει ο Μητσοτάκης και να κερδίσεις το λόττο στα καπάκια παρά να σε κεράσει Ταϋλανδέζα στο δρόμο.)
Δεν είναι στον δρόμο έχει της καρέκλες στη παραλία μπροστά από το Makes Mall

0GIANNISNIK.
(παίδες Ο Κamagra το τέλειο γράψιμο με τόσες λεπτομέρειές. Love you sort time σε ξεπέρασε στα σενάρια , ΜΕ διαφορά  είναι  ότι τα ζει κιόλας στην Ταΐλάνδη) 
Αυτή είναι η διαφορά από εκείνων που  είναι στην Pattaya και από αυτούς που την ξέρουν μόνο από φωτογραφίες.

victoriatus.
(Αλλη μουφα, ειναι που η Qatar air μονο τα ποδια δεν του φιλησε.Σιγα μην τον εβαλε να κατσει και διπλα στον πιλοτο!!!  (ειμαι golden member στην qatar air και κατι ξερω λιγο παραπανω!)
Εσένα γιατι να σε βάλουν? Μήπως είσαι σκηνοθέτης η παραγωγός ταινιών?
Θεε μου!!!!! muuuuuuuuuuuuuuteeeeeeeeeeeee!!1

paraskeuas

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
απλά RESPECT στον misterkamagra  :rockon: :rockon: :rockon:

μην μασάς και μην ακούς κανέναν συνέχισε την ενημέρωση 

paraskeuas

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εσένα τώρα γιατί σε κάνανε Warned? :think:

Πάντως βλέπω ότι οι περιγραφές-ανταποκρίσεις δεν έχουν πέραση πια.
......
....
αλλά και για όσους άλλους φίλους δεν λένε λέξη
Συνεχίζω πιστός στρατιώτης τις βαρετές μου ανταποκρίσεις.

κάθε άλλο παρά βαρετές είναι οι ανταποκρίσεις σου

Keep Walking....  :fuck2: :pipa3: :kissass: :fuck1: :pipa1: :knockinb: 

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Για όλους είχε ένα καλό λόγο να πει ο Καμαργκάκος εκτός από τον Φαντομά... (βρε λες να...  :s&m_2:)
Ίσως βέβαια να μην ξέρει τι πάει να πει troll... Aυτό δεν το διδάσκουν τα φόρουμ από τα οποία παίρνει υλικό για να μας πουλήσει παραμύθι  ;)
Αλλά τελικά δεν μας είπες πόσες μέρες σου δώσαν στο αεροδρόμιο; 28,29,30; πού έκατσε η μπίλια;

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
τζεν ισως να λενε και κανενα εκατομυριακι ισσανακια ακομα....αλλα μπορουμε να τις φωναζουμε και αλλιως....αν πληρωνουμε ολα γινονται

Αυτό έχεις να πεις μετά από τόσα ποσταρίσματα και ανταποκρίσεις;Διακρίνω ειρωνία μήπως;
Το nickname της κοπέλας σε πείραξε ή το ότι πληρώνουμε αυτά τα κορίτσια;
Εγώ δεν είμαι μορφονιός ή ηχολήπτης για να γαμάω τζάμπα αλλά τελειωμένος καραφλός σεξοτουρίστας με μπυροκοιλιά
και για να δω αιδοίο μόνο εδώ στη Ταϊλάνδη γίνεται.Υπάρχει πρόβλημα; Ενοχλώ κανένα; Είμαι εκτός θέματος;
Διαβάζεις τίποτα ανακρίβειες ή ψέματα;
Και γιατί όταν πληρώνεις μία κοπέλα πρέπει ντε και καλά να τη βαπτίζεις;
Γιατί δεν υπάρχει περίπτωση δύο φίλοι να γάμισαν δύο Τζεν τόσο απίθανο στατιστικά είναι σε αυτή τη χώρα;
[size=9pt]
Ο καθένας κρίνεται από τα γραπτά του σε τούτο το φόρουμ (lyst)
Mερικοί πάντως έχουμε συναντηθεί για αυτό δεν γινόταν να μη ποστάρω το παραπάνω σχόλιο πάντα φιλικά εννοείται  
[/size]

Συνημμένα

• Phuket.jpg
    Phuket.jpg
    320,5 KB · Εμφανίσεις: 24

mister kamagra

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Τρίτη 6.
Ξυπνήσαμε το πρωί πήγα στο μπάνιο ήπια το kamagra mou το κολοβαρεσα λίγο για να επιδράσει και έριξα ένα πήδημα που ήταν όλο δικό της, μετά με τα χίλια ζόρια της έδωσα να καταλάβει το βράδυ να μου φέρι και καμιά φίλη της, επιτέλους μου χαμογέλασε και μου είπε τσαι τιλακ, της είπα θα πάμε κάτω για τσαι και έλεγε νο  νο  νο τσαι το βράδυ οκ πρέπει να κατάλαβε τη θέλω και τη της είπα. Σηκωθήκαμε κατεβήκαμε κάτω και βρήκαμε τον Αυστραλό. Ήτανε 1 το μεσημέρι και είχε αρχίσει να πίνει κιόλας. Αυτή είναι ζωή. Μου είπε να πάω στο Hilton και μου έδωσε το όνομα του γενικού διευτυντή  που είναι ξάδελφος του. Είπε στην κοπέλα να με πάει με το μηχανάκι της. Με πήγε και έφυγε ανέβηκα επάνω στο ξενοδοχείο καινούργιο ξενοδοχείο και το έχουν κάνη επάνω από ένα πολυκατάστημα. Βρήκα τον διευθυντή και με περίμενε με χαρά. Έχει και μια γραμματεύς γαμώ τα κομμάτια. Καθίσαμε στο γραφείο του και φυσικά εγώ άρχισα να τον βγάζω φωτογραφίες, και την γκόμενα άρχισα να την βγάζω. Μετά πήγαμε στο ρεσταυραντ και φάγαμε μου λέει εγώ θα σου παραγγείλω και μου έφερε γαρίδες ποιο μεγάλες από το τσουτσουνι μου. Μετά μου λέει θα μου έχει για παρασκευή,Σάββατο,Κυριακή και να φύγω την δευτέρα το μεσημέρι, να μείνω στο ξενοδοχείο και να το βγάλω Video και φώτο, όλα πληρωμένα από την διεύθυνση. Φυσικά δέχτηκα την πρόσκληση του. Έφυγα και μετά πήγα και στην παραλία στην Γρια ταιλανδεζα όλο χαρά που με είδε με κέρασε και 2 Sinja κάθισα παραλία μου τα πρήζανε αυτοί που πουλούσαν πράγματα αλλά τι να κάνω.  Μετά λέω να πάω για κανένα μασάζ, την ρώτησα και μου είπε πήρα ένα μηχανάκι έδωσα 30 μπατ και με πήγε σε ένα που για 2 ώρες έκανε 150 μπατ. Πληροφορία που είναι για να μαθαίνετε εσείς οι παλιοί είναι ένα στενό πριν το Bic C ( το προην Carfood )στην γωνιά ένα πράσινο τετραώροφο. Μπήκα μέσα αριστερά έχει κάτι τραπέζια και δεξιά ενα μεγαλο δωμάτιο με τζαμαρία και μέσα είχε καμιά 30 γκομενακια. Ήρθε μια γύρο στο 35 και μου λέει ποια θέλω της κοίταξα και διάλεξα τον αριθμό 22 ωραίο γκομενακι και πολύ καλό στο μασάζ. Με πήγε επάνω στον 3 όροφο ανεβήκαμε και όπως μου έκανε μασάζ μου σηκώθηκε μην ξεχνάμε έχω ποιοι και το Kamagra, και μου λέει να μου τραβήξει μαλακία με 500 μπατ, της λέω καλά τρελή είσαι δεν την τραβάω μόνος μου να δω και τον κόπο μου. Την ρώτησα για σμοκ, και μου λέει νο νο οκ της λέω το μασάζ μόνο. Τελείωσε το έκοψα με τα πόδια και πήγα στο δωμάτιο.είχε φτάσει 8 το βράδυ εκεί ήτανε και με περίμενε το γκομενακι με μια φίλη της ωραίο κομμάτι η φίλη της. ο Αυστραλός έλα μου λέει είναι και σε περιμένουν 2 οράς εδώ και χαμογέλαγε λίγο δεν κατάλαβα γιατι. Εγώ σκεφτώ μου ότι κατάφερα και της έδωσα να καταλάβει να μου φέρι μια φίλη της και το κατάφερα ήμουν όλο χαρά. Λέω στον Αυστραλό να της πει από οικονομικό τι παίζει και μου λέει τίποτα στην έφερε η Σου έτσι είναι το όνομα της κοπέλας με το μηχανάκι. Της πήρα και ανέβηκα μαι επάνω όταν πήγαν για μπάνιο άλλο ένα Kamagra για να δοξάσω το Ελληνικό όνομα. Βγαίνουν με την παραδοσιακή πετσέτα γύρο τους από το μπάνιο και πήγα εγώ να κάνω μπάνιο. Πηγαίνοντας για μπάνιο χάζευα το βυζί της φίλης της γαμώ τα βυζιά και αισθανόμουνα ευτυχισμένος που σε λίγο θα τα φίλαγα. Κάνω μπάνιο βγαίνω πέφτω στο κρεβάτι κατευθείαν μα τα μούτρα στα βυζιά και σε λήγω μένω με το στόμα ανοιχτό η φίλη της Σου είναι Ladyboy.

Συνεχίζετε.  

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
καποια tips κι απο μενα

1- περπαταμε κοιτοντας παντα κατω,ετσι υπαρχει περιπτωση να βρουμε κανα μπατ στον δρομο
2-κατα την αφιξη μας στο σουβαρανουμπι πιανουμε το ακριβοτερο ταξι-λιμουζινα
,μπαινουμε μεσα και του ζηταμε να μας παει στα βασιλικα ανακτορα,οταν φτασουμε εκει και μας ανοιξει την πορτα ο ταριφας τοτε πεταγομαστε εξω του δειχνουμε την καρτα πολλαπλων διαδρομων που εχει και την φωτογραφια μας πανω και του λεμε "στην εσκασα μπαγασα,ρεπορταζ κανω"....κι οσο εκεινος αποσβολομενος μας κοιταζει,περναμε μεσα στα ανακτορα γρηγορα γρηγορα εφοσον και η καρτα μας βοηθαει,
και ζηταμε συναντηση με τον βασιλια.......ετσι για ενα ντοκυμαντερ και που ξερεις....μπορει να μας δωσει να γαμησουμε την βασιλισσα η την πριγκηπουλα οι και τις δυο...ασε που μπορει να μας κυρηξει και πρικηπες!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
δεν χρειαζεσαι τιποτα αλλο
ενα σακιδιο με ρουχα και την  καρτα και
βουρρρρρρρ

Συνημμένα

• imagesCAOIDVU5.jpg
    imagesCAOIDVU5.jpg
    12,2 KB · Εμφανίσεις: 21

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τωρα θα μας πει οτι τον γαμησε ο λειντιμποις και τον ερωτευτηκε και του υποσχεθηκε να του δινει ποσοστα απο τα κερδη αυτος και οι υπολοιποι φιλοι του που γαμιουνται με φαλανγκ.επισης ο αυστραλος ιδιοκτητης προσφερθηκε να του γραψει το μισο ξενοδοχειο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Καμαγκρα,κανόνισε μια συνάντηση με Pagtao.
Συνεννοηθηκα μαζι του να σε κερασει μια μπύρα απο μένα.. ;)
Η μήπως δεν είσαι Παταγια? :think:

mister kamagra

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καμαγκρα,κανόνισε μια συνάντηση με Pagtao.
Συνεννοηθηκα μαζι του να σε κερασει μια μπύρα απο μένα.. ;)
Η μήπως δεν είσαι Παταγια? :think:

Όποτε θέλει ο Pagtao αρκεί να μην ανοίξει το στόμα του και πει ότι δεν είμαι Σκηνοθέτης. Με αυτό θα βοηθηθώ πάρα πολύ που κάποιος από την Ελλάδα με γνωρίζει και ότι κάνω αυτήν την δουλειά θα ανέβουνε η μετοχές μου. Και φυσικά να κεράσι την μπύρα γιατι από μένα δεν παίζει και πολύ χρήμα.

mister kamagra

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Δυο φωτογραφίες της Σου αυτής με το μηχανάκι.

Συνημμένα

• 398030_337536166274509_197337383627722_1386920_166847777_n.jpg
    398030_337536166274509_197337383627722_1386920_166847777_n.jpg
    56,2 KB · Εμφανίσεις: 18
  • 427067_380070195354439_197337383627722_1516914_26823060_n.jpg
    427067_380070195354439_197337383627722_1516914_26823060_n.jpg
    70 KB · Εμφανίσεις: 19

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
τωρα τον πιστευω τον καμαγκρα. εχουμε γαμησει την ιδια γκομενα.
για να βαλω και'γω μερικες δικες της φωτο.  :2funny: :2funny: :2funny:

κουκλαρα αυτη η mara bee, εεεεεε καμαγκρα???  :grin:

Συνημμένα

• 407921_332445870116872_197337383627722_1367934_1191748116_n.jpg
    407921_332445870116872_197337383627722_1367934_1191748116_n.jpg
    40,6 KB · Εμφανίσεις: 13
  • 419112_391276677567124_197337383627722_1550842_1647498532_n.jpg
    419112_391276677567124_197337383627722_1550842_1647498532_n.jpg
    47 KB · Εμφανίσεις: 17

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.