Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (1 μέλη και 42 επισκέπτες)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Boz,η άποψη μου είναι να μείνεις patong και όχι Phuket town...Αν μένεις Patong, έχεις όλες τις παραλίες δίπλα σου,ενω απο Phuket town θα θες μια ώρα κάθε μερα με το μηχανάκι...Κι αν δεν είσαι έμπειρος οδηγός,είναι δύσκολα τα πράγματα...Για να πάς στις παραλίες απο το phuket town,περνάς και απο δρόμους ταχείας κυκλοφορίας και λεωφόρους...
Ασε που αν θελήσεις καμμιά μέρα να πάς στα μπαρ της Patong να φορτώσεις,αποκλείεται να έρθει μαζι σου κοπέλα στο Phuket town...
Όσον αφορα το ταξι,υπολόγιζε ότι θα σου περνει 500-600 μπατ κάθε φορα...

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
pipinomaniac επειδη ξερω οτι εχεις κανει χιλιομετρα στη μαγικη αυτη χωρα αν εχεις το χρονο υπεδειξε κατι ειτε με πμ ειτε στο φορουμ να μοιραζετε η γνωση.κρατησεις κανω παντα μεσω booking ωστε αν τυχει κατι στραβο η κατι καλυτερο να μπορω να κανω αλλαγη.

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Η βασικη μου απορια ειναι για να παω φι-φι κτλ απο που παω και ποσο κοστιζει?Θα τρεμει ο vomvakoulis :s&m_3:

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Η βασικη μου απορια ειναι για να παω φι-φι κτλ απο που παω και ποσο κοστιζει?Θα τρεμει ο vomvakoulis :s&m_3:
Αν πας αυθυμερόν μόνος, από τουριστικό στην Πατονγκ για μεταφορά από το ξενοδοχείο στο λιμανι και εισιτηριο καράβι πηγαινε έλα γύρω στα 800 μπατ.Με εκδρομη ημερησια πλέον βουτιά από το καράβι και φαγητό απο 1200.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
boz...Ψάξε για ξενοδοχεία στη Patong...Το Κεντρο της διασκέδασης είναι η Bangla road  και πιο δίπλα το εμπορικο Κεντρο Jungceylon...Όσο πιο μακρια απο το Κεντρο,τόσο πιο φτηνα...
Ρίξε μια ματια και στο ελληνικο ξενοδοχείο..

celticfrost

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
συμφωνω με pipinomaniac,μακρια απο PHUKET δεν εχει να κανεις τιποτα εκει περα,ψαξε μερος στην PATONG εστω ποιο απομακρυσμενο απο την BANGLA αλλα εκει γυρω

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
αλλα ρε φιλε αν μεινεις παραπανω, μια φορα τη βδομαδα δεν πρεπει να πας μια βκκ? πως θα ζησεις χωρις το ευεργετικο οξυγονο αυτης της μεγαλουπολης? για λιγα ευρω θα χασεις την αχανη πολυσυλλεκτικη τσατουτσακ?
ρε γαμωτο, η βκκ ειναι η τονωτικη ενεση ενος ταξιδιου στην ταιλανδη
:idiot: :uglystupid: Kώστα είσαι καλά ή σε πείραξε η σομ-ταμ ?
Από πότε υπερασπιστής της ΒΚΚ ?

mister kamagra

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Μόλις τελείωσα να μιλάω με μια στο ίντερνετ και θέλει να έρθει στην Ελλάδα. Ξέρη κανείς από βίζα τι παίζει? Λέω να τη φέρω για το καρναβάλι να πάμε
Πατρα να έρθει κανένα μήνα και μετά κατεβαίνομε Ταϊλάνδη.

stafos30

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Like
6
Πόντοι
0
Τησ ειπες μαλλον για το 800ευρο πουπαιζει και τη ψαρωσες :new_shocked:.Καλημερες.

Andrew19

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Like
18
Πόντοι
1
δυστυχως το πραγμα ξεφυγε και χαλασε στην ΒΚΚ από τους ιαπωνες και στην παταγια απο τους Ινδους. Οι τελευταιοι ειναι πολύ γρηγοροι στο μαμησι και πληρωνουν καλα. Τα δε περι βρωμιας κλπ δεν απασχολουν καθολου τις κοπελες. Τους απασχολει οτι σε 15 λεπτα εχει καθαρισει με τον πελατη, ή ακομη καλυτερα σε 1 ωρα με 4 ινδους μαζι ήτοι 2000ρικα.
πλεον οι τιμες σε WS αρχιζουν απο 1000 το σορτ οπως και την Bagla εως οτι τους κατεβει. Στην παραλια τελος και το 500 για τις μετριες και επανω. Μεγαλο ποσοστο επισης αρνειται πεισματικα να παει για ολο το βραδυ. Ενω πριν λιγα χρονια ο κανονας ηταν το 1000ρικο ολη νυκτα και μερα, τωρα τελειωσαν ολα. Αυτο κυριως εγινε διοτι σχεδον ολοι περνουν χαπια και ζελεδακια και τις ξεμ....νιαζαν ολο το βραδυ. Τωρα ελαχιστες ρισκαρουν.
Οι πορνοτουριστες ειναι ακομη ομως τυχεροι διοτι οι Ρωσσοι που την κατακλυζουν δεν ασχολουνται καθολου με τις κοντες σκουροχρωμες αλλα παρτ....ζωνουν αποκλειστικα τις δικες τους τις διμετρες. Εαν και οταν οι Ρωσσοι αποφασισουν να μαμανε τις ταυλανδες το σορτ ταιμ θα παει στο 2000ρο

Για τους Ινδούς θα διαφωνήσω γιατί μπορεί να υπάρχουν οι Ινδοί που είναι μαχαραγιάδες, αλλά οι περισσότεροι Ινδοί είναι φτηνιάρηδες μέχρι αηδίας. Αυτοί που χαλάνε τις τιμές είναι κυρίως Αυστραλοί κατά την άποψη μου (τι είναι 3000 μπατ ούτε 100 δολλαριάκια). Μια που πέτυχα (και δεν γούσταρα καν να πάω μαζί της, μου την έστειλε μια φίλη μου που είχε περίοδο) ήταν στα 2χιλιάρικα σορτ, 3 λονγκ ακατέβατα!!!
Μια κοπέλα που μιλούσαμε σε ένα gogo (απλά μιλούσαμε εγώ ήμουν εκεί για άλλη) μου έλεγε ότι ήθελε 2χιλιάρικα barfine, 4 χιλιάρικα σορτ και 8 λονγκ και είχε αρκετούς πελάτες. Μπορεί να ήταν μουνάρα απίστευτη... αλλά πολλά είναι! Της είπα, ξέρεις δεν έχω πρόβλημα με λεφτά, αλλά μόνο τα βουβάλια πληρώνουν τόσο πολύ και συμφώνησε. Μου έδωσε και το τηλ της να την βρω στην Ινσόμνια μετά τη δουλειά αν ήθελα αλλά δεν έκατσε η φάση.

Αυτό που είναι σπαστικό είναι ότι αρκετές δεν θέλουν όλο το βράδυ σορτάρουν μόνο για να μαζεύουν. Το κακό έχει παραγίνει τόσο πολύ που στις γκόμενες έλεγα αν θες να μείνεις μέχρι το πρωί τόσα, αν θέλεις να φύγεις πιο πριν τόσα.  :tickedoff:

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
Για τους Ινδούς θα διαφωνήσω γιατί μπορεί να υπάρχουν οι Ινδοί που είναι μαχαραγιάδες, αλλά οι περισσότεροι Ινδοί είναι φτηνιάρηδες μέχρι αηδίας.
Εχω εντελως αντιθετη αποψη, ερχονται με μικρα ολιγοημερα πακετα, οχι κατι δικα μας διμηνα και εχουν χρημα για ξοδεμα. Εξαλλου αλλο ενας φαραγκ ολο το βραδυ με 1000 - 1500 μπατ που να θελει πιπες, γλυφοκωλια, να εχει χαπακωθει και να μην του πεφτει και αλλο 4 Ινδοι, 1 ώρα με 2000. Σου λεω εχουν αλλαξει πολύ τα δεδομένα. Τα κορίτσια βρωμα βρωμα το 2000 την ωρα ειναι πρόκληση. Ακομη και το 500 για 15 λεπτα ειναι μια χαρα. Τα έχουν δει όλα με τους φαραγκ τίγκα στην καμακρα, τους βλέπουν και μακρυά. Ακόμη και το λόγκ το οριοθετούν. Εως 2 μαμήσια σου λένε.

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
Την έχω στημένη εδώ και πολύ καιρό να γραψει κανείς για τα υπέροχα κορίτσια με τα απίστευτα χαμογελα για να αναφέρω τι είδα την τελευταία μου φορά που έμεινα σε συμπλεγμα διαμερισματων όπου μένουν σχεδόν μόνο Ταυλανδοί. Η πλήρης απομυθοποίηση. Αλλά εδώ και μήνες κανείς δεν λέει τετοιες μαμακίες δυστυχώς για να του χωθώ....  :s&m_1:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Μόλις τελείωσα να μιλάω με μια στο ίντερνετ και θέλει να έρθει στην Ελλάδα. Ξέρη κανείς από βίζα τι παίζει? Λέω να τη φέρω για το καρναβάλι να πάμε
Πατρα να έρθει κανένα μήνα και μετά κατεβαίνομε Ταϊλάνδη.
Η βίζα είναι πολυ δύσκολη...
Ανεξάρτητα όμως με τι σου λενε,όλα γίνονται με λαδώματα...
Μπορει να χρειαστεί επισης να μπει στην Ευρώπη μέσω άλλης χώρας Σενγκεν και μετα να έρθει Ελλάδα...
Όπως και να εχει με περίπου 5.000 ευρω,η δουλεια γίνεται...Αυτα είναι τα λεφτα για τα λαδώματα,τα αεροπορικά είναι έξτρα..
Αν θές να μάθεις  πως γίνεται,καλύτερα σε πμ για να μη γεμίζουμε το φόρουμ με άχρηστες πληροφορίες..

mister kamagra

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
pipinomaniac λ
τα 5000 δεν υπάρχουν για να λαδώσω. Και μου λες ότι η βίζα είναι δύσκολη, Γιατί αυτοί δεν την παίρνουν στο αεροδρόμιο όπως εμείς όταν μπαίνουμε? Γίνετε διαφορετικά με αυτούς?

mister kamagra

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Την έχω στημένη εδώ και πολύ καιρό να γραψει κανείς για τα υπέροχα κορίτσια με τα απίστευτα χαμογελα για να αναφέρω τι είδα την τελευταία μου φορά που έμεινα σε συμπλεγμα διαμερισματων όπου μένουν σχεδόν μόνο Ταυλανδοί. Η πλήρης απομυθοποίηση. Αλλά εδώ και μήνες κανείς δεν λέει τετοιες μαμακίες δυστυχώς για να του χωθώ....  :s&m_1:

Πάρε όχι ένα αλλά 8 κορίτσια με χαμόγελα.

Συνημμένα

• 402057_3215351590468_1466680979_33073105_1276501743_n.jpg
    402057_3215351590468_1466680979_33073105_1276501743_n.jpg
    36,2 KB · Εμφανίσεις: 25

The Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
197
Πόντοι
1
JoeDoe Θα είχε ενδιαφέρον να μας πεις την εμπειρία σου στο συγκρότημα που ήσουν , όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά για να απομυθοποιηθούν ορισμένα πράγματα, μπας και οι νέοι συνάδελφοι πάνε ποιο υποψιασμένοι κει κάτω, και "γλιτώσουν"

kreatosoupa

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1

Κι εγω ειμαι της αποψης να μοιραστεις την εμπειρια σου. Η γνωση ποτε δεν παει χαμενη...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
pipinomaniac λ
τα 5000 δεν υπάρχουν για να λαδώσω. Και μου λες ότι η βίζα είναι δύσκολη, Γιατί αυτοί δεν την παίρνουν στο αεροδρόμιο όπως εμείς όταν μπαίνουμε? Γίνετε διαφορετικά με αυτούς?
Αφου δεν έχεις ούτε 5 ψωροχιλιαρικα ευρω,ασε τις ταρζανιες...
Είπαμε...No money-No honey.. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom