Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
Εσεις που εχετε παει κ εχετε εμπειρια...Οι μεσογειακοι αντρες(Ελληνες) βγαζουν γκομενα εκει περα?Οι Ταυλανδεζες γαμιουνται ευκολα η θελουν μπλαμπλα κ σουξουμουξου μανταλακια σκατακια φατακια?
Σε ολα τα ανωτερω , οχι. Προκειται για εκδιδομενες επι χρημασι, ήτοι : πληρωνεις - μαμάς. Τα περι γκόμενας κλπ, είναι στο πλαισιο των προσφερομενων υπηρεσιών. Επι της ουσιας, εαν πληρωνεις μαμας και ακους ταυτοχρονα αρκετα i love u, want marry u κλπ.
Εαν ομως εισαι γαμω τα παιδια, μπορεις να πηδηξεις τουριστριες ρωσσιδες. Οχι ταυλανδεζες. Αυτες εαν δουν οτι ξεφευγεις από νύχια τους αρχιζουν , δωσε οτι θελεις, δεν θελω λεφτα δεν με ενδιαφερουν κλπ. Αυτα για να σε κρατησουν, οχι για να μην πληρωσεις.
Το να βγαλεις ομως γκομενα δεν ειναι παντελως αδυνατον, αλλα τα ποσοστα ειναι τα ιδια με το να πας σε στουντιο να μαμησεις και με τις πολλες επισκεψεις την βγαλεις γκομενα (να μην την πληρωνεις). Να πουμε λοιπον ενα 5% στην καλυτερη.
Και μια κακη ειδηση εκτος οτι το ευρω πηγε κατω απο τα 40 :

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
Δεν αντιλεγω λοιπον πως στη τεραστια διαφορα που βρισκω στη συμπεριφορα των Ταυλανδεζων απο τα πρωτα 2-3 εως το τελευταιο ταξιδι μεσα σε 5 χρονια,παιζει ρολο και αυτο...

Αποψή μου, μονο αυτό συμβαινει, απλά αν θες το αποδεχεσαι αν οχι πας Καμποτζη. Εχω ακουσει πολυ καλα λογια για μια πόλη κοντα σε παλιά πόλη Ankor Wat, από Εγγλέζους και Αυστραλούς πάρα πολυ ψαγμενους, οι οποίοι ήδη μοιραζουν χρόνο αναμεσα σε Παταγια και Καμποτζη. Δεν μενουν μονιμα Καμποτζη λόγω ποιοτητας νυκτερινης ζωης, αλλά όλοι βλέπουν μέλλον στον σεξοτουρισμό εκει και οχι στο Βιετναμ ή το Λάος.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ 13
χε χε χε...βρήκα και τη μέρα για να επιστρέψω  :2funny:

Καλή χρονιά σε όλους κανονικούς και κλώνους

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ελα ρε παγκταο , ο λορδος διψαει για ενημερωση.
μην του τη στερεις τωρα στα στερνα..

The Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
197
Πόντοι
1
Το τι έγινε μέσα σε μερικά χρόνια ίσως και να μπορούσε να το περιγράψει η εξής φράση.

Πριν 5 χρόνια περνάγαμε σαν βασιλιάδες, τώρα απλά περνάμε σαν άρχοντες...

Γιατί συμβαίνει αυτό;

1. Θα μπορούσε να είναι κάποιο είδος κορεσμού, πχ πήγαμε 1, 2, 3, 33 φορές φάγαμε ήπιαμε πηδήξαμε καλά και τώρα θέλουμε κάτι το διαφορετικό χωρίς όμως να μπορούμε να προσδιορίσουμε τι είναι αυτό το διαφορετικό.

2. Οι Ταϋλανδέζες με τις οποίες "συνεργαζόμαστε" ήταν είναι και θα είναι πουτάνες στο 99% (το επόμενο 1% για καθαρά στατιστικούς λόγους) απλώς υπήρχε υπάρχει και θα υπάρχει η ψευδαίσθηση της κοπέλας μας-γκόμενας μας. Όσο περισσότερο είσαι σε αυτή την φάση τόσο περισσότερο η ψευδαίσθηση εξασθενίζει και αρχίζεις να  βλέπεις τα πράγματα όπως είναι, Αυτό ενοχλεί ιδιαίτερα τους  ονομάζόμενους αγαπούληδες αυτούς που πιστεύουν ότι υπάρχουν τιλάκ πεθεροί πεθερές κουνιάδοι κουνιάδες και ότι το πουτανάκι ζεί και αναπνέει μόνο γι αυτούς....

3. Το οικονομικό. Πολύ απλά θα πω ότι αν με 3000Ε πριν 3 χρόνια ήσουν "θεός" για 15 μέρες φέτος θα είσαι "ημίθεος" γιατί τα λεφτά είναι τα ίδια η συναλλαγματική ισοτιμία δεν είναι η ίδια και βέβαια η Ταϋλάνδη από πλευράς κόστους δεν είναι η ίδια. 

Αυτά...

Επισκέπτης

Λιγη προσοχη αδελφια.ΗΠΑ και Ισραηλ εξεδωσαν ταξιδιωτικη οδηγια για τις τουριστοπιατσες της Βκκ.
Για ποιον λόγο κάποια ξένη οργάνωση να προβεί σε τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον της Ταϋλάνδης;

Και οταν θες να βγαλεις τα ματια σου και να αναστεναξει το κρεββατι,φορτωνεις μια "εμπειρη με χιλιομετρα" για να σε ξεζουμισει!!!... :grin:
Πόσους τσακωμούς είχαμε κάνει περί του θέματος πριν κάνα χρόνο; :sunglasses:

gioro27

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Γιατι μαζεύει παρα πολλούς δυτικούς  τουρίστες και δυτικές πολυεθνικές  όπως πριν μερικά χρονια επιτέθηκαν στο Μπαλί αν θυμάσαι το οποιο ειναι ενα νησι με πολλους τουριστεσκαι μην ξεχνάς στο νότιο τμήμα της ταιλανδης στα σύνορα με μαλαισια  είναι σε σύγκρουση με τους μουσουλμάνους με πολλούς νεκρούς

Επισκέπτης
Επειδή είχα υπ' όψιν μου τις συγκρούσεις με τους μουσουλμάνους, γι' αυτό έκανα τη διευκρίνηση για ξένες οργανώσεις.

Έχεις δίκιο για τους δυτικούς τουρίστες και τις πολυεθνικές, αλλά σχεδόν σε όλες τις χώρες του κόσμου αυτό δεν γίνεται; Δεν βλέπουμε τρομοκρατικές επιθέσεις όμως.
Στο Μπαλί είχαν γίνει τρομοκρατικές επιθέσεις το 2002 και το 2003 αλλά μου φαίνεται ότι ήταν από εγχώριες τρομοκρατικές οργανώσεις.

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
16
Πόντοι
1
καμια προταση για hotel στην bkk γυρω απο περιοχη nana (εαν το λεω σωστα)

εως 40 ευρω?

gioro27

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
To nana είναι γύρω στα 1500 και έχουν μείνει πολλα παιδια απο το site  για εμένα το καλύτερο και value for money είναι το le fenix αλλα είναι στα 1800

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
16
Πόντοι
1
ειμαι αναμεσα στα παρακατω:

?
sid=768e66d235b9e012068939d6064dda38;dcid=1;checkin=2012-01-17;checkout=2012-01-20;srfid=f90fcddea8f703ea0e03dba96883ba2eX11

αυτο μου γυαλισε!! επειδη εχει πισινα στον τελευταιο οροφο!!

η τοποθεσια ειναι καλη?

gioro27

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Το 2 και το 3 είναι μακριά απο νανα Θες ταξι για κοιτά και το fenix είναι μέσα στην δράση θα δώσεις την διάφορα απο τα ταξι και θα έχεις και ρέστα

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
16
Πόντοι
1
και το fenix μου αρεσε...αλλα...διαβασα πολλες κριτικες οτι εχει μια μυρωδια.

gioro27

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Έμεινα πριν 1 μήνα έχει μια μυρωδιά αλλα δεν είναι καθόλου ενοχλητική εξάλλου στην Ασία είσαι παντού έχει μυρωδιές
Επίσης πολλή καλο είναι το president park διαμερισματκι είχα μείνει με 1300 μπατ αλλα είναι λίγο μακριά απο νανα είναι σουκουμβιτ 22

Stegnos

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μια βδομαδουλα εμεινε....!!
γνωριζει κανενας να με ενημερωσει με το τι παιζει στα similan islands & chiang mai και το πως θα φτασω μεχρι εκει??

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Πόσους τσακωμούς είχαμε κάνει περί του θέματος πριν κάνα χρόνο; :sunglasses:
Εγω δε θυμαμαι να εχει διαφωνησει ποτε κανεις με αυτη την αποψη...
Και αν υπαρχει καποιος που εχει διαφορετικη αποψη,δεν ειναι μονο ασχετος απο Ταυλανδη,αλλα ασχετος γενικα απο γυναικες...
Οσο πιο εμπειρη και πιο σαβουρα ειναι μια γυναικα,τοσο καλυτερο πηδημα κανει...(ΣΥΝΗΘΩΣ)...
ΝΟΜΟΣ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom