Απ'το μουνι στο κολο που λεμε.Μια βδομαδουλα εμεινε....!!
γνωριζει κανενας να με ενημερωσει με το τι παιζει στα similan islands & chiang mai και το πως θα φτασω μεχρι εκει??
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 59K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Αν θυμαμαι καλα ησουν καθετος σε συγκεκριμενα θεματα και γουστα...τωρα μαλλον τα γυρισες και προσγιωθηκες στην πραγματικοτητα!!!βελτιωνεσαι!!καλλιο αργα παρα ποτε..Εγω δε θυμαμαι να εχει διαφωνησει ποτε κανεις με αυτη την αποψη...
Και αν υπαρχει καποιος που εχει διαφορετικη αποψη,δεν ειναι μονο ασχετος απο Ταυλανδη,αλλα ασχετος γενικα απο γυναικες...
Οσο πιο εμπειρη και πιο σαβουρα ειναι μια γυναικα,τοσο καλυτερο πηδημα κανει...(ΣΥΝΗΘΩΣ)...
ΝΟΜΟΣ...
Σπέρα από Σιάμ.
Ειδικά φέτος είχα πολύ όρεξη για ανταποκρίσεις και αρκετό φωτογραφικό υλικό για ποστάρισμα με κορίτσια κουκλιά αλλά και απλά.
Ομως από ότι φαίνεται αυτό δεν αρέσει σε κάποιους που δε χρειάζεται να έχεις πτυχίο ψυχολογίας για να καταλάβεις ποιοί είναι.
Μάλιστα θορυβήθηκαν ειδικά όταν άνοιξα άλλο θρέντ!
Εσείς φίλοι που κάνατε κλώνους-μέλη και ξεκινήσατε την επίθεση τελικά κερδίσατε (πάντα έτσι δε γίνεται και στη ζωή; ), καταλαβαίνω ποιοί από τα παλιά μέλη είστε απλά δεν έχω τις αποδείξεις και ούτε με νοιάζει πιά.Συνεχίστε μόνοι στη μιζέρια σας.Εγώ απλά θα μπαίνω να λέω μιά καλησπέρα που και κάποτε γιατί μέσα από αυτό το θρεντ έκανα φίλους αληθινούς που συναντιόμαστε είτε εδώ είτε στην Ελλάδα.
Το Thai sex trip έπεσε από την τρίτη τέταρτη θέση στην όγδοη και πάει για φούντο.Φυσικά παίζει ρόλο η οικονοιμική κρίση που εμποδίζει πολλά παιδιά να ταξιδέψουν, άρα μπουν και να αντλήσουν πληροφορίες αλλά κυρίως επειδή έπεσε η ποιότητα των ποσταρισμάτων.
Κατά τα άλλα εδώ τίποτα δεν έχει αλλάξει, σαφώς τα πάντα είναι συνάρτηση του ποιός είσαι και πόσα ρούβλια αντέχει η τζέπη σου να σκορπίσει σε τούτη τη τρελλή χώρα.
Το Μπατ 40,30 - καιρός δροσερός με συννεφιά,
Τα ξαναλέμε ίσως κάποτε, φιλλούθκια από εμένα και τα τρελλοκόριτσα του χωριού
Ειδικά φέτος είχα πολύ όρεξη για ανταποκρίσεις και αρκετό φωτογραφικό υλικό για ποστάρισμα με κορίτσια κουκλιά αλλά και απλά.
Ομως από ότι φαίνεται αυτό δεν αρέσει σε κάποιους που δε χρειάζεται να έχεις πτυχίο ψυχολογίας για να καταλάβεις ποιοί είναι.
Εσείς φίλοι που κάνατε κλώνους-μέλη και ξεκινήσατε την επίθεση τελικά κερδίσατε (πάντα έτσι δε γίνεται και στη ζωή; ), καταλαβαίνω ποιοί από τα παλιά μέλη είστε απλά δεν έχω τις αποδείξεις και ούτε με νοιάζει πιά.Συνεχίστε μόνοι στη μιζέρια σας.Εγώ απλά θα μπαίνω να λέω μιά καλησπέρα που και κάποτε γιατί μέσα από αυτό το θρεντ έκανα φίλους αληθινούς που συναντιόμαστε είτε εδώ είτε στην Ελλάδα.
Το Thai sex trip έπεσε από την τρίτη τέταρτη θέση στην όγδοη και πάει για φούντο.Φυσικά παίζει ρόλο η οικονοιμική κρίση που εμποδίζει πολλά παιδιά να ταξιδέψουν, άρα μπουν και να αντλήσουν πληροφορίες αλλά κυρίως επειδή έπεσε η ποιότητα των ποσταρισμάτων.
Κατά τα άλλα εδώ τίποτα δεν έχει αλλάξει, σαφώς τα πάντα είναι συνάρτηση του ποιός είσαι και πόσα ρούβλια αντέχει η τζέπη σου να σκορπίσει σε τούτη τη τρελλή χώρα.
Συνημμένα
Επισκέπτης
Exactly!Αν θυμαμαι καλα ησουν καθετος σε συγκεκριμενα θεματα και γουστα...τωρα μαλλον τα γυρισες και προσγιωθηκες στην πραγματικοτητα!!!βελτιωνεσαι!!καλλιο αργα παρα ποτε..
Εγώ ήμουν σαβουρογάμης και φτωχομπινές επειδή προτιμούμα τις μεγαλύτερες που, εκτός του ότι ήταν φθηνές, κάνανε καλύτερο κρεβάτι, ενώ ο pipinomaniac δεν μπορούσε να λειτουργήσει με καμιά "γριά" άνω των 25 χρόνων!
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Μα δεν έχουν αλλάξει φίλε μου οι απόψεις μου...Παρερμηνευσατε τη τοποθέτηση μου...Exactly!
Εγώ ήμουν σαβουρογάμης και φτωχομπινές επειδή προτιμούμα τις μεγαλύτερες που, εκτός του ότι ήταν φθηνές, κάνανε καλύτερο κρεβάτι, ενώ ο pipinomaniac δεν μπορούσε να λειτουργήσει με καμιά "γριά" άνω των 25 χρόνων!
Είπα σε ΓΕΝΙΚΌ πρόσωπο,ΟΠΟΙΟΣ θέλει να τον ξεζουμισει η γκομενα,φορτώνει μια ψιλοασχημη εως μετρια ΠΟΥΡΟΓΡΙΑ (δηλαδή άνω των 25),freelancer που εχει φαει μερικές χιλιάδες πουτσες...
Εμένα προσωπικά,αυτη τη κατηγορία των Ταυλανδεζων, με αφήνει αδιάφορο...Και όταν μου τη πέφτουν τις αγνοώ εντελώς...
Δε γουστάρω να με ξεζουμιζουν στο κρεββατι ουτε άγριες καταστάσεις...
Βέβαια δε λέω πως δεν έχω απαιτήσεις,αλλα αν είναι να πηδηξω σαβουρογριες για να παίρνουν κι αυτές κάποια πρωτοβουλία και να μη τα περιμένουν όλα απο μένα....1000 φορές πιπινι 18χρονο που να "αγγίζει τη τελειοτήτα" σε ομορφιά κι ας είναι τσουβάλι στο κρεββατι... ;)
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.027
- Πόντοι
- 19.795
Αυτα ειναι γουστα, περι ορεξεως........ Το θεμα ειναι στον ορο "σαβουρογαμης". Για μενα πχ. σαβουρα ειναι το καθε ξεκωλο κομοδινο που το παιζει θεογκομενα και η φατσα της ειναι παγωμενη και ξινισμενη. Αντιθετως μπορει να βλεπω σα θεογκομενα την οποιαδηποτε μου χαμογελαει και μου βγαζει θετικη ενεργεια και θηλυκοτητα στο προσωπο της και στο στυλ της.
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Ρε παιδια παντα η ιδια αντιπαραθεση που δεν βγαζει πουθενα.
Ο πιπινο λεει την αποψη του, εμενα με βρισκει απολυτα συμφωνο, και δεν κρινει κανεναν αλλο.
Πολλες φωτογραφιες που εχουν μπει εδω με εχουν κανει να αναρωτηθω, πως μπορει και τις πηδαει, αυτος που τις βαζει, αλλα... αφου του αρεσουν καλα κανει.
Δεν ειναι δυνατον να εχουν ολοι τα ιδια γουστα.Αλλος θελει ψηλες αλλος κοντες, αλλος μικρες αλλος μεγαλες, περι ορεξεως....
Παγκ καπου κανεις λαθος οταν αναφερεσαι στο θρεντ οτι επεσε απο τη τριτη θεση στη ογδοη. Δεν νομιζω οτι ο Κωστας F16 οταν το ξεκιναγε ουτε κανενας απο ολους οσους γραφουν εδω απο την αρχη, να νοιαζεται για τη θεση του θρεντ. Γραφουμε γιατι μας αρεσει η χωρα και κανουμε τη πλακα μας. Δοξα το Θεο εχουμε επιγνωση του τι ή ποιοι ειμαστε και στη πραγματικη μας ζωη ωστε να μην μας ενδιαφερει να αναδειχτουμε απο ενα σαιτ στο ιντερνετ.
Εδω κανουμε τη πλακα μας μεσα σε πολιτισμενα επιπεδα.
Και αφου εκανες παραπονα οτι σε σαμποταρανε στο θρεντ που ανοιξες να σου αναφερω και μια αλλη αποπειρα που ειχε γινει να ανοιχτει αλλο θρεντ στο παρελθον απο τον doctortilac Πατταγια only νομιζω και κανενας δεν νοιαστηκε ουτε ανησυχησε, απλα γιατι εδω μας αρεσει.
Για αυτο λοιπον μη χαλιεσαι, χαλαρωσε και κοιτα να περνας ωραια, ε αν παει και στη τελευταια θεση του μπουρδελα το θρεντ τι να κανουμε..... θα επιζησουμε σαν ατομα εστω και με βαθεια τα σημαδια της αποτυχιας
Ο πιπινο λεει την αποψη του, εμενα με βρισκει απολυτα συμφωνο, και δεν κρινει κανεναν αλλο.
Πολλες φωτογραφιες που εχουν μπει εδω με εχουν κανει να αναρωτηθω, πως μπορει και τις πηδαει, αυτος που τις βαζει, αλλα... αφου του αρεσουν καλα κανει.
Δεν ειναι δυνατον να εχουν ολοι τα ιδια γουστα.Αλλος θελει ψηλες αλλος κοντες, αλλος μικρες αλλος μεγαλες, περι ορεξεως....
Παγκ καπου κανεις λαθος οταν αναφερεσαι στο θρεντ οτι επεσε απο τη τριτη θεση στη ογδοη. Δεν νομιζω οτι ο Κωστας F16 οταν το ξεκιναγε ουτε κανενας απο ολους οσους γραφουν εδω απο την αρχη, να νοιαζεται για τη θεση του θρεντ. Γραφουμε γιατι μας αρεσει η χωρα και κανουμε τη πλακα μας. Δοξα το Θεο εχουμε επιγνωση του τι ή ποιοι ειμαστε και στη πραγματικη μας ζωη ωστε να μην μας ενδιαφερει να αναδειχτουμε απο ενα σαιτ στο ιντερνετ.
Εδω κανουμε τη πλακα μας μεσα σε πολιτισμενα επιπεδα.
Και αφου εκανες παραπονα οτι σε σαμποταρανε στο θρεντ που ανοιξες να σου αναφερω και μια αλλη αποπειρα που ειχε γινει να ανοιχτει αλλο θρεντ στο παρελθον απο τον doctortilac Πατταγια only νομιζω και κανενας δεν νοιαστηκε ουτε ανησυχησε, απλα γιατι εδω μας αρεσει.
Για αυτο λοιπον μη χαλιεσαι, χαλαρωσε και κοιτα να περνας ωραια, ε αν παει και στη τελευταια θεση του μπουρδελα το θρεντ τι να κανουμε..... θα επιζησουμε σαν ατομα εστω και με βαθεια τα σημαδια της αποτυχιας
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
ρε συ παγκ ξερεις καλα οτι η ολη επιθεση προς εσενα γινεται λογω ζηλιας.μην τους κανεις την χαρη.συνεχισε αυτο που κανεις καλα και μην ακους κανεναν.ολοι γουσταρουμε να διαβαζουμε τις ανταποκρισεις σου,ασχετα αν γραφουμε η οχι.Σπέρα από Σιάμ.
Επισκέπτης
Συμφωνω και επαυξανω με αυτα που λες..και επισης τις σαβουρες πολοι αγαπησαν και....πηδηξαν και πηδανε βεβαια!!!τους σαβουρογαμηδες κανενας...η υποκρισια σε ολο της το μεγαλειο!!Αυτα ειναι γουστα, περι ορεξεως........ Το θεμα ειναι στον ορο "σαβουρογαμης". Για μενα πχ. σαβουρα ειναι το καθε ξεκωλο κομοδινο που το παιζει θεογκομενα και η φατσα της ειναι παγωμενη και ξινισμενη. Αντιθετως μπορει να βλεπω σα θεογκομενα την οποιαδηποτε μου χαμογελαει και μου βγαζει θετικη ενεργεια και θηλυκοτητα στο προσωπο της και στο στυλ της.
Οσο για σενα Pagtao ηρεμησε αγορι μου..δεν σου αμφισβητησαν δα και τον ανδρισμο ή την αξιοπρεπεια...ψυχραιμια!!!!!!και καλα να περνας..
ΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ Χ ΣΕΙΡΑΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ρε παιδια μη τρελαθουμε κιολας η σαβουρα ειναι σαβουρα,ειναι η ΑΣΧΗΜΗ γυναικα!!!!!!!!το αν μου χαμογελασει η σαβουρα η μου βγαλει θετικη ενεργεια δε θα πει οτι μεταμορφωνεται σε καλλονη!!!
+1ρε συ παγκ ξερεις καλα οτι η ολη επιθεση προς εσενα γινεται λογω ζηλιας.μην τους κανεις την χαρη.συνεχισε αυτο που κανεις καλα και μην ακους κανεναν.ολοι γουσταρουμε να διαβαζουμε τις ανταποκρισεις σου,ασχετα αν γραφουμε η οχι.
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Εκει ειναι το θεμα...Να "φτιαχνει" εσενα και να μη σε νοιαζει τι λενε οι αλλοι..ρε παιδια μη τρελαθουμε κιολας η σαβουρα ειναι σαβουρα,ειναι η ΑΣΧΗΜΗ γυναικα!!!!!!!!το αν μου χαμογελασει η σαβουρα η μου βγαλει θετικη ενεργεια δε θα πει οτι μεταμορφωνεται σε καλλονη!!!
Εχω ενα φιλο που εχουμε παει 3-4 ταξιδια μαζι,ο οποιος γουσταρει τις "τσουπωτες" και ειναι αθεραπευτος milf lover...
Ε,ειναι μονιμη η καζουρα που μου κανει με χαρακτηριστικες ατακες.."Τι θα γινει ρε μαλακα?Θα φορτωσεις καμμια γκομενα της προκοπης?..Να γαμησεις πας οχι να φτιαξεις σουπα με κοκκαλα"...Η "Τι εγινε ρε πουστη μου παλι..Αυτη θα μπορουσε να ειναι κορη σου αν δεν εριχνες το σπερμα στη τουαλετα οταν αρχισες να τον παιζεις!!"..
Εμενα στα παπαρια μου...
Αυτες με φτιαχνουν,αυτες φορτωνω λοιπον... ;)
Αλλωστε λεφτα δινουμε...Δε πηδαμε τζαμπα...Κι ο καθενας αναλογα με τα γουστα και το πορτοφολι του,επιλεγει... ;)
bilaki**
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2007
- Like
- 33
- Πόντοι
- 1
καλησπερα συναγονηστες, ειχα παει πουκετ το 2005 και λεω να παω και φετος το καλοκερι
αλλα δεν ξερω ποσο εχουν αλαξει τα πραγματα τοτε η μπηρα στην μπλανκα ειχε 80 μπατ και η κοπελα που επερνα μαζη για το υπολιπο βραδυ 1000μπατ ηταν ευχαρηστημενει. Ξερει κανενας φηλος τωρα που κημενοντε οι τημες? γιατη στο νετ μονο για ξενοδοχεια βρησκης
αλλα δεν ξερω ποσο εχουν αλαξει τα πραγματα τοτε η μπηρα στην μπλανκα ειχε 80 μπατ και η κοπελα που επερνα μαζη για το υπολιπο βραδυ 1000μπατ ηταν ευχαρηστημενει. Ξερει κανενας φηλος τωρα που κημενοντε οι τημες? γιατη στο νετ μονο για ξενοδοχεια βρησκης
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Μπυρα πάνω κάτω ίδια τιμη...
Γυναίκα υπολόγιζε 3 χιλιαρικα...
Πήγαινε καλύτερα Πατταγια...Είναι λίγο φτηνότερα...
Γυναίκα υπολόγιζε 3 χιλιαρικα...
Πήγαινε καλύτερα Πατταγια...Είναι λίγο φτηνότερα...
Ευχαριστώ Λουσιάνο,Μάστερ,Πάνος,Σταφος και τα άλλά παιδιά για τα καλά σας λόγια.ψυχραιμια!!!!!!και καλα να περνας..
Το αν περνάω καλά ,αν και έχει επέλθει ο κορασμός και σε μένα, δεν τίθεται θέμα αφού βρίσκομαι στον τόπο που ονειρεύεται κάθε σεξοτουρίστας.Θα ήθελα πολύ να μοιραστώ τις εμπειρίες μου με το τρόπο που εμένα αρέσει αλλά ειλικρινά χαλάω όταν παίζει έστω και μισό αρνητικό σχόλιο, ειδικά μετά από τόσο κόπο γραψίματος, σκέψης, διόρθωσης κειμένου,video edit, μετατροπή και upload φωτό,κλπ κλπ....ώρες!!Σόρυ αλλά το έχω αυτό το ελάττωμα.Αντιθέτως ευχαριστώ πολύ τα παιδιά που με ενθαρύνουν.
ΠΑΤΑΓΙΑ: Παρότι αρκετά πράγματα έχουν αλλάξει τα τελευταία χρόνια είναι μακράν ο καλύτερος προορισμός αυτή τη περίοδο.
Μπορεί οι Ταϊλανδέζες να άλλαξαν λίγο ίσως ζητάνε κάτι τις παραπάνω αλλά στη τσαχπινιά στη θυληκότητα και το απίστευτο τους χαμόγελο δεν τις πιάνει καμμιά. Είδομεν προσεχώς τι θα παίξει, βρήκα ήδη έναν άλλο προορισμό για το μέλλον φυσικά η στάση στο Ψαροχώρι θα είναι υποχρεωτική.
Για τους νέους ναυτιλομένους θα έλεγα την ταπεινή μου γνώμη να μη τρεχουν Πουκέτ και Σαμούη, τζάμπα χρόνος και χρήμα.Ισως στη low season αν έχουν την ευκαίρια να πεταχτούν για λίγο.Ποτέ πια high season σε νησάκια.Ειναι γεμάτα με νεαρούς κατσικοχορευτές και Ρωσοβλάχους, λίγες γκόμενες και σαβούρες, καμμιά σχέση με τις τότε καλές εποχές του 2000-2007.Και φυσικά πανάκριβα.
Αντιθέτως η Παττάγια διατηρεί ακόμη τη παλιά της αίγλη με πολλά κορίτσια της δουλειάς πρόθυμα για όλα τα γούστα.
Το Μπάκαρα αυτή τη στιγμή μαζί με το Happy είναι τα κορυφαία από ποιότητα. Με 600+2000 σορτ τάιμ πέρνεις κορίτσι που μόνο στα όνειρα σου βλέπεις. Ινσόμνια και Λούσιφερ μιλιούνια, εκεί θέλει προσοχή στο σκοτάδι γιατί άλλη ψωνίζεις και άλλη τελικά σου βγαίνει. Ετυχε σε φίλο να πάρει μία από ντίσκο (αφού και σε μένα φαινόταν αστέρι) και μόλις την είδαμε έξω στο φως την έδειωξε ευγενικά δήθεν τον πονούσε το στομάχι του.Οσο αναφορά τη συμπεριφορά των κοριτσιών σίγουρα έχει αλλάξει προς το χειρότερο αλλά όλα διορθώνονται με χιούμορ και φυσικά καλή αμοιβή.
Φέτος έχω τραβήξει άλλη ρότα και έχω μπει στα ενδότερα της ψυχολογίας και συμπεριφοράς των κοριτσιών της νύχτας,των αφεντικών των μπαρ και γενικά τι παίζει σε όλο αυτό το παιχνίδι sex business - γηράσκω αεί διδασκόμενος κι από τις μάγισσες σοφότερος-θα χρειαστεί πολύ ανάλυση αλλά όχι σε τούτο το θρεντ.Πάντως οι δύο συντρόφισες που έχουν σχεδόν μονοπωλήσει το χρόνο μου είναι κορυφαίες και όταν σκάνε τακούνι στον αραβοπεζόδρομο σταματάει η κυκλοφορία!!Καλή η μπογιά που βάφτηκα τελικά αλλά και οι τζέπες μου χωρίς καβούρια.Προτιμω να τα κάνω μεζέ παρέα με San Miguel light- επιτέλους βρήκα ποτό που να μη κάνει μπυροκοιλιά!!
Κάτι άλλο, αυτές τις μέρες στη Πατάγια ακούω αρκετά ελληνικά, στις disco στα bar στα 7eleven στη πισίνα του Mike shopping Mal αλλά και στους δρόμους.Καλά να είναι ο κόσμος να ταξιδεύει, τώρα είναι η καλύτερη εποχή πάντως και φυσικά Φλεβάρη Μάρτη.
Αυτά μάγκες να είστε καλά και εστέ αισιόδοξοι.
Συνημμένα
rebetis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 46
- Like
- 266
- Πόντοι
- 3.287
καλησπερα συναγονηστες, ειχα παει πουκετ το 2005 και λεω να παω και φετος το καλοκερι
500 το bar-fine, 1500 - 2000 η κοπελλα αποτα μπαρ. 600 bar-fine 2000- 3000 απο agogo, 1000 - 1500 απο ντισκο, 1000 εως 2000 απο το δρομο για short time αν ειναι νωρις, 1000 απο δρομο αν ειναι αργα long time. Η μπυρα στα ιδια.
Επισκέπτης
@@@ Pagtao: Tiger light ειναι απειρως καλυτερη,η San Miguel ξυνιζει......πες μας ομως και την ψυχολογια των κοριτσιων να δουμε ποσο εντρυφησες στα ενδοψυχα τους και οχι μονο σε αυτα.........
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.027
- Πόντοι
- 19.795
Τι αναγκη εχεις εσυ παληκαρι πραμα.....Αλοιμονο σε μας τους κωλο-γερους. Που πρεπει να ασκουμαστε καθημεριναΠροτιμω να τα κάνω μεζέ παρέα με San Miguel light- επιτέλους βρήκα ποτό που να μη κάνει μπυροκοιλιά!!
Αυτά μάγκες να είστε καλά και εστέ αισιόδοξοι.
για να κρατηθουμε σε φορμα.