celticfrost
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδες πρωτη φορα γραφω στο forum αλλα το συγκεκριμενο topic το παρακολουθω απο το 2009 οπου και πηγα πρωτη φορα THAI στην PATONG και πραγματικα μου φανηκε φοβερα χρησιμα τα διαφορα tips που ειχαν αναρτησει οι διαφοροι "συναδελφοι".Στο προκειμενο τωρα,εγω και ενα φιλαρακι κανονισαμε και παμε THAI απο 25 Φλεβαρη μεχρι 25 Μαρτη και σαν αρχικος στοχος ειναι να παμε PATAYA και τα γυρο νησια αρα ποσταρω για τους εξης λογους 1ον για τυχον συναγωνιστες που 8αναι την ιδια περιοδο σε εκεινα τα μερη και 2ον για οποιαδηποτε updated πληροφορια εχει οποιοσδηποτε να μας δωσει για PATAYA ειδικα στον τομεα του ξενοδοχειου,καπου διαβασα σε ενα post για το R-CON,του φαγητου και εν γενη της περαν του sex καλοπεραση (massage,ψωνια,παρκα,πισινες,κοντινα νησια,εν κατακλειδι μικρα tips που θα μας κανουν ομως την διαμονη μας ευχαριστη και δεν μπορει να τα ξερει καποιος αν δεν εχει γραψει χιλιομετρα το κοντερ στην συγκεκριμενη πολη).Ευχαριστω εκ των προτερων για την δεδομενη βοηθεια που θα μου δωσετε ολες οι "παλιοσειρες"