You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 59K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
rovespieros1
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
μη μασας......αλλά ειλικρινά χαλάω όταν παίζει έστω και μισό αρνητικό σχόλιο, ειδικά μετά από τόσο κόπο γραψίματος, σκέψης, διόρθωσης κειμένου,video edit, μετατροπή και upload φωτό,κλπ κλπ....ώρες!!Σόρυ αλλά το έχω αυτό το ελάττωμα.Αντιθέτως ευχαριστώ πολύ τα παιδιά που με ενθαρύνουν.
εισαι 1 θρυλος..
Μετα τον Λακη φυσικά.
Συνεχα
rovespieros1
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Είδομεν προσεχώς τι θα παίξει, βρήκα ήδη έναν άλλο προορισμό για το μέλλον φυσικά η στάση στο Ψαροχώρι θα είναι υποχρεωτική.
Γινε λιγο σαφεστερος..
Εχεις παει η εχεις ακουσει.........?
HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 72
- Πόντοι
- 246
ρε συ παγκ ξερεις καλα οτι η ολη επιθεση προς εσενα γινεται λογω ζηλιας.μην τους κανεις την χαρη.συνεχισε αυτο που κανεις καλα και μην ακους κανεναν.ολοι γουσταρουμε να διαβαζουμε τις ανταποκρισεις σου,ασχετα αν γραφουμε η οχι.
/Συμφωνώ και επαυξάνω...
Ο συνάδελφος Pagtao τα είπε όλα με μία λέξη... κορεσμός...
Θα άξιζε Pagtao να μας καταθέσεις τις παρατηρήσεις σου σχετικά με την ψυχολογία της σεξ σκηνής στην Ταϋλάνδη, όπως επίσης και ο Φαντομάς σαν μόνιμος κάτοικος θα άξιζε να μας πει τι γίνονται όλα αυτά τα κορίτσια όταν αποσύρονται από το επάγγελμα.
Θα άξιζε Pagtao να μας καταθέσεις τις παρατηρήσεις σου σχετικά με την ψυχολογία της σεξ σκηνής στην Ταϋλάνδη, όπως επίσης και ο Φαντομάς σαν μόνιμος κάτοικος θα άξιζε να μας πει τι γίνονται όλα αυτά τα κορίτσια όταν αποσύρονται από το επάγγελμα.
++ αν θες πες κατι για τον αλλο προορισμοΕυχαριστώ Λουσιάνο,Μάστερ,Πάνος,Σταφος και τα άλλά παιδιά για τα καλά σας λόγια.
Το αν περνάω καλά ,αν και έχει επέλθει ο κορασμός και σε μένα, δεν τίθεται θέμα αφού βρίσκομαι στον τόπο που ονειρεύεται κάθε σεξοτουρίστας.Θα ήθελα πολύ να μοιραστώ τις εμπειρίες μου με το τρόπο που εμένα αρέσει αλλά ειλικρινά χαλάω όταν παίζει έστω και μισό αρνητικό σχόλιο, ειδικά μετά από τόσο κόπο γραψίματος, σκέψης, διόρθωσης κειμένου,video edit, μετατροπή και upload φωτό,κλπ κλπ....ώρες!!Σόρυ αλλά το έχω αυτό το ελάττωμα.Αντιθέτως ευχαριστώ πολύ τα παιδιά που με ενθαρύνουν.
ΠΑΤΑΓΙΑ: Παρότι αρκετά πράγματα έχουν αλλάξει τα τελευταία χρόνια είναι μακράν ο καλύτερος προορισμός αυτή τη περίοδο.
Μπορεί οι Ταϊλανδέζες να άλλαξαν λίγο ίσως ζητάνε κάτι τις παραπάνω αλλά στη τσαχπινιά στη θυληκότητα και το απίστευτο τους χαμόγελο δεν τις πιάνει καμμιά. Είδομεν προσεχώς τι θα παίξει, βρήκα ήδη έναν άλλο προορισμό για το μέλλον φυσικά η στάση στο Ψαροχώρι θα είναι υποχρεωτική.
Για τους νέους ναυτιλομένους θα έλεγα την ταπεινή μου γνώμη να μη τρεχουν Πουκέτ και Σαμούη, τζάμπα χρόνος και χρήμα.Ισως στη low season αν έχουν την ευκαίρια να πεταχτούν για λίγο.Ποτέ πια high season σε νησάκια.Ειναι γεμάτα με νεαρούς κατσικοχορευτές και Ρωσοβλάχους, λίγες γκόμενες και σαβούρες, καμμιά σχέση με τις τότε καλές εποχές του 2000-2007.Και φυσικά πανάκριβα.
Αντιθέτως η Παττάγια διατηρεί ακόμη τη παλιά της αίγλη με πολλά κορίτσια της δουλειάς πρόθυμα για όλα τα γούστα.
Το Μπάκαρα αυτή τη στιγμή μαζί με το Happy είναι τα κορυφαία από ποιότητα. Με 600+2000 σορτ τάιμ πέρνεις κορίτσι που μόνο στα όνειρα σου βλέπεις. Ινσόμνια και Λούσιφερ μιλιούνια, εκεί θέλει προσοχή στο σκοτάδι γιατί άλλη ψωνίζεις και άλλη τελικά σου βγαίνει. Ετυχε σε φίλο να πάρει μία από ντίσκο (αφού και σε μένα φαινόταν αστέρι) και μόλις την είδαμε έξω στο φως την έδειωξε ευγενικά δήθεν τον πονούσε το στομάχι του.Οσο αναφορά τη συμπεριφορά των κοριτσιών σίγουρα έχει αλλάξει προς το χειρότερο αλλά όλα διορθώνονται με χιούμορ και φυσικά καλή αμοιβή.
Φέτος έχω τραβήξει άλλη ρότα και έχω μπει στα ενδότερα της ψυχολογίας και συμπεριφοράς των κοριτσιών της νύχτας,των αφεντικών των μπαρ και γενικά τι παίζει σε όλο αυτό το παιχνίδι sex business - γηράσκω αεί διδασκόμενος κι από τις μάγισσες σοφότερος-θα χρειαστεί πολύ ανάλυση αλλά όχι σε τούτο το θρεντ.Πάντως οι δύο συντρόφισες που έχουν σχεδόν μονοπωλήσει το χρόνο μου είναι κορυφαίες και όταν σκάνε τακούνι στον αραβοπεζόδρομο σταματάει η κυκλοφορία!!Καλή η μπογιά που βάφτηκα τελικά αλλά και οι τζέπες μου χωρίς καβούρια.Προτιμω να τα κάνω μεζέ παρέα με San Miguel light- επιτέλους βρήκα ποτό που να μη κάνει μπυροκοιλιά!!
Κάτι άλλο, αυτές τις μέρες στη Πατάγια ακούω αρκετά ελληνικά, στις disco στα bar στα 7eleven στη πισίνα του Mike shopping Mal αλλά και στους δρόμους.Καλά να είναι ο κόσμος να ταξιδεύει, τώρα είναι η καλύτερη εποχή πάντως και φυσικά Φλεβάρη Μάρτη.
Αυτά μάγκες να είστε καλά και εστέ αισιόδοξοι.
θα ήθελα να ευχαριστήσω τον χρήστη pipinomaniac και patgao για τις πολύ χρήσιμες και αντικειμενικές πληροφορίες!!
pipinomaniac με αφορμή ένα προηγούμενο ποστ σου περί 30άρων+ επηρεάστηκα θετικά εχτές και φόρτωσα 2 φίλες οι οποίες ξεπεράσατε κάθε μου προσδοκία.
αξέχαστη η νύχτα, άντε να δούμε πως θα την παλέψω σήμερα που προς το παρών δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου.
pipinomaniac με αφορμή ένα προηγούμενο ποστ σου περί 30άρων+ επηρεάστηκα θετικά εχτές και φόρτωσα 2 φίλες οι οποίες ξεπεράσατε κάθε μου προσδοκία.
αξέχαστη η νύχτα, άντε να δούμε πως θα την παλέψω σήμερα που προς το παρών δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.028
- Πόντοι
- 19.795
2 τριανταρες = 4 15αρεςθα ήθελα να ευχαριστήσω τον χρήστη pipinomaniac και patgao για τις πολύ χρήσιμες και αντικειμενικές πληροφορίες!!
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Σαχλαμάρες !!!
Οποίος δεν έχει δοκιμάσει το 3 Χ 40 στη Ταϋλάνδη αυτός χάνει.
Οποίος δεν έχει δοκιμάσει το 3 Χ 40 στη Ταϋλάνδη αυτός χάνει.
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
κοφινατο βιδαριστο εχεις κανει?Σαχλαμάρες !!!
Οποίος δεν έχει δοκιμάσει το 3 Χ 40 στη Ταϋλάνδη αυτός χάνει.ει
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Το νοσοκομειο Υγεια ανοιξε παραρτημα στη Μανιλα δεν πιστευω να ναι κανεις απο το φορουμ εε
Οριστε ιδεα για επιχειρηση στην Ταυλανδη
ναυτικος ειναι η γιατρος?
dimitlakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
δεν ειναι και ασχημη ιδεα.. εγω απο καιρο λεω να κανω ενα ιατριο στην παταγια με το νεο μηχανημα πατεντα που εχω εφευρη. τον ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΚΟΦΤΗ ! ΘΑ μειωση το κοστος της ενχειρισης στα 1000 βατ μονο αφου ειναι 2 λεπτα δουλεια μονο... και θα βγαζω και καλο μεροκαματο.. δεν θα κοβω 5-10 τσουτσουνια την μερα.....????
Το νοσοκομειο Υγεια ανοιξε παραρτημα στη Μανιλα δεν πιστευω να ναι κανεις απο το φορουμ εε
πληροφοριακα εντελως ,το κεντρο υγειας καμια σχεση δεν εχει με το γνωστο σε μας υγεια.ο τυπος ο ναπολεων εχει στο μαλατε την ελληνικη ταβερνα και ασχολειται και με ναυτιλιακα με εδρα την κορεα,κα8οτι ηταν παλιος ναυτικος,πρωτος μηχανικος νονιζω..τη κλινικη την ανοιξε το 2008 και απο το 2009 δουλευουν πληρως ολα τα τμηματα.