Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ζητω ταπεινα συγνωμη αλλα μου κανει λιγο υπερβολικο αυτο.
γραψε καμια ιδεα γιατι και εγω συμφωνω οτι τα χρηματα αυτα ειναι λιγα για καποια επιχειρηματικη κινηση

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ρε αφηστε το δημητλακι ησυχο...τει παθαται μαζει του συμαιρα μεια χαρα αιλεινοικα γραφοι ω ανθροπωσ

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
ζητω ταπεινα συγνωμη αλλα μου κανει λιγο υπερβολικο αυτο.
Θα επιμείνω στη λέξη "σοβαρός" διότι από μη σοβαρές επενδύσεις η Ταϊλάνδη δόξα το Θεό μπόλικες ευκαιρίες έχει... πάγκοι και αρπακολατζήδικα μαγαζιά άπειρα... Εγώ μιλάω για επιχείρηση νομικά κατοχυρωμένη που δεν θα μπορεί ο Ταϊλανδός συνεταίρος σου να σε πετάξει απέξω ανα πάσα στιγμή και φυσικά να σου εξασφαλίζει νόμιμη παραμονή στη χώρα και όχι κασκαντεριλίκια "visa runs" κλπ. Μια τέτοια επιχείρηση με το καλημέρα για χαρτούρα κλπ θα σε πάει γύρω στα 10000. Βάλε μετά νοίκια, υπαλλήλους και φυσικά εμπόρευμα και φυσικά ο ορθός επιχειρηματίας προβλέπει στην έναρξη της επιχείρησης να έχει και το ποσό το οποίο θα χρειαστεί σε περίπτωση που αυτή δεν πάει καλά να την κλείσει... Σας πήγα λίγο βαθιά τώρα... Συγγνώμη! :cheesy:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Θα επιμείνω στη λέξη "σοβαρός" διότι από μη σοβαρές επενδύσεις η Ταϊλάνδη δόξα το Θεό μπόλικες ευκαιρίες έχει... πάγκοι και αρπακολατζήδικα μαγαζιά άπειρα... Εγώ μιλάω για επιχείρηση νομικά κατοχυρωμένη που δεν θα μπορεί ο Ταϊλανδός συνεταίρος σου να σε πετάξει απέξω ανα πάσα στιγμή και φυσικά να σου εξασφαλίζει νόμιμη παραμονή στη χώρα και όχι κασκαντεριλίκια "visa runs" κλπ. Μια τέτοια επιχείρηση με το καλημέρα για χαρτούρα κλπ θα σε πάει γύρω στα 10000. Βάλε μετά νοίκια, υπαλλήλους και φυσικά εμπόρευμα και φυσικά ο ορθός επιχειρηματίας προβλέπει στην έναρξη της επιχείρησης να έχει και το ποσό το οποίο θα χρειαστεί σε περίπτωση που αυτή δεν πάει καλά να την κλείσει... Σας πήγα λίγο βαθιά τώρα... Συγγνώμη! :cheesy:
Με το τροπο που το θετεις το θεμα,θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου...

Εξακολουθω επισης να πιστευω,πως αν δεν εχεις γνωση της χωρας και των κατοικων της,η μονη καπως πιο σιγουρη κινηση ειναι το franchise...7/11,Family Mart,Subway κλπ...
Και οταν λεω "γνωση",εννοω να εχεις μεινει μερικα χρονια κατω,να εχεις κανει καποιες γνωριμιες και να εχεις αποκτησει μια εστω μικρη αποψη για την αγορα και το τι παιζεται...
Καποιος ας πουμε που εχει παντρευτει και μενει μονιμα εκει,εχει πολυ περισσοτερες πιθανοτητες να κανει μια επιτυχημενη επενδυση και με πολυ λιγοτερα λεφτα,απο καποιον που εχει παει 4-5 φορες για διακοπες.
Η δευτερη περιπτωση "επενδυτων",ειναι "βουτυρο στο ψωμι" των απανταχου λαμογιων δικηγορων-λογιστων που σε συνεργασια με τους βουτηγμενους στη διαφθορα κρατικους λειτουργους,ειναι ετοιμοι να καταβροχθισουν καθε επιδοξο φαλανγκ μικροεπενδυτη...

ppap

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια(1η φορα στο forum)... πεταω στις 20 Ιανουαριου κ θα κατσω περιπου 20 μερες..
bkk,Pattaya,Phuket.. Υπαρχει κανενας που να εχει σκοπο να ταξιδεψει αυτες τις ημερες ή να ειναι ηδη εκει..

The Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
197
Πόντοι
1
Διαβάζοντας για μια ακόμα φορά τις σκέψεις ορισμένων συναδέλφων σχετικά με το να ξεκινήσουν μια επιχειρηματική καριέρα στην Ταϋλάνδη έχω να κάνω τις εξής παρατηρήσεις.

1. Μου αρέσει πάρα πολύ το ότι βλέπω ανήσυχα άτομα να την ψάχνουν. :grin:
2. Από την άλλη όμως θα συμφωνήσω απόλυτα με τους  συνάδελφους bestathens1972 & pipinomaniac, και λίγα σας είπαν.. Οι βασικές αρχές της επιχειρηματικότητας είναι: α)Από όσα ακούς να μην πιστεύεις τίποτα και από όσα βλέπεις να πιστεύεις τα μισά & β) Δεν έχω εμπιστοσύνη ούτε στον κώλο μου. Μια φορά πήγα να κλάσω και χέστηκα.

Και για να ευθυμήσουμε λίγο... Αφιερωμένο το παρακάτω τραγούδι σε επίδοξους επενδυτές-επιχειρηματίες στην Ταϋλάνδη (απλά ακούστε το...)

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Το τριγωνο του διαβολου,
Καλα να περασεις και αναμενουμε λιγα ψιχουλα ενημερωσης.

ΑΑΑ Ρε Κωστη πως καταντησαμε!!!
Απο πρωταγωνιστες γιναμε ζητουλες για λιγα ψιχουλα ενημερωσης. :grin: :grin: :grin:

Stegnos

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
bkk,Pattaya,Phuket.. Υπαρχει κανενας που να εχει σκοπο να ταξιδεψει αυτες τις ημερες

Καλησπερα φιλε...ναι ετοιμαζομαι κ εγω να ανα-χωρησω στις 22 Ιανουαριου
για τους ιδιους προορισμους..!!

Εχει κανενας να μου προτεινει κανενα ξενοδοχειο στο Πουκετ..
και γενικοτερα πληροφοριες για το μερος γιατι το επισκεφτομαι για πρςτη φορα??

CrisVakal

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
Η εξέλιξη του ανθρώπου...δείτε πώς αλλάζει ο ίδιος σταδιακά και πώς ήταν τότε και σήμερα οι γυναίκες στην Pattaya...οι φωτογραφίες της δεκαετίας του 90 που έχει βάλει φαντάζουν σαν ρετρό...σαν να είναι του 80 και πριν...

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
καλησπερα παιδια(1η φορα στο forum)... πεταω στις 20 Ιανουαριου κ θα κατσω περιπου 20 μερες..
bkk,Pattaya,Phuket.. Υπαρχει κανενας που να εχει σκοπο να ταξιδεψει αυτες τις ημερες ή να ειναι ηδη εκει..

Ναι !!!!  :grin: :P :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :boobies: :boobies: :boobies:

ενημερωσε για λεπτομερειες!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Καλησπερα φιλε...ναι ετοιμαζομαι κ εγω να ανα-χωρησω στις 22 Ιανουαριου
για τους ιδιους προορισμους..!!

Εχει κανενας να μου προτεινει κανενα ξενοδοχειο στο Πουκετ..
και γενικοτερα πληροφοριες για το μερος γιατι το επισκεφτομαι για πρςτη φορα??

δες  

ωραιο, καθαρο, καλη τιμη και ειναι και φιλου ελληνα!!!  
ειναι η καλυτερη επιλογη εκει το μερος!  

;)

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Η εξέλιξη του ανθρώπου...δείτε πώς αλλάζει ο ίδιος σταδιακά και πώς ήταν τότε και σήμερα οι γυναίκες στην Pattaya...οι φωτογραφίες της δεκαετίας του 90 που έχει βάλει φαντάζουν σαν ρετρό...σαν να είναι του 80 και πριν...

μπα αν εξαιρεσουμε την κοιλια και τις ασπρες τριχες αυτος δεν αλλαξε καθολου
μπαζα επαιρνε το 90, μπαζα παιρνει και τωρα   :2funny:
πρεπει να παρηλασε ολοκληρος στρατος απο σαβουρες στο κρεβατι του
απαραδεκτο να μην εχει καλλιεργησει λιγο το γουστο του μεσα σε 20 χρονια
αυτα βλεπουν οι Ταυλανδοι και κουναν το κεφαλι τους πως να μην τους δωσεις δικιο μετα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom