You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
dimitlakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
αλοιμονο...ροδος χωρις τριβελι γινεται?Χειλουδακη θα εχει?
αλοιμονο...ροδος χωρις τριβελι γινεται?
dimitlakis αγόρι μου σ'εχει φαει η πολύ
Χαλάρωσε λίγο.....μικρός είσαι ακόμα.......
dimitlakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
ελα βλε, να πεκσουμε μαζι!;αφου εσυ φανταζομε πος ισε μεγαλος και εμπιλος....dimitlakis αγόρι μου σ'εχει φαει η πολύ
Χαλάρωσε λίγο.....μικρός είσαι ακόμα.......
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
ζητω ταπεινα συγνωμη αλλα μου κανει λιγο υπερβολικο αυτο.Αν θές να γίνεις σοβαρός επιχειρηματίας 20-25 χιλιάρικα δε σε φτάνουν ούτε για να ξεκινήσεις...
ΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ Χ ΣΕΙΡΑΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
γραψε καμια ιδεα γιατι και εγω συμφωνω οτι τα χρηματα αυτα ειναι λιγα για καποια επιχειρηματικη κινησηζητω ταπεινα συγνωμη αλλα μου κανει λιγο υπερβολικο αυτο.
ελα βλε, να πεκσουμε μαζι!;αφου εσυ φανταζομε πος ισε μεγαλος και εμπιλος....
Σε ποιά γλώσσα φαντάζεΣΑΙ ? Γιατι αυτά ελληνικά μία φορά δεν είναι........
bestathens1972
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Θα επιμείνω στη λέξη "σοβαρός" διότι από μη σοβαρές επενδύσεις η Ταϊλάνδη δόξα το Θεό μπόλικες ευκαιρίες έχει... πάγκοι και αρπακολατζήδικα μαγαζιά άπειρα... Εγώ μιλάω για επιχείρηση νομικά κατοχυρωμένη που δεν θα μπορεί ο Ταϊλανδός συνεταίρος σου να σε πετάξει απέξω ανα πάσα στιγμή και φυσικά να σου εξασφαλίζει νόμιμη παραμονή στη χώρα και όχι κασκαντεριλίκια "visa runs" κλπ. Μια τέτοια επιχείρηση με το καλημέρα για χαρτούρα κλπ θα σε πάει γύρω στα 10000. Βάλε μετά νοίκια, υπαλλήλους και φυσικά εμπόρευμα και φυσικά ο ορθός επιχειρηματίας προβλέπει στην έναρξη της επιχείρησης να έχει και το ποσό το οποίο θα χρειαστεί σε περίπτωση που αυτή δεν πάει καλά να την κλείσει... Σας πήγα λίγο βαθιά τώρα... Συγγνώμη!ζητω ταπεινα συγνωμη αλλα μου κανει λιγο υπερβολικο αυτο.
heya
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 17
- Like
- 0
- Πόντοι
- 10
... με 519 έκλεισα εγώ χτες , φεύγω 23 Φλεβάρη και γυρίζω 17 Απρίλη ...
κωλόφαρδε!!!
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Με το τροπο που το θετεις το θεμα,θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου...Θα επιμείνω στη λέξη "σοβαρός" διότι από μη σοβαρές επενδύσεις η Ταϊλάνδη δόξα το Θεό μπόλικες ευκαιρίες έχει... πάγκοι και αρπακολατζήδικα μαγαζιά άπειρα... Εγώ μιλάω για επιχείρηση νομικά κατοχυρωμένη που δεν θα μπορεί ο Ταϊλανδός συνεταίρος σου να σε πετάξει απέξω ανα πάσα στιγμή και φυσικά να σου εξασφαλίζει νόμιμη παραμονή στη χώρα και όχι κασκαντεριλίκια "visa runs" κλπ. Μια τέτοια επιχείρηση με το καλημέρα για χαρτούρα κλπ θα σε πάει γύρω στα 10000. Βάλε μετά νοίκια, υπαλλήλους και φυσικά εμπόρευμα και φυσικά ο ορθός επιχειρηματίας προβλέπει στην έναρξη της επιχείρησης να έχει και το ποσό το οποίο θα χρειαστεί σε περίπτωση που αυτή δεν πάει καλά να την κλείσει... Σας πήγα λίγο βαθιά τώρα... Συγγνώμη!
Εξακολουθω επισης να πιστευω,πως αν δεν εχεις γνωση της χωρας και των κατοικων της,η μονη καπως πιο σιγουρη κινηση ειναι το franchise...7/11,Family Mart,Subway κλπ...
Και οταν λεω "γνωση",εννοω να εχεις μεινει μερικα χρονια κατω,να εχεις κανει καποιες γνωριμιες και να εχεις αποκτησει μια εστω μικρη αποψη για την αγορα και το τι παιζεται...
Καποιος ας πουμε που εχει παντρευτει και μενει μονιμα εκει,εχει πολυ περισσοτερες πιθανοτητες να κανει μια επιτυχημενη επενδυση και με πολυ λιγοτερα λεφτα,απο καποιον που εχει παει 4-5 φορες για διακοπες.
Η δευτερη περιπτωση "επενδυτων",ειναι "βουτυρο στο ψωμι" των απανταχου λαμογιων δικηγορων-λογιστων που σε συνεργασια με τους βουτηγμενους στη διαφθορα κρατικους λειτουργους,ειναι ετοιμοι να καταβροχθισουν καθε επιδοξο φαλανγκ μικροεπενδυτη...
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
Το τριγωνο του διαβολου,bkk,Pattaya,Phuket..
Καλα να περασεις και αναμενουμε λιγα ψιχουλα ενημερωσης.
Διαβάζοντας για μια ακόμα φορά τις σκέψεις ορισμένων συναδέλφων σχετικά με το να ξεκινήσουν μια επιχειρηματική καριέρα στην Ταϋλάνδη έχω να κάνω τις εξής παρατηρήσεις.
1. Μου αρέσει πάρα πολύ το ότι βλέπω ανήσυχα άτομα να την ψάχνουν.
2. Από την άλλη όμως θα συμφωνήσω απόλυτα με τους συνάδελφους bestathens1972 & pipinomaniac, και λίγα σας είπαν.. Οι βασικές αρχές της επιχειρηματικότητας είναι: α)Από όσα ακούς να μην πιστεύεις τίποτα και από όσα βλέπεις να πιστεύεις τα μισά & β) Δεν έχω εμπιστοσύνη ούτε στον κώλο μου. Μια φορά πήγα να κλάσω και χέστηκα.
Και για να ευθυμήσουμε λίγο... Αφιερωμένο το παρακάτω τραγούδι σε επίδοξους επενδυτές-επιχειρηματίες στην Ταϋλάνδη (απλά ακούστε το...)
1. Μου αρέσει πάρα πολύ το ότι βλέπω ανήσυχα άτομα να την ψάχνουν.
2. Από την άλλη όμως θα συμφωνήσω απόλυτα με τους συνάδελφους bestathens1972 & pipinomaniac, και λίγα σας είπαν.. Οι βασικές αρχές της επιχειρηματικότητας είναι: α)Από όσα ακούς να μην πιστεύεις τίποτα και από όσα βλέπεις να πιστεύεις τα μισά & β) Δεν έχω εμπιστοσύνη ούτε στον κώλο μου. Μια φορά πήγα να κλάσω και χέστηκα.
Και για να ευθυμήσουμε λίγο... Αφιερωμένο το παρακάτω τραγούδι σε επίδοξους επενδυτές-επιχειρηματίες στην Ταϋλάνδη (απλά ακούστε το...)
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Το τριγωνο του διαβολου,
Καλα να περασεις και αναμενουμε λιγα ψιχουλα ενημερωσης.
ΑΑΑ Ρε Κωστη πως καταντησαμε!!!
Απο πρωταγωνιστες γιναμε ζητουλες για λιγα ψιχουλα ενημερωσης.
bkk,Pattaya,Phuket.. Υπαρχει κανενας που να εχει σκοπο να ταξιδεψει αυτες τις ημερες
Καλησπερα φιλε...ναι ετοιμαζομαι κ εγω να ανα-χωρησω στις 22 Ιανουαριου
για τους ιδιους προορισμους..!!
Εχει κανενας να μου προτεινει κανενα ξενοδοχειο στο Πουκετ..
και γενικοτερα πληροφοριες για το μερος γιατι το επισκεφτομαι για πρςτη φορα??
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
καλησπερα παιδια(1η φορα στο forum)... πεταω στις 20 Ιανουαριου κ θα κατσω περιπου 20 μερες..
bkk,Pattaya,Phuket.. Υπαρχει κανενας που να εχει σκοπο να ταξιδεψει αυτες τις ημερες ή να ειναι ηδη εκει..
Ναι !!!!
ενημερωσε για λεπτομερειες!
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Καλησπερα φιλε...ναι ετοιμαζομαι κ εγω να ανα-χωρησω στις 22 Ιανουαριου
για τους ιδιους προορισμους..!!
Εχει κανενας να μου προτεινει κανενα ξενοδοχειο στο Πουκετ..
και γενικοτερα πληροφοριες για το μερος γιατι το επισκεφτομαι για πρςτη φορα??
δες
ωραιο, καθαρο, καλη τιμη και ειναι και φιλου ελληνα!!!
ειναι η καλυτερη επιλογη εκει το μερος!
;)
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Η εξέλιξη του ανθρώπου...δείτε πώς αλλάζει ο ίδιος σταδιακά και πώς ήταν τότε και σήμερα οι γυναίκες στην Pattaya...οι φωτογραφίες της δεκαετίας του 90 που έχει βάλει φαντάζουν σαν ρετρό...σαν να είναι του 80 και πριν...
μπα αν εξαιρεσουμε την κοιλια και τις ασπρες τριχες αυτος δεν αλλαξε καθολου
μπαζα επαιρνε το 90, μπαζα παιρνει και τωρα
πρεπει να παρηλασε ολοκληρος στρατος απο σαβουρες στο κρεβατι του
απαραδεκτο να μην εχει καλλιεργησει λιγο το γουστο του μεσα σε 20 χρονια
αυτα βλεπουν οι Ταυλανδοι και κουναν το κεφαλι τους πως να μην τους δωσεις δικιο μετα