Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (0 μέλη και 45 επισκέπτες)

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
καλησπερα και χρονια πολλα σε εσας και τις οικογενειες σας......και επισης καλα να περασουν οσοι βρισκονται αυτες τις ημερες  στην ταυλανδη ..και σε οσους θα ακολουθησουν μετα ...εγω δυστηχως δεν θα βρισκομαι στην ταυλανδη 3-17 φεβρουαριου οπως ειχα αναφερει διοτι στην δουλεια μαυ ακυρωσανε την αδεια και μου ειπανε οτι θα με διωξουν αν παω ταυλανδη.....το μονο που καταφερα ειναι να μου δωσουν πισω τα 520 των αεροπορικων που ειχα πληρωσει....ετσι εκανα με 50 ευρω κοστος αλλαγη το εισιτηριο  μεχρι τελος μαιου  να ταξιδεψω...αν δεν τα καταφερω θα χρειαστει αλλα 50 για αλλαγη πιστευω αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι γινετε ...τεσπα να περνατε ολοι καλα και να μας δινετε ανταποκρισεις απο κατω ....
  ποια  εταιρεια  ειναι  φιλε,  να  σου  πω

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795

Συνημμένα

• GlowXmas055.jpg
    GlowXmas055.jpg
    120,4 KB · Εμφανίσεις: 65
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Έτσι μπράβο, νεκρα στο θρεντ,
Βέβαια!  Σας κακοπεφτε ο παγκταο με τα αρλεκιν , αχάριστοι έλληνες, με τίποτα δεν ευχαριστιουνται.

stevesteve

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Οταν φτασαμε στην γη της Ταιλανδης ολη η εταιρια ενα συνθημα φωναζε!!!!!!!!στα 4 στα 4 και ας ειναι 14!!!!!!!!!!μεγαλες στιγμες :pipa2: :zfuck: :fuck1: :tits: :tits2: :pipa3: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Βέβαια!  Σας κακοπεφτε ο παγκταο με τα αρλεκιν , αχάριστοι έλληνες, με τίποτα δεν ευχαριστιουνται.

Κωστη
Παντα ειμαστε υπερ της ποιοτητας.
Δεν ειναι ποιο ωραια ετσι χωρις ρυπανση;

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
λορδε αυτα ειναι φυσιολογικα

μπορει μετα απο 5 χρονια αν ειμαστε εδω τα ιδια ατομα να λενε αυτα που λες τωρα

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
καλησπερα σε ολους μετα το καζο που επαθα και δεν θα κατεβω το φλεβαρη οπως ειχα υπολογισει .....για παρηγορια σε εμενα και σε οσους θα αργησουν να ξαναπανε.... ποσταρω το παρακατω κυριως για τους λατρεις του isomnia στην παταγια....και οχι μονο

portal.clubinsomniagroup.com/pattaya/club-insomnia

αριστερα εχει τις ημερομηνιες απο τα παρτυ που εχουν πραγματοποιηθει στο κλαμπ απο τον 11/08 μεχρι και σημερα ...αμετρητες φωτο .....για να αναπολησετε.. και ισως να δειτε και τον εαυτο σας μεσα στις φωτογραφιες που υπαρχουν ...επισης εχει και απο το κλαμπ στην μπανκογκ φωτογραφιες ....

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Κωστη
Παντα ειμαστε υπερ της ποιοτητας.
Δεν ειναι ποιο ωραια ετσι χωρις ρυπανση;
Λορδε, με ολο το σεβασμο που εχω σε καποιες αποψεις σου και στις εμπειριες σου, νομιζω οτι εδω καποια πραγματα
τα εχεις παρει λαθος. Δεν συμφωνω οτι κειμενα που αφορουσαν την Ταυλανδη (δηλ. ηταν μεσα στο θεμα του θρεντ)
και δεν εβριζαν η δεν εξεθεταν κανενα θα πρεπει να τα χαρακτηρισουμε "ρυπανση". Ποσο μαλλον αυτα του Παγκταο
που εβαζε και λιγο "ψυχουλα" μεσα τους ο ανθρωπος. Μπορει εγω να μαλακιστηκα λιγακι με τα σαχλοποιηματακια που
εγραφα (η μαλακια δικαιολογειται στην ηλικια που ειμαι :woldman:) αλλα στο φιναλε αν καποιου δεν του αρεσουν καποια κειμενα
καποιων, εφοσον δεν βριζουν κανενα, απλως δεν ασχολειται μαζι τους.Δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα χωρου, ο χωρος
ειναι απειρος, μπορουν να γραφουν χιλιαδες σελιδες. Αυτα φιλικα, και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και υπομονη γιατι σε λιγο ερχονται
τα δυσκολα.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Λορδε, με ολο το σεβασμο που εχω σε καποιες αποψεις σου και στις εμπειριες σου, νομιζω οτι εδω καποια πραγματα
τα εχεις παρει λαθος. Δεν συμφωνω οτι κειμενα που αφορουσαν την Ταυλανδη (δηλ. ηταν μεσα στο θεμα του θρεντ)
και δεν εβριζαν η δεν εξεθεταν κανενα θα πρεπει να τα χαρακτηρισουμε "ρυπανση". Ποσο μαλλον αυτα του Παγκταο
που εβαζε και λιγο "ψυχουλα" μεσα τους ο ανθρωπος. Μπορει εγω να μαλακιστηκα λιγακι με τα σαχλοποιηματακια που
εγραφα (η μαλακια δικαιολογειται στην ηλικια που ειμαι :woldman:) αλλα στο φιναλε αν καποιου δεν του αρεσουν καποια κειμενα
καποιων, εφοσον δεν βριζουν κανενα, απλως δεν ασχολειται μαζι τους.Δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα χωρου, ο χωρος
ειναι απειρος, μπορουν να γραφουν χιλιαδες σελιδες. Αυτα φιλικα, και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και υπομονη γιατι σε λιγο ερχονται
τα δυσκολα.

Φιλε μου (δεν μου αρεσει να σε πω κολογερο)
Οταν αναφερθηκα στη ρυπανση του θρεντ δεν αναφερομουν συγκεκριμενα στον Pagtao γιατι πολυ σωστα ,οπως λες, δεν προσβαλε ουτε εβρισε ΠΟΤΕ κανεναν.
Ρυπανση ειναι γενικα να αναλωνουμε εναν χωρο γραφοντας ανουσια ή ασχετα πραγματα μην λαμβανοντας υποψιν μας το γενικο υφος του χωρου που μας φιλοξενει ή γραφοντας πραγματα που δεν ενδιαφερουν τους αλλους και εγωιστικα αδιαφορωντας για τη γνωμη τους.
Εν πασει περιπτωσει εαν καποιος δει τα ποιο παληα ποστ εδω μεσα θα εκπλαγει με την ικανοτητα του συγκεκριμενου θρεντ να αποβαλει οσους προσπαθουν να χαλασουν το υφος του, και την ποιοτητα του που ωφειλεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στους ανθρωπους που συμμετεχουν.
Εν πασει περιπτωσει ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ γιατι οντως ερχονται δυσκολες μερες.
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ σε οσους ξερω προσωπικα και σε οσους δεν ειχα τη τιμη να γνωρισω ακομη.

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
καλησπερα σε ολους μετα το καζο που επαθα και δεν θα κατεβω το φλεβαρη οπως ειχα υπολογισει .....για παρηγορια σε εμενα και σε οσους θα αργησουν να ξαναπανε.... ποσταρω το παρακατω κυριως για τους λατρεις του isomnia στην παταγια....και οχι μονο

portal.clubinsomniagroup.com/pattaya/club-insomnia

αριστερα εχει τις ημερομηνιες απο τα παρτυ που εχουν πραγματοποιηθει στο κλαμπ απο τον 11/08 μεχρι και σημερα ...αμετρητες φωτο .....για να αναπολησετε.. και ισως να δειτε και τον εαυτο σας μεσα στις φωτογραφιες που υπαρχουν ...επισης εχει και απο το κλαμπ στην μπανκογκ φωτογραφιες ....
το εβαλα λιγο καλυτερα απο χτες για πιο ευκολια

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Φιλε μου (δεν μου αρεσει να σε πω κολογερο)
Οταν ημουν πιτσιρικας στο Γυμνασιο οτι αξιολογο υπηρχε απο γκομενες, ολες ηταν ερωτευμενες με καθηγητες
η οι πιο προχωρημενες μαλλιστα τραβιωντουσταν με κατι +40ρηδες.Πριν παω φανταρος δεν με αφηνανε να μπαινω
μεσα στα μπιλιαρδαδικα και οταν απολυθηκα απο τον στρατο δεν με βαζανε μεσα στα σινεμα που παιζανε
ακαταλληλα εργα.Αναγκαστηκα να αφησω μουσι και εγω για να δειχνω πιο μεγαλος, και ανυπομονουσα ποτε θα
μεγαλωσω και ποτε θα γκριζαρουν οι φαβοριτες μου, μπας και χτυπαγα και εγω κανα γκομενακι (ο μαλακας :jerking: δεν
ειχα καταλαβει οτι τα γκομενακια πηγαινανε με μεγαλυτερους κυριως για τη σιγουρια που τους εδινε μια
τετοια σχεση). Τελoς παντων σημερα στα 55 μου δυστυχως η ευτυχως δεν εχω ακομα γκριζες τριχες ουτε στις
φαβοριτες. Φυσικο ειναι λοιπον να χρησιμοποιω ενα τετοιο νικ για να δηλωνω την ηλικια μου αλλα κυριως
ομως τις προτιμησεις μου στα σωματικα χαρισματα της γυναικας.(Κωλο..........γερος). :grin:

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
Η μουγκαμαρα του θρεντ δεν εχει να κανει με τα γραφομενα αλλα οτι τελος στα ταξιδια και τα νεα ποστ μονο νεκρολογιες θα ηταν για ενα μέρος που γνωρισαμε καποτε. γιατι παραξενεύει αυτο;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Ειναι και αυτο ενας απο τους λογους.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
κατι  ηξερε  η  ται  αιργουεις  και  εκοψε  τα  απευθειας  δρομολογια,  ολο  το  2012  δε  βλεπω  να  πηγαινουν  ταυλανδη  ουτε  το  1/5  (20%)  αυτων  που  πηγαν  το  2009,  "το  μεν  πνευμα  προθυμο,  η  δε  τσεπη  στεγνη,  η  δε  πιστωτικη  ακυρωμενη" ;)

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εμενα παντως μου εχουν λειψει πολυ οι ανταποκρισεις του Pagtao απο το μετωπο και επειδη ξερω οτι ειναι κατω τις περιμενω με ανυπομονοισια, αντε Pag γραψε κατι να ευθυμησουμε!!!!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
κατι  ηξερε   η  ται  αιργουεις  και  εκοψε  τα  απευθειας   δρομολογια,   ολο   το  2012   δε   βλεπω   να  πηγαινουν  ταυλανδη   ουτε   το  1/5  (20%)   αυτων   που  πηγαν   το   2009,   "το  μεν  πνευμα  προθυμο,  η  δε  τσεπη   στεγνη,  η  δε  πιστωτικη   ακυρωμενη" ;)
Η κριση δεν φαινεται να ειναι μονο Ελληνικη. Και η Egypt εκανε ακυρωσεις απο Καιρο για Νοτιοδυτικη Ασια. Εγω ηταν να ταξιδεψω στις
24 Γεναρη απο Καιρο για Κινα και το δρομολογιο ακυρωθηκε και ταξιδευω στις 25.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Κωλογερε ασε τα λόγια και βάλε ενα κωλο της προκοπής στο αβαταρ σου, έλεος πια,

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Αν ηξερες ποσο σφιχτος ηταν αυτος ο κωλος...... Τελος παντων εσυ εισαι το αφεντικο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom