Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (6 μέλη και 39 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.939
Πόντοι
19.795
Οταν πριν απο 4 χρονια αρχισα να ρωταω για ταξιδι στην Ταυλανδη, στον επαγγελματικο χωρο το δικο μου και
στο νησι που δραστηριοποιουμαι,ανακαλυψα οτι ισως να ειμουν ο μονος που στη δεκαετια του 80 αλλα και του 90
δεν ειχα παει Ταυλανδη. Πηγαιναν τοτε πολλοι που ασχολιοντουσταν τα καλοκαιρια με το τουρισμο, οχι μονο
για να πηδηξουν, αλλα και για το ολο πακετο που προσφερε τοτε η Ταυλανδη. (Σεξ,ναρκωτικα,και φθηνες αγορες).

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
Οταν πριν απο 4 χρονια αρχισα να ρωταω για ταξιδι στην Ταυλανδη, στον επαγγελματικο χωρο το δικο μου και
στο νησι που δραστηριοποιουμαι,ανακαλυψα οτι ισως να ειμουν ο μονος που στη δεκαετια του 80 αλλα και του 90
δεν ειχα παει Ταυλανδη. Πηγαιναν τοτε πολλοι που ασχολιοντουσταν τα καλοκαιρια με το τουρισμο, οχι μονο
για να πηδηξουν, αλλα και για το ολο πακετο που προσφερε τοτε η Ταυλανδη. (Σεξ,ναρκωτικα,και φθηνες αγορες).
Mια από τα ίδια και στην Ρόδο, τελικά άτομα που ουτε τα φανταζομουν πηγαιναν δεκατίες και εγω νόμιζα μετά το πρωτο μου ταξίδι ότι είχα ανακαλύψει την Αμερική.

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
Δηλ. για να παρεις 42 μπατ ηθελες 440-450 δρχ. Και αν πεις οτι η δραχμη αν ξανακυκλοφορησει θα υποτιμηθει τουλαχιστον 50% θα θες 700 δρχ. για τα 42 μπατ που αγοραζεις σημερα με ενα ευρω. Δηλαδη αντιο ταξιδια για πολλους.......ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ρε μαγκες.
Μα στην Παταγια οι μόνιμοι παίρνουν συνταξεις ή ενοίκια από Ελλάδα και ξαφνικά θα παιρνουν τα μισα λεφτα. Και 700 δραχμές το ευρώ είναι δική σου εκτίμηση, είναι όμως άγνωστο πόσο θα πάει αλλά και πόσο θα υποτιμάται από καιρό εις καιρό ή και εάν συνεχώς διολισθαίνει.  Ξαφνικά το εισιτήριο θα παει τα διπλα λεφτα, το ξενοδοχειο τα διπλα, η γυναικα τα διπλα. Δηλαδή όσους σκοπιανους, αλβανους , βόσνιους ή βουλγαρους τουριστες βλεπεις στην Πατάγια, άλλους τοσους Ελληνες θα βλεπεις. Εγω νομιζω οτι όσοι ακομη μπορει να πανε ας μην το αφησουν για μετά, μπορεί η καταστροφη να έρθει εντελώς ξαφνικά. Δυστυχως μας παίζουν συνέχεια και στην ταυλανδική τηλεόραση και άμα λες Ελληνας είναι χειρότερο από το να λες Πακιστάν. Αμέσως λάκιζαν οι γυναικες, μιλω για 6 μηνες πίσω περιπου. Το γυρισαμε να λέμε , είμαστε απο europe, δυστυχως καταντια

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
ναι και μετα το 1986 εφτασε στις 10

θυμαμαι πολυ καλα οτι
το 1 δολλαριο εδινε 22 μπατ και 1,98 σιγκαπουρης το 82  

η καλυτερη χρονια ηταν το 85 27,12 μπατ στο δολλαριο και 2,12 σιγκαπουρης

μιλαω σε αυτη τη βαση γιατι στα ταξιδια δεν ειχα δραχμες αλλα δολλαρια και μαρκα  το δε μαρκο 2,52 στο δολλαριο

με κανατε και εψαχνα τα δεφτερια μου  λολ

δεν πιστευω να θελετε πριν το 1980??? :grin:

Επισκέπτης
θυμαμαι πολυ καλα οτι
το 1 δολλαριο εδινε 22 μπατ και 1,98 σιγκαπουρης το 82  

η καλυτερη χρονια ηταν το 85 27,12 μπατ στο δολλαριο και 2,12 σιγκαπουρης

μιλαω σε αυτη τη βαση γιατι στα ταξιδια δεν ειχα δραχμες αλλα δολλαρια και μαρκα  το δε μαρκο 2,52 στο δολλαριο

με κανατε και εψαχνα τα δεφτερια μου  λολ

δεν πιστευω να θελετε πριν το 1980??? :grin:
Στον υπνο σου τα βλεπεις αυτα? ή εκανε την εμφανιση του ο φιλος Γερμανος γιατρος...Αλτσχαΐνερ?

vavis

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Γνωριζει κανεις πως ειναι τα πραγματα απο θεμα καιρου? Θα παω 5 γεναρη πουκετ και δεν ακουω και τα καλυτερα

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Lusiano , γιατί του την πέφτεις . Δικαιο έχει. Αντιγράφω από Βικιπέντια : "Το μπαχτ "κλειδώθηκε" ως προς την ισοτιμία του με το αμερικανικό δολάριο την περίοδο 1966-1973 και ένα δολάριο ήταν ίσο σε αξία με 20,8 μπαχτ.Η ισοτιμία αυτή έγινε στα 25 μπαχτ προς 1 δολάριο την περίοδο 1984-1997. Το μπαχτ έχασε το ήμισυ της αξίας του το 1997, κατά την ασιατική οικονομική κρίση. Τον Ιανουάριο του 1998 το μπαχτ έφτασε στο χαμηλό των 56 δολαρίων. Έκτοτε η ισοτιμία του έχει αυξηθεί και σήμερα η ισοτιμία περίπου ίση με 34 μπαχτ προς 1 δολάριο.¨"
Εγώ απλώς θέλω να θυμηθώ την ισοτιμία μπατ-δολλαρίου-δραχμής περί τις αρχές του 1980 όταν άρχισα τα ταξίδια μου εκεί.

Επισκέπτης
Lusiano , γιατί του την πέφτεις . Δικαιο έχει. Αντιγράφω από Βικιπέντια : "Το μπαχτ "κλειδώθηκε" ως προς την ισοτιμία του με το αμερικανικό δολάριο την περίοδο 1966-1973 και ένα δολάριο ήταν ίσο σε αξία με 20,8 μπαχτ.Η ισοτιμία αυτή έγινε στα 25 μπαχτ προς 1 δολάριο την περίοδο 1984-1997. Το μπαχτ έχασε το ήμισυ της αξίας του το 1997, κατά την ασιατική οικονομική κρίση. . Έκτοτε η ισοτιμία του έχει αυξηθεί και σήμερα η ισοτιμία περίπου ίση με 34 μπαχτ προς 1 δολάριο.¨"
Εγώ απλώς θέλω να θυμηθώ την ισοτιμία μπατ-δολλαρίου-δραχμής περί τις αρχές του 1980 όταν άρχισα τα ταξίδια μου εκεί.
Τον Ιανουάριο του 1998 το μπαχτ έφτασε στο χαμηλό των 56 δολαρίων..........δικιο εχει!!!!!!!!!!!

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Μηπως εννοειτε οτι εφτασε στο χαμηλο των 56 μπατ στο δολλαριο? Μην γραφουμε οτι θελουμε.

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
von makouli

αν καθε φορα καθομαι και δινω εξηγησεις στον οποιον εχει ορεξη να πει μια παπαρια πριν σκεφτει η δει γιατι πραγμα μιλαμε , καλα κρασια .

θα ριξω μια ματια σε χαρτια απο παλια ταξιδια να δω τι εχω

βεβαια θα εχω ισοτιμια σε δολλαριο αυστραλιας η αμερικης

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
βονμακουλη
βρηκα ανταλλαγη 1 δολλαριο 20,2 και 20,7 μαξιμουμ απο το πρωτο 1976 και 1978 20,3 εως 20,5  1980 20,4 εως 20,7

αν βοηθαει

νομιζω αλλαγη θα ειδες μετα το 1983 οταν το δολλαριο σιγκαπουρης ανεβηκε και το μπατ επεσε παντα σε σχεση με το δολλαριο ητοι απο 3 σιγκαπ στο δολαριο πηγε 2,1 και το μπατ 25 με 27 στο δολλαριο
αυτα τα λιγα

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Kώστα ευχαριστώ. Και εγώ πάνω κάτω τόσα τα υπολόγιζα.
Οταν πρωτοπήγα το 1979 είχα μεροκάματο 600 δρχ. και θυμάμαι ότι με ενα μηνιάτικο δηλ. 20.000 περίπου δρχ. είχα περάσει βασιλικά για 40 μέρες στην Ταϋλάνδη + τα εισητήρια . Αλλά ρε γαμώτο δεν μπορώ να θυμηθώ τίποτα για τιμές (το Αλτχαϊμερ που λέει και ο πιπινό). Ούτε πόσο είχαν τα γαμισιάτικα, ούτε τα φαγητά, ούτε οι μετακινήσεις ούτε τίποτα. Νομίζω όμως ότι το short time είχε 2$ περίπου. Και θυμάμαι ότι κυκλοφορούσαν ευρέως τα sapeng με τα οποία πλήρωνα μικροπωλητές και ΜΜΜ.

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
makh
σε ενα παρτυ που εκανα στο ροοφ γκαρντεν του μεναμ στο μπανκονγκ θυμαμαι
οτι ζητουσαν απο πρακτορεια για μοντελα 70 με 80 δολλαρια( πηραμε 5 αφροκρεμα τοτε) 
το shortime επαιζε στα 5 με 20 αναλογα με τη ποιοτητα
το φαγητο στο ασια hotel πχ μπουφε με 3-5 ετρωγες μεχρι σκασμου
τα κουστουμια που εφτιαχναν απεναντι απο το ασια hotel οι ινδοι 40-50 δολλαρια τα πουκαμισα 10 ta λε κοκ σπορτιβ τα μπλουζακια 7 δολλαρια
3 βραδυα στο κατσαναμπουρι 14 δολλαρια με πρωινο και μεταφορα
αυτα το 1980
παταγια σε ψαροταβερνα  4 αστακοι σαλατες και 4 ψαρια σναπες φρουτα και καμμια 20 μπυρες οσο ενα καπελο μαικλ τζορνταν νικε 10 δολλαρια
ασε μελαγχολησα  θα πιω μια τεκιλα

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Αντε ρε αλανια που χαθηκατε...Το γαμηστεροτερο θρεντ του μπουρδελα κομ καλα χρηστουγενα μαγγες...:grin: :cheesy: :2funny::grin:Ζητω το ασιατικο μουνακι :2funny: :2funny:

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
καλησπέρα k πάλι...

λόγου επαγγελματικού ταξιδιού θα βρίσκομαι τέλος του μηνα Tαϊλάνδη k λέω να ξαναπάω pattaya :)  έχουνε περάσει 4 χρονια από την πρώτη k μοναδική επίσκεψη μου k θα ήθελα την συμβουλή σας για κάτι. το 2007 εμενα στο MERCURE HOTEL το οποιο ήταν αρκετά καλο για τα λεφτά του k σε παρα πολύ καλή τοποθέτηση :)  Έχετε να μου προτείνεται κανένα άλλο Hotel μέχρι 80euro την βραδια?? Να έχει k κοντά παραλια k να συνδυάσω μπάνιο με  :knockinb:....

τότε στο Mercure το joiner ήτανε Free... το επισκέφτηκε κανεις πρόσφατα??

Τελικα εκλεισα στο siambayview με seaview 85€ την βραδυα για συνολικα 3 βραδυα.. στις φωτο καλο φενεται αλλα θα το δω απο κοντα πως θα ειναι

το εχει επισκευτει κανεις??

Επισκέπτης
καλησπέρα k πάλι...

λόγου επαγγελματικού ταξιδιού θα βρίσκομαι τέλος του μηνα Tαϊλάνδη k λέω να ξαναπάω pattaya :)  έχουνε περάσει 4 χρονια από την πρώτη k μοναδική επίσκεψη μου k θα ήθελα την συμβουλή σας για κάτι. το 2007 εμενα στο MERCURE HOTEL το οποιο ήταν αρκετά καλο για τα λεφτά του :)  Έχετε να μου προτείνεται κανένα άλλο Hotel μέχρι 80euro την βραδια?? Να έχει k κοντά παραλια   :knockinb:....

τότε στο Mercure το joiner ήτανε Free... το επισκέφτηκε κανεις πρόσφατα??
k σε παρα πολύ καλή τοποθέτηση k να συνδυάσω με μπάνιο ......Ναι ναι  Μεγαλε ....καλη τοποθετηση !!!!και μπανιο στην Pattaya....οτι καλυτερο....χα χα...

Επισκέπτης
makh
σε ενα παρτυ που εκανα στο ροοφ γκαρντεν του μεναμ στο μπανκονγκ θυμαμαι
οτι ζητουσαν απο πρακτορεια για μοντελα 70 με 80 δολλαρια( πηραμε 5 αφροκρεμα τοτε) 
το shortime επαιζε στα 5 με 20 αναλογα με τη ποιοτητα
το φαγητο στο ασια hotel πχ μπουφε με 3-5 ετρωγες μεχρι σκασμου
τα κουστουμια που εφτιαχναν απεναντι απο το ασια hotel οι ινδοι 40-50 δολλαρια τα πουκαμισα 10 ta λε κοκ σπορτιβ τα μπλουζακια 7 δολλαρια
3 βραδυα στο κατσαναμπουρι 14 δολλαρια με πρωινο και μεταφορα
αυτα το 1980
παταγια σε ψαροταβερνα  4 αστακοι σαλατες και 4 ψαρια σναπες φρουτα και καμμια 20 μπυρες οσο ενα καπελο μαικλ τζορνταν νικε 10 δολλαρια
ασε μελαγχολησα  θα πιω μια τεκιλα
Και δηηγοντας τα να κλαις.....και να γελας ισως!!!!!Τωρα τι κανεις δεν μας λες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom