Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
ποσα χρονια περασαν ηδη απο τοτε που ανοιχτηκε αυτο το θρεντ!

παλιες ωραιες εποχες που μετα λυπης βλεπω οτι το θρεντ δεν εχει την ποιοτητα που ειχε παλιοτερα!
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Ενας βασικότατος λόγος που έχουν αποχωρήσει πολλοί

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
ρε παιδια καλησπερα,καποιος φιλος ειχε ποσταρει τα καλυτερα μασατζιδικα στην μπανγκοκ,θυμαται κανεις σε ποια σελιδα ητανε?
Φιλε εδω ειναι εγω τα ειχα ποσταρει εδω είναι
συμπληρωμα λιστας οσων εχουν σελιδα
nuru
ισως τα κορυφαια μωρα με τιμες αρκετα υψηλες
3 βδομαδες υπομονή  και ερχομαι και εγω για αγωνα σε Ταυλανδη και Μαλαισία....!

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66

Συνημμένα

• Single_Moutza.jpg
    Single_Moutza.jpg
    16,3 KB · Εμφανίσεις: 19

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
ΑΑΧΧΧ Αγορι μου τι να γραψουμε εμεις πια....
Μονο συνταγες για φαρμακα οι φουκαραδες αντε να ανταλαξουμε και κανα τηλεφωνο γιατρου :woldman: :woldman: :priest: :grin: :grin:
φ16 φαγουριτσα εχεις με τα ατομα της τριτης ηλικιας ???

οι οδοντοστοιχιες μας καλα κοβουν ακομα

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.898
Πόντοι
19.795
Ο παλιος ο μυλος ολα τα αλεθει (μασαει) :grin:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Κωλογερε,  οι φυσιολατρες του θρεντ είναι οι μεγαλύτεροι παρτουζιαρηδες που υπάρχουν στον πλανήτη,  τις παίρνουν τρεις -τρεις πάντα,
Α!     Πεταγονται και σε κανά νησάκι για κατάδυση και φυσιολατρεια.
Κωστα εχεις χασει επεισοδια τερμα οι καταδυσεις στα νησακια τωρα παμε για kite surfing στη Hua Hin  :rockon:

dinosaur6969

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
Συνμαχητές γειά σας
Έπειτα από αλλεπάλληλες μάχες με πεταλούδες,μάγισσες, όχι όμως αεροδρόμια καταφέραμε να γυρίσουμε πίσω στα πάτρια εδάφη. Στα μέσα της αποστολής ενωθήκαμε με τον αρχιστρατηγο Pagtao και αλλώσαμε τα στρατηγεία τους Ιnsomnia,i-bar αλλά και πολλά υπερφρουρούμενα gogobara.
Σαν αποτέλεσμα των επιτυχημένων μαχών αναμένω την εκτελεστική απόφαση του Αρχιστράτηγου να μας ανεβάσει βαθμούς σε εμένα και τον λοχαγό μου Gioro27.

ευχομαστε στον Αρχιστρατηγο αλλά και τις στρατιές που θα ανταμώσουν τις επομενες μερες-μηνες να κρατήσει τη σημαία μας ψηλά μέχρι την επόμενη κάθοδό μας...

Πισω στο Ελλαδισταν και τα κεφαλια μέσα ... :headbang: :headbang:

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
συνονοματε
εχουν πεσει πολλα καστρα απο το 1976 και μετα

το θεμα δεν ειναι η αλωση αλλα η διεισδυση και αποσπαση πληροφοριων για να μην ταλαιπωρονται οι επομενες ομαδες,

τα ατομα της τριτης ηλικιας αλλα να εχουμε και στοχους (αναζητηση παντα του καλυτερου μωρου απο το προηγουμενο)

rovespieros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
4
Πόντοι
1
ο λακης εθεαθη.......
στο αεροδρομιο του ντουμπαι....
δεν προλαβα να του μιλησω γιατι βιαζομουνα.......
νομιζω περιμενε στη gate για μανιλα...........

Mykonos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
... Όχι ρε γαμώτο, τώρα που φεύγω εγώ αυτός έρχεται ; ... Χάλια οι Φιλιππίνες παιδιά, μακριά από δω ...  :grin:

kiaro

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Εμ ξερω ποιους ρωταω. Απλως για koh chang θελω να κλεισω δωματιο και απο οτι ειδα εχει τρεις-τεσσερεις παραλιες. Απλως αν ξερει καποιος ποια εχει πιο πολυ βραδυνη "δρα

Εχω πάει και ξέρω μόνο στη γουάιτ'σαντ έχει κάποια μπαράκια μαζέμένα αλλά μην φανταστείς σπουδαία πράγματα καμοιά 100 κοπέλες και όχι πολύ καλές............

Αν ξαναπήγαινα θα φορτωνα απο Πατάγια για να κάτεχα το ήντα μου γίνεται.Αυτά τα ολίγα απο εμένα...........Κράπ

παληκαρη μου ναι ειναι το μονο μερος το γουατ σαντ εχει καποια μπαρακια αλλα θα σου πρωτεινα να κανεις ψωνια απο παταγια να το παρεις μαζι να πας καο μπανγκ μπαο με το ψωνιο σου εχει 2 3 μπαρακια και καλο φαει και τα μισα λεφτα ..... εγω 100 δεν εχω δει ποτε εκει !!!! και μην ξεχναμε οτι ακομα και τα μπαρ 11 κλειστα ειναι εθνικο παρκο και απο ουνεσκο ..... για οτι θες στην διαθεση σου ... και δεν εχεις παει εκει ειναι ομορφα και χαλαροτικα αλλα κανε ψωνια απο απεναντι ( θα σου κανει και οικονομια ξερει την γλωσσα και θελουν να περναν καλα )

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.898
Πόντοι
19.795
Οκ. καταλαβα,επειδη δεν ειμαι του λονγκ-ταιμ θα βολευτω με οτι βρω εκει.Ευχαριστω και τους δυο σας.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
εκλεισε το devils eden.