Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Stefan ευχαριστώ για την απάντηση και τις ευχές, δεν έχεις άδικο ναι όντως υπάρχουν συμμαχίες και ανταλλαγές χαβαλέ
που κουράζει τα άλλα μέλη το κατανοώ. Οπως είχε γράψει και ο Shamans παλαιότερα.

Βρέθηκε όμως Σολομώντεια λύση στο δίλημμα που είχα,νομίζω ότι είναι σοφή και δίκαιη :woldman:
Μετά από σκέψη συνεχίζω τις ανταποκρίσεις (και ο καθένας μπορεί φυσικά) σε άλλη γωνιά του φόρουμ
οπότε εκεί ελπίζω να μην ενοχλείται κανείς αφού είναι ειδικά φτειαγμένη για πολεμοποιητική έκφραση
και ερωτικό συναπάντημα.

Keep Walking Street :rockon:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
και η  :jerking: συνεχίζετε. . .

Ναι αμέ το κατέχεις τι άθλημα βλέπω  φίλε μου.
Ειναι η τρίτη φορά που μας τη λές ποιο είναι το πρόβλημα σου ρε μάγκα θέλεις να κάνουμε προσωπικό chat να μου πεις τι ακριβώς σε απασχολεί η αν θέλεις στείλε μου με πμ το τηλέφωνο σου να μιλήσουμε, δεν είμαστε κλειστή ομάδα όπως μας λένε κάνουμε συναντήσεις και στην Ταιλάνδη και στην Ελλάδα και είσαι ευπρόσδεκτος. :thumbsup:

Sawadee krap from Pattaya

Συνημμένα

• Pattaya.jpg
    Pattaya.jpg
    207,1 KB · Εμφανίσεις: 19
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Και οι "φυσιολατρες" ( :boobies: :zfuck: :fuck1: :pipa1:) του θρεντ ας δωσουν καμμια πληροφορια για Chanthaburi και Koh chang παρακαλω.
Κωλογερε,  οι φυσιολατρες του θρεντ είναι οι μεγαλύτεροι παρτουζιαρηδες που υπάρχουν στον πλανήτη,  τις παίρνουν τρεις -τρεις πάντα,  Κρύβονται στα στενακια  της σουμκουμβιτ στη βκκ, αλλα δεν πανε Νανά σόι καουμπου και πατταγια γιατι απλά ¨δεν είναι σεξοτουριστες¨.
Α!    Πεταγονται και σε κανά νησάκι για κατάδυση και φυσιολατρεια.

Αν τους ανοίξεις το κεφάλι θα βρεις ενα ασιατικό μουνι μέσα.

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
EΙΡΗΝΗ ΗΜΙΝ ΑΔΕΛΦΙΑ

Ρε σεις,η ζωη συνεχιζεται και εξελισεται.Δεν μπορει αυτο το θρεντ να ειναι μιας συγκεκριμενης μορφης, απο την αρχη ως το τελος.
Υπαρχουν και οι πληροφοριες υπαρχει και το παρειστικο και το ξεκατινιασμα και ο χαβαλες και το βρισιδι και το "ξεκατινιασμα",απο καιρο σε καιρο....
Δηλαδη,οτι γινεται και στην καθημερινοτητα.

Η αληθεια ειναι οτι φθινουν οι πληροφοριες για ξενοδοχεια,για μπαρακια,για τιμες και διαφορα περι,κοριτσιων η φυσιολατρικων περιπετειων.Αυτο κατα τη γνωμη μου συμβαινει,γιατι δεν υπαρχουν νεα μελη με την αναλογη διαθεση γι'αυτο.

Μην πυροβολειτε λοιπον τους ελαχιστους "πιανιστες" που γραφουν...

Pag,  στειλε καμια ανταποκριση, μην σφαχτουμε χριστουγενιατικα... :knuppel:

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Κωλογερε,  οι φυσιολατρες του θρεντ είναι οι μεγαλύτεροι παρτουζιαρηδες που υπάρχουν στον πλανήτη,  τις παίρνουν τρεις -τρεις πάντα,  Κρύβονται στα στενακια  της σουμκουμβιτ στη βκκ, αλλα δεν πανε Νανά σόι καουμπου και πατταγια γιατι απλά ¨δεν είναι σεξοτουριστες¨.
Α!     Πεταγονται και σε κανά νησάκι για κατάδυση και φυσιολατρεια.

Ετσι μπραβο :rockon:,και γω για φυσιολατρης ξεκινησα...  :grin: 

:2funny: :2funny:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Stefan ευχαριστώ για την απάντηση και τις ευχές, δεν έχεις άδικο ναι όντως υπάρχουν συμμαχίες και ανταλλαγές χαβαλέ
που κουράζει τα άλλα μέλη το κατανοώ. Οπως είχε γράψει και ο Shamans παλαιότερα.

Βρέθηκε όμως Σολομώντεια λύση στο δίλημμα που είχα,νομίζω ότι είναι σοφή και δίκαιη :woldman:
Μετά από σκέψη συνεχίζω τις ανταποκρίσεις (και ο καθένας μπορεί φυσικά) σε άλλη γωνιά του φόρουμ
οπότε εκεί ελπίζω να μην ενοχλείται κανείς αφού είναι ειδικά φτειαγμένη για πολεμοποιητική έκφραση
και ερωτικό συναπάντημα.

Keep Walking Street :rockon:
ετσι 100% οκ...αν και δεν ειναι ενοχληση νομιζω..απλα καταλαβαινω οτι σιγουρα καποια θεματα δεν ενδιαφερουν keep W/S

spicyman

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
χωρίς σχόλια.....

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    104,9 KB · Εμφανίσεις: 46

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.900
Πόντοι
19.795

Εμ ξερω ποιους ρωταω. Απλως για koh chang θελω να κλεισω δωματιο και απο οτι ειδα εχει τρεις-τεσσερεις παραλιες. Απλως αν ξερει καποιος ποια εχει πιο πολυ βραδυνη "δραση"

rovespieros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Sεδω στο βορρα εχει αρκετη ψυχρα,προσπαθω να χαλαρωσω με αρκετη φυσιολατρεια και απογευματινοβραδυνα γαμησια που οπως οι περισσοτεροι ξερετε ειναι πιο αγαπησιαρικα και πιο cool

Φυσιολατρεια ναι.
Αλλα γαμησια?
ποθ?
ειμασταν 4 μερεσ κ γυρναγαμε σαν δαρμενα σκυλια
μεχρι baan tawai , hang dong φθασαμε.....

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
γερολορδε, κωλογερε, ανοιξτε ενα θρεντακι για να γραφετε εσεις ,  της τριτης ηλικιας.
:2funny: :2funny:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
:cool2:

Επισκέπτης
Φυσιολατρεια ναι.
Αλλα γαμησια?
ποθ?
ειμασταν 4 μερεσ κ γυρναγαμε σαν δαρμενα σκυλια
μεχρι baan tawai , hang dong φθασαμε.....
Ρε μεγαλε τι να σου πω!!!παντου βρισκεις! Night baazar και στα γυρω μπαρακια,μασατζιδικα.....κλπ.ετσι οπως τα λες και στην Pattaya και Bkk θα γυρνας σαν δαρμενος σκυλος.....Στην Ταυλανδη εισαι και οχι στο καταρ....

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
φετος  το  μαρτιο  που ημουν  jomtien  με  το  τιρακ    για  ενα  τετραημερο,  γινοντανε  το  ελα  να  δεις  απο  ρωσιδες  μονες  τους  2 μαζι  3  μαζι    μια  φαση  περνω  ανανα  εξω  απο  seven  eleven    το  τιρακ  εχει  μπει  μεσα  για  ψωνια,  και  με  πλαγιαζουν (κανονικο  πεσιμο)  2  θεομουνα  και  αρχιζουν  να  μου  μιλαν  ρωσικα  (  θα  φταιει  που  ειμαι  ψηλος  και  ξανθος)  τους  λεω  οτι  ειμαι  ελληνας  και  το  παραξενο  ειναι  οτι  δε  ξενερωσαν  καθολου,  μενουμε  στο  διπλα  ξενοδοχειο  μου  λεει  η  πιο  καβλα,  κοριτσια  και  εγω  εκει  μενω  αλλα  με  τη  γυναικα  μου :headbang:  εκεινη  την  ωρα  βγαινει  το  τιρακ  και  κανω  μεταβολη  με  ενα  ξερο  γεια.  ευτηχως (λεμε  τωρα)  δε  τις  ξαναειδα    ουτε  σε  κανα  πρωινο  στο  ξενοδοχειο,  τι  να  το  κανεις  ομως,  εβλεπα  συεχεια  2-3  μαζι  που  οταν  διασταυρονοταν  τα  βλεματα  μας,  με  καρφωναν  τρελα.  Αυτα  τα  γραφω    γιατι  νομιζω  οτι  η  παταγια  (περα  απ  τη  γουκινγκ  στριτ)  ειναι  ρωσικη  παροικια.  περυσι  που  εμενα  ψηλα  στη  νακλουα  σε  αλλο  ξενοδοχειο  παλι  τιγκα  σε  ελευθερες  ρωσιδες,    καποιος  που  αραζει  2-3  μηνες  το  χειμωνα  παταγια  πιστευω  οτι  εχει  πολλες  πιθανοτητες  με  ρωσιδες.  καλη  φαση  ακομα  για  γυναικοπαρεες  ρωσιδες  ειναι  το  καραβακι  απο  παταγια  πιερ  σε  κο  λαρν

snake 13

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
εχει παει καποιος στο Chanthaburi???επειδη θελω να παω ας βοηθησει οποιος ξερει κατι!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom