Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Ρε παιδια
Με συγχωρειτε αλλα μην γκρινιαζετε κιολας που νεκρωσε το θρεντ.
Επιτρεψτε μου δυο λογια με ολη την αγαπη που σας εχω, και ας μην γνωριζομαστε προσωπικα αλλα η εντυπωση που εχω ειναι οτι εισαστε ωραιοι τυποι και χαβαλεδες.
Εγω προσωπικα ξενερωσα με τα ποιηματακια, το ειπα 1 φορα με τροπο και ευγενικα αλλα τιποτε.
Μετα ειναι η συνεχης χρηση των ορων πολεμικης τεχνικης που και αυτο με ξενερωνει.
Και τελευταιο και ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ οταν εγω και οι περισσοτεροι αρχισαμε να συμμετεχουμε σε αυτο το θρεντ γραφαμε για ολη τη Ταυλανδη και οχι ΜΟΝΟ για τη Πατταγια, χαρακτηριστηκαμε φυσιολατρες, δεν με πειραξε καθολου γιατι το θεωρω πλακα, αλλα εαν καποιοι σε πεισμα ολων των αλλων επιμενουν να βλεπουν μονο τη πατταγια σαν Ταυλανδη και να γραφουν αναφορες μονο για το ποιες πηδηξαν καθε βραδυ ε τοτε...
Οπως ειναι δικαιομα τους να γραφουν οτι θελουν ετσι ειναι και δικαιομα δικο μου και του καθενος αλλου να μην συμμετεχει σε κατι που δεν τον ενδιαφερει.
Να τονισω εδω οτι αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη, δεν εκφραζω κανεναν αλλο και δεν θελω ουτε εχω σκοπο να ερθω σε αντιπαραθεση με κανενα.
Απλως θα ηταν νομιζω χρησιμο να διαβασει καποιος τις αρχικες σελιδες αυτουνου του θρεντ και μετα τις τελευταιες και θα καταλαβει τι εννοω.
Αυτα και να εισαστε καλα και να περνατε ΠΑΝΤΑ καλα οπου πατε αφου σας κανει κεφι.

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
καλα αυτο με τα ποιηματακια ηταν χοντρομαλακια

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
SOS!!!

παιδια, ισως ενα ονειρο μου να γινει πραγματικοτητα μετα την πρωτοχρονια.

οποιος θελει να με στηριξει και να με βοηθησει ας μου στειλει ενα pm και θα τον ενημερωσω για το τι προκειται. 

μερικοι ξερουν ηδη και παρακαλω να μην γραψουν κατι δημοσιως.

ευχαριστω.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Θα παντρευτεις κανά τσουτσουνοκοριτσο?
Με το συμπαθιο κιόλας ε?

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
รองเท้าจากสถานที่ของฉัน :smitten:

Συνημμένα

• !!!.jpg
    !!!.jpg
    189,5 KB · Εμφανίσεις: 19
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Μας τιμωρεις ρε παγταο?
Την ιδιοκτήτρια των καβλοτακουνων θα μας τη δείξεις?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
:think:Σαν μεγαλο νουμερο παπουτσι μου φαινεται :s&m_2:

thita

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Pag, υπάρχουν και μέλη (πλειοψηφία) που δεν γκρινιάζουν για να την λένε σε όλους, παρά γουστάρουν να διαβάζουν συναγωνιστές σαν εσένα που ποστάρουν κάτι ιδιαίτερο (σε γραφή, αλλά κυρίως σε ουσία), μην κόψεις τις ανταποκρίσεις και τις φωτό, άντε, όποιος δεν θέλει δεν διαβάζει το θρεντ, κλπ., πάντως να υποχρεώσει κανείς τον οποιονδήποτε να αλλάξει τρόπο γραφής, κλπ., δεν γίνεται.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Απλως θα ηταν νομιζω χρησιμο να διαβασει καποιος τις αρχικες σελιδες αυτουνου του θρεντ
οι πρωτες 200 πρεπει να κατανοηθουν καλα, και μετα ολα θα ειναι ευκολοτερα.
καλα χριστουγεννα λορδε, και σε ολους του θρεντ φυσικα.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΙ Η ΞΕΝΗΤΕΙΑ  :knockinb: :s&m_2:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Ρε παιδια
Με συγχωρειτε αλλα μην γκρινιαζετε κιολας που νεκρωσε το θρεντ.
Επιτρεψτε μου δυο λογια με ολη την αγαπη που σας εχω, και ας μην γνωριζομαστε προσωπικα αλλα η εντυπωση που εχω ειναι οτι εισαστε ωραιοι τυποι και χαβαλεδες.
Εγω προσωπικα ξενερωσα με τα ποιηματακια, το ειπα 1 φορα με τροπο και ευγενικα αλλα τιποτε.
Μετα ειναι η συνεχης χρηση των ορων πολεμικης τεχνικης που και αυτο με ξενερωνει.
Και τελευταιο και ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ οταν εγω και οι περισσοτεροι αρχισαμε να συμμετεχουμε σε αυτο το θρεντ γραφαμε για ολη τη Ταυλανδη και οχι ΜΟΝΟ για τη Πατταγια, χαρακτηριστηκαμε φυσιολατρες, δεν με πειραξε καθολου γιατι το θεωρω πλακα, αλλα εαν καποιοι σε πεισμα ολων των αλλων επιμενουν να βλεπουν μονο τη πατταγια σαν Ταυλανδη και να γραφουν αναφορες μονο για το ποιες πηδηξαν καθε βραδυ ε τοτε...
Οπως ειναι δικαιομα τους να γραφουν οτι θελουν ετσι ειναι και δικαιομα δικο μου και του καθενος αλλου να μην συμμετεχει σε κατι που δεν τον ενδιαφερει.
Να τονισω εδω οτι αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη, δεν εκφραζω κανεναν αλλο και δεν θελω ουτε εχω σκοπο να ερθω σε αντιπαραθεση με κανενα.
Απλως θα ηταν νομιζω χρησιμο να διαβασει καποιος τις αρχικες σελιδες αυτουνου του θρεντ και μετα τις τελευταιες και θα καταλαβει τι εννοω.
Αυτα και να εισαστε καλα και να περνατε ΠΑΝΤΑ καλα οπου πατε αφου σας κανει κεφι.
ok λορδε τα σωστωτερα λογια που γραφτηκαν τους τελευταιους....μηνες

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Να μας πεις όμως φίλε Στέφαν ποια ήταν τα όχι σωστά λόγια που γράφτηκαν τους τελευταίους μήνες και γιατί κατα την άποψη σου

Καλημέρα από Ψαροχώρι, έξω έχει ένα υπέροχο θαλασσινό αεράκι  :rockon:  

Επισκέπτης
Stefan00 Που εισαι ρε συ Στεφαν?αληθευει οτι παντρευεσαι??
Εγω ειμαι Chiang Mai εδω και7 μερες και επιστρεφω στις 14.Πριν ημουν Pattaya για 20 μερες κριμα που δεν προλαβα και τον Pagtao εκει,μαλλον απο οτι καταλαβα οταν εγω εφευγα για το βορρα αυτος κατεβαινε Pattaya!!Η Pattaya αυτο το διαστημα ηταν υπεροχη γιτι ειχε παρα πολυ καλο καιρο και οι φαλανγκ ηταν λιγοι και επισης βασικο δεν ειχαν κατεβει ακομη οι σπονσορες.....αφου να φανταστειτε insomnia ibar Mixx Lucifer σε παρακαλαγαν τα μωρα.. εμπαινες μεσα και κατευθειαν σου πιαναν τον πουτσο!!!!!Βεβαια υπηρχαν αρκετοι Αραβοινδοι αλλα αυτοι ακομα ειναι σχετικα εκτος συναγωνισμου!!!!εδω στο βορρα εχει αρκετη ψυχρα,προσπαθω να χαλαρωσω με αρκετη φυσιολατρεια και απογευματινοβραδυνα γαμησια που οπως οι περισσοτεροι ξερετε ειναι πιο αγαπησιαρικα και πιο cool

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Καποτε περασε ενας Ρουμανος προπονητης απο την Ελλαδα ο Ντουμιτρεσκου αν θυμαμαι καλα που καθε φορα που εχανε
η ομαδα του αρχιζε την συνεντευξη τυπου με τα λογια "αναλαμβανω την ευθυνη για την ηττα" .Μου φαινοτανε τοτε πολυ σοφο.
Επειδη αναφερθηκε οτι για το ξενερωμα καποιων μελων αιτια ηταν και τα σαχλοστιχακια που εγραψα αναλαμβανω και εγω την
ευθυνη που μου αναλογει. :2funny:
Επειδη εχω διαβασει ολοκληρο το θρεντ (τις πρωτες 1200 σελιδες μαλλιστα 2 φορες) προσωπικα δεν με εχει ενοχλησει οτιδηποτε
απ αυτα που εχουν κατα καιρους γραφτει εδω μεσα, εκτος ισως απο καποια κατεβατα αντιπαραθεσεων που ειχαν γραφει καποτε
με αφορμη την ερωτηση του Γιαννη666 για το ποσα μετρα ειναι η W/S.
To θρεντ βασικα ειχε εκπληρωσει το σκοπο που το δημιουργησε ο Κωστας ο Φ16 απο τις πρωτες 200 σελιδες. Απο εκει και
περα εγω προσωπικα εξακολουθω να μπαινω και να γραφω εδω μεσα γιατι αφενος το επιπεδο των παιδιων που γραφουν εδω
ειναι αρκετα καλο και δευτερον γιατι ανεχονται τις μαλακιες που γραφω και δεν με κραζουν. Και τριτο και πιο σημαντικο
ειναι οτι με κραταει σε επαφη με αυτο που λεει και ο τιτλος του θρεντ Ταυλανδη-σεξ-τριπ, για το μεσοδιαστημα μεταξυ των
ταξιδιων μου στην Ταυλανδη.
Τωρα οσο αφορα για το τροπο γραψιματος καποιων μελων εδω μεσα και ειδικα για τον τι και το πως γραφει ο Pagtao ειχα
γραψει παλιοτερα οτι ορισμενα μελη τα ζηλευω. Το Λορδο για παραδειγμα και τον Φον Μακουλη για τις πολλαπλασιες εμπειριες
που εχουν σε σχεση με εμενα, τον Πιπινο για τα νειατα και την εκλεκτικοτητα του. Τον Pagtao λοιπον τον ζηλευω για τον
τροπο που γραφει.

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
φαντασου μια παρεα που ο ενας ξεκιναει να λεει ανεκδοτα στα πρωτα 2-3 θα κλασεις στο γελιο απο ενα σημειο και μετα ακομη και καλα να ειναι αρχιζεις να ξενερωνεις
κατι τετοιο πιστευω παιχτηκε και με την..ποιητικη σου συλλογη τουλαχιστον ετσι το ειδα εγω. Δεν εχω παει ακομη προς τα εκει αλλα το 2012 θα παω 100% , αντιγραφο σε ενα μπλοκακι
καθε πληροφορια που πιστευω οτι μου θα χρειαστει και φυσικα γουσταρω να κατεβαζω φωτογραφιες απο τα κοριτσια

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Και οι "φυσιολατρες" ( :boobies: :zfuck: :fuck1: :pipa1:) του θρεντ ας δωσουν καμμια πληροφορια για Chanthaburi και Koh chang παρακαλω.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Γεια σου γέρο-Ντιμιτρέσκου που σου αρέσουνε οι κώλοι
και τραγουδιστά μας γράφεις για να ξενερώνουν όλοι
ρε εδώ άκρη δε βρίσκεις στου Σιάμ το σεξ ταξίδι
για αυτό πάντα εσύ να γράφεις μη σου κόψω κάνα αρχίδι

Οι στρατιές εδώ χωλαίνουν και οι σύμμαχοι πληθαίνουν
τα κορίτσια μας μαγεύουν κι ερωτιάρηδες παθαίνουν
φτειάχνε λοιπόν φίλε στίχους από τα δικά σου χέρια
η πλακίτσες θα περνάνε και θα χάσει η μιζέρια

Συνημμένα

• X.jpg
    X.jpg
    103,1 KB · Εμφανίσεις: 19

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Να μας πεις όμως φίλε Στέφαν ποια ήταν τα όχι σωστά λόγια που γράφτηκαν τους τελευταίους μήνες και γιατί κατα την άποψη σου

Καλημέρα από Ψαροχώρι, έξω έχει ένα υπέροχο θαλασσινό αεράκι  :rockon:  
φιλε παγκταο απλα πιστευα οτι εδω ηταν ενα φορουμ ανταλαγης πληροφορειων και αποψεων καθως και καποιων συμβουλων-τιπς για τους νεους ταξιδιωτες...κατα την αποψη μου παντα
αντιθετα με τον καιρο διαπιστωσα οτι εγεινε ενα παρεϊστικο φορουμακι που για ατελειωτες σελιδες εκαναν πλακα καποιοι μεταξυ τους φιλοι προφανως ...δεν ειναι κακο....καθως και μια επιμονη στο να ανφερονται μερικοι στο τι σκορ γαμισειων εκαναν και ποσες τους καψουρευτικαν (γελια εδω).....ενοχλητικο ΠΑΝΤΑ κατα την ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ...τωρα ο καθενας και το τονιζω μπαινει σε ενα φορουμ και διαβαζει οτι τον ενδιαφερει,οπως του αρεσει (μπορει και να πεφτουτ και καβλες με περιγραφες δεν ξερω), και ανταλασει και χρησημες πληροφορειες στο φιναλε..απο την αλλη μπορει να αρεσει σε καποιους να δειχνουν με την γραφη τους ποσο ποιο εξυπνοι και μαγκες ειναι απεναντι σε ανθρωπακια-θυματα που τους αποκαλουν φαλανγκ ενω αυτοι ειναι οι εκτος συναγωνισμου ελληναραδες που με την φραπεδια τους και την βλαχομαγκια συναγωνιζονται κατι μουσουλμανοτουρκους στο ποσες σερνονται απο ερωτα και ηδονη για το ατομο τους (εδω χοντρα γελια).....τεσπα γιορτες ειναι να μην ξεφευγουμε και θα ολοκληρωσω με το οτι οπως πολλοι ασπαζονται τροπους αναφορων τυπου ποιηματακια ανεκδοτακια ρομαντζακια ΟΚ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ,υπαρχουν και αλλοι που ψιλοκουραζονται καποια στιγμη
παγκταο και υπολοιποι ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Stefan00 Που εισαι ρε συ Στεφαν?αληθευει οτι παντρευεσαι??
Εγω ειμαι Chiang Mai εδω και7 μερες και επιστρεφω στις 14.Πριν ημουν Pattaya για 20 μερες κριμα που δεν προλαβα και τον Pagtao εκει,μαλλον απο οτι καταλαβα οταν εγω εφευγα για το βορρα αυτος κατεβαινε Pattaya!!Η Pattaya αυτο το διαστημα ηταν υπεροχη γιτι ειχε παρα πολυ καλο καιρο και οι φαλανγκ ηταν λιγοι και επισης βασικο δεν ειχαν κατεβει ακομη οι σπονσορες.....αφου να φανταστειτε insomnia ibar Mixx Lucifer σε παρακαλαγαν τα μωρα.. εμπαινες μεσα και κατευθειαν σου πιαναν τον πουτσο!!!!!Βεβαια υπηρχαν αρκετοι Αραβοινδοι αλλα αυτοι ακομα ειναι σχετικα εκτος συναγωνισμου!!!!εδω στο βορρα εχει αρκετη ψυχρα,προσπαθω να χαλαρωσω με αρκετη φυσιολατρεια και απογευματινοβραδυνα γαμησια που οπως οι περισσοτεροι ξερετε ειναι πιο αγαπησιαρικα και πιο cool
για σου φιλε ....κατι ξερεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom