lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
ΕΕΕΕΛΑΑΑ ΔιαδοσειςΑν τους ανοίξεις το κεφάλι θα βρεις ενα ασιατικό μουνι μέσα.
ΕΕΕΕΛΑΑΑ ΔιαδοσειςΑν τους ανοίξεις το κεφάλι θα βρεις ενα ασιατικό μουνι μέσα.
γερολορδε, κωλογερε, ανοιξτε ενα θρεντακι για να γραφετε εσεις , της τριτης ηλικιας.
Αυτα λεω και εγω στη γυναικα μου αλλα η κουφαλα δεν με πιστευειΑΑΧΧΧ Αγορι μου τι να γραψουμε εμεις πια....
Μονο συνταγες για φαρμακα οι φουκαραδες αντε να ανταλαξουμε και κανα τηλεφωνο γιατρου
Κλειδουχος και Σουανταμ ειναι εξπερ του ειδους και φυσικα ο Φαντομας.ρε παιδια καλησπερα,καποιος φιλος ειχε ποσταρει τα καλυτερα μασατζιδικα στην μπανγκοκ,θυμαται κανεις σε ποια σελιδα ητανε?
κοιτα και εδωρε παιδια καλησπερα,καποιος φιλος ειχε ποσταρει τα καλυτερα μασατζιδικα στην μπανγκοκ,θυμαται κανεις σε ποια σελιδα ητανε?
Εμ ξερω ποιους ρωταω. Απλως για koh chang θελω να κλεισω δωματιο και απο οτι ειδα εχει τρεις-τεσσερεις παραλιες. Απλως αν ξερει καποιος ποια εχει πιο πολυ βραδυνη "δρα
Εχω πάει και ξέρω μόνο στη γουάιτ'σαντ έχει κάποια μπαράκια μαζέμένα αλλά μην φανταστείς σπουδαία πράγματα καμοιά 100 κοπέλες και όχι πολύ καλές............
Αν ξαναπήγαινα θα φορτωνα απο Πατάγια για να κάτεχα το ήντα μου γίνεται.Αυτά τα ολίγα απο εμένα...........Κράπ
Μην πεσεις φιλε στην παγιδα που σου στησαν (στην ζωη γενικοτερα).Οποιος δεν σε καταλαβαινει ή δεν θελει να σε καταλαβει, να του λες απλα,οτι πινω αλλο νερο.
Άλλο ένα από τα μυστικά μας όπλα!!Δυστυχώς το "Ανταποκρίσεις κλπ" δεν πάει καθόλου καλά, μαζεύτηκαν παράσιτα.
Χρειαζεστε και μυστικα οπλα; Εδω εχετε το πιο ισχυρο οπλο του πλανητη. Καταπινει οποιοδηποτε κατακτητη και τον καταστρεφει εντελως.Εχει διαλυσει αυτοκρατοριες ολοκληρες. Μητε ο θεος μητε ο διαολος καταφερανε να τα βαλουνε μαζι του. Και συ μας λες οτι χρειαζεστεΆλλο ένα από τα μυστικά μας όπλα!!
Και τα γλέντυ μπόγια έχουν όπλο?Χρειαζεστε και μυστικα οπλα; Εδω εχετε το πιο ισχυρο οπλο του πλανητη. Καταπινει οποιοδηποτε κατακτητη και τον καταστρεφει εντελως.Εχει διαλυσει αυτοκρατοριες ολοκληρες. Μητε ο θεος μητε ο διαολος καταφερανε να τα βαλουνε μαζι του. Και συ μας λες οτι χρειαζεστε
μυστικα οπλα;