Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (4 μέλη και 43 επισκέπτες)

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Kώστα ευχαριστώ. Και εγώ πάνω κάτω τόσα τα υπολόγιζα.
Οταν πρωτοπήγα το 1979 είχα μεροκάματο 600 δρχ. και θυμάμαι ότι με ενα μηνιάτικο δηλ. 20.000 περίπου δρχ. είχα περάσει βασιλικά για 40 μέρες στην Ταϋλάνδη + τα εισητήρια . Αλλά ρε γαμώτο δεν μπορώ να θυμηθώ τίποτα για τιμές (το Αλτχαϊμερ που λέει και ο πιπινό). Ούτε πόσο είχαν τα γαμισιάτικα, ούτε τα φαγητά, ούτε οι μετακινήσεις ούτε τίποτα. Νομίζω όμως ότι το short time είχε 2$ περίπου. Και θυμάμαι ότι κυκλοφορούσαν ευρέως τα sapeng με τα οποία πλήρωνα μικροπωλητές και ΜΜΜ.

Καλα ρε σεις δεν θυμαμαι τιποτε!!!!
Γιατρε μου ειναι σοβαρο; :grin: :grin: :grin:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Παλιά είχαμε γράψει ότι όταν γερασουμε θα θυμόμαστε την Ταϊλάνδη ως γλυκιά ανάμνηση (παράδεισος).
Μετά απο τη συζήτηση λορδου, φον, BMW ήρθε η ώρα των γλυκών αναμνήσεων...

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Μπα εγώ τα θυμάμαι όλα και με λεπτομέρειες. Τα οικονομικά δεν θυμάμαι καθόλου.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.898
Πόντοι
19.795
Μην ανησυχητε για την αμνησια.Ειναι χαρακτηριστικο της φυλης μας. :grin:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Τελικα εκλεισα στο siambayview με seaview 85€ την βραδυα για συνολικα 3 βραδυα.. στις φωτο καλο φενεται αλλα θα το δω απο κοντα πως θα ειναι

το εχει επισκευτει κανεις??
Γεια σου άρχοντα punter.. ;)
Δεν αφήνεις τη Πατταγια να πάμε στις "νύφες" (ξέρεις εσυ... :grin:)
Anyway...Το ξενοδοχείο είναι σούπερ...
Θεωρειται απο τα value for money στη Πατταγια (για αυτα που προσφερει)...Και απο όσο γνωρίζω,επειδή το είχα ψάξει παλιά,είναι joiners free... ;)
Καλο βόλι λοιπόν.. :grin:

Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Τελικα εκλεισα στο siambayview με seaview 85€ την βραδυα για συνολικα 3 βραδυα.. στις φωτο καλο φενεται αλλα θα το δω απο κοντα πως θα ειναι

φιλε καλο το siambayview καιjoiners free αλλα ακομα καλυτερο και πολυ ανωτερο το αδελφακι του το siam bayshore στο τελος της ws

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
λορδε και φ16  ο λουσιανο δικος σας ειναι?

βγαινουμε στη χαση και στη φεξη και ολο και καποιος θα πει τη παπαρια του

φ16 και οι αναμνησεις καλες ειναι

ομως σημερα παρελαβα το νεο μου διαβατηριο  και σκεπτομαι κατι καλο για τη συνεχεια

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
επειδη τον γνωριζω το λορδο  οταν λες κλωνος του εννοεις οπτικως ??η κατι αλλο
/  χαχαχαχαχαχαχα

gioro27

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Χρόνια πολλα και καλα Χριστούγεννα σε ολα τα παιδια του φορουμ με υγεία και την  οικονομική άνεση ώστε να συνεχίσουμε τα ταξίδια στην αγαπημένη μας χώρα
Και ιδιαίτερος στα παιδια που βρίσκονται αυτές τις μέρες κάτω

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολους εντος και εκτος Ελλαδας και σε αυτους που με κοροιδευουνε  :s&m_1: :s&m_1:

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1

Είχα μείνει πριν από 7-8 χρόνια.
Μικρά δωμάτια σε σύγκριση με αυτά που μπορείς να βρείς τώρα πια στα 45-50€, καλή πισίνα, καλή τοποθεσία, αλλά δεν ήταν joiner free.
Ίσως να τα αλλάξανε.

Mykonos, γράψε πως σου φάνηκαν οι Φιλιππινες.

Καλές γιορτές και καλύτερες μέρες σε όλους

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
καλησπερα και χρονια πολλα σε εσας και τις οικογενειες σας......και επισης καλα να περασουν οσοι βρισκονται αυτες τις ημερες  στην ταυλανδη ..και σε οσους θα ακολουθησουν μετα ...εγω δυστηχως δεν θα βρισκομαι στην ταυλανδη 3-17 φεβρουαριου οπως ειχα αναφερει διοτι στην δουλεια μαυ ακυρωσανε την αδεια και μου ειπανε οτι θα με διωξουν αν παω ταυλανδη.....το μονο που καταφερα ειναι να μου δωσουν πισω τα 520 των αεροπορικων που ειχα πληρωσει....ετσι εκανα με 50 ευρω κοστος αλλαγη το εισιτηριο  μεχρι τελος μαιου  να ταξιδεψω...αν δεν τα καταφερω θα χρειαστει αλλα 50 για αλλαγη πιστευω αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι γινετε ...τεσπα να περνατε ολοι καλα και να μας δινετε ανταποκρισεις απο κατω ....

amore tai

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
χρονια πολλα σε ολους καλες γιορτες και ευχομαι η κριση να μας κανει ποιο σοφους :priest: αμην

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Xρονια Πολλα σε ολους και καθε επιθυμια να γινει πραγματικοτητα.

η αλλιως...

Μelly Clistmas. και ευτυχισμενο το 2555....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom