Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (0 μέλη και 46 επισκέπτες)

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
ολο το γυροφερνετε και συνεχεια το φταιξιμο πεφτει στις ελληνιδες,
προσωπικα, πισσα και πουπουλα στις ελληνιδες αλλα το νου σας ρεμαλια, θα βγει παλι ο λορδος να τις υπερασπιστει,
και οχι τιποτα αλλο ,  μου στενοχωρει τον ροκο και τον μιμικο.
λορδε, τα σεβη μου...

4...
Δεν τσιμπαω ρε γιατι σε αγαπαω. Αντε να πας στο χωριο να ησυχασουμε απο σενα. :grin:
Ντοκτορ,
ΦΥΣΙΚΑ ειναι δικαιωμα σου να ξοδευεις τα λεφτα σου οπως και οπου θελεις, να πηγαινεις οπου θελεις, να κανεις οτι θελεις.
Αλλα επισης ειναι δικαιωμα σου και υποχρεωση να κουραζεις και το μυαλο σου λιγο οταν γραφεις σε δημοσιο σαιτ για το τι ακριβως λες και γραφεις και το τι εντυπωσεις αφηνουν τα γραφομενα σου.
Τουλαχιστον αυτο ειναι απαιτητο απο ενα ανθρωπο καποιας ηλικιας και της αντιστοιχης ωρημοτητας, εφοσον βεβαια συμβαδιζουν.
Και μη παρεξηγηθεις, σχεδον ιδια ηλικια εχουμε, απλως μας διαβαζουν και μικροτεροι που ισως επηρεαστουνε απο τα γραφομενα μας.

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
λορδε, εαν καποιος ειναι 15 χρονων, σιγουρα δεν εχει χρηματα να παει ταυλανδη. και στο κατω κατω τι δουλεια εχει στο συγκεκριμενο σαιτ..
εαν ειναι απο 18 και πανω, θεωρειται ενηλικας και ειναι υπευθυνος των πραξεων του.
καλα τα γραφεις εσυ σιγουρα, αλλα πολυ καλα τα γραφει και ο κωστας και ο δοκτωρας.. ο καθενας εχει μυαλο να φιλτραρει τις πληροφοριες που παιρνει και αναλογως να πραξει..

tas67

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Ρε μάγκες ,
σας εχει απασχολισει καθολου το θεμα . . . .

Εισαγωγή ή μόνιμα κάτω .

Ποια τα υπέρ και κατά  ? ?

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
λορδε, εαν καποιος ειναι 15 χρονων, σιγουρα δεν εχει χρηματα να παει ταυλανδη. και στο κατω κατω τι δουλεια εχει στο συγκεκριμενο σαιτ..
εαν ειναι απο 18 και πανω, θεωρειται ενηλικας και ειναι υπευθυνος των πραξεων του.
καλα τα γραφεις εσυ σιγουρα, αλλα πολυ καλα τα γραφει και ο κωστας και ο δοκτωρας.. ο καθενας εχει μυαλο να φιλτραρει τις πληροφοριες που παιρνει και αναλογως να πραξει..
Εχει;;; :think:

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16

λορδε, σε πιο ανεπτυγμενες χωρες απο την ελλαδα, ο νεος θεωρειται ενηλικας απο τα 18 (ή τα 21), με ολες τις θετικες και αρνητικες συνεπειες που επιφερει αυτη η ενηλικιωση..
ας γινει αυτο και στην ελλαδα, που 30αρηδες και 35αρηδες ειναι αβουλα πλασματα και κρεμονται απο την τσεπη και την γνωμη των γονιων τους..

αρα, απαντηση μου στο εχει?? επρεπε να εχει..

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Ρε μάγκες ,
σας εχει απασχολισει καθολου το θεμα . . . .

Εισαγωγή ή μόνιμα κάτω .

Ποια τα υπέρ και κατά  ? ?

για μονιμα κατω..
ελεγε καποτε ο φαντομας οτι στην ταυλανδη εισαι παντα ξενος, παντα ενας farag.
ασε που τον τελευταιο καιρο, συμφωνα παντα με τα λεγομενα του, η δυσπιστια και η απεχθεια των ντοπιων απεναντι στους λευκους μονιμους κατοικους ολοενα και μεγαλωνε..
δες κιολας, ποσοι μονιμοι κατοικοι ελληνες υπαρχουν εκει κατω.. ελαχιστοι. αρα η γνωμη μου στο πρωτο ερωτημα? οχι, δεν λεει..

για εισαγωγη..
απλα δεν εχεις να χασεις τιποτα να δοκιμασεις..
αρκει να βρεις ακρη με τις διαδικασιες για να την φερεις εδω, που απ' οτι εχω καταλαβει ειναι πολυ δυσκολες..

atas

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0

Α ρε Κώστα.. μαχαίρι στην καρδιά είναι αυτό που κάνεις.
Τι να πω και εγώ που κοιτάζω το αστρονομικό νούμερο 195;;;;
κατά καιρούς έχει αναφερθεί ότι παίζουν και φτηνά εισιτήρια 500-600 ευρώ
ξέρει κανείς τίποτα για αυτές της τιμές;;
Αν και με βλέπω να την βγάζω κάπου φτηνά και ευρωπαϊκά τον Απρίλιο..

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Φίλοι μου την Τετάρτη η Δρουζα θα έχει στο πρόγραμμα της για της αλλοδαπές είναι στο STAR 4με6 και διαπραγματεύομαι το οικονομικό αυτή την στιγμή για να είμαι στο πρόγραμμα προς το παρόν 95% είναι θετικό κάποιες λεπτομέρειες λείπουν και φισηκα θα υπερασπίσω της αλλοδαπές συγνώμη που θα δυσαρεστώ κάποιους αλλά η καρδιά μου και η ζωή μου κτιπα μόνο για αλλοδαπές μην ξεχάσετε να το δείτε και μετά δέχομαι και τα σχόλια σας. Νομίζω είμαι ο πιο κατάλληλος να μιλήσω για της αλλοδαπές γιατί έχω 13 γαμους και όλες ξένες συν της γκόμενες συν της πουτα…ε νομίζω έχω αρκετή πήρα να βγάλω ασπροπρόσωπους τους συμπολεμιστές μου. :rockon:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Α ρε Κώστα.. μαχαίρι στην καρδιά είναι αυτό που κάνεις.
Τι να πω και εγώ που κοιτάζω το αστρονομικό νούμερο 195;;;;
κατά καιρούς έχει αναφερθεί ότι παίζουν και φτηνά εισιτήρια 500-600 ευρώ
ξέρει κανείς τίποτα για αυτές της τιμές;;
Αν και με βλέπω να την βγάζω κάπου φτηνά και ευρωπαϊκά τον Απρίλιο..
φιλε atas εγω πεταω το σαββατο με gulf 619ευρω. και 11-2-2008 με την ιδια τιμη.

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
...και παει φουλ για τον 14ο, ετσι δοκτωρα?? προς θεου, δεν μιλαω για την ελληνιδα που σου προξενεψανε..

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Όσον αφορά το Annie's Μassage, έχω κάνει εκτενέστερη αναφορά πριν από δύο μήνες.

Δεν με κουράζει να τα ξαναγράψω, αλλά επιβαρρύνουμε άσκοπα το thread.

Για Club, εξαιρετικό (αν και περισσοτερο μπαρ είναι) και με την καλύτερη θέα στην Μπανγκόκ είναι το Scirocco στον 64ο όροφο του ξενοδοχείου Lebua. (μας το έχει προτείνει ο kostasbmw και το επιβεβαίωσα και εγώ).

Κανονικό Club προτείνω το CM2 στο ξενοδοχείο Novotel. Ζωντανή μουσική από πολύ καλό συγκρότημα με μουσική dance, pop, rnb, hip hop και πολύ κέφι!!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
Όσον αφορά το Annie's Μassage, έχω κάνει εκτενέστερη αναφορά πριν από δύο μήνες.

Δεν με κουράζει να τα ξαναγράψω, αλλά επιβαρρύνουμε άσκοπα το thread.

Για Club, εξαιρετικό (αν και περισσοτερο μπαρ είναι) και με την καλύτερη θέα στην Μπανγκόκ είναι το Scirocco στον 64ο όροφο του ξενοδοχείου Lebua. (μας το έχει προτείνει ο kostasbmw και το επιβεβαίωσα και εγώ).

Κανονικό Club προτείνω το CM2 στο ξενοδοχείο Novotel. Ζωντανή μουσική από πολύ καλό συγκρότημα με μουσική dance, pop, rnb, hip hop και πολύ κέφι!!!
Nα σαι καλα Φιλε mgreek

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom