You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 66 άτομα (0 μέλη και 66 επισκέπτες)
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
με τρομαζει αυτοδεν ξερεις τη διαφορα της ταυλανδεζας πουτανας και οποιασδηποτε αλλης...
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
ATIME GEORGE31,
μου "χαλασες" το μεσημερι με τις περιγραφες σου, πως θα δουλεψω τωρα?
οταν κατεβω κατω θα σε τιμωρησουμε μαζι με τον ντοκτορ, θα σε παμε στο boesche και θα σου χουμε 3 μαζι,
αληθεια τι εγινε το gfe? του δωσες συνταξη?
μου "χαλασες" το μεσημερι με τις περιγραφες σου, πως θα δουλεψω τωρα?
οταν κατεβω κατω θα σε τιμωρησουμε μαζι με τον ντοκτορ, θα σε παμε στο boesche και θα σου χουμε 3 μαζι,
αληθεια τι εγινε το gfe? του δωσες συνταξη?
"Γλυκάθηκε η γριά τα σύκα κι έφαγε και τα συκόφυλλα".Μαμαλακης στην Thailand ΤΩΡΑ ....
Καθε τρεις και λιγο Ταυλανδη ειναι & αυτος!
Μου 'μυριζει' gfe!!!!!!!
Eείναι η πρώτη φορά που συμμετέχω στο forum αν και παρακολουθώ το site αρκετό καιρό τώρα .ΔΕ συμφωνώ με όλες τις απόψεις των φίλων για το θέμα Ταϊλάνδη και sex.Η φιλοσοφία μου είναι περνάμε καλά΄ σε όλους τους τομείς ,γευόμαστε όλες τις χαρές της ζωής χωρίς να χάνουμε την ανθρωπιά μιας .Εμείς οι Έλληνες αν μη τι άλλο ξέρουμε από πολύ παλιά την πραγματική σημασία της λέξης «ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ».Για να μη γίνομαι βαρετός επειδή έχω ζήσει στην ΒΚΚ για 1,5 χρόνο περίπου και είμαι γενικά παλιός στο είδος και γνώστης της πραγματικότητας (Πρώτη φορά βρέθηκα στην ΒΚΚ το 1981!) θέλω να καταθέσω μερικές προτάσεις για τους φίλους .Α)Προσοχή στο AIDS φυσικά το πρόβλημα υπάρχει και μεγαλώνει
Β)Αν και η παιδική πορνεία τουλάχιστον επίσημα έχει εξαφανιστεί ανεπίσημα πιθανόν να υπάρχει ιδίως στις ανατολικές περιοχές της χώρας >ΠΡΟΦΑΝΩΣ και είμαστε ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ σ’ αυτό το πράγμα και το καταδικάζουμε απερίφραστα. ΑΝ πέσει στην αντίληψη σας κάτι το μόνο που έχετε να κάνετε να το καταγγείλετε στις ειδικές αρχές που έχει το Ταυλανδέζικο κράτος .
Δυστυχώς αναφέρονται κατά καιρούς διάφορα reports για παιδόφιλους
Γ)Αν η Πατάγια σας φαίνεται παρακμιακή ή υπερσυγκεντρωτική εναλλακτικά δοκιμάστε το ΗUAHIN η το KOCHANG(μικρό νησάκι στα σύνορα με Καμπότζη)
Δ)Για την ΒΚΚ δεν είναι ανάγκη να δοκιμάζετε συνέχεια την ΝΑΝΑ PLΑΖΑ .Μακρυά από ΠΑΤΠΟΝΓΚ KHAOSAAN road.
Δοκιμάστε το HARD ROCK CAFÉ της ΒΚΚ στο SIAM center(2 στάσεις του skytrain από ΝΑΝΑ) .Μετά τις 10.30 μμ παίζεται παιχνίδι με πολλές νέες και όχι μόνο (συνήθως εργαζόμενες στις διπλανές επιχειρήσεις).Αν είστε καλοντυμένος-καθαρός -όχι πιωμένος και «κύριος» θα περάσετε ένα ωραίο βράδυ με μια έξυπνη και ωραία Ταϊλάνδη χωρίς να πληρώσετε παρά μόνο τα ποτά σας .Αυτό μπορεί να συμβεί και σε κάποιο κατάστημα ή σε κάποιο γραφείο στο φώς της ημέρας.Φροντίστε η εικόνα σας να μη είναι του «λιγούρη» και «άρπαγα» είναι ότι χειρότερο για την μέση Ταυλανδή Άλλη εναλλακτική πρόταση είναι ΤΟ ΑΝΝΙΕS massage πίσω από το hotel RAJA απέναντι από το ΝΑΝΑ. Καθαρό 100% ,1500 Bht για ώρες με κορίτσια που τα επιλέγεις εσύ από την υποδοχή. Αρχικά όλα τα είδη του μασάζ(oil. foot,body to body) μετά τα περαιτέρω
Όλα χαλαρωτικά και όμορφα. ΘΑ επανέλθω και με άλλες απόψεις –προτάσεις !
Β)Αν και η παιδική πορνεία τουλάχιστον επίσημα έχει εξαφανιστεί ανεπίσημα πιθανόν να υπάρχει ιδίως στις ανατολικές περιοχές της χώρας >ΠΡΟΦΑΝΩΣ και είμαστε ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ σ’ αυτό το πράγμα και το καταδικάζουμε απερίφραστα. ΑΝ πέσει στην αντίληψη σας κάτι το μόνο που έχετε να κάνετε να το καταγγείλετε στις ειδικές αρχές που έχει το Ταυλανδέζικο κράτος .
Δυστυχώς αναφέρονται κατά καιρούς διάφορα reports για παιδόφιλους
Γ)Αν η Πατάγια σας φαίνεται παρακμιακή ή υπερσυγκεντρωτική εναλλακτικά δοκιμάστε το ΗUAHIN η το KOCHANG(μικρό νησάκι στα σύνορα με Καμπότζη)
Δ)Για την ΒΚΚ δεν είναι ανάγκη να δοκιμάζετε συνέχεια την ΝΑΝΑ PLΑΖΑ .Μακρυά από ΠΑΤΠΟΝΓΚ KHAOSAAN road.
Δοκιμάστε το HARD ROCK CAFÉ της ΒΚΚ στο SIAM center(2 στάσεις του skytrain από ΝΑΝΑ) .Μετά τις 10.30 μμ παίζεται παιχνίδι με πολλές νέες και όχι μόνο (συνήθως εργαζόμενες στις διπλανές επιχειρήσεις).Αν είστε καλοντυμένος-καθαρός -όχι πιωμένος και «κύριος» θα περάσετε ένα ωραίο βράδυ με μια έξυπνη και ωραία Ταϊλάνδη χωρίς να πληρώσετε παρά μόνο τα ποτά σας .Αυτό μπορεί να συμβεί και σε κάποιο κατάστημα ή σε κάποιο γραφείο στο φώς της ημέρας.Φροντίστε η εικόνα σας να μη είναι του «λιγούρη» και «άρπαγα» είναι ότι χειρότερο για την μέση Ταυλανδή Άλλη εναλλακτική πρόταση είναι ΤΟ ΑΝΝΙΕS massage πίσω από το hotel RAJA απέναντι από το ΝΑΝΑ. Καθαρό 100% ,1500 Bht για ώρες με κορίτσια που τα επιλέγεις εσύ από την υποδοχή. Αρχικά όλα τα είδη του μασάζ(oil. foot,body to body) μετά τα περαιτέρω
Όλα χαλαρωτικά και όμορφα. ΘΑ επανέλθω και με άλλες απόψεις –προτάσεις !
Δ
Διαγραμμένο μέλος 36125
Επισκέπτης
Tο ΚΟ ΤΣΑΝΓΚ νομιζα ειναι υσηχο νησι και πολυ ομορφο.για πες κατι το εχω στο νου μου.
Γ)Αν η Πατάγια σας φαίνεται παρακμιακή ή υπερσυγκεντρωτική εναλλακτικά δοκιμάστε το ΗUAHIN η το KOCHANG
Δοκιμάστε το HARD ROCK CAFÉ της ΒΚΚ
ΤΟ ΑΝΝΙΕS massage πίσω από το hotel RAJA απέναντι από το ΝΑΝΑ. Καθαρό 100% ,1500 Bht για ώρες με κορίτσια που τα επιλέγεις εσύ από την υποδοχή. Αρχικά όλα τα είδη του μασάζ(oil. foot,body to body) μετά τα περαιτέρω
Η ΚΑΟ ΣΑΝ τι εχει? Μια χαρα χιπικη συνοικια ειναι με φτηνα ξενοδοχεια και καλη αγορα.Προσωπικα εκει παντα μενω οταν ειμαι ΒΚΚ.Το HARD ROCK CAFE της ΒΚΚ τσεκαρισμενο και πολυ σωστα οτι λες.Στο ΑΝΝΙΕΣ οι τιμες αυτες ισχυουν και τωρα?
13 και ξημερωσε
Catpard καλωσηρθες!Ελπιζω η εμπειρια σου να φανει χρησιμη στο θρεντ!επειδή έχω ζήσει στην ΒΚΚ για 1,5 χρόνο
Εμείς οι Έλληνες αν μη τι άλλο ξέρουμε από πολύ παλιά την πραγματική σημασία της λέξης «ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
πολυ παλια ομως, τωρα δυστυχως υπαρχει ελλειψη ποιοτητας σε ολους τους τομεις στην ελλαδα και αυτο εχει παρει παραμαζωμα και την διασκεδαση μας..
χωρίς να χάνουμε την ανθρωπιά μιας
συμφωνω 1000%!..
καλωςηλθες στο θρεντ, πολυ ενδιαφεροντα οσα ποσταρισες και καταγραφονται για μελλοντικη χρηση..
doctortilac
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
κοστα 7 και σημερα δεν αντεχω.
doctortilac
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Ρε παιδιά δεν κατάλαβενω το αν πηγαίνομε για σεξωτουρισμο στην Ταϊλάνδη η όχι το αν είναι πουτανες και μας τρώνε τα λεφτά το αν είναι κοντές ψιλές άσχημες το αν μας βλέπουν για ATM το αν το αν τη τους διαφέρει μερικους δικά μας τα λεφτά δικός μας και ο χρόνος που ξοδεύουμε και δικιά μας και υπομονή στο αεροπλάνο τόσες ώρες. Αλλά βλέπω πολύ ζήλια γι αυτό ξεθημενουν σε μερικους ευτυχισμένους Έλληνες. Και κάτι ακόμα εχτές μου έγινε προξενιό με μια Ελληνίδα. Χαρακτηριστικά μου την φέρανε δεν πήγα να την δω όχι ότι το παίζω ψηλομύτης αλλά ήξερα την απάντηση μου. Λοιπόν ετών 38 1,70 ύψους το βιζη το ξέχασε σπίτι όλα είχε μεγάλο κωλο μπούτια σαν τα δικά μου όσοι με ξέρετε καταλάβετε τη εννοώ. Εισόδημα 0 ε για να είμαι δίκαιος έπαιρνε 700 ευρώ από τον πριν άντρα της που πέθανε και είχε δικό της ένα δυάρι και μαζί με αυτήν πακέτο 2 τέκνα 9 και 11 χρόνων και η μαμά 38 δεν γράφω απάντηση γιατί καταλαυενετε τρέχω ακόμα. Και η φίλη που μου έκανε το προξενιό μου είπε πας Ταϊλάνδη και τα ξοδεύεις ενώ εδώ θα κάνης και κάτι καλό θα μεγαλώσεις και τέκνα. Αχ 7 και σήμερα.
doctortilac
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
annoush. Την δουλειά τους κάνουνε αλλά δεν ειρθα Ελλάδα για να πάρω μια με παιδιά και χωρίς εισόδημα έχω κάνη 13 γαμους και να πουλήσω την ελευθερία μου τσάμπα δεν γίνετε. Δεν ξέρω αν είσαι γυναικά η το γράφεις για πλάκα αλλά αν πας Ταϊλάνδη θα με καταλαυης.αμα εχεις τετοιες φιλες... ντοκτορ... ωωω θεε μου!
Ρε παιδιά δεν κατάλαβενω το αν πηγαίνομε για σεξωτουρισμο στην Ταϊλάνδη η όχι το αν είναι πουτανες και μας τρώνε τα λεφτά το αν είναι κοντές ψιλές άσχημες το αν μας βλέπουν για ATM το αν το αν τη τους διαφέρει μερικους δικά μας τα λεφτά δικός μας και ο χρόνος που ξοδεύουμε και δικιά μας και υπομονή στο αεροπλάνο τόσες ώρες. Αλλά βλέπω πολύ ζήλια γι αυτό ξεθημενουν σε μερικους ευτυχισμένους Έλληνες. Και κάτι ακόμα εχτές μου έγινε προξενιό με μια Ελληνίδα. Χαρακτηριστικά μου την φέρανε δεν πήγα να την δω όχι ότι το παίζω ψηλομύτης αλλά ήξερα την απάντηση μου. Λοιπόν ετών 38 1,70 ύψους το βιζη το ξέχασε σπίτι όλα είχε μεγάλο κωλο μπούτια σαν τα δικά μου όσοι με ξέρετε καταλάβετε τη εννοώ. Εισόδημα 0 ε για να είμαι δίκαιος έπαιρνε 700 ευρώ από τον πριν άντρα της που πέθανε και είχε δικό της ένα δυάρι και μαζί με αυτήν πακέτο 2 τέκνα 9 και 11 χρόνων και η μαμά 38 δεν γράφω απάντηση γιατί καταλαυενετε τρέχω ακόμα. Και η φίλη που μου έκανε το προξενιό μου είπε πας Ταϊλάνδη και τα ξοδεύεις ενώ εδώ θα κάνης και κάτι καλό θα μεγαλώσεις και τέκνα. Αχ 7 και σήμερα.
Χωρίς να σε ξέρω Doctor και χωρίς να εχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας σε καταλαβαίνω απόλυτα τι πέρασες. Απλά αναφέρω πως οι γυναίκες στην ελλαδα είναι σαν τους γιατρούς. Επαγγελματική αληλεγγύη. Είδες η φίλη σου να σου φορτώσει παρόμιες ευθύνες που φυσικά και αυτή θα έχει. ;)
Φιλικά
Δ
Διαγραμμένο μέλος 36125
Επισκέπτης
Exετε να προτεινετε κανα καλο body massage στην ΒΚΚ,κανα καλο club,τσεκαρισμενα απο εσας.Απο ΤΣΙΑΓΚ ΜΑΙ,ΤΣΙΑΓΚ ΡΑΙ ξερετε τιποτα περι ξενοδοχειων και νυχτερινη ζωη