Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (0 μέλη και 61 επισκέπτες)

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Οσο για χοντρούς,κοιλαράδες κλπ που λες δεν ανήκω σ'αυτήν την κατηγορία αλλά κι αυτοί δε μπορούν να γεύτουν τον παράδεισο;

Παράδεισος, ο : 1α. (στην Παλαιά Διαθήκη) Παράδεισος, ο κήπος όπου εγκατέστησε ο Θεός τους πρωτόπλαστους• ο κήπος της Eδέμ β. (στην Kαινή Διαθήκη) Παράδεισος, ουράνιος τόπος, όπου πηγαίνουν οι δίκαιοι και οι πιστοί μετά θάνατον; O Παράδεισος των χριστιανών / των μουσουλμάνων. || Oυρί του Παραδείσου. (έκφρ.) τα κλειδιά του Παραδείσου  2. (μτφ.) α. εξαιρετικά ωραίος και ευχάριστος τόπος διαμονής: Tο νησάκι που πήγαμε το καλοκαίρι ήταν ~. (έκφρ.) επίγειος* ~. τεχνητός* ~. β. τόπος που είναι ιδανικός για την ανάπτυξη ορισμένων δραστηριοτήτων: ~ των κυνηγών / των γυμνιστών / των κλεφτών. H Eλβετία είναι ο ~ των φοροφυγάδων.  :o

Υπάρχει συμπλήρωμα στον ορισμό παράδεισος και χαίρομαι που τον ανακάλυψα μέσα στο φόρουμ. Είναι το μέρος που κάποιος για να παντρευτεί  πρέπει να αγοράσει γυναίκα με 10,000€, εκεί που το σεξ είναι άφθονο και φθηνό, εκεί που ξεφεύγεις από τη μιζέρια σου και όλες τις ελλεεινιδες και τους ελλεεινους τυπους που μπορεί να είναι κοιλαράδες λόρδε, αλλά και αθλητές, κοντοί, ψηλοί, κουτσοί. Όλοι στον άγιο Παντελεήμονα. Είναι κι’αυτος μάλλον στον παράδεισο. Α! Παράδεισος θεωρείτε δε τα συγκεκριμένα σημεία σε αστικά κέντρα που αχαλίνωτα σεξουαλικά απωθημένα βρίσκουν ευκαιρία να ξεσπάσουν...
Μπορεί βέβαια να είναι αυτό το ύφος του φόρουμ, αφού δεν είμαστε στο national geographic όμως αυτό το φόρουμ πήρε σταδιακά αυτό το ύφος και δε δημιουργήθηκε ξαφνικά, και αυτό έγινε αφού καταλήξαμε στον νέο ορισμό της λέξης παράδεισος. Πόσο δίκιο είχε ο fantomas...
;)

απο το πρωτο δευτερολεπτο που πατησα το ποδι μου σε αυτην τη χωρα, τα μπαρς και το σεξ ηταν ενα απο τα πολλα πραγματα που προσπαθησα να κανω μεταξυ αλλων (ζουγκλες, πικαντικα φαγητα, νησακια, καταρρακτες, ναους, πλανοδιες και πλωτες αγορες, συναναστροφη με απλους ντοπιους, βαρκαδα στα ποταμια  κτλ). Το αν γινομαι σε αυτο πιστευτος η το αν ακουγεται σα να κανω κηρυγμα λιγο με απασχολει...σε αντιθεση με μερικους αλλους δεν βρισκομαι σε αυτο το φορουμ για να γινω συμπαθης στους νεωτερους λεγοντας μεσα στον ενθουσιασμο του πρωταρη πραγματα ευχαριστα (περι σεξ συνηθως γιατι αυτα θελει να ακουει κυριως ο κοσμος οπως ειπε πολυ σωστα και ο Λορδος). Δεν ειμαι εδω για να ξεσηκωσω τον κοσμο για τον δηθεν "παραδεισο" του σεξ και να συμβαλλω στο να φωναξουμε ολοι μαζι δυνατα ΖΗΤΩ σαν τα προββατα. Ο λογος που γραφω ειναι για να μετριασω την ευρεια ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ αντιληψη που επικρατει οτι με το που θα μας σταμπαρουνε το διαβατηριο στα συνορα, θα μπουμε σε ενα απεραντο μπουρδελο, ολες οι Ταυλανδες ψωνιζονται και ολοι οι ξενοι που ερχονται στην Ταυλανδη ειναι σεξοτουριστες.

Ο οποιοσδηποτε που ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αυτην τη χωρα θα εκανε απολυτως το ιδιο οπως εγω. Ο οποιοσδηποτε που ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αυτην τη χωρα δε θα ηταν δυνατον να χαιρεται οταν αυτη παρουσιαζεται ως χωρα υποδοχης ανθρωπων που ερχονται αποκλειστικα για το σεξ (οπως γινεται κατα κορον εδω μεσα). Ποσο μαλλον οταν αυτο δεν ανταποκρινεται ΠΛΕΟΝ στην πραγματικοτητα αλλα ειναι μυθος.

και παμε παλι πιο δυνατα...

ΒΟΥΡ

ΣΤΟΝ

ΠΑΤΣΑ  :rockon:

Επισκέπτης
παρτε αρρωστοι..
[move]:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:[/move]
[youtube=425,350]pqVoDi66skg[/youtube]

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Κώστα16  όταν έχεις το εισιτήριο στην τσέπη σου την βαλίτσα έτοιμη και σου λείπουν μόνο οκτώ μέρες για την γη της απαγγελίας τι κάνης τώρα μου λες. Και επιπλέον έχεις μερικους στο φορουμ να λένε βλακείες εσύ σαν ένας από τους απομένοντες με το ηθικό ακμαιότατο τη κάνω τώρα σε ρωτώ :headbang:

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Δεν μου αρέσει καθόλου να αποχωρούν άτομα από το συγκεκριμένο thread...

Σίγουρα δεν έχουμε όλοι δίκιο και όυτε είμαστε αλλάνθαστοι, αλλά πρέπει να έχουμε και λίγο μέτρο ώστε να μην γινόμαστε ακραίοι στις απόψεις μας...

Πιστεύω ότι οι απόψεις όλων έχουν θέση εδώ μέσα, πολύ περισσότερο από τους ανθρώπους που έχουν τουλάχιστον επισκευθεί έστω και μία φορά την Ταϋλάνδη.

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ειχα σκοπο να γραψω αναφορα απο την διαμονη  μου στον "παραδεισο" αλλα η επικαιροτητα....
Παιρνουμε την μτφ εννοια του παραδεισου και ειμαστε στην πατταγια συμπολεμιστη mind και οι λοιποι... ουτε ζουγλες ουτε ποταμια και ναοι που χτιστικαν απο το αιμα αθωων, εμεις κανουμε ειρηνικη "επανασταση" και το σεξ δεν εβλαψε κανενα στις περισσοτερες μορφες του ;)
Τα χιλιομετρα τα κανω μονο για το σεξ και θα πηγαινα και με τα ποδια,ασχετο οτι εχω επισκευτει αρκετα μερη της Ταιλανδης χωρις σεξ σκηνη,και η διατροφη μου ειναι κατα 99% ταιλανδεζικη απο καροτσια και ταιλανδεζικα εστιατορια...
Ειναι στον χαρακτηρα του καθενα αν θα καταπνιξει τις ορμες και ποιος ξερει που θα τον βγαλει.. το θεμα ειναι να προλαβουμε να γερασουμε η.. να ζησουμε;;;;
Οπως εσενα σε ηρεμει μια ζουγλα εμας μας ηρεμει η πολυβοη πατταγια ενα και το αυτο...οπου τη βρισκει ο καθενας
Οσο για τον κυριο 10000μπατ,(καλο ειναι να σχολιαζεται το θεμα αοριστα  και μεχρι τωρα καλα παει... )
τα χρηματα για το γαμο ειναι απολυτος δικαιολογημενα :jerking:αλλα οι λεπτομερειες (γνωριμια-οικογενεια-παρελθον-...) το χαλανε και οδηγουν στην εκμεταλευση και τελικα στο διασυρμο του γαμπρου που φαινεται να ερχεται συντομα αλλα αυτος δεν τον βλεπει... δεν μπορει να τον βοηθησει κανεις, εγω οσο και να προσπαθησα ματαιο τον αφησα στην τυχη του και μακαρι να εχω λαθος.
Ατυχης η συγκριση Ελληνιδων με τις Ταιλανδεζες.
Nα μην αποχωρει κανεις, που ειναι το μονο ευκολο εδω εκφραζουμε αποψεις καμμια φορα με κακη διαθεση :( να κανουμε διαλογο ,κατι βγαινει,αντε γερα...

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Οσο για τον κυριο 10000μπατ      

Όχι μπατ, ευρώ για να μην μπερδευόμαστε...(ξέρω ότι έχεις κάνει λάθος, απλά το επισημάνω...)

Αν ήταν σε μπατ δεν νομίζω ότι θα προσπαθούσε κανείς να τον επιρρεάσει αρνητικά...

takis loutraki

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0

Ειναι κριμα να ταξιδευεις στην αλλη ακρη της γης μονο & μονο για να γ@μησεις!

Συνφονω απολητα με το φιλο, σε μια χωρα τροπικη, κ τοσο ομορφη,
να πηγαινης για 10 ημερες κ
να της τρως στην βρωμικη παταγια, γαμ....ας παλιομουνα. Κατα την γνωμην μου
ειναι εγγλημα Η Thai εχει τοσες ομορφιες, κ πρεπει περισοτερο να γραφουμε για
αφτες κ λιγοτερο για τα tilac για το φιλο που θα δωση 10 χιλ ξερω αλλον ενα
αγαμητο που εδωσε κ κατι παραπανο πηγε Ουκρανια παντρευτηκε χωρις να γνωριζει
την γυνεκα την εφερε κ σε λιγο του εφυγε. ΜΑΓΚΙΑ.Η ΑΓΑΜΗΣΙΑ. ??????????????  

tas67

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Λοιπόν μάγκες ,
καλό θα ήταν νομίζω να μην ξεφεύγουμε και πολυ απο το θέμα αυτού του thread ,
και να αξιοποιούμε το χρόνο μας με χρήσιμα θέματα και απόψεις , οσο το δυνατόν , συμβάλλοντας ετσι στην  σωστή  πληροφόρηση  ,
κυρίως  για τους  νεότερους  ,  ώστε  να μαθαίνουν και να ενημερώνονται ,
για  να μπορούν να αποφύγουν τις κακοτοπιές και τους λάκκους με τα φίδια,
οι οποίες είναι πολλές .
Αφου γεράσαμε και μυαλό δεν βάλαμε , και ακόμα βέβαια παθαίνουμε και ακόμα μαθαίνουμε ,
ας επικεντρωθούμε λίγο παραπάνω ,διότι νομίζω είναι σημαντικό .
Ουκ ο λίγες δυσάρεστες περιπτώσεις ,
οι περισσότερες εκ των οποίον δεν δημοσιοποιούνται .
Πικραίνομαι αφάνταστα όταν μαθαίνω οτι ο τάδε έπαθε αυτο ,και ο ταδε έπαθε εκείνο .
Αν και είμαστε έξυπνος λαός , αποδεδειγμένα , καμιά σχέση με τους υπόλοιπους μακάκες ,
γιατι να μην γίνουμε ακόμη καλύτεροι .
Και να ξέρετε οτι το γαμ...ο το μυαλό μερικές φορές κολλάει .
Οπότε ενωμένοι ποτές νικημένοι .

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
Ειναι κριμα να ταξιδευεις στην αλλη ακρη της γης μονο & μονο για να γ@μησεις!

Κατα την γνωμην μου
ειναι εγγλημα Η Thai εχει τοσες ομορφιες, κ πρεπει περισοτερο να γραφουμε για
αφτες κ λιγοτερο για τα tilac  
Εγω χαιρομαι γενικα αυτους που ταξιδευουν για οποιονδηποτε προσωπικο τους λογο,υπαρχουν γυρω μας παρα πολλοι,που και τα λεφτα και τον χρονο εχουν αλλα δεν πανε ταξιδια και δεν γαμανε κιολας εδω!Συνφωνω απολυτα οτι η Ταυλανδη εχει απειρεις ομορφιες και θα επρεπε να γραφουμε παραπανω για αυτες αλλα να μην ξεχναμε σε ποιο site βρισκομασται,αρα ειναι επομενο οι Καρατεριστες και Συνπολεμιστες εδω να δινουν τις δικες τους μαχες με τα νινια.

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Αν και υπάρχει η πιθανότητα να γίνω κακός εγώ θα το ξαναπώ. Δε ξέρω κανένα προσωπικά και δε κάνω προσωπικά σχόλια για κάποιον. Άλλωστε πίσω από την ανωνυμία μας, ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Επιμένω λοιπόν στην άποψη μου ότι βλέπω εδώ ανθρώπους με πολλά σεξουαλικά απωθημένα και μπόλικη στέρηση. Είναι παρήγορο ότι κάποιοι έχουν αυτογνωσία και το κουράγιο να το παραδεχτούν αλλά το σκεπτικό ότι μια επίσκεψη σε ένα ναό ή μουσείο, το να φας ντόπια κουζίνα και συμμετέχοντας στα θεάματα για τους τουρίστες δεν αλλάζει τίποτα. Ίσως ‘χρυσώνει’ το χάπι και το κάνει πιο εύκολα χωνευτό αλλά ο σκοπός είναι ο ίδιος. Ίσως μάλιστα δεν είναι πλέον απλά σκοπός αλλά αυτοσκοπός ζωής για κάποιους. Να κατεβούμε κάτω να γαμήσομε κοντές ταϊλανδές. Και μάλιστα ταϊλανδές πουτάνες, που όμως για να γίνει ευκολότερα  αποδεκτό στη συνείδηση του καθένα το λέμε Ταιλανδέζικη νοοτροπία και gfe. Δεν είναι τίποτα παραπάνω όμως από θέμα αναλογιών. Αυτά που παίρνει μια ταϊλανδή πόρνη (ενώ για μας είναι πολύ λίγα) της φαίνονται πάρα πολλά αφού είχε μεγαλώσει σε συνθήκες ανέχειας. Αντίστοιχα μια ρωσίδα, πολωνή, κινέζα, κουβανή, ιταλίδα, ελληνίδα πουτάνα, ή από οποία χώρα θέλετε, αν πάρει τόσα χρήματα που τις φαίνονται πάρα πολλά όχι μόνο gfe θα δώσει αλλά και το μουνί στο πιάτο
Και ρωτώ. Χρειάζεται να κάνει κάποιος τόσα έξοδα και τόσα χιλιόμετρα για να γαμισει; Η φυλής είναι δίπλα και με ένα 20αρικο γαμας, και μάλιστα έχεις πολλές κριτικές στο site για να διαλέξεις και κάτι καλό. Γιατί πρέπει να μπει κάποιος σε αυτή τη διαδικασία και να πάει στην Ταϊλάνδη, και να ξαναπάει, και να ξαναπάει...Για να ξαναγαμήσει;
Αν είναι έτσι διαδώστε το. Αν είσαι στην Ελλάδα με ένα 20αρι γαμάς μια πουτάνα. Αν ξεκινήσεις με 1500€ από την Ελλάδα μπορείς να γαμισεις μια χώρα (Ταϊλάνδη για παράδειγμα).
Εδώ κολαει και η παροιμία «Με τον παρά μου, γαμω και την κυρά μου». Στην Ταϊλάνδη θα κωλώσουμε. Κι αυτή πουτανα πρέπει να είναι...

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ρε ντοκτορ τη δευτερα γυρισες, ηρεμησε λιγο,
τι να πω και γω απο τελη νοεμβρη?
6 και βραδιασε.

fletsis per

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
καλωσορισες ντοκτορ.Παντως δεν βλεπω να προλαβαινεις να συνελθεις
ξαναφευγεις.Περασες καλα βλεπω τσιανγκ μαι.Ευγε φιλε μπραβο.
Χαιρετισμους πολλουσ εχεις απο τα παιδια εδω.
Τακη λουτρακι ποτε φευγουμε???

takis loutraki

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Τακη λουτρακι ποτε φευγουμε???
Πατριωτακι εχω προβλημα ανωτερα βια δεν με περνη
αλλα καποτε θα βρεθη η ευκαιρια κ θα την κανουμε για τα PHI/PHI με ωραια μωρα.
Φυσικα κ τον φιλο μας τον ΝΤΟΚΤΟΡ, την κυριακη θα με επισκευτη να δουμε
το ντερμπη.

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
τι να πω και γω απο τελη νοεμβρη?
Τι λες ρε Κωστα, περασε κιολας εναμιση μηνας?  :think:
:2funny:    :rockon:    :2funny:    :rockon:    :2funny:    :rockon:    :2funny:    :rockon:

Καλα κανεις ρε φιλε και συ και ο Ντοκτορ, :thumbsup:
μακαρι να μπορουσαμε ολοι τοσο συχνα!!!! :boff:

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πατταγια λοιπον εδω και μερες μετα απο δεκαημερη περιπλανηση στη ΒΚΚ.
H high season που δεν ηρθε ακομη...δυστυχως αυτες τις μερες οι βασικοι μετοχοι αυτης της πολης ηταν αποντες αν και το ηξερα απο τα αγγλοφωνα φορουμ...οι θαμωνες των μικρων μπαρ που ειναι χιλιαδες στην πατταγια.
Αντι αυτων βρηκα τις εκατονταδες οικογενειες Ρωσσων  με μωρα να πηγαινοερχονται στα πολυκαταστηματα και να αγοραζουν τα παντα :idiot:
Ηθελα να ηξερα πως αγορασαν διακοπες αυτοι και σε τι τιμες :huh:Με την νομοθετικη ρυθμιση ανοιξε η ταυλανδη για τους ρωσσους που δεν θελουν καν βιζα για να μπουν στην χωρα και τα δεκαδες τσαρτερ προσγειωνονται στο U-TAPAO και τους τρωμε εμεις στη μαπα...ξενερωμα μεγαλο.Ρε θα παρω ενα κατοι 3της διαλογης αμα μου τη δωσει και θα τρυγυρναμε στα πολυκαταστηματα χερι-χερι να τους τρομαζουμε ολους :dancing:Αφηστε μας ρε στην ησυχια μας :tickedoff:
Βραδυνη εξοδος και lucifer κοσμος οκ, σκοταδι και το κλιματιστικο δεν δουλευε καλα οπως παντα :jerking:τα μωρα δεκαδες το συγκροτημα βγηκε στις 2, τελειο οπως παντα και η τραγουδιστρια με καινουργιο λουκ (τα μαλια καρε) :o ομορφη.
κατα τις 3 παμε Μαριν, να γινεται χαμος να μην πεφτει καρφιτσα :grin: πολλα αρσενικα να χορευουν σαν τρελοι...
κατα τις 4 Insomnia αυτο στο μαριν πλαζα το αδιαχωρητο καιφυγαμε αμεσως.
Σε αλλη εξοδο πηγα στα Μιξ1,2 τερμα walking που ειχε αρκετο κοσμο στο 2και τι κοσμο :huh: Ρωσσιδες με Ρωσσους Η χωρις και Ρωσσοκυνηγους που πολλαπλασιαζονται καθε φορα :jerking:
Τουρκοι ,Ελληνες,Ιταλοι,Αραβες ολοι ενωμενοι :idiot:
Μουσικη τρανς και το μαγαζι ομορφο ο κοσμος... Επιτελους βρηκαν και οι ρωσσιδες το στεκι -καταφυγιο για γλυτωνουν τα κλωτσομπουνιδια απο τις Ταυλανδες.Στο Μιξ1 μουσικη χιπ-χοπ, κλουβια με Ταυλανδες να χορευουν αλλα λιγος κοσμος.
Βολτα στον παραλιακο κατα τις επτα το απογευμα και δικαιωνομαι αφου εχει αρκετα μωρα πρωτης διαλογης :sunglasses: και με 500αρικο :huh: ακουτε απιστοι???
Δυο μερες τωρα βλεπω κινηση και στα μικρα μπαρ και ειναι καλο,αντε να δουμε... :rockon:
Οι εφιαλτες οτι επιστρεφω πισω αρχιζουν μετα την δεκατη μερα οπως καθε φορα :headbang:σταματανε και ξαναερχονται.
-Πρεπει να ανυσηχω γιατρε μου?
ΥΓ1 Φυσικα μιλαμε για 10000 ευρω
  2 Mind δεν γινεσαι κακος αλλα μαλλον δεν ξερεις τη διαφορα της ταυλανδεζας πουτανας και οποιασδηποτε αλλης...Εγω παω κατω μονο για αυτο, ναοι,ζουγλες,παραλιες αν βρεθουν στο διαβα μου...μην το υποτιμας εχει τρομερη δυναμη :grin:και οι εταιρες ειχαν καποτε υψηλη θεση στην κοινωνια... ειχαν βεβαια και παιδεια...
Με λυπη θα διαπιστωνεις οτι πολλοι πανε και ξαναπανε για αυτο και μονο  :grin:
φιλικα  จัอด31

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Παντως εγω χαιρομαι που καποιοι εδω μεσα καταλαβαν τι εννουσα, το ιδιο εννουσε και ο Φαντομας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom