doctortilac
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Φίλε μου με τα πεθερικά τα πέρασα πολύ ωραία να φανταστείς ήτανε στον κήπο και εγώ πηδα.. το tilac στο δωμάτιο και δεν είπαν τίποτα και στης 20 που θα κατεβώ στα πεθερικά θα κυμαμε. Βολεύτηκα αρκετά.ντοκτορ δεν μας ειπες πως περασες με τα πεθερικα,
ελα, ριχτα..
αν εννοεις εμενα, εγω δεν ειχα κανενα προβλημα με τον φαντομα,παρολο που ηταν προσβλητικος οχι μονο στο φορουμ αλλα και στα πμ. και περολο που δεν καταδεχτηκε να μου μιλησει στο τηλεφωνο τον νοεμβρη.Παμε ολοι να κλαψουμε στον ωμο του Κωστα.. :'(
kosta μονο κιμαμε στα πεθερικα ολη μερα μετο μηχανακι που εχει εξω ειμαι.ρε ντοκτορ τωρα που βρηκα εναν δικο μου ανθρωπο στην πατταγια, τωρα βρηκες να "αποσυρθεις απο τα εγκοσμια"?
τεσπα, κανε οτι θες αλλα καθε βραδυ ραντεβου στο λουσιφερ.
Είναι αυτός που θέλει να παντρεφτη και το gfe ζητάει 10.000 ευρώ.
Μεγάλε δεν σε παρακαλεσαμε να βάλεις και βαθμό .Απο δαυτες εχει χιλιαδες στη Πατονγκ,τη Πατπονγκ και τη Πατταγια...
Η μαλλον για να ειμαι πιο ακριβης...Αυτη ειναι σχετικα πατσαβουρα σε σχεση με αυτες που εκδιδονται.. *P
Κωστηαν εννοεις εμενα, εγω δεν ειχα κανενα προβλημα με τον φαντομα,παρολο που ηταν προσβλητικος οχι μονο στο φορουμ αλλα και στα πμ. και περολο που δεν καταδεχτηκε να μου μιλησει στο τηλεφωνο τον νοεμβρη.
αραγε τωρα σε ποιο φορουμ θα βγαζει το μισος του για τις μπαροβιες της ταιλανδης?
Ε Καρατεριστες εγω λεω να χαλαρωσουμε,οι αντιπαραθεσεις μεταξυ μας κανουν κακο,εδω λεμε να μαθενουμε τα κολπα... και λαβες... ο ενας στον αλλον ωστε στην μαχη... να ειμαστε ακομα δυνατοι ;)και να εκπροσωπισουμε αξια την φυλη μας!Μεγάλε δεν σε παρακαλεσαμε να βάλεις και βαθμό .
Θα το έχουμε πάντως υπόψιν μας , στα επόμενα καλλιστεία να σε βάλουμε κριτή .
Για το αν έχει χιλιάδες στη Πατονγκ,τη Πατπονγκ και τη Πατταγια κλπ ,
πεστα σε κανένα άλλο ,η καλλίτερα κράτησε τες για τον εαυτό σου
και άσε μας εμάς να την βρίσουμε με πατσαβουρες .
Εκτος βεβεα και αν εισαι ο μπρατ πιτ , οποτε σου ευχομαστε και εις ανωτερα .
Βρε μπας και φορτώνεις lady boy και δεν το χεις πάρει πρέφα ?????
mgreek.Τους ελέφαντες δεν μπορείς να τους αποφυγής γιατί είναι πακέτο και εγώ τους έκανα pattaya καμιά σχέση. Θέλεις 6 μέρες για να πας σε μερικά. Ο καιρός είναι πιο ψυχρός από pattaya κατά 5 έως 8 βαθμούς. Πάρε tilac μαζί σου.Δόκτορ πόσες ημέρες χρειάζεται κανείς για να δει αξιοθέατα στην Chiang Mai?
Ελέφαντες έχω δεί/ταϊσει/πάει βόλτα ακόμη δύο φορές, οπότε μάλλον αυτό το κομάτιθα το αποφύγω.
Ο καιρός πως ήταν? Επειδή είναι αρκετά πιο βόρεια από Μπανγκόκ...