Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Φτάνοντας με της αγελάδες στους ελέφαντες βλέπουμε την παράσταση τον ελεφάντων αρκετά καλή για τα μεγάλα ζώα το μόνο που δεν μου άρεσε τα χτυπούσαν πολύ. αγοράσαμε μπανάνες και ζαχαροκάλαμο και τα τρώγανε με όρεξη από τα χέρια μας.

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Μετά το πρόγραμμα επήγαμε την βόλτα  με τους ελέφαντες.

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Τρώμε μεσημεριανό και μετά ξεκινάμε για το χορίων τον μακρύ λαιμών αυτούς που έχουν χαλκάδες στους λαιμούς τους. Η χαλκάδες  ζυγίζουν 8 κιλά και τους βάζουν από μικρές γιατί μόνο η γυναίκες τους βάζουν.

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Είναι 6 το απόγευμα και ξεκινάμε τον δρόμο επιστροφής για chiang mai  με της καλύτερες εντυπώσεις και το ξενοδοχείο. Και όλα αυτά για 1200 μπατ. Πάμε ξαπλώνουμε με τα σχετικά και το βράδι έξοδο στο night pazzar πολύς κόσμος όχι σεχοτουρισμος πολύ διακριτικά. Κατά της 2 πάμε για ύπνο γιατί αύριο είχαμε ζωολογικό και μοναστήρια. :rockon:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
ντοκτορ δεν μας ειπες πως περασες με τα πεθερικα,
ελα, ριχτα..
Φίλε μου με τα πεθερικά τα πέρασα πολύ ωραία να φανταστείς ήτανε στον κήπο και εγώ πηδα.. το tilac στο δωμάτιο και δεν είπαν τίποτα και στης 20 που θα κατεβώ στα πεθερικά θα κυμαμε. Βολεύτηκα αρκετά.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Παμε ολοι να κλαψουμε στον ωμο του Κωστα.. :'(
αν εννοεις εμενα, εγω δεν ειχα κανενα προβλημα με τον φαντομα,παρολο που ηταν προσβλητικος οχι μονο στο φορουμ αλλα και στα πμ. και περολο που δεν καταδεχτηκε να μου μιλησει στο τηλεφωνο τον νοεμβρη.
αραγε τωρα σε ποιο φορουμ θα βγαζει το μισος του για τις μπαροβιες της ταιλανδης?

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ρε ντοκτορ τωρα που βρηκα εναν δικο μου ανθρωπο στην πατταγια, τωρα βρηκες να "αποσυρθεις απο τα εγκοσμια"?
τεσπα, κανε οτι θες αλλα καθε βραδυ ραντεβου στο λουσιφερ.

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
ρε ντοκτορ τωρα που βρηκα εναν δικο μου ανθρωπο στην πατταγια, τωρα βρηκες να "αποσυρθεις απο τα εγκοσμια"?
τεσπα, κανε οτι θες αλλα καθε βραδυ ραντεβου στο λουσιφερ.
kosta μονο κιμαμε στα πεθερικα ολη μερα μετο μηχανακι που εχει εξω ειμαι.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
doctor πλακα κανουμε φυσικα ,
αληθεια ποιος μας καταραστηκε και μπλεξαμε σε gfe, λες κανας φαντομας?
εχει γουστο..

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Κόστα την βαλίτσα μου δεν την άδειασα τα έφερα καθαρά που μου τα έπλυνε το tilac και τα άφησα όπως είναι και για Ισπανία θα πάω τέλος Φεβρουαρίου γιατί έκλισα και για  12-2 για να είμαι την μέρα τον ερωτευμένων με το tilac. Μου. Τώρα μαζί μου κατευενουν και 2 φίλοι του george31 ο ένας είναι κολλητός του. Είναι αυτός που θέλει να παντρεφτη και το gfe ζητάει 10.000 ευρώ. :rockon:

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Δόκτορ πόσες ημέρες χρειάζεται κανείς για να δει αξιοθέατα στην Chiang Mai?

Ελέφαντες έχω δεί/ταϊσει/πάει βόλτα ακόμη δύο φορές, οπότε μάλλον αυτό το κομάτιθα το αποφύγω.

Ο καιρός πως ήταν? Επειδή είναι αρκετά πιο βόρεια από Μπανγκόκ...

tas67

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Απο δαυτες εχει χιλιαδες στη Πατονγκ,τη Πατπονγκ και τη Πατταγια...
Η μαλλον για να ειμαι πιο ακριβης...Αυτη ειναι σχετικα πατσαβουρα σε σχεση με αυτες που εκδιδονται.. *P
Μεγάλε δεν σε παρακαλεσαμε να βάλεις και βαθμό .
Θα το έχουμε πάντως υπόψιν μας , στα επόμενα καλλιστεία να σε βάλουμε κριτή .
Για το αν έχει χιλιάδες στη Πατονγκ,τη Πατπονγκ και τη Πατταγια κλπ ,
πεστα σε κανένα άλλο ,η καλλίτερα κράτησε τες για τον εαυτό σου
και άσε μας εμάς να την βρίσουμε με πατσαβουρες .
Εκτος βεβεα και αν εισαι ο μπρατ πιτ , οποτε σου ευχομαστε και εις ανωτερα .

Βρε μπας και φορτώνεις lady boy και δεν το χεις πάρει πρέφα ?????

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
αν εννοεις εμενα, εγω δεν ειχα κανενα προβλημα με τον φαντομα,παρολο που ηταν προσβλητικος οχι μονο στο φορουμ αλλα και στα πμ. και περολο που δεν καταδεχτηκε να μου μιλησει στο τηλεφωνο τον νοεμβρη.
αραγε τωρα σε ποιο φορουμ θα βγαζει το μισος του για τις μπαροβιες της ταιλανδης?
Κωστη
Επειδη σε ξερω και σε εκτιμω δεν πιστευω οτι ειχες ΚΑΝΕΝΑ προβλημα με τον Φαντομα.
Αλλα κανεις ενα λαθος στο ¨μισος¨του για τις μπαροβιες.
Δεν τις μισουσε ο ανθρωπος, απλα ελεγε την αληθεια για τη πραγματικη κατασταση, και επετρεψε μου να συμφωνησω μαζι του.
Ουτως ή αλλως στο τελος θα συμφωνησεις και εσυ, και ειδικα οταν και η Πατταγια γεμισει χοντρους, κοιλαραδες, μεσηλικες Ελληνες που απο οτι βλεπω δεν αργει πολυ. ;)
Εαν την αλλη βδομαδα εισαι εδω να ερθεις στη συναντηση με τον Φον.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
Μεγάλε δεν σε παρακαλεσαμε να βάλεις και βαθμό .
Θα το έχουμε πάντως υπόψιν μας , στα επόμενα καλλιστεία να σε βάλουμε κριτή .
Για το αν έχει χιλιάδες στη Πατονγκ,τη Πατπονγκ και τη Πατταγια κλπ ,
πεστα σε κανένα άλλο ,η καλλίτερα κράτησε τες για τον εαυτό σου
και άσε μας εμάς να την βρίσουμε με πατσαβουρες .
Εκτος βεβεα και αν εισαι ο μπρατ πιτ , οποτε σου ευχομαστε και εις ανωτερα .

Βρε μπας και φορτώνεις lady boy και δεν το χεις πάρει πρέφα ?????
Ε Καρατεριστες εγω λεω να χαλαρωσουμε,οι αντιπαραθεσεις μεταξυ μας κανουν κακο,εδω λεμε να μαθενουμε τα κολπα... και λαβες... ο ενας στον αλλον ωστε στην μαχη... να ειμαστε ακομα δυνατοι ;)και να εκπροσωπισουμε αξια την φυλη μας!

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Γενικά ο pipinomaniac είναι πολύ εκλεκτικός , μην τον παρεξηγείτε καθότι και αρκετά παλιός στο thread. Δε νομίζω να τα είπε αυτά για να μειώσει κάποιον.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Λόρδε να μου επιτρέψεις να επισημάνω τα εξής: Πρώτον σχεδόν όλοι εδώ μέσα ξέρουμε περίπου την κατάσταση (δε θεωρούμε τα κορίτσια εκεί αγίες) και δεύτερον το θέμα δεν ήταν οι μπαρόβιες αλλά το ότι έδειχνε μια αποστροφή (ας μην πω μίσος,θα είμαι υπερβολικός) σε άτομα που πήγαιναν κάτω συστηματικά για σεξοτουρισμό και μόνο. Στην αρχή προσπάθησε να μας νουθετήσει με συμβουλές (είχε ειλικρινή και καλό σκοπό) αλλά στο τέλος που είδε ότι "στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα" και επειδή αυτό το thread εννοεί και τους νέους (δεν εννοώ σε ηλικία) να ξεκινήσουν για κάτω εκφράστηκε πολύ αρνητικά (είτε ευθέως είτε πλαγίως).Δεν μπορώ να τον σχολιάσω γιατί είναι απών (όταν ήταν παρόν είπα μερικά πράγματα).
Οσο για χοντρούς,κοιλαράδες κλπ που λες δεν ανήκω σ'αυτήν την κατηγορία αλλά κι αυτοί δε μπορούν να γεύτουν τον παράδεισο;

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ουτως ή αλλως στο τελος θα συμφωνησεις και εσυ, και ειδικα οταν και η Πατταγια γεμισει χοντρους, κοιλαραδες, μεσηλικες Ελληνες που απο οτι βλεπω δεν αργει πολυ.
lord για μενα λες.

doctortilac.

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Δόκτορ πόσες ημέρες χρειάζεται κανείς για να δει αξιοθέατα στην Chiang Mai?

Ελέφαντες έχω δεί/ταϊσει/πάει βόλτα ακόμη δύο φορές, οπότε μάλλον αυτό το κομάτιθα το αποφύγω.

Ο καιρός πως ήταν? Επειδή είναι αρκετά πιο βόρεια από Μπανγκόκ...
mgreek.Τους ελέφαντες δεν μπορείς να τους αποφυγής γιατί είναι πακέτο και εγώ τους έκανα pattaya καμιά σχέση. Θέλεις 6 μέρες για να πας σε μερικά. Ο καιρός είναι πιο ψυχρός από pattaya κατά 5 έως 8 βαθμούς. Πάρε tilac μαζί σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom