KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
δεν παμε καλακαι το gfe ζητάει 10.000 ευρώ.
δεν παμε καλακαι το gfe ζητάει 10.000 ευρώ.
επιβεβαιωνω οτι το τιλακ του ντοκτορ ειναι μια κουκλα και μιση..για να είμαι την μέρα τον ερωτευμένων με το tilac. Μου.
Φλε Κωστα απ οτι καταλαβενω σου αρεσουν οι κοντες.επιβεβαιωνω οτι το τιλακ του ντοκτορ ειναι μια κουκλα και μιση..
πολυ ψηλη ομως ρε ντοκτορ.
Ακη φιλεΛόρδε να μου επιτρέψεις να επισημάνω τα εξής: Πρώτον σχεδόν όλοι εδώ μέσα ξέρουμε περίπου την κατάσταση (δε θεωρούμε τα κορίτσια εκεί αγίες) και δεύτερον το θέμα δεν ήταν οι μπαρόβιες αλλά το ότι έδειχνε μια αποστροφή (ας μην πω μίσος,θα είμαι υπερβολικός) σε άτομα που πήγαιναν κάτω συστηματικά για σεξοτουρισμό και μόνο. Στην αρχή προσπάθησε να μας νουθετήσει με συμβουλές (είχε ειλικρινή και καλό σκοπό) αλλά στο τέλος που είδε ότι "στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα" και επειδή αυτό το thread εννοεί και τους νέους (δεν εννοώ σε ηλικία) να ξεκινήσουν για κάτω εκφράστηκε πολύ αρνητικά (είτε ευθέως είτε πλαγίως).Δεν μπορώ να τον σχολιάσω γιατί είναι απών (όταν ήταν παρόν είπα μερικά πράγματα).
Οσο για χοντρούς,κοιλαράδες κλπ που λες δεν ανήκω σ'αυτήν την κατηγορία αλλά κι αυτοί δε μπορούν να γεύτουν τον παράδεισο;
Τι να κάνουμε, τώρα τα ροζ γουστάρουν γαλάζιο, έχεις εσύ κάνα κονέ να μας κάνεις στελέχη να γίνουμε μάγκες;
Οχι ντοκτορ.
Παντα μιλαω για οσους βλεπω και ξερω live.
Και πιστεψε με τοσα χρονια εχω δει αρκετους, αγνωστους και επωνυμους.
Το μπουρι (πουρο) τι μαρκα ειναι;
Α Ρ Χ Ο Ν Τ Α Σποιος ειναι αυτος στην φωτο?
το εμπεδωσαμε αυτο, το εχεις πει χιλιαδες φορες.το εχω γραψει και απο εδω πολλες φορες οτι εκτος απο γραφικο ειναι και θλιβερο να σε σπρωχνει η αγαμια σε τοσες χιλιαδες μιλια μακρυα.
εκτος απο γραφικο ειναι και θλιβερο να σε σπρωχνει η αγαμια σε τοσες χιλιαδες μιλια μακρυα.
Eγω παλι θα συμφωνησω απολυτα με τον Λορδο!θλιβερο να σε σπρωχνει η αγαμια σε τοσες χιλιαδες μιλια μακρυα.
Todok αυτη ειναι αποψη σου και τη σεβομαι απολυτα!Μπορεί όλες γύρω μας να είναι αγάμητες, αλλά για να γαμηθούν πρέπει πρώτα να μας πρήξουν τα αρχίδια.
Και επιπλέον που να στη σηκώσουν; Εκτός κι αν κάποιος τη βρίσκει με τραβέλια και νταλικιέρηδες, οπότε οι ελεεινίδες θα του βγάζουν και γούστα.
Άντε τώρα να τα συγκρίνεις αυτά με μία ζεστή ερωτική γυναίκα...
Eμείς όμως έχουμε πρόβλημα και θέλουμε γυναίκες που να ξέρουν πως να φερθούν σε έναν άντρα.