Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

takis loutraki

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
επιβεβαιωνω οτι το τιλακ του ντοκτορ ειναι μια κουκλα και μιση..
πολυ ψηλη ομως ρε ντοκτορ.
Φλε Κωστα απ οτι καταλαβενω σου αρεσουν οι κοντες.
Περι ορεξεως ουδεις λογος αλλα, αλλο φιλε ειναι να γα..ς
ολοκληρη γυναικα, κ αλλο μιση
συνηθως οι ψηλοι ανδρες γαμ..ε κοντα μου..α

tas67

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Ρε jimmy και aki ,
συμφωνώ μ αυτά που λέτε , αλλά έχω μάθει, να σέβομαι και να εκτιμώ ,
απο τον μεγαλύτερο μέχρι και τον πιο μικρο,
και χωρίς φυσικά  να θέλω  να υποτιμήσω ποτές κανέναν .
Εάν δεν μπορούν τα το κάνουν αυτο μερικοί , ας πουν τις όποιες εξυπνάδες στους φίλους τους και σ αυτούς που ξέρουν ,
καταλαβαίνεις, δεν είμαστε και πιτσιρίκια ,  έλεος .

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
lord για μενα λες.

doctortilac.

Οχι ντοκτορ.
Παντα μιλαω για οσους βλεπω και ξερω live.
Και πιστεψε με τοσα χρονια εχω δει αρκετους, αγνωστους και επωνυμους.
Το μπουρι (πουρο) τι μαρκα ειναι; :grin:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Λόρδε να μου επιτρέψεις να επισημάνω τα εξής: Πρώτον σχεδόν όλοι εδώ μέσα ξέρουμε περίπου την κατάσταση (δε θεωρούμε τα κορίτσια εκεί αγίες) και δεύτερον το θέμα δεν ήταν οι μπαρόβιες αλλά το ότι έδειχνε μια αποστροφή (ας μην πω μίσος,θα είμαι υπερβολικός) σε άτομα που πήγαιναν κάτω συστηματικά για σεξοτουρισμό και μόνο. Στην αρχή προσπάθησε να μας νουθετήσει με συμβουλές (είχε ειλικρινή και καλό σκοπό) αλλά στο τέλος που είδε ότι "στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα" και επειδή αυτό το thread εννοεί και τους νέους (δεν εννοώ σε ηλικία) να ξεκινήσουν για κάτω εκφράστηκε πολύ αρνητικά (είτε ευθέως είτε πλαγίως).Δεν μπορώ να τον σχολιάσω γιατί είναι απών (όταν ήταν παρόν είπα μερικά πράγματα).
Οσο για χοντρούς,κοιλαράδες κλπ που λες δεν ανήκω σ'αυτήν την κατηγορία αλλά κι αυτοί δε μπορούν να γεύτουν τον παράδεισο;
Ακη φιλε
Ναι ολοι μπορουν να γευτουν τον Παραδεισο, απλα το θεμα ειναι πως δειχνει στα ματια των αλλων ο ερμος παραδεισος.
Παντως συντασσομαι και εγω με τη γνωμη του Φαντομα και το εχω γραψει και απο εδω πολλες φορες οτι εκτος απο γραφικο ειναι και θλιβερο να σε σπρωχνει η αγαμια σε τοσες χιλιαδες μιλια μακρυα.
Τωρα ο καθε ανθρωπος εχει τον δικο του τροπο εκφρασης λιγοτερο ή περισσοτερο παρεξηγησιμο.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Τι να κάνουμε, τώρα τα ροζ γουστάρουν γαλάζιο, έχεις εσύ κάνα κονέ να μας κάνεις στελέχη να γίνουμε μάγκες;

SKORPIONTOUCH

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
1
Οχι ντοκτορ.
Παντα μιλαω για οσους βλεπω και ξερω live.
Και πιστεψε με τοσα χρονια εχω δει αρκετους, αγνωστους και επωνυμους.
Το μπουρι (πουρο) τι μαρκα ειναι; :grin:

ποιος ειναι αυτος στην φωτο?

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
το εχω γραψει και απο εδω πολλες φορες οτι εκτος απο γραφικο ειναι και θλιβερο να σε σπρωχνει η αγαμια σε τοσες χιλιαδες μιλια μακρυα.
το εμπεδωσαμε αυτο, το εχεις πει χιλιαδες φορες.
θεωρεις οτι οσοι πανε κατω δεν μπορουν γαμησουν εδω?
εσυ εχεις δει λιγους, εγω εχω δει περισοτερους απο το φορουμ, κανεις δεν εχει κοιλια, και ανετα θα γαμουσαν εδω πολλες γυναικες.
το διαφορετικο ομως ειναι εκει, και αυτο ψαχνουν.
εγω παντως δεν ντρεπομαι να επαναλαβω οτι παω για να γαμαω κοντες αδυνατες μελαχροινες.

llllllllll

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
εκτος απο γραφικο ειναι και θλιβερο να σε σπρωχνει η αγαμια σε τοσες χιλιαδες μιλια μακρυα.

Φίλε Λόρδε. Επέτρεψε μου να χαρακτηρίσω λίγο κοινότυπη τη διαπίστωση σου. Μάλλον σκέφτεσαι λανθασμένα. Σκέψου το εξής: αν υποθέσουμε ότι έχουμε κάποιο πρόβλημα -αγαμία-, έχουμε βρει και τη λύση του. Τώρα αν αυτή η λύση δεν είναι η σωστή, δες γύρω σου πως λύνουν το ίδιο πρόβλημα άλλοι συνάνθρωποι μας. Γιατί είμαι εγώ ο γραφικός και όχι ο άλλος που ανέχεται δίπλα του έναν ‘άσχημο’ ή κακότροπο άνθρωπο. Γιατί είμαι εγώ θλιβερός, όταν ο συγκεκριμένος προορισμός μου απελευθερώνει σώμα και μυαλό. Να μην κάνω ποδήλατο γιατί μπορεί να πέσω και να χτυπήσω; 
Εν τέλει μη λυπάσαι ανθρώπους που πολεμούν τη μοίρα τους αλλά αυτούς που κάθονται και την υπομένουν. Δεν ξέρουμε αν το πεπρωμένο μας βρίσκεται στη Ταιλάνδη ή στη Γουαδελούπη. Εμείς απλά θα πρέπει να πάμε να το συναντήσουμε. Kαι να είμαστε πιστοί στο ραντεβού μας.
Άντε να δούμε πότε θα ξαναπάω.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
Aρχοντα DOCTOR πες μας και αλλα για τον Βορρα,αντε και οπου να ναι θα παμε και εκει :rockon:

llllllllll

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ένα καλό site με νέα μόνο από Pattaya. Είναι χρήσιμο απ’ την άποψη ότι όταν βρίσκεσαι εκεί έχεις, μάλλον, την αίσθηση της ασφάλειας. Τελικά γίνονται πολλά που δεν παίρνουμε χαμπάρι. Μεγάλη προσοχή.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Φιλε tas67,που παρεξηγηθηκες...
Το σχολιο μου ηταν καθαρα χιουμοριστικο και δεν ειχα σκοπο να σε προσβαλω..
Αλλωστε επιτελους που καποιος εβαλε και μια ωραια φωτο!..(Ανεξαρτητος του γεγονοτος οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΔΙΣ να βρεις τετοιας ομορφιας μωρο να εκδιδεται στη Ταυλανδη,στα στεκια που κυκλοφορουν οι σεξοτουριστες...γι αυτο και το "σχολιο" μου οτι ειναι "πατσαβουρα"!)

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
θλιβερο να σε σπρωχνει η αγαμια σε τοσες χιλιαδες μιλια μακρυα.
Eγω παλι θα συμφωνησω απολυτα με τον Λορδο!
Ειναι κριμα να ταξιδευεις στην αλλη ακρη της γης μονο & μονο για να γ@μησεις!
Ειδικα σε μια χωρα σαν την Ταυλανδη που προσφερεται για τοσα πολλα!Δεν λεω βεβαια πως το 'σπορ' πρεπει να μας αφηνει αδιαφορους αλλα σιγουρα δεν ειναι ο μονος λογος για να κανει καποιος αυτο το ταξιδι!
Θα δανειστω κατι που ειπε ο φιλος pipinomaniac σε παλαιοτερο του ποστ,που νομιζω τα λεει ολα,
'πειτε μου ενα μερος με τροπικη βλαστηση,υπεροχες παραλιες,ειδυλιακα τοπια να τρωμε καθε μερα τις αστακομακαροναδες και τις ψαρουκλες μας, να πινουμε,να κερναμε οποια θελουμε καθως και να πηδαμε οποια θελουμε σε τετοιες τιμες,υπαρχει?'
Αρα το σεξ δεν αποτελει αυτοσκοπο ωστε να ταξιδεψει κανεις εκει,απλα συμπληρωνει το πακετο!
Εξαλλου ριξτε μια ματια γυρω σας, ολες αγαμητες ειναι, δεν χρειαζεται να βγαινουμε εκτος συνορων με μοναδικο σκοπο το σεξ!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Μπορεί όλες γύρω μας να είναι αγάμητες, αλλά για να γαμηθούν πρέπει πρώτα να μας πρήξουν τα αρχίδια.

Και επιπλέον που να στη σηκώσουν; Εκτός κι αν κάποιος τη βρίσκει με τραβέλια και νταλικιέρηδες, οπότε οι ελεεινίδες θα του βγάζουν και γούστα.

Άντε τώρα να τα συγκρίνεις αυτά με μία ζεστή ερωτική γυναίκα...

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μπορεί όλες γύρω μας να είναι αγάμητες, αλλά για να γαμηθούν πρέπει πρώτα να μας πρήξουν τα αρχίδια.
Και επιπλέον που να στη σηκώσουν; Εκτός κι αν κάποιος τη βρίσκει με τραβέλια και νταλικιέρηδες, οπότε οι ελεεινίδες θα του βγάζουν και γούστα.
Άντε τώρα να τα συγκρίνεις αυτά με μία ζεστή ερωτική γυναίκα...
Todok αυτη ειναι αποψη σου και τη σεβομαι απολυτα!
Προσωπικα δεν ειχα ποτε προβλημα ουτε Ελλαδα ουτε Αγγλια που εζησα 5 χρονια!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Eμείς όμως έχουμε πρόβλημα και θέλουμε γυναίκες που να ξέρουν πως να φερθούν σε έναν άντρα.

Επισκέπτης
Eμείς όμως έχουμε πρόβλημα και θέλουμε γυναίκες που να ξέρουν πως να φερθούν σε έναν άντρα.

+1000 τις Ελεινιδες δεν μπορεις να τις πεις καν γυναικες αφου ξερουν μονο να ριχνουν εναν αντρα αντι να τον ανεβαζουν!οπως πχ οι Ρωσιδες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom