Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

llllllllll

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
το βιζη το ξέχασε σπίτι
:2funny: :2funny: :2funny:

Πάντως πολλές φορές γίνονται αυθαίρετες απλοποιήσεις και συγκρίσεις. Φυσικά και δεν είναι μόνο το sex. Ο καθένας μας βρίσκει κάτι το διαφορετικό σ’ αυτή τη χώρα. Και είναι απολύτως φυσιολογικό, αφού θα ήταν παράδοξο όλοι να βρίσκουμε την ευτυχία στα ίδια πράγματα. Προσωπικά αυτό που μου αρέσει είναι ο τρόπος σκέψης των ανθρώπων. Με το που το θα πατήσω το πόδι μου στο αεροδρόμιο έχω ξεχάσει όλα μου τα προβλήματα. Η συναναστροφή με τους ντόπιους είναι εμπειρία ζωής. Νομίζω όλοι καταλαβαίνετε τι εννοώ. Οι παραλίες και οι ζούγκλες δεν με συγκινούν ιδιαίτερα.

Επισκέπτης
Ρε παιδιά δεν κατάλαβενω το αν πηγαίνομε για σεξωτουρισμο στην Ταϊλάνδη η όχι το αν είναι πουτανες και μας τρώνε τα λεφτά το αν είναι κοντές ψιλές άσχημες  το αν μας βλέπουν για ATM το αν το αν τη τους διαφέρει μερικους δικά μας τα λεφτά δικός μας και ο χρόνος που ξοδεύουμε και δικιά μας και υπομονή στο αεροπλάνο τόσες ώρες. Αλλά βλέπω πολύ ζήλια γι αυτό ξεθημενουν σε μερικους ευτυχισμένους  Έλληνες. Και κάτι ακόμα εχτές μου έγινε προξενιό με μια Ελληνίδα. Χαρακτηριστικά μου την φέρανε δεν πήγα να την δω όχι ότι το παίζω ψηλομύτης αλλά ήξερα την απάντηση μου. Λοιπόν ετών 38  1,70 ύψους το βιζη το ξέχασε σπίτι όλα είχε μεγάλο κωλο μπούτια σαν τα δικά μου όσοι με ξέρετε καταλάβετε τη εννοώ. Εισόδημα 0 ε για να είμαι δίκαιος έπαιρνε 700 ευρώ  από τον πριν άντρα της που πέθανε και είχε δικό της ένα δυάρι και μαζί με αυτήν πακέτο 2 τέκνα 9 και 11 χρόνων και η μαμά 38 δεν γράφω απάντηση γιατί καταλαυενετε τρέχω ακόμα. Και η φίλη που μου έκανε το προξενιό μου είπε πας Ταϊλάνδη και τα ξοδεύεις ενώ εδώ θα κάνης και κάτι καλό θα μεγαλώσεις και τέκνα. Αχ 7 και σήμερα. :rockon:

πεστα ρε φιλε.
Τα ελεγα και χθες και μου την μπηκανε καποιοι ιπποτες των Ελεινιδων.
Χαρακτηρηστικο παραδειγμα Ελεινιδας.Εδω βλεπεις 40αρες ρωσιδες και γενικα ξενες που εχουν πιο ωραια ποδια και κολους απο τις 20αρες τις Ελεινιδες.
Παντως η φιλη πηγε να σε καψει.Τι ηταν αυτος ο γολγοθας που ηθελε να σου φορτωσει.Λες και εισαι κανενας αγιος να κανεις φιλανθρωπισμους εις βαρος σου.

fletsis per

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδιά δεν κατάλαβενω το αν πηγαίνομε για σεξωτουρισμο στην Ταϊλάνδη η όχι το αν είναι πουτανες και μας τρώνε τα λεφτά το αν είναι κοντές ψιλές άσχημες  το αν μας βλέπουν για ATM το αν το αν τη τους διαφέρει μερικους δικά μας τα λεφτά δικός μας και ο χρόνος που ξοδεύουμε και δικιά μας και υπομονή στο αεροπλάνο τόσες ώρες. Αλλά βλέπω πολύ ζήλια γι αυτό ξεθημενουν σε μερικους ευτυχισμένους  Έλληνες. Και κάτι ακόμα εχτές μου έγινε προξενιό με μια Ελληνίδα. Χαρακτηριστικά μου την φέρανε δεν πήγα να την δω όχι ότι το παίζω ψηλομύτης αλλά ήξερα την απάντηση μου. Λοιπόν ετών 38  1,70 ύψους το βιζη το ξέχασε σπίτι όλα είχε μεγάλο κωλο μπούτια σαν τα δικά μου όσοι με ξέρετε καταλάβετε τη εννοώ. Εισόδημα 0 ε για να είμαι δίκαιος έπαιρνε 700 ευρώ  από τον πριν άντρα της που πέθανε και είχε δικό της ένα δυάρι και μαζί με αυτήν πακέτο 2 τέκνα 9 και 11 χρόνων και η μαμά 38 δεν γράφω απάντηση γιατί καταλαυενετε τρέχω ακόμα. Και η φίλη που μου έκανε το προξενιό μου είπε πας Ταϊλάνδη και τα ξοδεύεις ενώ εδώ θα κάνης και κάτι καλό θα μεγαλώσεις και τέκνα. Αχ 7 και σήμερα. :rockon:

Εχεις και τα τυχερα σου βλεπω εδω ντοκτορ μπραβο.

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
annoush. Την δουλειά τους κάνουνε αλλά δεν ειρθα Ελλάδα για να πάρω μια με παιδιά και χωρίς εισόδημα έχω κάνη 13 γαμους  και να πουλήσω την ελευθερία μου τσάμπα δεν γίνετε. Δεν ξέρω αν είσαι γυναικά η το γράφεις για πλάκα αλλά αν πας Ταϊλάνδη θα με καταλαυης.

γυναικα ειμαι. οχι 100% ελληνιδα αλλα μεγαλο ποσοστο. δεν σε δουλευω, το εχω πει χιλιαδες φορες στο σαιτ. μετα απο μια εφημερη σχεση που ειχα με μια πιτσιρικα ελληνιδα (πολυ ομορφη αλλα  :idiot:) εγω προσωπικα δεν θα ξαναμπλεξω. και ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ! ΡΕ ΟΟΟΥΥΥΥΣΤ!

ειναι κακομαθημενες και απαραδεκτες. και δεν σου κανουν και τα χατηρια. και ο αδερφος μου τα ιδια περναγε με προξενια κτλ και τωρα ειναι με μια κουκλα ρωσιδα και ειναι μια χαρα και αρχοντας. το τι εχει ακουσει βεβαια η κοπελα απο τις ελληνιδες δηθεν φιλες του και τις ελληνιδες συγγενεις δεν περιγραφεται. αστα βραστα!!! για αυτο και το αμα εχεις τετοιες φιλες σχολιακι.

και το σημαντικοτερο ειναι οτι καμια ελληνιδα δεν θελει το καλο σου (περαν μερικων συγγενων και αν) διοτι νοιαζονται για το καλο ΤΟΥΣ.

Επισκέπτης
γυναικα ειμαι. οχι 100% ελληνιδα αλλα μεγαλο ποσοστο. δεν σε δουλευω, το εχω πει χιλιαδες φορες στο σαιτ. μετα απο μια εφημερη σχεση που ειχα με μια πιτσιρικα ελληνιδα (πολυ ομορφη αλλα  :idiot:) εγω προσωπικα δεν θα ξαναμπλεξω. και ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ! ΡΕ ΟΟΟΥΥΥΥΣΤ!

ειναι κακομαθημενες και απαραδεκτες. και δεν σου κανουν και τα χατηρια. και ο αδερφος μου τα ιδια περναγε με προξενια κτλ και τωρα ειναι με μια κουκλα ρωσιδα και ειναι μια χαρα και αρχοντας. το τι εχει ακουσει βεβαια η κοπελα απο τις ελληνιδες δηθεν φιλες του και τις ελληνιδες συγγενεις δεν περιγραφεται. αστα βραστα!!! για αυτο και το αμα εχεις τετοιες φιλες σχολιακι.

και το σημαντικοτερο ειναι οτι καμια ελληνιδα δεν θελει το καλο σου (περαν μερικων συγγενων και αν) διοτι νοιαζονται για το καλο τους.

Πεστα ρεε πεστα!!!Ζηλευουν οι Ελεινιδες γιατι ξερουν οτι ποτε δεν θα γινουν ανταξιες των Ρωσιδων που ειναι πραγματικες γυναικες με τα ολα τους!
Μακρια απο Ελεινιδες για σχεσεις αλλα και για φιλια!

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.192
Πόντοι
216

Αυτό το λες όσον αφορά την ομορφιά ή για θέματα συμπεριφοράς,ζήλιας,σεξ κλπ.
Ρωτάω γιατί,χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία,έχω ακούσει πως είναι κρυόκωλες!!!

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Annoush αν θέλεις να ξαναζήσεις αυτές της όμορφες στιγμές μόνο Ταϊλάνδη αν σε διαφέρει τα έξοδα από μένα να ζήσης και εσύ το όνειρο μακριά από όλους και χωρίς παρεξήγηση όποτε θέλεις στύλε μου ΠΜ.

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πεστα ρεε πεστα!!!Ζηλευουν οι Ελεινιδες γιατι ξερουν οτι ποτε δεν θα γινουν ανταξιες των Ρωσιδων που ειναι πραγματικες γυναικες με τα ολα τους!
Μακρια απο Ελεινιδες για σχεσεις αλλα και για φιλια!
Ωχ, παει και αυτο το θρεντ.......... :headbang:

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Συγνώμη για την άσχετη με το thread ερώτηση, αλλά εδώ μέσα πιστεύω πως κάποιος θα ξέρει να απαντήσει.

GFE σημαίνει girlfriang experience, εντάξει.
P4P girl  ξέρει κανένας τι σημαίνει ;;;
Το βρίσκω σε ανάλογο φόρουμ του εξωτερικού και δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς εννοούνε.

Ευχαριστώ.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ολο το γυροφερνετε και συνεχεια το φταιξιμο πεφτει στις ελληνιδες,
προσωπικα, πισσα και πουπουλα στις ελληνιδες αλλα το νου σας ρεμαλια, θα βγει παλι ο λορδος να τις υπερασπιστει,
και οχι τιποτα αλλο ,  μου στενοχωρει τον ροκο και τον μιμικο.
λορδε, τα σεβη μου...

4...

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Ευχαριστώ Κώστα.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Αααααα, έτσι μου ταιριάζει καλύτερα.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Καλά , εσύ Κώστε δε μετράς πλεόν μέρες μετράς ώρες  ;)

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
ο κωστας ειναι ηδη εκει, αλλοιμονο σ' εμας τους εγκλωβισμενους εδω..

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Αστα φίλε ρόκο απελπισία  :headbang:

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
τι εγινε κωστα ξαναρχεσαι  :think:  :grin:
γενικα εγω περιμενω να ερθει καποιος να με παρει γιατι απο μονος μου δεν γυριζω πισω  :dancing:

[size=10pt] ขอร่วมถวายความอาลัยอย่างสุดซึ้งต่อการสิ้นพระชนม์
ของสมเด็จพระเจ้าพี่นางเธอ เจ้าฟ้ากัลยานิวัฒนา กรมหลวงนราธิวาสราชนครินทร์
ควรมิควรแล้วแต่จะทรงพระกรุณาโปรดเกล้าโปรดกระหม่อม
ข้าพระพุทธเจ้าคณะผู้จัดทำเวบไซต์  (pros fantoma)[/size]

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ευχαριστω δοκτορτιλακ :) οταν φριξω παντελως με τις γαμω υποχρεωσεις που με κυνηγουν και την τρελη δουλεια...να εισαι σιγουρος θα σε παρω. ταυλανδη μου χρειαζεται για να συνελθω απο την δουλεία!!! (τονος στο ι) οχι τα εξοδα δικα σου ομως. :)

οι σουηδεζες δεν ειναι κρυοκωλες. οι σουηδοι ειναι φλωροι. ειναι πολυ ανετες και καλες απλα λιγακι χυμα. κατα τα αλλα πολυ γλυκιες και τους αρεσουν οι μαυρες μπουκλες (σπανιο μαυρα μαλλια και μπουκλα για σουηδια)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom