savalas κακως αφησες την καριερα σου με τις ταυλανδεζες..
συνεχιζω, με τις κοντες ημουν συνεχεια καυλωμενοε, αν και με το jet lang κοιμομουν 3ωρα και 4ωρα, παραυτα οταν επεφτα να κοιμηθω με το thai 1.50 να μου αγκαλιαζει το ποδι , γιατι μονο αυτο εφτανε να αγκαλιαζει, αντε να κοιμηθω, σε 8 μερες εκσπερματωσα 1.5 φορες 12 το συνολο συμπεριλαμβανονται τα CIM. εκανα κατανομη δυναμεων, ετρωγα σοκολατες, με τις σουπες και τα ρυζια με γαριδες που να αντεξεις, συχνα πηγαιναμε για pizza hut. συνεχιζω....
Γεια σας παλικάρια
Και εγω καινούριος εδω , και οφείλω να πω τα θερμά μου συγχαρητήρια,
σε αυτούς που είχαν αυτη την θαυμάσια ιδέα . Μπράβο .
Σταμάτησα το ξεφύλλισμα που ειχα αρχίσει , θέλοντας να συνδράμω και εγω
βάζοντας ενα λιθαράκι στην ολη προσπάθεια σας με την λιγη εμπειρία που εχω στην κατω πατρίδα μας .
Εχω παει μερικές φορές , και η τελευταία ήτανε πέρυσι τις γιορτές για περίπου 2,5 μήνες .
Ειναι όντος αρρώστια οταν πας μια φορα , τα δύσκολα όμως είναι μετά .....
Χωρίς να θέλω να σας κουράσω, και λόγο ημερών , έχουμε καιρό να τα πούμε αναλυτικά ,
διότι ειναι τοσα πολλά που θα έγραφα ευχαρίστως βιβλίο .
Αυτα που θελω να σας πω σαν αρχη , και να τα ακούσετε καλά ,
χωρις να θελω να το πεξω ξερόλας , ειναι . . .
1. Ποτέ μα ποτέ δεν κάνουμε τίποτα χωρίς την απαραίτητη προφύλαξη ! ! ! ! ! ! ! ! ΚΑΝΟΝΑΣ
2. Μην αφήνετε τα ποτά σας μακριά απο τα μάτια σας
3. Και προσπαθήστε να πάτε στην κάτω πανέμορφη παρτίδα με παρέα , οχι μόνοι σας .
Θα αναφερθώ τις επόμενες μέρες και με παραδείγματα . και φυσικα ρωτήστε με οτι θελήσετε .
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους σας , καθώς και καλή επιστροφή των συναδέλφων μας .