Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους,
μολις χτες γυρισα και εγω απο ταυλανδη και οφειλω να πω πως ηταν υπεροχα.
Ο κοσμος και η νοοτροπια τους ειναι το κατι αλλο.
Τις πρωτες μερες ειχαμε παει koh samui και τις 3 τελευταιες bangkok,δυστυχως δεν μπορεσαμε να τα δουμε ολα,10 μερες ειναι υπερβολικα λιγες νομιζω
Το μονο κακο για μενα ειναι οτι λοιμοκτονουσα στη κυριολεξια εκει περα
Ειμαι λιγακι περιεργη στο φαγητο...
Ευτυχως που ειχε και τα ιταλικα εστιατορια και ετρωγα κατι αλλιως θα ειχα γυρισει μιση
απ'οτι πηγα...
οχι οτι θα ηταν κακο βεβαια...θα εκανα και διαιτα
Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα ξαναπαμε μεσα στο χρονο,μας αρεσε απιστευτα παρα παλυ.
Αν και ειχα τις επιφυλαξεις μου παρ'οτι μου ελεγε συνεχεια ο μιμικος οτι ειναι τελεια και
οτι θα θελω να ξαναπαω
Αργοτερα θα βαλω και καποιες φωτο απο το koh samui,ειναι πολυ ωραιο μερος αλλα ειναι περισσοτερο ζευγαρονησι...
Δεν ξερω τι να πρωτογραψω...
Οταν πηγαιναμε και πριν ακομα φτασουμε στο ξενοδοχειο ειχα πει θυμαμαι οτι δεν προκειται να ξαναερθω με τιποτα και αυτο γιατι μου φανηκαν απιστευτα πολλες οι ωρες στο αεροπλανο.
Επρεπε μαλλον να γκρινιαξω για κατι και βρηκα αυτο γιατι στον γυρισμο δεν καταλαβα τιποτα και ας ηταν περισσοτερες οι ωρες ταξιδιου
Οι κοπελες ειναι πολυ ομορφες οι περισσοτερες αλλα ρε παιδια δεν ειναι τοσο κοντες
Η μηπως φταιει το οτι εγω δεν ειμαι πολυ ψηλη για να συγκρινω?
Τον δικο μου "λυπηθηκα" ας πουμε λιγακι,γιατι ειχε τοσες πολλες κοπελες που του ειχαν βγει τα ματια εξω
αλλα ειχαμε κανει συμφωνια πριν φυγουμε απο εδω
Μονο τα ματια επιτρεποταν τα υπολοιπα ηταν απαγορευμενα
Αρκεστηκε μονο στο μασαζ ο καημενουλης μου
Με μενα βεβαια παρουσα παντα
Προσεχουμε για να εχουμε... ;)