Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (0 μέλη και 43 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
πες μας ποια τράπεζα/πιστωτική έχει τις χαμηλότερες προμήθειες για εκεί (για ανάληψη μετρητών δηλαδή για μικρά ποσά).
Φιλε Ακη πιστευω οτι ολες οι τραπεζες κρατανε την ιδια προμηθεια δηλ.4,40Ε

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
καταρχας για να μην μπερδευουμε μερικα πραγματα
αλλο cash card και αλλο credit card(πιστωτικη)
εγω με την cash card παιρνω μετρητα και με τη visa ψωνιζω
η cash μου παιρνει απο 0,40 ευρω εως 2,20
η visa οχι για αναληψη μετρητων αλλα για ψωνια συμφερει γιατι οταν βγαινει ο λογαριασμος παιρνουν τη μεση τιμη fixing ητοι την τιμη πωλησης + τιμη αγορας του νομισματος / 2 πχ αγορα 45 πωληση 48 μεση τιμη 46,5
η αναληψη μετρητων εχει προμηθεια ελαχιστη 2 και φτανει μεχρι 5 αναλογα με το ποσο
και λεω τωρα ειμαι μια εβδομαδα μπανκονγκ εκανα 2 αναληψεις 10 ευρω εξοδα
αντε και 2 αναληψεις παταγια συνολο 20
αξιζει το κοπο να διακινδυνευω και να εχω το αγχος με το να εχω χρηματα συνεχως πανω μου η να ψαχνω για χρηματοκιβωτια ?
αυτα βεβαια ειναι προσωπικες εκτιμησεις μου απο τοτε που υπηρχε και περιορισμος απο την τραπ ελλαδος στο ποσα μπορουσες να χρεωσεις τη καρτα σου στο εξωτερικο ητοι 1989 και πριν ο λορδος θα τα θυματαικαι θα γελαει  και μετα το 1990 νομιζω εμειναν ελευθερες

λορδε καλη χρονια με υγεια και ταξιδια

ακη η visa kai h maestro ειναι διεθνεις καρτες δεν παιζει ρολο ποια τραπεζα στις δινει εγω αυτες χρησιμοποιω και την diners για αγορα εισητηριων λογω οτι καλυπτει ασφαλιστικα τα παντα κυριως για απωλειες αποσκευων(πληρωνει ξενοδοχειο και φαγητο)λολ
τις προμηθειες μιας και ειδα που το εγραψε ο κυκλαδες τις μοιραζονται οι 2 τραπεζες η 3 που μεσολαβουν

tas67

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
φαινεται μερικοι διαβαζουν μονο για το μουνι
Φίλε Κώστα αν και δεν μιλάς ωραία,αν και καινούριος εδώ ,
δεν το συνεχίζω το θέμα,διότι μάλλον δεν διάβασες σωστά .
Τα χρήματα που ανέφερα,ήταν του φίλου μου ,
ο οποίος δεν έχει καμία σχέσει με το φόρουμ εδώ , για να διαβάζει μόνο για το μουνί .
Αλλά και δικά μου να ήταν,καλό θα ήταν νομίζω κάτι τέτοια να λέγονται ξανά και ξανά .
Αν πάλι έπραξα κακός να πω την άποψη μου,σε τέτοια σοβαρά θέματα,τότε ζητάω συγνώμη .

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
αποτι ειδες δεν απευθυνθηκα προσωπικα σε σενα και το καταλαβα οτι ηταν φιλος σου
εκανα αναφορα γιατι το θεμα ειναι σοβαρο και εχουν γινει συστασεις σε παλιοτερα ποστ  και λαμβανοντας αφορμη απο το ποστ  που εκανες
τιποτα δεν ειναι ευαγγελιο

takis loutraki

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
ΦΥΛΑΡΑΚΙΑ ο doctor εστειλε σημα κυνδινου ςΟς  :helpplea:επεσε στην τριχοτη λακουβα της τιλακ . Και κατεβαινη παταγια ο κομαντο ΤΕΟ που ειναι ειδικος στα lady boy με πολα κουτια βαζελινη
Το μωρο το δικο μου δεν μου στελνει ουτε ενα μηνυμα ,δεν ευκαιρη εχει πεση  πολυ δουλεια το εχουν σακατεψη στην πουτ.α  αλοστε ειναι κ ΗΙ SEASON και εγω ειμαι πολυ στεναχωριμενος που με απατα τοσο πολυ .K τη νυκτα δεν μπορω να κοιμηθω...
πολλα χερετισματα στα πατριωτακια στην περδικα :dancing:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
καλη χρονια τακαρε και που σε θα σου ρθω λουτρακι δεν σε ξεχασα - να παμε μασκες

off the topic post - Υπουργος ειμαι κανω ο,τι θελω

Δε μου λετε στις Μασκες θα πατε μασκαρεμενοι ή κανονικα - δηλαδη με τη ψωλη εξω :bigdick: :bigdick: :bigdick:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
κυκλαδες τι θα γινει? θα μαζευτεις στην πατριδα?
κλεινεις 3 μηνες , παμε , ερχομαστε, εσυ εκει.ελεος
κανονισε, 18 φτανω, πατταγια εννοηται, ριχνω τα "πρωτα" και σε παιρνω τηλεφωνο να μαθω ολη την αληθεια.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
:rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• singha_lion_girl.jpg
    singha_lion_girl.jpg
    17,2 KB · Εμφανίσεις: 26

tas67

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
εγω χρησιμοποιω και την diners για αγορα εισητηριων λογω οτι καλυπτει ασφαλιστικα τα παντα κυριως για απωλειες αποσκευων
Ρε παίδες να σας ρωτήσω ,
είχα ενα ατύχημα στην κάτω πατρίδα μας , ταλαιπωρήθηκα λίγο , αλλά οκ,
μη χειρότερα ,τέλος καλό ολα καλά .
Μήπως ξέρει κανείς , τι παίζει με τις κάρτες, must συγκεκριμένα που έχω της εθνικής,
για θέματα ασφαλιστικής κάλυψης ? ?
μπορώ να πάρω τίποτα χρήματα ? αποδείξεις απο νοσοκομεία κλπ έχω.
ευχαριστώ .

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μήπως ξέρει κανείς , τι παίζει με τις κάρτες, must συγκεκριμένα που έχω της εθνικής,
για θέματα ασφαλιστικής κάλυψης ? ?
μπορώ να πάρω τίποτα χρήματα ? αποδείξεις απο νοσοκομεία κλπ έχω.
ευχαριστώ .

Σιγουρα είναι καλό που έχεις τις αποδείξεις, αλλά καλό θα είναι να πάρεις τηλέφωνο απευθείας την ανάλογη υπηρεσία της πιστωτικής σου κάρτας για να ενημερωθείς.

Δύσκολο μου φαίνεται να είναι κάποιος εδώ μέσα από την συγκεκριμένη υπηρεσία...

Μακάρι να βγάλεις άκρη και να πάρεις μερικά από τα έξοδά σου πίσω...

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
συμπολεμιστές .....
τελικά πόσοι και πότε ετοιμάζονται για κάτω  ? ?
:huh:  :huh:

O KostasF16, εγώ, σίγουρα και ο DoctorTilak (αφου πηγαινοέρχεται) και ο Κυκλάδες που είναι κανένα τρίμηνο κάτω, κανείς άλλος?

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
και ο  flynow θα ειναι παρων.

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους,
μολις χτες γυρισα και εγω απο ταυλανδη και οφειλω να πω πως ηταν υπεροχα.
Ο κοσμος και η νοοτροπια τους ειναι το κατι αλλο.
Τις πρωτες μερες ειχαμε παει koh samui και τις 3 τελευταιες bangkok,δυστυχως δεν μπορεσαμε να τα δουμε ολα,10 μερες ειναι υπερβολικα λιγες νομιζω :(
Το μονο κακο για μενα ειναι οτι λοιμοκτονουσα στη κυριολεξια εκει περα  :(
Ειμαι λιγακι περιεργη στο φαγητο... :sunglasses:
Ευτυχως που ειχε και τα ιταλικα εστιατορια και ετρωγα κατι αλλιως θα ειχα γυρισει μιση
απ'οτι πηγα... :cheesy: οχι οτι θα ηταν κακο βεβαια...θα εκανα και διαιτα :2funny:
Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα ξαναπαμε μεσα στο χρονο,μας αρεσε απιστευτα παρα παλυ.
Αν και ειχα τις επιφυλαξεις μου παρ'οτι μου ελεγε συνεχεια ο μιμικος οτι ειναι τελεια και
οτι θα θελω να ξαναπαω :grin:
Αργοτερα θα βαλω και καποιες φωτο απο το koh samui,ειναι πολυ ωραιο μερος αλλα ειναι περισσοτερο ζευγαρονησι...
Δεν ξερω τι να πρωτογραψω... :P
Οταν πηγαιναμε και πριν ακομα φτασουμε στο ξενοδοχειο ειχα πει θυμαμαι οτι δεν προκειται να ξαναερθω με τιποτα και αυτο γιατι μου φανηκαν απιστευτα πολλες οι ωρες στο αεροπλανο.
Επρεπε μαλλον να γκρινιαξω για κατι και βρηκα αυτο γιατι στον γυρισμο δεν καταλαβα τιποτα και ας ηταν περισσοτερες οι ωρες ταξιδιου :grin:
Οι κοπελες ειναι πολυ ομορφες οι περισσοτερες αλλα ρε παιδια δεν ειναι τοσο κοντες :huh:
Η μηπως φταιει το οτι εγω δεν ειμαι πολυ ψηλη για να συγκρινω? :grin:
Τον δικο μου "λυπηθηκα" ας πουμε λιγακι,γιατι ειχε τοσες πολλες κοπελες που του ειχαν βγει τα ματια εξω :2funny: αλλα ειχαμε κανει συμφωνια πριν φυγουμε απο εδω :2funny: :2funny:
Μονο τα ματια επιτρεποταν τα υπολοιπα ηταν απαγορευμενα :grin:
Αρκεστηκε μονο στο μασαζ ο καημενουλης μου :2funny:
Με μενα βεβαια παρουσα παντα :rolleyes:
Προσεχουμε για να εχουμε... ;)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Αρκεστηκε μονο στο μασαζ ο καημενουλης μου :2funny:
Με μενα βεβαια παρουσα παντα :rolleyes:
Προσεχουμε για να εχουμε... ;)

πες μας ποιος ειναι, να τον ραπισουμε !!!!  :tickedoff: :tickedoff:

ακους εκει.... πηγε thai και εκανε [size=14pt]ΜΟΝΟ[/size] μασαζ..  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :grin:

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
πες μας ποιος ειναι, να τον ραπισουμε !!!!  :tickedoff: :tickedoff:

ακους εκει.... πηγε thai και εκανε [size=14pt]ΜΟΝΟ[/size] μασαζ..  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :grin:

χαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny:
Μ'εναν κερβερο πανω απο το κεφαλι του(εμενα δλδ)αν μπορουσε ας εκανε και αλλιως :knuppel:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
Παλι καλα που πηγατε Σαμουι,τα περισσοτερα ζευγαρια πανε πουκετ(γιατι μονο για εκει ακουσαν)και δεν περνανε τοσο καλα,αφου επιλεγουν να πανε σε ενα νησι που παιζεται αλλο παχνιδι......Η Ταυλανδη ειναι ενας παραδεισος απο ολες τις αποψεις,καθε μερος της ομως θελει και την αναλογη παρεα.

RUMPIROZA

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
πεταω και εγω στις 17 παταγια και τσανγκ μαι

Stories

Νέο!

Stories