You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 59K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
αυτες ειναι ευχες !!με πολλες κοντουλες
με στενες τρυπουλες
ας ειναι και κινεζουλες
ευχαριστουμε κωστα
Λοιπόν μερικές εντυπώσεις και από μένα όπου πήγα «οικογενειακώς» (μη βαράτε), αλλά κατάφερα να συγκεντρώσω πληροφορίες και να δω κάποια πράγματα.
Η χώρα: Πρέπει να έχει μεγάλο ενδιαφέρον στα βόρεια, όχι τόσο στα τουριστικά νησιά όπου έχουν ωραία φύση, αλλά χάλια θάλασσα. Η Μπανγκοκ είναι ενδιαφέρουσα με τον τρόπο που είναι όλες αυτές οι ασιατικές μεγαλουπόλεις. Εχει δε κάποια κομμάτια, όπως το εμπορικό κέντρο στο Σιάμ, που νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε ταινία επιστημονικής φαντασίας. Αν κυκλοφορείτε μόνος εκεί δεν αποκλείεται να σας πλησιάσουν πιτσιρίκες και να σας ρωτήσουν αν θέλετε παρέα. Προσωπικά δεν μου αρέσουν αυτού του είδους οι γυναίκες, οπότε μην πάρετε στα σοβαρά την άποψη μου που λέει ότι δεν ξετρελάθηκα με ότι έβλεπα στο δρόμο. Πρόσεξα, όμως, μερικές απίστευτες γυναίκες που, στο σύνολο τους, συνόδευαν ηλικιωμένους Ευρωπαίους. Μπορεί να ήταν σύμπτωση...Ωστόσο σε γενικές γραμμές, όσες είδα με λευκούς (ακόμα και με Ελληνες) ήταν, στα δικά μου μάτια, μάπα. Αλλα΄αυτά είναι γούστα και εκτός των άλλων οι κοπέλες μπορεί να έχουν άλλες χάρες-σίγουρα θα έχουν. Δεν ξέρω επίσης κατά πόσο μιλάνε αγγλικά. Είδα σε εστιατόρια πολλά μικτά ζευγάρια να κοιτάζονται αμίλητα ή το παλικάρι να κάνει προσπάθειες επικοινωνίας.
Οι τιμές: Είναι γενικά φθηνά αν και στα τουριστικά μερη βρίσκεις τιμές κοντά στην Ευρώπη. Πάντως με δέκα ευρώ το άτομο τρως μια χαρά. Με 40 ευρώ νοικιάζεις σούπερ αυτοκίνητο. Προσέχετε για πορτοφολάδες.
Massage: Αξίζει τον κόπο να κάνετε ακόμα και αν δεν είναι πονηρό. Πρέπει σίγουρα να κάνετε ένα επαγγελματικό. Τιμές αρχίζουν από έξι ευρώ. Σε μασατζίδικα μπορείτε επίσης να βρείτε γκόμενα για το πρώτο βόλι. Απ ότι κατάλαβα, ξεχωρίζεις το μασατζίδικο από αυτά που οι γκόμενες κάθονται απ΄ έξω και φωνάζουν για μασάζ. Το body to body τιμολογείται γύρω στα 20 ευρώ.
Γενικά είναι μία easy going χώρα και καταλαβαίνω τα παιδιά που κάθονται καιρό εκεί κάτω. Με λίγα λεφτά μπορείς να περνάς μια χαρά χαλαρά και ωραία.
Η χώρα: Πρέπει να έχει μεγάλο ενδιαφέρον στα βόρεια, όχι τόσο στα τουριστικά νησιά όπου έχουν ωραία φύση, αλλά χάλια θάλασσα. Η Μπανγκοκ είναι ενδιαφέρουσα με τον τρόπο που είναι όλες αυτές οι ασιατικές μεγαλουπόλεις. Εχει δε κάποια κομμάτια, όπως το εμπορικό κέντρο στο Σιάμ, που νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε ταινία επιστημονικής φαντασίας. Αν κυκλοφορείτε μόνος εκεί δεν αποκλείεται να σας πλησιάσουν πιτσιρίκες και να σας ρωτήσουν αν θέλετε παρέα. Προσωπικά δεν μου αρέσουν αυτού του είδους οι γυναίκες, οπότε μην πάρετε στα σοβαρά την άποψη μου που λέει ότι δεν ξετρελάθηκα με ότι έβλεπα στο δρόμο. Πρόσεξα, όμως, μερικές απίστευτες γυναίκες που, στο σύνολο τους, συνόδευαν ηλικιωμένους Ευρωπαίους. Μπορεί να ήταν σύμπτωση...Ωστόσο σε γενικές γραμμές, όσες είδα με λευκούς (ακόμα και με Ελληνες) ήταν, στα δικά μου μάτια, μάπα. Αλλα΄αυτά είναι γούστα και εκτός των άλλων οι κοπέλες μπορεί να έχουν άλλες χάρες-σίγουρα θα έχουν. Δεν ξέρω επίσης κατά πόσο μιλάνε αγγλικά. Είδα σε εστιατόρια πολλά μικτά ζευγάρια να κοιτάζονται αμίλητα ή το παλικάρι να κάνει προσπάθειες επικοινωνίας.
Οι τιμές: Είναι γενικά φθηνά αν και στα τουριστικά μερη βρίσκεις τιμές κοντά στην Ευρώπη. Πάντως με δέκα ευρώ το άτομο τρως μια χαρά. Με 40 ευρώ νοικιάζεις σούπερ αυτοκίνητο. Προσέχετε για πορτοφολάδες.
Massage: Αξίζει τον κόπο να κάνετε ακόμα και αν δεν είναι πονηρό. Πρέπει σίγουρα να κάνετε ένα επαγγελματικό. Τιμές αρχίζουν από έξι ευρώ. Σε μασατζίδικα μπορείτε επίσης να βρείτε γκόμενα για το πρώτο βόλι. Απ ότι κατάλαβα, ξεχωρίζεις το μασατζίδικο από αυτά που οι γκόμενες κάθονται απ΄ έξω και φωνάζουν για μασάζ. Το body to body τιμολογείται γύρω στα 20 ευρώ.
Γενικά είναι μία easy going χώρα και καταλαβαίνω τα παιδιά που κάθονται καιρό εκεί κάτω. Με λίγα λεφτά μπορείς να περνάς μια χαρά χαλαρά και ωραία.
πεθανε χτες η αδερφη του βασιλια μετα απο 7μηνη μαχη με τον καρκινο,σημερα εθνικη αργια και αφιερωματα απο τα καναλια.Ηταν και αυτη πολυ αγαπητη στο λαο.Πέθανε σήμερα η αδερφή του βασιλιά
Δεν έχει μπουμ μπουμ απόψε!!!!!
Πένθος!!!
:'(
Ταξιδιώτης
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
DIKY
Κάτι τέτοιες απόψεις διώξανε τον φαντομά.ευχομαι ολες οι χωρες να γινουν μπουρδελο οπως ειναι εκει-για να γαμαμε πιο πολυ!!
Αντε να τον πείσεις τον DIKY ότι η Ταυλάνδη δεν είναι μπουρδέλο και η Παττάγια δεν είναι το κύριο χαρακτηριστικό της.
takis loutraki
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΦΙΑΡΑΚΙΑ καλη Χρονια :-*
ΦΙΑΡΑΚΙΑ καλη Χρονια :-*
καλη χρονια τακαρε και που σε θα σου ρθω λουτρακι δεν σε ξεχασα - να παμε μασκες
takis loutraki
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
φιλε diky διαβασε πμ
Κάτι σπουδαίο που πρέπει να προσέξετε όσον αφορά την ασφάλεια ξενοδοχείου .ευχαριστω σκορπιο ψαχνω καποιο για safe box μεσα στο δωματιο κοντα στα μπαρακια της walking street και σε μια λογικη τιμη 850 με το ταξιμετρο??
απο μπαρακια πιο σου αρεσε σκορπιο
???
Μικρή ιστορία ,θα σας την περιγράψω όσο πιο σύντομα γίνετε .
Κο σαμυι Νοέμβριος 2006. Δωμάτια σε καλό ξενοδοχείο , τα οποία ήταν δίπλα-δίπλα
(με του φίλου μου). Εγώ έχω μια τάση να είμαι λίγο προστατευτικός , δεν ξέρω γιατί ,
και κάθε μέρα του έλεγα ...μαλάκα να βάζεις καπότα , και να κλειδώνεις τα πράγματα σου .
(και δεν είμαστε και πιτσιρίκια).
Όλα καλά ώσπου μετά από καμιά βδομάδα , χτυπάει την πόρτα μου φωνάζοντας ,
και ξέρετε τι έγινε , έκαναν φτερά από την βαλίτσα του περίπου 1200 ευροπουλα ,
διότι , αυτή την μέρα την ξέχασε ξεκλείδωτη .
Εννοείτε οτι την έκαναν τη δουλειά οι καμαριέρες .
Τρέξιμο λοιπόν αστυνομίες κλπ , και πας πήγανε , (ακούστε κι αυτό) ,
μας πήγανε στα σπίτια τους για να μπούμε να ψάξουμε να βρούμε τα λεφτά , έλεος ! ! !
Στην αστυνομία δε που πήγαμε είχε μαζεμένο πλήθος κόσμου που έπαθαν και αυτοί τα ίδια με μας ,
και μάλιστα απο πανάκριβα ξενοδοχεία .
Συμπέρασμα , αν σας κλέψουν , ξεχάστε το, δεν βρίσκεις άκρια με τίποτα .
Υπάρχει μόνο ένας τρόπος , όπου και κωλύομαι να τον περιγράψω ,
αλλά αν ενδιαφέρετε κανείς μπορώ να του πω .
Γιαυτό λοιπόν , όπως λέει και η παροιμία . . .
( καλύτερα γαιδουροδενε παρα γαϊδουρογύρευε ) .
συμπολεμιστές .....συγχωρεστε με, αλλα, 14
τελικά πόσοι και πότε ετοιμάζονται για κάτω ? ?
τα περι ασφαλειας χρηματων τα εχω πει χιλιαδες φορες αλλα φαινεται μερικοι διαβαζουν μονο για το μουνι
ειπαμε δεν χρειαζονται μετρητα πολλα μαζι μας να παρουμε
ξεχαστε τις συνηθειες της γιαγιας και του παππου με το κομποδεμα
μεχρι 300 ευρω μαξιμουμ σε μετρητα και μια καρτα η δυο τρυπημενη ωραια στη μια ακρη και κρεμασμενη πανω μας η οποια και να χαθει απλα με ενα τηλεφωνο τελειωνει η ιστορια
ακου εκει εν ετι 2007 να κουβαλαμε μετρητα μαζι μας στη ταυλανδη που αυτοι ειχαν βαλει ΑΤΜ το 1985 και μεις τοτε δεν ξεραμε τι ειναι το ΑΤΜ
τα χαπια μου
ειπαμε δεν χρειαζονται μετρητα πολλα μαζι μας να παρουμε
ξεχαστε τις συνηθειες της γιαγιας και του παππου με το κομποδεμα
μεχρι 300 ευρω μαξιμουμ σε μετρητα και μια καρτα η δυο τρυπημενη ωραια στη μια ακρη και κρεμασμενη πανω μας η οποια και να χαθει απλα με ενα τηλεφωνο τελειωνει η ιστορια
ακου εκει εν ετι 2007 να κουβαλαμε μετρητα μαζι μας στη ταυλανδη που αυτοι ειχαν βαλει ΑΤΜ το 1985 και μεις τοτε δεν ξεραμε τι ειναι το ΑΤΜ
τα χαπια μου
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Φιλοι μου
Καλη Χρονια σε ολους, οσους εχω γνωρισει προσωπικα και οχι μονο.
Ιδιαιτερες ευχες στους 2 Κωστηδες, μακαρι ο καθενας σας να βρει και να ζησει το ονειρο του καθως και στον Μακη που ακουει μονο Ρωσσικα τωρα και στον μιμικο με την ευχη να μη τσουξει ο κολος του απο τα πολυ καυτερα.
Καλη Χρονια σε ολους, οσους εχω γνωρισει προσωπικα και οχι μονο.
Ιδιαιτερες ευχες στους 2 Κωστηδες, μακαρι ο καθενας σας να βρει και να ζησει το ονειρο του καθως και στον Μακη που ακουει μονο Ρωσσικα τωρα και στον μιμικο με την ευχη να μη τσουξει ο κολος του απο τα πολυ καυτερα.
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
κωστα, μηπως να την κρεμασουμε απο τη μυτη?και μια καρτα τρυπημενη ωραια στη μια ακρη και κρεμασμενη πανω μας
αναληψεις μετρητων με cash card απο 3 εως 5000 μπατ, 4.40 ευρω η αναληψη.
safe box σε ρεσεψιον μεγαλου ξενοδοχειου ειναι καλη λυση.
λορδε νομιζαμε οτι διεγραψες κι εσυ, ευτυχως οχι. καλη χρονια.
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Οχι Κωστη εγω δεν διεγραψα αλλα πλεον το συγκεκριμενο θεμα οπως εχει καταντησει δεν με εκφραζει να γραφω.κωστα, μηπως να την κρεμασουμε απο τη μυτη?
αναληψεις μετρητων με cash card απο 3 εως 5000 μπατ, 4.40 ευρω η αναληψη.
safe box σε ρεσεψιον μεγαλου ξενοδοχειου ειναι καλη λυση.
λορδε νομιζαμε οτι διεγραψες κι εσυ, ευτυχως οχι. καλη χρονια.
Απλως επειδη συμπαθω και εκτιμω εσενα και μερικους αλλους φιλους παραμενω εστω και ανενεργος.
Όποτε ακούω για το συγκεκριμένο θέμα και για διαγραφές πικραίνομαι :- . Ελπίζω να γυρίσει ο φαντομάς.
Bmw εσύ που είσαι και σχετικός πες μας ποια τράπεζα/πιστωτική έχει τις χαμηλότερες προμήθειες για εκεί (για ανάληψη μετρητών δηλαδή για μικρά ποσά). Εμένα με ενδιαφέρει το θέμα.Δε θα θεωρήσουμε ότι κάνεις διαφήμιση.
Bmw εσύ που είσαι και σχετικός πες μας ποια τράπεζα/πιστωτική έχει τις χαμηλότερες προμήθειες για εκεί (για ανάληψη μετρητών δηλαδή για μικρά ποσά). Εμένα με ενδιαφέρει το θέμα.Δε θα θεωρήσουμε ότι κάνεις διαφήμιση.
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Χρονια ΠΟλλα ;)