Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

tas67

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Οσα ευρώ εβρήκανε στα ζωνιανά οφέτος ,
τοσα ταξίδια νάχουμε μες το καινούριο ετος .

Χαρά, υγεία, ευτιχία

Καλή χρονιά σε όλους .....

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Καλή Χρονιά με Υγεία!!!!

Εύχομαι το 2008 να έρθουμε πιο κοντά στα όνειρά μας!!!!

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
καλη χρονια
με πολλα νινια
            με πολλες κοντουλες
            με στενες τρυπουλες
            ας ειναι και κινεζουλες

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πέθανε σήμερα η αδερφή του βασιλιά

Δεν έχει μπουμ μπουμ απόψε!!!!!

Πένθος!!!

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Λοιπόν μερικές εντυπώσεις και από μένα όπου πήγα «οικογενειακώς» (μη βαράτε), αλλά κατάφερα να συγκεντρώσω πληροφορίες και να δω κάποια πράγματα.

Η χώρα: Πρέπει να έχει μεγάλο ενδιαφέρον στα βόρεια, όχι τόσο στα τουριστικά νησιά όπου έχουν ωραία φύση, αλλά χάλια θάλασσα. Η Μπανγκοκ είναι ενδιαφέρουσα με τον τρόπο που είναι όλες αυτές οι ασιατικές μεγαλουπόλεις. Εχει δε κάποια κομμάτια, όπως το εμπορικό κέντρο στο Σιάμ, που νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε ταινία επιστημονικής φαντασίας. Αν κυκλοφορείτε μόνος εκεί δεν αποκλείεται να σας πλησιάσουν πιτσιρίκες και να σας ρωτήσουν αν θέλετε παρέα. Προσωπικά δεν μου αρέσουν αυτού του είδους οι γυναίκες, οπότε μην πάρετε στα σοβαρά την άποψη μου που λέει ότι δεν ξετρελάθηκα με ότι έβλεπα στο δρόμο. Πρόσεξα, όμως, μερικές απίστευτες γυναίκες που, στο σύνολο τους, συνόδευαν ηλικιωμένους Ευρωπαίους. Μπορεί να ήταν σύμπτωση...Ωστόσο σε γενικές γραμμές, όσες είδα με λευκούς (ακόμα και με Ελληνες) ήταν, στα δικά μου μάτια, μάπα. Αλλα΄αυτά είναι γούστα και εκτός των άλλων οι κοπέλες μπορεί να έχουν άλλες χάρες-σίγουρα θα έχουν. Δεν ξέρω επίσης κατά πόσο μιλάνε αγγλικά. Είδα σε εστιατόρια πολλά μικτά ζευγάρια να κοιτάζονται αμίλητα ή το παλικάρι να κάνει προσπάθειες επικοινωνίας. 

Οι τιμές: Είναι γενικά φθηνά αν και στα τουριστικά μερη βρίσκεις τιμές κοντά στην Ευρώπη. Πάντως με δέκα ευρώ το άτομο τρως μια χαρά. Με 40 ευρώ νοικιάζεις σούπερ αυτοκίνητο. Προσέχετε για πορτοφολάδες.

Massage: Αξίζει τον κόπο να κάνετε ακόμα και αν δεν είναι πονηρό. Πρέπει σίγουρα να κάνετε ένα επαγγελματικό. Τιμές αρχίζουν από έξι ευρώ. Σε μασατζίδικα μπορείτε επίσης να βρείτε γκόμενα για το πρώτο βόλι. Απ ότι κατάλαβα, ξεχωρίζεις το μασατζίδικο από αυτά που οι γκόμενες κάθονται απ΄ έξω και φωνάζουν για μασάζ. Το body to body τιμολογείται γύρω στα 20 ευρώ.

Γενικά είναι μία easy going χώρα και καταλαβαίνω τα παιδιά που κάθονται καιρό εκεί κάτω. Με λίγα λεφτά μπορείς να περνάς μια χαρά χαλαρά και ωραία.

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
1
Πέθανε σήμερα η αδερφή του βασιλιά

Δεν έχει μπουμ μπουμ απόψε!!!!!

Πένθος!!!
πεθανε χτες η αδερφη του βασιλια μετα απο 7μηνη μαχη με τον καρκινο,σημερα εθνικη αργια και αφιερωματα απο τα καναλια.Ηταν και αυτη πολυ αγαπητη στο λαο.
                                                                      :'(

Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1

DIKY
ευχομαι ολες οι χωρες να γινουν μπουρδελο οπως ειναι εκει-για να γαμαμε πιο πολυ!! :rockon:
Κάτι τέτοιες απόψεις διώξανε τον φαντομά.
Αντε να τον πείσεις τον DIKY ότι η Ταυλάνδη δεν είναι μπουρδέλο και η Παττάγια δεν είναι το κύριο χαρακτηριστικό της. 

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
συγχωρεστε με, αλλα,      14

tas67

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
ευχαριστω σκορπιο ψαχνω  καποιο για safe box μεσα στο δωματιο κοντα στα μπαρακια της walking street  και σε μια λογικη τιμη  850 με το ταξιμετρο??
απο μπαρακια πιο σου αρεσε  σκορπιο
???
Κάτι σπουδαίο που πρέπει να προσέξετε όσον αφορά την ασφάλεια ξενοδοχείου .
Μικρή ιστορία ,θα σας την περιγράψω όσο πιο σύντομα γίνετε .
Κο σαμυι Νοέμβριος 2006. Δωμάτια σε καλό ξενοδοχείο , τα οποία ήταν δίπλα-δίπλα
(με του φίλου μου). Εγώ έχω μια τάση να είμαι λίγο προστατευτικός , δεν ξέρω γιατί ,
και κάθε μέρα του έλεγα ...μαλάκα να βάζεις καπότα , και να κλειδώνεις τα πράγματα σου .
(και δεν είμαστε και πιτσιρίκια).
Όλα καλά ώσπου μετά από καμιά βδομάδα , χτυπάει την πόρτα μου φωνάζοντας ,
και ξέρετε τι έγινε , έκαναν φτερά από την βαλίτσα του περίπου 1200 ευροπουλα ,
διότι , αυτή την μέρα την ξέχασε ξεκλείδωτη .
Εννοείτε οτι την έκαναν τη δουλειά οι καμαριέρες .
Τρέξιμο λοιπόν αστυνομίες κλπ , και πας πήγανε , (ακούστε κι αυτό) ,
μας  πήγανε  στα  σπίτια τους για να μπούμε να ψάξουμε να βρούμε τα λεφτά , έλεος ! ! !
Στην αστυνομία  δε  που  πήγαμε είχε  μαζεμένο  πλήθος  κόσμου  που  έπαθαν  και αυτοί τα  ίδια με μας ,
και μάλιστα απο πανάκριβα ξενοδοχεία .
Συμπέρασμα , αν σας κλέψουν , ξεχάστε το, δεν βρίσκεις άκρια με τίποτα .
Υπάρχει μόνο ένας τρόπος , όπου και κωλύομαι να τον περιγράψω ,
αλλά αν ενδιαφέρετε κανείς  μπορώ να του πω .
Γιαυτό  λοιπόν  ,  όπως λέει  και  η  παροιμία  . . .
( καλύτερα  γαιδουροδενε  παρα  γαϊδουρογύρευε ) .

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
τα περι ασφαλειας χρηματων τα εχω πει χιλιαδες φορες αλλα φαινεται μερικοι διαβαζουν μονο για το μουνι
ειπαμε δεν χρειαζονται μετρητα πολλα μαζι μας να παρουμε
ξεχαστε τις συνηθειες της γιαγιας και του παππου με το κομποδεμα
μεχρι 300 ευρω μαξιμουμ σε μετρητα και μια καρτα η δυο τρυπημενη ωραια στη μια ακρη και κρεμασμενη πανω μας η οποια και να χαθει απλα με ενα τηλεφωνο τελειωνει η ιστορια
ακου εκει εν ετι 2007 να κουβαλαμε μετρητα μαζι μας στη ταυλανδη που αυτοι ειχαν βαλει ΑΤΜ το 1985 και μεις τοτε δεν ξεραμε τι ειναι το ΑΤΜ

τα χαπια μου 

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Φιλοι μου
Καλη Χρονια σε ολους, οσους εχω γνωρισει προσωπικα και οχι μονο.
Ιδιαιτερες ευχες στους 2 Κωστηδες, μακαρι ο καθενας σας να βρει και να ζησει το ονειρο του καθως και στον Μακη που ακουει μονο Ρωσσικα τωρα και στον μιμικο με την ευχη να μη τσουξει ο κολος του απο τα πολυ καυτερα. :toilet:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
και μια καρτα τρυπημενη ωραια στη μια ακρη και κρεμασμενη πανω μας
κωστα, μηπως να την κρεμασουμε απο τη μυτη?
αναληψεις μετρητων με cash card απο 3 εως 5000 μπατ, 4.40 ευρω η αναληψη.
safe box σε ρεσεψιον μεγαλου ξενοδοχειου ειναι καλη λυση.
λορδε νομιζαμε οτι διεγραψες κι εσυ, ευτυχως οχι. καλη χρονια.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
κωστα, μηπως να την κρεμασουμε απο τη μυτη?
αναληψεις μετρητων με cash card απο 3 εως 5000 μπατ, 4.40 ευρω η αναληψη.
safe box σε ρεσεψιον μεγαλου ξενοδοχειου ειναι καλη λυση.
λορδε νομιζαμε οτι διεγραψες κι εσυ, ευτυχως οχι. καλη χρονια.
Οχι Κωστη εγω δεν διεγραψα αλλα πλεον το συγκεκριμενο θεμα οπως εχει καταντησει δεν με εκφραζει να γραφω.
Απλως επειδη συμπαθω και εκτιμω εσενα και μερικους αλλους φιλους παραμενω εστω και ανενεργος.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Όποτε ακούω για το συγκεκριμένο θέμα και για διαγραφές πικραίνομαι  :- . Ελπίζω να γυρίσει ο φαντομάς.
Bmw εσύ που είσαι και σχετικός πες μας ποια τράπεζα/πιστωτική έχει τις χαμηλότερες προμήθειες για εκεί (για ανάληψη μετρητών δηλαδή για μικρά ποσά). Εμένα με ενδιαφέρει το θέμα.Δε θα θεωρήσουμε ότι κάνεις διαφήμιση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom