φίλοι μου. Μέσα απο την ανωνυμια που προσφέρει το site θέλω την γνώμη σας για τον προβληματισμό μου.
έχω διαβάσει ολόκληρο το θέμα και έχω καταλάβει τις απόψεις όλων.
Πολυ συνοπτικά σας αναφέρω τα εξείς:
πηγαίνοντας ταϊλανδη πριν απο λίγο καιρο (για πρώτη φορά) στα μέσα περιπου τον διακοπων μου γνωρίζω μια κοπέλα εκεί(τι προτοτυπο !!!) η οποία όμως δεν με έβλεπε σαν κινητο ΑΤΜ. επιδη μιλαγε καλα αγγλικα αρχισαμε την κουβεντα στο μααγαζι που δουλευε (με ηλεκτρονικα οχι bar κ.τ.λ.). εγώ σκεφτηκα άλλη μια γκομενα πατταγιας. ΟΜΩΣ για 20 ακομα μέρες δεν ζήτησε ούτε 1 βατ. (βεβαια την κερναγα εγω τα έξοδα μας οταν γυριζαμε, φαγητά κ.τ.λ. και έδωσα και κατι στο μαγαζι που δουλευε για να τις δώσουν μερικές μέρες άδεια.)
μάλιστα παρεξηγήθηκε γιατι παρόλο που δεν είχε λεφτα στο αεροδρόμιο την ώρα του αποχερετισμού έκανα κίνηση να της δώσω μερικά χρήματα και μου απαντησε οτι δεν είναι γκόμενα της πατταγιας που ψωνίζει τουρίστες και δεν τα δέχτηκε.
5 ημέρες πριν φύγω την προσκαλώ για διακοπές στην ελλάδα, δέχετε να έρθει για 2 μήνες και αρχίζουμε μαζι έναν μαραθώνιο με την ελληνική πρεσβία για τουριστική viza (καλύπτει τις προυποθέσεις αφού έχει μόνιμη εργασία και ασφάλιση)
το μεγάλο σοκ έπαθα όταν της στέλνω χρήματα απο την ελλάδα αφού σε 5 μέρες δεν προλαβαίναμε(περιπου 1000 ευρώ) για εισητήριο και για την όλη διαδικασία απόκτησης τουριστικής vizas χρήματα που τα θεωρούσα χαμένα. η ελληνική πρεσβία λόγω δικής μου μαλακ@#$%^&*! απορρήπτει την αίτηση γιατι δεν είχα στείλει ένα χαρτί μου είπαν και να κάνουμε αίτηση σε 3 μήνες. μετα από λίγες μέρες μου ζητάει στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού και μου στέλνει έμβασμα σχεδόν όλα τα χρήματα και μου λέει οτι τα ζήτησε για ναέρθει να με δει και τώρα που δεν τις δίνουν viza δεν τα θέλει.
ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ούτε εγώ δεν θα τα έστελνα πίσω.
αποτέλεσμα μετά από όλο αυτό το γεγονός και μετα από τηλεφωνική επικοινωνία καθημερινά είναι να πάω κάτω τον άλλο μήνα με τα χαρτια μου για να προσπαθήσω πάλι να της βγάλω viza.
μάγκες νομίζω οτι καψουρευτικά και θα΄έχω πρόβλημα...
Ετσι λοιπον τελευταία στιγμή το αποφασίζω και χθες πήρα εισητήριο τελευταία στιγμή. Σταθικά πολύ τυχερο΄ς στην τιμή. Η GULF τελευταία στιγμή βρήκα εισητήριο για 01/01/08 ATH-BAH-BKK και επιστροφή 29/01/08 με 681 ευρώ με φόρους. Δεν είναι η χαμηλότερη αλλά για 3 μερες πριν την αναχώρηση που το πήρα ειναι πολύ καλή.
το μωρό μένει στο korat και η οικογενεια της στο Loei. θα έρθει να με παρει απο το αεροδρόμιο. Νομίζω οτι η ζημια εχει γίνει.
ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ