Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

alphaset

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
φίλοι μου. Μέσα απο την ανωνυμια που προσφέρει το site θέλω την γνώμη σας για τον προβληματισμό μου.
έχω διαβάσει ολόκληρο το θέμα και έχω καταλάβει τις απόψεις όλων.
Πολυ συνοπτικά σας αναφέρω τα εξείς:
πηγαίνοντας ταϊλανδη πριν απο λίγο καιρο (για πρώτη φορά) στα μέσα περιπου τον διακοπων μου γνωρίζω μια κοπέλα εκεί(τι προτοτυπο !!!) η οποία όμως δεν με έβλεπε σαν κινητο ΑΤΜ. επιδη μιλαγε καλα αγγλικα αρχισαμε την κουβεντα στο μααγαζι που δουλευε (με ηλεκτρονικα οχι bar κ.τ.λ.). εγώ σκεφτηκα άλλη μια γκομενα πατταγιας. ΟΜΩΣ για 20 ακομα μέρες δεν ζήτησε ούτε 1 βατ. (βεβαια την κερναγα εγω τα έξοδα μας οταν γυριζαμε, φαγητά κ.τ.λ. και έδωσα και κατι στο μαγαζι που δουλευε για να τις δώσουν μερικές μέρες άδεια.)
μάλιστα παρεξηγήθηκε γιατι παρόλο που δεν είχε λεφτα στο αεροδρόμιο την ώρα του αποχερετισμού έκανα κίνηση να της δώσω μερικά χρήματα και μου απαντησε οτι δεν είναι γκόμενα της πατταγιας που ψωνίζει τουρίστες και δεν τα δέχτηκε.
5 ημέρες πριν φύγω την προσκαλώ για διακοπές στην ελλάδα, δέχετε να έρθει για 2 μήνες και αρχίζουμε μαζι έναν μαραθώνιο με την ελληνική πρεσβία για τουριστική viza (καλύπτει τις προυποθέσεις αφού έχει μόνιμη εργασία και ασφάλιση)

το μεγάλο σοκ έπαθα όταν της στέλνω χρήματα απο την ελλάδα αφού σε 5 μέρες δεν προλαβαίναμε(περιπου 1000 ευρώ) για εισητήριο και για την όλη διαδικασία απόκτησης τουριστικής vizas χρήματα που τα θεωρούσα χαμένα. η ελληνική πρεσβία λόγω δικής μου μαλακ@#$%^&*! απορρήπτει την αίτηση γιατι δεν είχα στείλει ένα χαρτί μου είπαν και να κάνουμε αίτηση σε 3 μήνες. μετα από λίγες μέρες μου ζητάει στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού και μου στέλνει έμβασμα σχεδόν όλα τα χρήματα και μου λέει οτι τα ζήτησε για ναέρθει να με δει και τώρα που δεν τις δίνουν viza δεν τα θέλει.
ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ούτε εγώ δεν θα τα έστελνα πίσω.

αποτέλεσμα μετά από όλο αυτό το γεγονός και μετα από τηλεφωνική επικοινωνία καθημερινά είναι να πάω κάτω τον άλλο μήνα με τα χαρτια μου για να προσπαθήσω πάλι να της βγάλω viza.
μάγκες νομίζω οτι καψουρευτικά και θα΄έχω πρόβλημα...

Ετσι λοιπον τελευταία στιγμή το αποφασίζω και χθες πήρα εισητήριο τελευταία στιγμή. Σταθικά πολύ τυχερο΄ς στην τιμή. Η GULF τελευταία στιγμή βρήκα εισητήριο για 01/01/08 ATH-BAH-BKK και επιστροφή 29/01/08 με 681 ευρώ με φόρους. Δεν είναι η χαμηλότερη αλλά για 3 μερες πριν την αναχώρηση που το πήρα ειναι πολύ καλή.
το μωρό μένει στο korat και η οικογενεια της στο Loei. θα έρθει να με παρει απο το αεροδρόμιο. Νομίζω οτι η ζημια εχει γίνει.

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
καλο βολι συντροφε και να προσεχεις

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Ετσι λοιπον τελευταία στιγμή το αποφασίζω και χθες πήρα εισητήριο τελευταία στιγμή. Σταθικά πολύ τυχερο΄ς στην τιμή. Η GULF τελευταία στιγμή βρήκα εισητήριο για 01/01/08 ATH-BAH-BKK και επιστροφή 29/01/08 με 681 ευρώ με φόρους. Δεν είναι η χαμηλότερη αλλά για 3 μερες πριν την αναχώρηση που το πήρα ειναι πολύ καλή.
το μωρό μένει στο korat και η οικογενεια της στο Loei. θα έρθει να με παρει απο το αεροδρόμιο. Νομίζω οτι η ζημια εχει γίνει.

Καταρχην ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολους τους φιλους Ταυλανδοπληκτους.

συντροφε alphaset καλα να περασεις κατεβαινοντας κατω, αλλα να ξερεις οτι σου εστειλε τα λεφτα πισω ειναι επειδη αποβλεπει σε κατι περισσοτερο απο τα 1000ευρω που της ειχες στειλει.

θα ηθελα να προσεξεις μην ριξεις καμια παντρεια εκει κατω ετσι ωστε να την φερεις ελλαδα. περισσοτερα δεν θα σου πω. Απλα αμα θελεις ζησε την λιγο ακομη πριν παρεις καποια σημαντικη αποφαση! (οταν λεω ζησε την λιγο ακομη αυτο σημαινει οτι πρεπει να περασετε καιρο μαζι περα απο το μηνα που πας τωρα)

ακουσε με και θα με θυμηθεις.

Φιλικα

Μιμικος

SKORPIONTOUCH

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
148
Πόντοι
1
κωστα σε ποιο ξενοδοχειο μενεις παταγια οταν πηγαινεις?
στο sunshine που εμενα εγω δεν χρεωναν extra για τις κοπελες στο ξενοδοχειο καλο αυτο!
ποια αλλα ξενοδοχεια παταγια το κανουν αυτο?

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
σκορπιο, κανενα ξενοδοχειο δεν χρεωνει, εφοσον δεν εχεις προπληρωσει βεβαια. εγω μενω στο royal twins αυτη τη φορα θα δοκιμασω το ξεν. του ντοκτορ, το welcome plaza.

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Δυστηχως σε αυτο το ταξιδι στην Αυστραλια δεν καταφερα να πεταχτω ουτε για δυο μερες στην Πατταγια  που τοσο ηθελα ας οψεται ο ενοχος!!!!!
Ετσι προγραματιστηκε  ενα ταξιδι μονο εκει ταιλανδη δηλαδη
απο τις 12 - 24 /04 ( 1033 bat με thai) επειδη στο ταξιδι στην  Αυστραλια  ξεφυγα λιγο απο τον προυπολογισμο μου   σκεφτηκα στο ταξιδι αυτο να παρω μια καρτα  βιζα απο αυτες της προπληρωμενες  και  για λογους ασφαλειας εαν καποιοσ τις εχει χρησιμοποιησει εκει   ας με ενημερωσει.
Ακομα εαν καποιο απο τα παιδια θα βρισκετε εκεινο το διαστημα εκει    καλο θα ηταν  μια και μαλλον θα κατεβω μονος και τα Αγγλικα μου δεν ειναι και τα καλιτερα .   Κανενα καλο ξενοδοχειο  που να επιτρεπει την εισοδο στις  κοπελες :knockinb: ( μην φαμε πορτα και αντε να τσακωνεσαι  η να πληρωνεις κερατιατικα :idiot:)  κοντα στην πιατσα  θα βοηθουσε σημαντικα μια που ουτε τις αποστασεις ξερω ουτε  θα μου ειναι ευκολο να ψαχνωμε  γενικα  εαν καποιος φιλος μπορει να βοηθησει στον οικονομικο  και οχι μονο προγραματισμο ευπροσδεκτος μην παμε εκει και :bigdick:
καμια απαντηση ρε παιδια ????
α και κατι για τον kostaf16

fletsis per

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1

Φιλε κανε οτι σε φωτισει ο θεος.Δεν ειναι ολες ιδιες στην Ταυλανδη υπαρχουν και
γυναικες αυτο που εγραφα τζαμπα και ερωτευονται και αγαπανε.Στο κατω κατω υπαρχει
γυναικα που να θελει αποκλειστικα τον αντρα???Παντα εχει και κατι αλλο στο
μυαλο της.Ειδικα εδω στην Ελλαδα πρωτα σου ζηταει εκκαθαριστικο φορ.δηλ. και μετα
να μαθει το ονομα σου.Follow your heart

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Χρονια πολλα σε ολους και με το καλο να σας μπει το 2008...
Στελνω επισης τους χαιρετισμους μου στους απανταχου Ταυλανδεζοπληκτους σεξοτουριστες και ειδικα σε αυτους που εχουν την εντυπωση πως οι Ταυλανδες (σε αντιθεση με τις δυτικες γυναικες και δη τις ελλεηνιδες),σαγηνευονται και εχουν ως φετιχ τους Δυτικους αντρες-μεσηλικες και μη-με μερικη η ολικη αλωπεκια,λιγα η πολλα παραπανησια κιλα,δασυτριχο στερνο,"σωσιβιο" στη μεση και κρεμασμενους μαστους απο την παντελη ελλειψη εκγυμνασης.
Αυτο εχουν ως προτυπο ανδρικης ομορφιας(σε αντιθεση με τις δυτικες γυναικες) και εχουν ως φετιχ και ονειρο ζωης να γνωρισουν εναν τετοια ανδρα με μονη απαιτηση την προσφορα απο αυτον καθημερινου (η τελος παντων οσο αντεχει ο καθενας) μπουμ-μπουμ,χωρις να προσβλεπουν σε ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ,οπως π.χ. οι παλιο-ελλεηνιδες που ψαχνουν εναν μαλακα με παχυ πορτοφολι για να τις αποκαταστησει και να ζησουν τη ζωουλα τους..
Αυτα για να μη παραμυθιαζομαστε.
Με τις υγειες μας..

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
τι ειπες παλι ρε πιπινομανιακ

SKORPIONTOUCH

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
148
Πόντοι
1
οποιος εχει γνωρισει και παει με ταυλανδεζα γκομενα υπαρχει περιπτωση να παντρευτει μετα γυναικα απο αλλη χωρα ιδου η απορια?

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
ρε γαμωτο αορατος ειμαι??
καμμια απαντηση ???
τιμες για το  twin  plalace - welcome plaza???
επισης μηπως θα ηταν καλητερα να κλεισω  ξενοδοχειο απο εδω  γιατι κατα τυχη την μερα που φτανω   13/04 ειναι πρωτοχρονια εκει και εχω προβλημα ??
φιλος που εχει παει  μου συστησε το secret bar καλο??  εκτος το λουσιφερ και το μαριν ποια ειναι τα καλητερα??
ταξι που βρισκουμε απο το αεροδρομειο  ειναι ιδικα η οπιοδηποτε βρουμε ελευθερο??
ρωταω πολλα αλλα τα αγγλικα μου λιγα και δεν θελω να εχω προβληματα  εαν καποιος εχει το κουραγιο   να κανει μια περιηγηση απο αεροδρομειο  σε παταγια   και στη πολη εκει σε ενα πρωταρη  τον ευχαριστω πολυ   εαν καποιο απο τα παιδια θα βρισκεται εκει τισ ημερομηνιες αυτες  θα χαιρομουν να τα λεγαμε.
αα!!!!!!!!! και για την προπληρωμενη βιζα εαν ξερει κανεις  θα βοηθουσε πολυ
κωσταφ16  η τραγουδηστρια του λουσιφερ ειναι αυτη

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
  12/04---- εωσ 21/04 η ημερομηνιες που θα ειμαι κατω

SKORPIONTOUCH

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
148
Πόντοι
1
20 4 θα ειμαι εγω κατω :)
λοιπον η τραγουδιστρια του λουσιφερ ειναι και αστερι και φωναρα........
ταξι απο αεροδρομιο θα βρεις πανευκολα με το βγεις για παταγια περιπου 850 μπατ
αλλα εχει και λιμουζινα να κλεισεις απο αεροδρομιο για παταγια για να κανεις και το τουριν που θελεις να σταματησεις οπου θελεις για οσο θελεις με 3000 μπατ

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
ευχαριστω σκορπιο ψαχνω  καποιο για safe box μεσα στο δωματιο κοντα στα μπαρακια της walking street  και σε μια λογικη τιμη  850 με το ταξιμετρο??
απο μπαρακια πιο σου αρεσε  σκορπιο
???

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
1
sawat-dee pii mai συμπολεμιστες.
Περασαν κιολας εξι μερες, :headbang:ακομα βολοδερνω ΒΚΚ αλλα περναω καλα.Αυτες τις μερες γινοταν χαμος στα εμπορικα,χορτασαν τα ματια μου Ται απιστευτη ποικιλια για ολα τα γουστα,βγηκαν για τα ψωνια της πρωτοχρονιας και καθομουν και τις χαζευα.Μεγαλη παραφωνια οι δυτικες που σε χαλουσαν με την παρουσια τους εκει :birdman:. Στο paragon τωρα βλεπεις ολα τα κοινωνικα στρωματα της ταυλανδης να κυκλοφορουν αλλα και την υπερβολη σε ολο της το μεγαλειο.
Αφηνω την Σιαμ και την κανω για Σικον που δεν υπαρχουν καθολου φαλανγκ και ησυχασα,εφυγε η δυτικη μιζερια απο τα ματια μου.
Βραδυνη εξοδο ειχα με solfez και αφου ειχαμε τα τιλακ ειπαμε να παμε καπου πιο ησυχα...
μας πηγε λοιπον το τιλακ στη ντισκο του ξεν/ου Νομοτελ στη Σιαμ,αραβοκρατουμενη η περιοχη 550 μπατ εισοσος και το μπουκαλι 3500 ,ποτα ειχε απο ενα ειδος βοτκα,ουισκι,μπυρα,χαβανα,και παλι καλα.
Το συγκροτημα αν και ηταν πολυ καιρο μαζι ηταν ετη φωτος πισω απο του lucifer.
Το μαγαζι ειχε Ρωσιδες απο το Καζακσταν,ουζμπεκισταν κλπ μια δυο θυμιζαν ρωσιδες οι υπολοιπες με εντονο μακιγιαζ γυρω απο τα ματια(τον εβγαλες τον φερετζε κοπελα μου βάψε και το αλλο προσωπο..)οι κωλοι να σερνοντε στο πατωμα και η μυτη διπλη καμπουρωτη :headbang:
οι Ται το επαιζαν αδιαφορες,-εγω βγηκα να διασκεδασω δεν θελω τιποτα,εχω κανονικη δουλεια...μεχρι να δουν τον Γιαπωνεζοκορεατη :grin:
Ντυσιμο επισης αδιαφορο δεν σε προδιεθεται για τιποτα...την τιμητικη τους την ειχαν οι στρουμπουλες που και καλοντυμενες ηταν και χαρουμενες...Αραβες γαρ :cool
Ρωτησα ενα Ται με σορτσακι(του χιλιαρικου στην πατταγια) ποσο; και ηθελε αν ειναι δυνατον 3500 για LT :idiot:Δωρο χριστουγεννων σκεφτηκα αλλα μαλλον εχουν χριστουγεννα ολη τη χρονια απο οτι εμαθα :2funny:
Οι πιρουετες του solfez εσωσαν την βραδια :cheesy:που ετσι και αλλιως θα ειχε καλο τελος...
Περασμα πιο νωρις απο Νανα ειχε παιχνιδι αλλα δεν με τραβαει πια αυτο το μερος...
Απογευματινη ωρα περασα με solfez μπηκα μεσα και θυμηθηκα ωραιες στιγμες στο obssesion :rolleyes:...
Ο doc περασε λουκι να βρει ξεν/ειο σε 3 φιλους αλλα του εκανε καλο η γυμναστικη ;)
Ο solfez ειναι χαμενος στο σαρα μπουρι :idiot: ,γυριζει σημερα που μαλλον θα κανουμε πρωτοχρονια μαζι στη νανα που γινετε χαμος απο κοσμο και βομβες :huh:ελπιζω φετος να εχουμε ησυχια...
κατα τις 4 παω πατταγια να βρω doc και αλλους φιλους και μετα βλεπουμε.
Ευχομαι σε ολους καλα και πολλα ταξιδια

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
1
Συμπολεμιστη alphaset θα συμφωνησω με μιμικο...
Για μενα ειναι μια κολοστημενη;α παγιδα που την δουλευουν πολυ τα κοριτσια απο το Ισσαν... τα υψιπεδα Κορατ ειναι και αυτα μια φτωχη περιοχη του Ισσαν και τα κοριτσια ψαχνουν καποιο φαλανγκ η να παντρευτουν (κατι που θα ηταν το καλυτερο στην περιπτωση σου αφου δεν σε κοροιδευει)η καποιον να του τα φανε (το πιθανοτερο)...οπως και να εχει πρεπει να εισαι προσεκτικος και εχε υπομονη.Το που το παει θα φανει με το χρονο
Πιο πολυ ειναι που ποναει ο πληγωμενος εγωισμος παρα τα λεφτα που θα χασεις που στο κατω -κατω παιρνεις και πραγματα μοναδικα
Τωρα το ποσα θα χασεις ειναι δικια σου επιλογη,αμα δινεις χωρις να παιρνεις τοτε πρεπει να σταματησεις...
ειμαι οπαδος του follow your dick αλλα στην περιπτωση σου δεν θα στο συνιστουσα :grin: Καλα να περασεις που θα περασεις :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom