Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 120 άτομα (0 μέλη και 120 επισκέπτες)

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Σπαω πλακα ομως με την κακομοιρια μερικω καμενων εδω που μολις δουν αυτα τα ποστ θα κλαιγονται λες και τους μαμησα την γκομενα.χαχαχχα

Ο καθενας εχει τις προτιμησεις του,αν αυτοι προτιμανε την ταυλανδη δεν θα τους αλλαξεις την γνωμη εσυ με 3-4 αρνητικα ποστ που θα κανεις και δεν νομιζω οτι ειναι κακομοιρια να υποστηριζει καποιος κατι που αγαπαει...
και στο φιναλε αν εσυ τους θεωρεις καμμενους γιατι καθεσαι και ασχολεισαι με αυτους?

Επισκέπτης
Ο καθενας εχει τις προτιμησεις του,αν αυτοι προτιμανε την ταυλανδη δεν θα τους αλλαξεις την γνωμη εσυ με 3-4 αρνητικα ποστ που θα κανεις και δεν νομιζω οτι ειναι κακομοιρια να υποστηριζει καποιος κατι που αγαπαει...
και στο φιναλε αν εσυ τους θεωρεις καμμενους γιατι καθεσαι και ασχολεισαι με αυτους?

Γιατι μου αρεσει να λεω την γνωμη μου και μου την σπαει οταν βλεπω κολημενους και πωρωμενους που  δεν σηκωνουν κουβεντα και διαφωνια.Δεν ειναι εδω μεσα το camp των ιθαγενων απο ταυλανδη να τρωνε οποιον λεει την αντιθετη αποψη.Σιγα την χωρα δηλαδη πια.Αν δεν ειχε τις εξευτελιστικες τιμες θα σου λεγα εγω αν θα γινοταν τετοιο θεμα και θα πηγαινε εκει και η κουτση μαρια.

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Εγω ουτε κουτση ειμαι παντως ουτε μαρια με λενε :2funny:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Κωστάκη,
τα έβαλες με τις Ελληνίδες.
Ακολούθησαν οι πουτάνες.
Τώρα έπιασες τις Ταυλανδέζες.
Η μαμά σου πήρε το πισι για να ανοίξεις τα στραβά σου. Οχι για να εκφράζεις τον μισανθρωπισμό σου

Βρε πότε θα χώσεις το κοκονιό σου σε καμιά τρύπα, ας είναι και στο στρώμα, να ηρεμήσεις?

Επισκέπτης
Κωστάκη,
τα έβαλες με τις Ελληνίδες.
Ακολούθησαν οι πουτάνες.
Τώρα έπιασες τις Ταυλανδέζες.
Η μαμά σου πήρε το πισι για να ανοίξεις τα στραβά σου. Οχι για να εκφράζεις τον μισανθρωπισμό σου

Βρε πότε θα χώσεις το κοκονιό σου σε καμιά τρύπα, ας είναι και στο στρώμα, να ηρεμήσεις?

Εσυ προς το παρων συνεχισε να προσπαθεις να σωσεις τον κοσμο χωριατακο :dancing:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Είδες που σιγα σιγά κάτι κατάφερα? Χωριατάκος σήμερα.
Την προηγούμενη φορά είχαμε μείνει στο βλαχάκος. Μπράβο παιδί μου, σημαντική η προόδος σου. Που να γαμήσεις κιόλας.

Και για να τελειώνουμε, στο θρέντ αυτό γράφουν κάποιοι που έχουν κάποιες εμπειρίες απο ενα συγκεκριμένο μέρος του κόσμου. Σε κάποιους άλλους μας αρέσει να τις διαβάζουμε περιμένοντας πότε θα έρθεί η ώρα να πάμε απο εκεί.
Αν εσύ δεν έχεις προσωπικές εμπειρίες απο το μέρος μάλλον που δεν έχεις και λόγο συμμετοχής στο θρέντ αυτό.
Και δεν νομίζω να ενδιαφέρεται κανείς τι σου είπε ο φίλος του μπατζανάκη του ξαδέρφου του παππού σου. Προσωπικές εμπειρίες.
Λοιπόν?

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Για να χαλαρώνουμε λίγο μάγκες..Είναι και αργαμιση..

takis loutraki

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Φιλαρακια στην παταγια  ευχαριστηθικα πολυ καλο φαγητο
στο co chang σε εξοτικο μπαρ το μωρο, με ταιζε γαριδες
αλλα τι να κανης τωρα που το γαμ...ε αλλοι.Και πολλοι :'(,μου το ειπε ο doctor/tilac
nefelaki γιατι δεν σου αρεσε το φαγητο?
ισως να μην ηξερες τι να διαλεξης.
ο κομαντερ ΤΕΟ βρηκε τον doctor κολημενο με την τιλακ κ
προσπαθει να τον ξεκολησει.

xaniant

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
παιδια φευγω και γω επιτελους τη τεταρτη για thai για ενα μηνακι  :dancing:
για αρχη θα μεινω μπανγκοκ 4-5 μερες και θα ψαξω για ξενοδοχειο στη περιοχη Sukhumvit  αν εχει καποιος να μου προτεινει καποιο καλο και οικονομικο μεχρι 1500 μπατ τη βραδια ακουω.
εχω τσεκαρει βασικα αυτο εχει μεινει κανεις στο συγκεκριμενο ποτε να μου πει εντυπωσεις?

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
για αρχη θα μεινω μπανγκοκ 4-5 μερες και θα ψαξω για ξενοδοχειο στη περιοχη Sukhumvit  αν εχει καποιος να μου προτεινει καποιο καλο και οικονομικο μεχρι 1500 μπατ τη βραδια ακουω.
εχω τσεκαρει βασικα αυτο εχει μεινει κανεις στο συγκεκριμενο ποτε να μου πει εντυπωσεις?

Σίγουρα στο Nana Hotel θα είσαι ακριβώς μέσα στο παιχνίδι στην Μπανγκοκ (εάν πας για πρώτη φορά ίσως το καλύτερο μέρος για κοπέλες). Ακριβώς απέναντι είναι το Nana Entertainment Plaza, όπου βρίσκεις τα πάντα! (go go girls, Bar girls ακόμη και Freelancers μέσα στο πάρκινγκ του Nana Hotel!!)

Δεν έχω μείνει στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο (αποφεύγω πάντα το κέντρο της πόλης, μένω συνήθως δίπλα στο ποτάμιγια καλύτερη θέα και άλλωστε με το  Skytrain και το Metro πας παντού), και δεν νομίζω ότι θα το προτιμούσα. Είναι πολύ παλαιό ξενοδοχείο και δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη.

Δυστυχώς δεν μπορώ να σου προτείνω ξενοδοχείο μέχρι 1500 μπατ, αλλά μπορείς να ψάξεις σε κάποια site που έχω εμπιστευθεί παλαιότερα:

(και στα ελληνικά!)

fletsis per

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Φιλαρακια στην παταγια  ευχαριστηθικα πολυ καλο φαγητο
στο co chang σε εξοτικο μπαρ το μωρο, με ταιζε γαριδες
αλλα τι να κανης τωρα που το γαμ...ε αλλοι.Και πολλοι :'(,μου το ειπε ο doctor/tilac
nefelaki γιατι δεν σου αρεσε το φαγητο?
ισως να μην ηξερες τι να διαλεξης.
ο κομαντερ ΤΕΟ βρηκε τον doctor κολημενο με την τιλακ κ
προσπαθει να τον ξεκολησει.

Δεν ξεκολλαει με τιποτα αυτος ξεχασε το.Ελα μωρε τακη θα φας και λιγο κερατο παραπανω τωρα
που ειναι high season και τι εγινε οπου να ναι θα χαλαρωσει κι αυτη εχει πολλη δουλεια τωρα
μην το παρεξηγεις το κοριτσι.Πολλα χαιρετισματα.

fletsis per

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1

εκει κοντα υπαρχει και το World inn γυρω στα 1350 μπατ.Ειναι ακριβως στη σταση του νανα στο skytrain.Δεν ειναι σουπερ
αλλα ειναι πολυ καθαρο.

Diavolidis

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Kαλησπέρα αδέρφια...
Είμαι και εγώ φανατικός ΠΙΑ λόγω Ταυλάνδης και υμών του σαιτ,έχω εντυπωσιαστεί ΔΙΑΒΑΣΑ μέχρι την σελίδα 50 αλλά δεν άντεξα και αποφάσισα αυτό το καλοκαίρι εκεί κάπου στα μέσα Ιουλίου να μεταβώ σε αυτήν την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΑΥΛΑΝΔΗ που ειλικρινά ΕΩΣ ΤΩΡΑ δεν ήξερα τίποτα για αυτήν.Η πόλη που σκέφτομαι να μείνω είναι η Παττάγια για καμμιά βδομάδα και κανα 3ήμερο 4ημερο Πουκέτ η Μπανγκόνγκ θα αποφασίσω εκεί.Έχω επικοινωνήσει με ξενοδοχεία έχω πάρει τιμές και έχω αποφασίσει τα εξής:
--Εισιτήρια κλείνω απο πρακτορείο το οποίο πρέπει να το ψάξω λίγο
--Ξενοδοχείο κλείνω απο το ιντερνετ με το royal palace twins και το jasmine να μου έχουνε κλέψει το ενδιαφέρον.
Προς το παρόν το μόνο που θέλω απο κάποιον ΕΜΠΕΙΡΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:
Ποιό ξενοδοχείο μου προτείνει και σας λέω οτι έχω μια οικονομική άνεση για το ταξίδι αυτό...
Και πείτε μερικές εταιρίες να τηλεφωνήσω για να αρχίσω το σχέδιο πτήσης μου.Δευτέρα θα κάνω ένα ξεκίνημα με gulf...
Να πώ οτι στο ταξίδι πάω μάλλον μόνος χωρίς γυναίκα φυσικά(μακριά απο εμάς)
Kostas f 16 τα σέβη μου!!!!!!!

tas67

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Κωστα ωραια φωτο ρε φιλε, μπραβο .

Αυτη την ξερεις

Συνημμένα

• 29_02101.jpg
    29_02101.jpg
    145,6 KB · Εμφανίσεις: 69

tas67

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Και πείτε μερικές εταιρίες να τηλεφωνήσω για να αρχίσω το σχέδιο πτήσης μου.
H διαφορά μεταξύ gulf και Thai είναι η εξής :

Με την Thai πας κατευθείαν ΒΚΚ γιαυτό και είναι λίγο ακριβότερη ,

ενώ με την gulf, διαμέσου doha  ή Bahrain που είναι και φθηνότερη ,
όπου και στην επιστροφή θα έχεις και διανυκτέρευση σε κάποιο ξενοδοχείο
(πληρωμένο από την αεροπορική εταιρία φυσικά)

Καλό ταξίδι , καλά να περάσεις .

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
σκέφτομαι να μείνω είναι η Παττάγια .Έχω επικοινωνήσει με ξενοδοχεία
μην παρασυρθεις απο τα ποστ μου περι πατταγιας.δεν εχει κυριολεκτικα τιποτα εκτος απο αμετρητες γυναικες και μπαρς κτλ.
το πουκετ ειναι ανωτερο σε ομορφες γυναικες και μερη να δεις.
ξενοδοχειο δεν κλεινεις απο δω ειδικα εκεινη την περιοδο, θα μπλεξεις με χρεωσεις γυναικων και μαλακιες.
η thai εχει αποδειχτει η καλυτερη απο καθε αποψη εταιρια.
ελπιζω να μην σε πηραμε στο μυαλο μας και κολλησεις και συ με την ταιλανδη. το ελπιζω.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
Η πόλη που σκέφτομαι να μείνω είναι η Παττάγια για καμμιά βδομάδα και κανα 3ήμερο 4ημερο Πουκέτ η Μπανγκόνγκ θα αποφασίσω εκεί.Έχω επικοινωνήσει με ξενοδοχεία έχω πάρει τιμές και έχω αποφασίσει τα εξής:
--Εισιτήρια κλείνω απο πρακτορείο το οποίο πρέπει να το ψάξω λίγο
--Ξενοδοχείο κλείνω απο το ιντερνετ με το royal palace twins και το jasmine να μου έχουνε κλέψει το ενδιαφέρον.
Προς το παρόν το μόνο που θέλω απο κάποιον ΕΜΠΕΙΡΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:
Ποιό ξενοδοχείο μου προτείνει και σας λέω οτι έχω μια οικονομική άνεση για το ταξίδι αυτό...
Και πείτε μερικές εταιρίες να τηλεφωνήσω για να αρχίσω το σχέδιο πτήσης μου.Δευτέρα θα κάνω ένα ξεκίνημα με gulf...
Γεια χαρα Diavolidi.Πες μας καλυτερα τι θελεις να κανεις στο ταξιδι σου,για να σε προτεινουμε με τα παιδια που να πας.Αν μπορεις να αποφυγεις να πας καλοκαιρι και να πας χειμωνα τοσο καλυτερα(απο αποψη κλιματος μιλαω).Εισητηρια ειναι αναλογα ποσα λεφτα διαθετης.Εχει την ΤΗΑΙ που ειναι σπεσιαλ και απευθειας με τιμες κοντα στα 950Ε και με καπιοιες προσφορες 710-750Ε και εχει με ανταποκριση οι πολυ καλες εταιριες QATAR,GULF κλπ με τιμες 500-650Ε(μπορει και να εχουν 5-6 ωρες αναμονη και οχι διανυκτερευση).Ξενοδοχεια δεν θα κλεισεις απο ΝΕΤ,οταν θα καταληξεις που θα πας,θα ρωτησεις τους μαχητες να σου πουνε οτι κανει για τα γουστα σου.ΜΑΚΡΙΑ απο τουριστικα γραφεια.

Εαν πας χαχαχαχ τοτε θα κολησεις και εσυ το συνδρομο!!!!!! Το σωμα σου θα ειναι ελλαδα αλλα το μυαλο σου θα ειναι σε αλλη.... χωρα!!!!

19 και ξημερωσε

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Το σωμα σου θα ειναι ελλαδα αλλα το μυαλο σου θα ειναι σε αλλη.... χωρα!!!!

19 και ξημερωσε
πεστα τζιμι, σωμα εδω, μυαλο και σπερμα εκει :2funny: :2funny:
σου ριχνω παντως , 11 και σκοτεινιασε :dancing:

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
:headbang:μενουνε πολλες ρε γαμωτο μερα που ειναι  :priest: :dancing: