Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (0 μέλη και 64 επισκέπτες)

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Νεφαλάκι θα προσπαθήσω να σου δώσω να καταλάβεις το πρόβλημα. Ας πούμε ότι εσύ πας σε ένα μέρος γεμάτο με διάσημους (Μπραντ Πιτ,Ρίτσαρντ Γκιρ κλπ). Εχεις μαζί σου και μία συσκευή με την οποία μπορείς να κάνεις όποιον ή όποιους θες να σε ερωτευθούν και να τους παίζεις όπως θες. Η συσκευή όμως για να λειτουργήσει θα πρέπει να μην είναι κοντά σε μαγνήτη. Εσύ δυστυχώς έχεις συνέχεια ένα μαγνήτη δίπλα σου και δε μπορείς να τον ξεφορτωθείς με τίποτα  >:(

Τώρα σε παρακαλώ συγκεντρώσου για να καταλάβεις το πρόβλμα: Το μέρος είναι η Ταϋλάνδη , οι διάσημοι τα κορίτσια εκεί , η συσκευή τα λεφτά και ο μαγνήτης είναι η συνοδεία του κακόμοιρου που έκανε το τραγικό λάθος και την πήρε μαζί του από τη χώρα του.

Δεν ξέρω αν ήμουν αρκετά παραστατικός , πάντως προσπάθησα  :-

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Νεφαλάκι θα προσπαθήσω να σου δώσω να καταλάβεις το πρόβλημα. Ας πούμε ότι εσύ πας σε ένα μέρος γεμάτο με διάσημους (Μπραντ Πιτ,Ρίτσαρντ Γκιρ κλπ). Εχεις μαζί σου και μία συσκευή με την οποία μπορείς να κάνεις όποιον ή όποιους θες να σε ερωτευθούν και να τους παίζεις όπως θες. Η συσκευή όμως για να λειτουργήσει θα πρέπει να μην είναι κοντά σε μαγνήτη. Εσύ δυστυχώς έχεις συνέχεια ένα μαγνήτη δίπλα σου και δε μπορείς να τον ξεφορτωθείς με τίποτα  >:(

Τώρα σε παρακαλώ συγκεντρώσου για να καταλάβεις το πρόβλμα: Το μέρος είναι η Ταϋλάνδη , οι διάσημοι τα κορίτσια εκεί , η συσκευή τα λεφτά και ο μαγνήτης είναι η συνοδεία του κακόμοιρου που έκανε το τραγικό λάθος και την πήρε μαζί του από τη χώρα του.

Δεν ξέρω αν ήμουν αρκετά παραστατικός , πάντως προσπάθησα  :-

χαχαχαχαχαχαχαχαχ :2funny: :2funny:
το εθεσες πολυ αστεια και μου αρεσε :grin:
Ενταξει σου δινω ενα δικιο...Ενα μονο ομως!!!!
Γιατι και εγω με τον δικο μου πηγα :grin:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Γιατι και εγω με τον δικο μου πηγα :grin:
nefelaki, κανε κρατει σχετικα με τον δικο σου συντροφο, στο σαμουι τον πηγες, αστον 10 λεπτα μονο του στην walking street και μετα τα λεμε. δεν θα βρεις ουτε τη μυρωδια του,  χε χε

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
nefelaki, κανε κρατει σχετικα με τον δικο σου συντροφο, στο σαμουι τον πηγες, αστον 10 λεπτα μονο του στην walking street και μετα τα λεμε. δεν θα βρεις ουτε τη μυρωδια του,  χε χε

Που ειναι αυτη η walking street??? :new_shocked:
Οχι τιποτα αλλα να ξερω για την επομενη φορα :grin:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Οχι τιποτα αλλα να ξερω για την επομενη φορα :grin:
για να την αποφυγεις ε?
στην πατταγια ειναι, την μεθεπομενη παρασκευη θα παραδωσω εκει στον γυναικειο οχλο το κορμι μου.
αν βεβαια ξεφυγω απο την φαση gfe που εχω περιελθει τελευταια.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Κώστα το πολύ gfe θα σε χαλάσει στο τέλος,πρόσεχε

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ακη, λιγο ακομα ρε, καλα ειναι..

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
νεφελακι
θα χρειαστεις να του βαλεις gps locator για να τον εντοπιζεις με το στιγμα  λολ
αλλα και παλι γιατι δεν κανε ενα τριο οποτε θα μπορεις να τον παρακολουθεις και καλυτερα

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Πήγα σε ένα από τα μαγαζιά που προτείνει σε αυτό το οδοιπορικό και μας έπιασαν κανονικά τον κώλο. Ουστ! Και το φαί μαλακία ήταν!

Λογικό δεν είναι βρε παιδιά...

Ο άνθρωπος φαίνεται ότι δεν έιχε ξαναπάει, οπότε του πλασάρανε (μάλλον ο ταξιδιωτικός πράκτορας) ένα από τα τουριστικά μαγαζιά και αυτός πολύ απλά πήγε.

Και φυσικά δεν το θεωρώ σωστό, αφού ο ίδιος το παίζει ταξιδιώτης και όχι τουρίστας, αλλά δεν του βγαίνει... (παρόλο που τον συμπαθώ και μου αρέσει το ύφος της εκπομπής του)

Εδώ ο Δούσης που το παίζει ειδήμονας στις εκπομπές του, όσοι ταξιδεύουμε αρκετά δεν νομίζω ότι μας ικανοποιεί (το αντίθετο θα έλεγα)... μόνο στο  Travel Channel την έχουν την επιστήμη!!!!

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Λογικό δεν είναι βρε παιδιά...

Ο άνθρωπος φαίνεται ότι δεν έιχε ξαναπάει, οπότε του πλασάρανε (μάλλον ο ταξιδιωτικός πράκτορας) ένα από τα τουριστικά μαγαζιά και αυτός πολύ απλά πήγε.

Και φυσικά δεν το θεωρώ σωστό, αφού ο ίδιος το παίζει ταξιδιώτης και όχι τουρίστας, αλλά δεν του βγαίνει... (παρόλο που τον συμπαθώ και μου αρέσει το ύφος της εκπομπής του)

Εδώ ο Δούσης που το παίζει ειδήμονας στις εκπομπές του, όσοι ταξιδεύουμε αρκετά δεν νομίζω ότι μας ικανοποιεί (το αντίθετο θα έλεγα)... μόνο στο  Travel Channel την έχουν την επιστήμη!!!!
Να παραθεσω τη γνωμη μου σχετικα με τα σχολια για τον Μαμαλακη.
Ειπε ο φιλος 2 πραγματα
1. Τους πιασανε τον κολο δηλ. ηταν ακριβα, ε αν μπορεις να τα δωσεις τα δινεις απλα.
2. Τα φαγητα μαλακια, εδω να πω οτι μπορει καποιος να πηγαινει αρκετο καιρο σε ενα μερος και να τρωει σε ντοπια εστιατορια αλλα η γευσεις να ειναι εξευρωπαισμενες για να τρωνε ευκολα οι τουριστες και αμα παει και δοκιμασει αυθεντικη ντοπια κουζινα να του φανει χαλια.
Εχω πολλα παραδειγματα γνωστων που τσακιζουν τα κινεζικα εδω στην Ελλαδα και οταν εχουν δοκιμασει αυθεντικη κουζινα στη Κινα λενε οτι ειναι μαλακια.
Οσο για τον Μαμαλακη ο ανθρωπος ξερει καλα τι κανει και τι λεει, οταν δεν συμφωνουμε με καποιον δεν παει να πει οτι λεει μαλακιες, ισως τις λεμε εμεις.
Α και νεφελακι ενα τριο μασαζ θα σας εμενε αξεχαστο και στους 2, επισης καλα εστιατορια με Ευρωπαικη κουζινα θα βρεις παντου απλα πες που θα πας οταν ερθει η ωρα.
Π χ στο Koh Samui μπορεις να βρεις καλη Ευρωπαικη κουζινα ανετα, 2 μερη που μου ερχονται στο μυαλο τωρα ειναι.
1. Poppies Restaurant & Resort
2. Ενα Ελβετικο πανω στον κεντρικο δρομο.
Αλλα κανενα απο ολα τα εστιατορια δεν σερβιρει σουβλακια, παστιτσιο και μουσακα :grin:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
επειδη μεινανε λιγες μερες ακομα εχω περιελθει σε μια νιρβανα ιδια με αυτη του βουδα, εχω φυγει ηδη δηλαδη, τι αλλο να πω.
τωρα αυτα που ειπε ο λορδος περι φαγητων εγω τα ακουω βερεσε.
εγω λορδε εχω στο μυαλο μου πολλα som tam.
τα σεβη μου..

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
επειδη μεινανε λιγες μερες ακομα εχω περιελθει σε μια νιρβανα ιδια με αυτη του βουδα, εχω φυγει ηδη δηλαδη, τι αλλο να πω.
τωρα αυτα που ειπε ο λορδος περι φαγητων εγω τα ακουω βερεσε.
εγω λορδε εχω στο μυαλο μου πολλα som tam.
τα σεβη μου..

:bottom:

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Λόρδε πιστεύω ότι η απάντησή σου δεν απευθήνεται σε εμένα, για το λόγο ότι, στο πόστ μου αναφέρω ότι τον Μαμαλάκη και τον συμπαθώ και μου αρέσει το ύφος της εκπομπής του (και δεν αναφέρω πουθενά ότι λέει μαλακίες).

Όσον αφορά την κινεζική κουζίνα, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου στο ότι η αυθεντική δεν έχει ουδεμία σχέση με την κινέζικη που τρώμε σε Ευρώπη (ακόμη και στις ΗΠΑ).

Εδώ έχει τεράστια διαφορά η Καντωνέζικη από την Μανταρινέζικη κουζίνα...

Δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου, πολύ περισσότερο γιατί είσαι από τα άτομα που σέβομαι την άποψή σου στο φόρουμ.

Αλλά για να τεκμηριώσω την άποψή μου για τη συγκεκριμένη εκπομπή του Μαμαλάκη στην Μπανγκοκ, θα παραθέσω τις δύο εκπομπές που παρουσιάζονται στο Travel Channel (σε τακτά διαστήματα) από αντίστοιχους σεφ, στην ίδια πόλη και η διαφορά είναι τόσο μεγάλη, που στην άμεση σύγκριση ο δικός μας φαίνεται ερασιτέχνης και λίγος.

Η άποψή μου περι φαγητού, είναι ότι όταν επισκεπτόμαστε μία χώρα προσπαθούμε να δοκιμάσουμε (έστω και λίγο) από την τοπική κουζίνα, για να λάβουμε το δυνατόν περισσότερα από την κουλτούρα του κάθε τόπου.

Ευτυχώς συγκαταλέγομαι στους τυχερούς, που δοκιμάζουν τα πάντα στο φαγητό. Έχω δοκιμάσει φίδια, κροκόδειλους, καρχαρία, διάφορα πτηνά ακόμη και ποικιλία εντόμων, στα διάφορα ταξίδια ανα τον κόσμο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
Τι μαλα.... ακουω για φαγητα,πλακα μου κανετε? Αν και στην Ταυλανδη εχεις προβλημα με το φαγητο που εχει τοσο μεγαλη ποικοιλια και τοσες διαφορετικες κουζινες απο ολο τον κοσμο,που και οι τιμες ειναι επιτρεπτες για την τσεπη μας(οχι σαν την Ελλαδα),ε τοτε τι να πω? καλυτερα καθιστε σπιτια σας.Οχι τιποτα αλλο,αλλα θα βιαβαζει ο κοσμος και θα νομιζει οτι εκει δεν εχει τιποτα καλο να φας και θα την βγαζεις στα fast food.Αλιμονο αν και στο φαγητο καναμε παραπονα

Diavolidis

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα ξανά παιδιά,σήμερα είχα μια επικοινωνία με την γκαλφ η οποία μου ανέφερε μια τιμή περί των 600 ευρώ η οποία μπορεί να γίνει και μικρότερη ΑΝΑΛΟΓΑ με τη διαθεσιμότητα.Μου είπανε όσο κλείσεις νωρίτερα τόσο καλύτερα.Αύριο θα υπάρχει μια επικοινωνία με ΤΗΑΙ και μια με μια Γερμανική μέσω Γερμανίας για Μπανγκόνγκ που μου έχουνε ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ μια καλή τιμή!Είδωμεν και ελπίζω μέσα σε μια βδομάδα να μπορέσω να καταλήξω σε έναν Μ.Ο.Τι με κάνατε ρε παιδιά...
Λοιπόν για να απαντήσω σε προηγούμενο φίλο ο λόγος που πάω είναι να δώ και εγώ αυτό το κάτι διαφορετικό απο αυτό που έχουμε στην Ελλάδα ήτοι:
1.Γυναίκες
2.Μασάζ
3.Ομορφα μέρη
4.Ικανοποίηση σε πράγματα που ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΔΩ οι δικές μας.
Να αναφέρω πως με το παιδί που θα πάμε μαζί βρισκόμαστε σε σχέση με 2 κορίτσια αρκετό καιρό έκαστος αλλά αυτό το ταξίδι ΘΕΛΟΥΜΕ να είναι το κάτι διαφορετικό για εμάς.
Ακούω οτι η Πατάγια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...Λέτε ε;Ένα οργανόγραμμα που έχω φτιάξει επειδή θα μείνουμε ΜΟΝΟ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΕ 6 Αυγούστου λέει το εξής
26 Ιουλίου με 31 Ιουλίου Πατάγια για μπόλικο ΚΟΚΟ,πισίνα και μασαζάκι και κάπου κατα τις 1 του μηνα Πουκέτ μέχρι όσο πάει τις 5 του μήνα δηλαδή.Πώς σας φαίνεται;θα μου πείτε Μπανγκόνγκ δεν θα δείς;;;αναλόγως λέω εγώ.Αν και με αγχώνανε ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ.
Θέλω την άποψη σας,αξίζει ένα 5ημερο Πατάγια για τους λόγους που προανέφερα;Ξέρετε τι με φοβίζει;
-Γυναίκες άπλυτες με aids,μην μας τύχει κανένα τέτοιο δηλαδή.
-Ύπαρξη τέτοιου ποσοστού ΑΝΑΛΟΓΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ που να είμαστε περισσότεροι εμείς για να μην σπαστούμε.Μην βλέπουμε στον δρόμο μόνο άνδρες δηλαδή...
ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΗΚΟΥΝΤΕΣ...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
Να αναφέρω πως με το παιδί που θα πάμε μαζί βρισκόμαστε σε σχέση με 2 κορίτσια αρκετό καιρό έκαστος αλλά αυτό το ταξίδι ΘΕΛΟΥΜΕ να είναι το κάτι διαφορετικό για εμάς.
Ακούω οτι η Πατάγια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...Λέτε ε;Ένα οργανόγραμμα που έχω φτιάξει επειδή θα μείνουμε ΜΟΝΟ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΕ 6 Αυγούστου λέει το εξής
Φιλε μου να ξερεις οτι οταν γυρισεις πισω ολα θα σου φαινονται εδω αηδια.Θα στραβωνεις ευκολα με την κοπελα σου,γιατι εκει ζουσες σαν Πασας.Στην θεση σου θα εμενα οπωσδηποτε 2-3 μερες ΒΚΚ,3 βραδιες παταγια και τις αλλες Σαμουι,θα τσακωνα απο εκει κανα γκομενακι και θα πηγαινα καμια βολτα Κο παν γκαν,Κο ταο και επιστροφη.Το πουκετ θα το αφηνα για την επομενη που πολυ πιθανον θα ξαναπας!! 

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
26 Ιουλίου με 31 Ιουλίου Πατάγια για μπόλικο ΚΟΚΟ,πισίνα και μασαζάκι και κάπου κατα τις 1 του μηνα Πουκέτ μέχρι όσο πάει τις 5 του μήνα δηλαδή.Πώς σας φαίνεται;θα μου πείτε Μπανγκόνγκ δεν θα δείς;;;αναλόγως λέω εγώ.Αν και με αγχώνανε ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ.

5 μερες πουκετ ειναι πολυ λιγες, μην ξεχνας οτι στις μερες αυτες θα εχεις και 2 πτησεις, μικρες μεν ικανες να σου κοψουν 2 μερες στη μεση δε..
γνωμη μου να πας μπανγκοκ, μπορει να ειναι αχανης πολη αλλα με ενα ταξακι (παμφθηνο) μπορεις να πας παντου ανα πασα στιγμη.
στην μπανγκοκ εχει τελειες γυναικες αλλα ειναι ακριβα, το τριχιλιαρο το ζητανε για πλακα. α, αμα πας εκει να φυγεις διαβασμενος (ριξε μια ματια στην αρχη του θρεντ, ο συντροφος vonmakoulis λεει αρκετα για την πολη αυτη) αλλοιως την πατησες, θα γινεις ερμαιο του καθε ταριφα που θα θελει να σε παει σε μερη που θα παρει αυτος μιζα..

-Γυναίκες άπλυτες με aids,μην μας τύχει κανένα τέτοιο δηλαδή.
-Ύπαρξη τέτοιου ποσοστού ΑΝΑΛΟΓΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ που να είμαστε περισσότεροι εμείς για να μην σπαστούμε.Μην βλέπουμε στον δρόμο μόνο άνδρες δηλαδή...

οσον αφορα τον φοβο σου για το aids ενα πραγμα ειναι στανταρ εκει: προφυλακτικο παντα.
και, κατα τη γνωμη μου, απεφυγε τις ελευθερας βοσκης γυναικες, οι μπαροβιες εχουν πολυ λιγοτερες πιθανοτητες να εχουν καποιο κουσουρι..
απλυτη γυναικα δεν θα βρεις στην ταυλανδη. μακαρι και οι δικιες μας οι χοντροκωλες να ηταν τοσο προσεκτικες με το θεμα καθαριοτητα και τοσο παστρικιες.. θα παθεις πλακα με το ποσο προσεχουν τον εαυτο τους εκει κατω..
απο θεμα καθαριοτητας οι ταυλανδεζες και γενικοτερα οι ασιατισσες ειναι χρονια μπροστα. αν δεν κανει μπανιο η κοπελλα που θα παρεις στο δωματιο σου, καλυτερα διωξτην..

την δευτερη ερωτηση για αναλογια ανδρων γυναικων και ιδιαιτερα τον αυγουστο που θα πας εσυ (low season) δεν επρεπε να την κανεις καν. οπου και να πας, οι γυναικες ειναι υπερτριπλασιες απο τους ανδρες, το μονο προβλημα που θα εχεις ειναι στο ποια θα διαλεξεις..

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
ροκο
χρησιμοποιεις κατι εκφρασεις και συ μαλλον ρατσιστικες τις κοβω

χοντροκωλες  παστρικιες  λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολλ

εγω θα τις ελεγα λιγδιαρες    τα χαπια μου