Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 123 άτομα (0 μέλη και 123 επισκέπτες)

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Λόρδε πιστεύω ότι η απάντησή σου δεν απευθήνεται σε εμένα, για το λόγο ότι, στο πόστ μου αναφέρω ότι τον Μαμαλάκη και τον συμπαθώ και μου αρέσει το ύφος της εκπομπής του (και δεν αναφέρω πουθενά ότι λέει μαλακίες).

Όσον αφορά την κινεζική κουζίνα, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου στο ότι η αυθεντική δεν έχει ουδεμία σχέση με την κινέζικη που τρώμε σε Ευρώπη (ακόμη και στις ΗΠΑ).

Εδώ έχει τεράστια διαφορά η Καντωνέζικη από την Μανταρινέζικη κουζίνα...

Δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου, πολύ περισσότερο γιατί είσαι από τα άτομα που σέβομαι την άποψή σου στο φόρουμ.

Αλλά για να τεκμηριώσω την άποψή μου για τη συγκεκριμένη εκπομπή του Μαμαλάκη στην Μπανγκοκ, θα παραθέσω τις δύο εκπομπές που παρουσιάζονται στο Travel Channel (σε τακτά διαστήματα) από αντίστοιχους σεφ, στην ίδια πόλη και η διαφορά είναι τόσο μεγάλη, που στην άμεση σύγκριση ο δικός μας φαίνεται ερασιτέχνης και λίγος.

Η άποψή μου περι φαγητού, είναι ότι όταν επισκεπτόμαστε μία χώρα προσπαθούμε να δοκιμάσουμε (έστω και λίγο) από την τοπική κουζίνα, για να λάβουμε το δυνατόν περισσότερα από την κουλτούρα του κάθε τόπου.

Ευτυχώς συγκαταλέγομαι στους τυχερούς, που δοκιμάζουν τα πάντα στο φαγητό. Έχω δοκιμάσει φίδια, κροκόδειλους, καρχαρία, διάφορα πτηνά ακόμη και ποικιλία εντόμων, στα διάφορα ταξίδια ανα τον κόσμο.
Οχι
Αναφερομαι στον φιλο που εκανες παραθεση τα γραφομενα του.
Ειμαι παντα υπερ των ανοικτομυαλων ανθρωπων. :smitten:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
σημερα πρεπει να γυριζει και ο doctortilac. πρεπει να ερθει για να ξαναφυγει στις 19.  

takis loutraki

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Φιλαρακια ειμαστε στην Ελλαδα κ εδω εχει ωραια μου..α που κανουν

σπεσιαλ Γαμ...α κ δωρεαν αν σε γουσταρουν.
Εγω καλα περασα thai που υπαρχη ποσοτητα
Αλλα καλα παιρναω και εδω που εχει ποιοτητα.
Eλληνιδα δεν ξερω ποσα χρονια εχω να γαργαλισω .... :-*

Diavolidis

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Χαχα...καλό το άλλο με το οτι θα μου φαίνεται αηδία η δικιά μου.Όχι φίλε μου,μέσα στο μυαλό μου το έχω ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΙ ήδη.Οτι αυτό που θα ζήσω εκεί θα είναι ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ.Ενα πράγμα που το ονειρευόμουνα απο μικρός αλλά όταν θα κατέβω απο το αεροπλάνο είμαι σίγουρος οτι θα το ξεχάσω.Πρέπει να το ξεχάσω...
Λοιπόν την προσφορά απο την Γερμανική την περιμένω διότι πολύ απλά όταν λέω οτι υπάρχει η οικονομική άνεση για το ταξίδι αυτό είναι οτι το μπάτζετ μου θα είναι 2000 ευρώ μαζί με τα εισητήρια για 10 μέρες.Νομίζω καλό μπάτζετ και δύσκολα τρώγεται...οτι και να κάνεις.Γιατί να μην φάω όσο πιο λίγα γίνεται στα εισητίρια και περισσότερα στα...κοκο;;;;
Εδώ έχω μια 2 ερωτήσεις να κάνω πάλι(κουραστικός και σπασαρχίδας καταλαβαίνω,αλλά ρε πατριώτες μην μας πιάσουνε μαλάκες καταλαβαίνετε)για τα της άλλης πατρίδας δεδομένα:
1.Οι υπηρεσίες του ξενοδοχείου είναι καλές;Γιατί όταν βλέπω τιμή 35 ευρώ σε ξενοδοχειάρες τύπου Λα Μιράζ ημερησίως τότε ΟΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ...Πρώτη φορά για τόσο ωραία πράγματα ακούω τόσο φθηνές τιμές...
2.Χωρίστε μου λίγο σας παρακαλώ τα είδη (visitas)και τα είδη πηδημάτων.Δηλαδή τι είναι κάτι gfe που διαβάζω και τέτοια...Απο οτι έχω καταλάβει,συγχωρήστε με για όποιο λάθος,υπάρχουνε τα 1. gogo girls οι οποίες είναι στα μπαρ,2.οι κοπέλες που είναι στους δρόμους 3.Το body massage και;;κάτι άλλο;ενημέρωστε με ενημερώστε με και πάλι εκαβλώστε με...
ΧΑΡΗΣ 23...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
Χαχα...καλό το άλλο με το οτι θα μου φαίνεται αηδία η δικιά μου.Ενα πράγμα που το ονειρευόμουνα απο μικρός αλλά όταν θα κατέβω απο το αεροπλάνο είμαι σίγουρος οτι θα το ξεχάσω.Πρέπει να το ξεχάσω...
Xαρη οταν εγραψα θα σου φαινονται ολα αηδια δεν ενοουσα για την κοπελα σου,αλιμονο.Γενικα θα καταλαβεις την διαφορα ζωης.Κατεβα απ το αεροπλανο και μετα τα λεμε,αν θα ξεχασεις.....

tas67

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Οτι αυτό που θα ζήσω εκεί θα είναι ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ.Ενα πράγμα που το ονειρευόμουνα απο μικρός αλλά όταν θα κατέβω απο το αεροπλάνο είμαι σίγουρος οτι θα το ξεχάσω.Πρέπει να το ξεχάσω...
Φίλε Χάρι ,
το οτι θα είναι όνειρο ,είναι το μόνο σίγουρο .
Αλλά, για το αν θα το ξεχάσεις η οχι , λυπάμαι αλλα θα σε απογοητεύσω.
Δεν θα το ξεχάσεις με τίποτα , όπου είναι και το λιγότερο .
και φυσικά εύχομαι η περίπτωσή σου, (όταν θα γυρίσεις με το καλό) να είναι ήπια .

Καλή δύναμη , και πολλά ταξίδια ........

Diavolidis

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Περιμένω απάντηση και περί ξενοδοχείων αδέρφια,αν αξίζουν και τέτοια.γιατί βλέπω πάνφθηνες τιμές!!!!

pavlos2

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα,
Φεύγω σε λίγες μέρες για Ταυλάνδη. 8 βράδυα Phuket και 4 βράδυα Bangkok..

Χρειάζομαι βοήθεια...
1. Πόσο κάνει το body2body,
2. BJ bars έχει στο Phuket ή μόνο στη Bangkok και πόσο κάνει η "επίσκεψη"

Στη Bangkok θα μείνω στο NARAI SILOM (3 αστέρια) το οποίο μου είπανε ότι είναι μέσα στον χαμό που με ενδιαφέρει, όπως και το BAUMANBURI RESORT στο Phuket στη Patong.

Που να πάω να αναζητήσω την "ευτυχία"... ?

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Παιδιά καλησπέρα σας γύρισα πίσω το μεσημέρι για να τακτοποιήσω το ταξίδι μου για Ισπανία για δουλειές φυσικά δεν βάζω το χέρι μου στο ευαγγέλιο αλλά δεν βλέπω να πηγαίνω Ισπανία. Και ο λόγος ειρθαι το μεσημέρι και με πηρέ ο καλός συμπολεμηστεις σολφες και πριν έρθουμε σπίτι σταματήσαμε να πληρώσουμε την αλλαγή επηστροφις που κάναμε του σολφες για 1-1 με την gulf και του βρήκα εννοείτε και αντί να μιλάω στον πράκτορα για Ισπανία έκλισα για Ταϊλάνδη 19-1 έχω λίγο δουλειά θα τα πούμε αργότερα για το πώς πέρασα και πώς είναι το chiang mai :hmm:.

tas67

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Περιμένω απάντηση και περί ξενοδοχείων αδέρφια,αν αξίζουν και τέτοια.γιατί βλέπω πάνφθηνες τιμές!!!!
Νομίζω οτι έχουμε αναφερθεί εδώ μέσα και περί ξενοδοχείων .

Αξίζουν τα ξενοδοχεία και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ,
και καλό θα ήταν να μην τα κλείσεις απο ΝΕΤ.
Όταν θα φτάσεις θα έχεις τον χρόνο να ψάξεις της αρεσκείας σου .
Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να έχει save box , που θα ασφαλίζεις τα πράγματα σου ,
και να ρωτήσεις εάν θα σου επιτρέπουν να βάζεις μέσα κοπέλες χωρίς να πληρώνεις extra .

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά καλησπέρα σας γύρισα πίσω το μεσημέρι για να τακτοποιήσω το ταξίδι μου για Ισπανία για δουλειές φυσικά δεν βάζω το χέρι μου στο ευαγγέλιο αλλά δεν βλέπω να πηγαίνω Ισπανία. Και ο λόγος ειρθαι το μεσημέρι και με πηρέ ο καλός συμπολεμηστεις σολφες και πριν έρθουμε σπίτι σταματήσαμε να πληρώσουμε την αλλαγή επηστροφις που κάναμε του σολφες για 1-1 με την gulf και του βρήκα εννοείτε και αντί να μιλάω στον πράκτορα για Ισπανία έκλισα για Ταϊλάνδη 19-1 έχω λίγο δουλειά θα τα πούμε αργότερα για το πώς πέρασα και πώς είναι το chiang mai :hmm:.

Δόκτορ και εγώ 19 πετάω, αλλά εσύ πετάς με Gulf απ' ότι θυμάμαι...

Για Chiang Mai περιμένουμε ανταπόκριση γιατί θα πάω και εγώ αυτή τη φορά...

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
BAUMANBURI RESORT στο Phuket στη Patong.
Tην ευτυχια δεν χρειαζεται να την αναζητησεις,πιστεψε με, θα σε βρει αυτη! :dancing:
Μεσω ταξ. γραφειου θα πας?
Σε ρωταω γιατι το baumanburi resort ειναι σχετικα μακρια απο bangla road και θα χρειαζεσαι τουκ τουκ ή ταξι-παπι!
Επισης κατα 99% χρεωνει εξτρα για το μωρο και ειναι κριμα να φας κανα 1000αρικο στον κ@λο μονο για να μπει το μωρο μεσα!

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
καλησπέρα,
Φεύγω σε λίγες μέρες για Ταυλάνδη. 8 βράδυα Phuket και 4 βράδυα Bangkok..

Χρειάζομαι βοήθεια...

Στη Bangkok θα μείνω στο NARAI SILOM (3 αστέρια) το οποίο μου είπανε ότι είναι μέσα στον χαμό που με ενδιαφέρει, όπως και το BAUMANBURI RESORT στο Phuket στη Patong.

Φιλε
Το NARAI στη Silom δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ σχεση με το χαμο ή τα μερη που σου ειπανε, ατυχης επιλογη.
Αλλα βγαινοντας απο το ξενοδοχειο εαν κανεις δεξια σε 2 τεραγωνα εχει το Silom Village με πολυ ωραια εστιατορια για Ταυλανδεζικη κουζινα.
Εαν κανεις αριστερα βγαινοντας θα περπατησεις περιπου 1000-1500 μετρα και φτανεις PATPONG.
Εαν θελεις να ψωνισεις διαφορα οπως πηγαινεις για PATPONG στην 1η μεγαλη διασταυρωση με φαναρια που θα βρεις εχουνε παγκους οι μουγκοι, νομιζω θα τους καταλαβεις ευκολα, αυτοι εχουνε τις καλλυτερες τιμες.
Παντα μιλαμε οτι εισαι στο ιδιο πεζοδρομιο με το ξενοδοχειο.
Λιγο πριν την PATPONG θα δεις τον υπεργειο σταθμο του μετρο, εαν το παρεις θα πας στην SUKKUMVIT και θα κατεβεις στη σταση ΝΑΝΑ εκει ειναι το περιφημο Nana Entertainment Plaza για οτι τραβαει η ψυχη σου, απο γυναικες και οχι μονο εννοω.
Μεινε μακρυα απο τα gogo bars στην PATPONG εκτος απο τα KINGS ταδε που ειναι αλυσσιδα και δεν κινδυνευεις να σε γδαρουνε οπως ολλα τα αλλα μπαρ στην PATPONG.
Και νομιζω οτι στο NARAI δεν επιτρεπονται γυναικες στα δωματια γιατι ειναι πολυ τουριστικο, γκρουπ, τουλαχιστον αυτο συνεβαινε πριν 20 χρονια, τσεκαρε το.
Ελπιζω να σε βοηθησα.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
εχετε σκεφτει ποτε το σεναριο να νοικιαζαμε ενα διαμερισμα στην πατταγια ενα στην πατονγκ , αντε και στην μπανγκοκ.
νομιζω δεν θα ηταν ασχημη ιδεα, να εχει 2 η 3 δωματια πχ. κτλ.
ετσι οποιος πηγαινει να μενει εκει, και αν ειναι καποιος γνωστος και ειναι αδειο εκεινη την περιοδο μπορει να μεινει δινοντας κατι συμβολικο.
εξεταστε λιγο αυτη την εκδοχη. οχι μονο συμφερει αλλα και εχει και πλακα.
ντοκτορ τι λες?

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Και βεβαια αξιζουν!
Απλα εχε το νου σου γιατι τα περισσοτερα απο αυτα τα χλιδατα που βλεπεις χρεωνουν εξτρα για το νινι!Μπορει να δωσεις και πιο πολλα μαλιστα γι αυτο το λογο απο οτι για το σεξ!
Κατι ξερω... 3 ωρες ξενοδοχειο εψαχνα στην Πατονγκ!!! :headbang:
Eιδικα για Ιουλιο που σε ενδιαφερει μη διανοηθεις να κλεισεις απο δω αφου ειναι low season και θα υπαρχουν πολλα διαθεσιμα δωματια!
Αν ολα πανε καλα (κατα 90%)  10-30 Ιουλιου θα ειμαι και γω εκει!

Diavolidis

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
αντιγράφω απο ερώτηση ενός παιδιού πιο πάνω.Μπράβο ρε παιδιά για τα pm...ευχαριστώ για τις βοήθειες!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom