lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
ΟχιΛόρδε πιστεύω ότι η απάντησή σου δεν απευθήνεται σε εμένα, για το λόγο ότι, στο πόστ μου αναφέρω ότι τον Μαμαλάκη και τον συμπαθώ και μου αρέσει το ύφος της εκπομπής του (και δεν αναφέρω πουθενά ότι λέει μαλακίες).
Όσον αφορά την κινεζική κουζίνα, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου στο ότι η αυθεντική δεν έχει ουδεμία σχέση με την κινέζικη που τρώμε σε Ευρώπη (ακόμη και στις ΗΠΑ).
Εδώ έχει τεράστια διαφορά η Καντωνέζικη από την Μανταρινέζικη κουζίνα...
Δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου, πολύ περισσότερο γιατί είσαι από τα άτομα που σέβομαι την άποψή σου στο φόρουμ.
Αλλά για να τεκμηριώσω την άποψή μου για τη συγκεκριμένη εκπομπή του Μαμαλάκη στην Μπανγκοκ, θα παραθέσω τις δύο εκπομπές που παρουσιάζονται στο Travel Channel (σε τακτά διαστήματα) από αντίστοιχους σεφ, στην ίδια πόλη και η διαφορά είναι τόσο μεγάλη, που στην άμεση σύγκριση ο δικός μας φαίνεται ερασιτέχνης και λίγος.
Η άποψή μου περι φαγητού, είναι ότι όταν επισκεπτόμαστε μία χώρα προσπαθούμε να δοκιμάσουμε (έστω και λίγο) από την τοπική κουζίνα, για να λάβουμε το δυνατόν περισσότερα από την κουλτούρα του κάθε τόπου.
Ευτυχώς συγκαταλέγομαι στους τυχερούς, που δοκιμάζουν τα πάντα στο φαγητό. Έχω δοκιμάσει φίδια, κροκόδειλους, καρχαρία, διάφορα πτηνά ακόμη και ποικιλία εντόμων, στα διάφορα ταξίδια ανα τον κόσμο.
Αναφερομαι στον φιλο που εκανες παραθεση τα γραφομενα του.
Ειμαι παντα υπερ των ανοικτομυαλων ανθρωπων.