Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 76 άτομα (0 μέλη και 76 επισκέπτες)

fletsis per

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
τη φωτο (που παρεπιπτοντως δεν σβηστηκε αν και ειχα παραπονα απο τον ιδιοκτητη της ντουζιερας  :2funny: :2funny: ) δεν την εβαλα για να δειξω οτι λες εσυ ψεμματα, σε καμμια περιπτωση..
απλα, ηθελα να δειξω το ποσο σπανιο ειναι το τσαμπα σε μια χωρα που ΤΑ ΠΑΝΤΑ εχουν την τιμη τους. και ελπιζω να μην διαφωνεις με αυτο..

Τωρα συμφωνω μαζι σου.Εγω απο αυτα που εγραψα ηθελα να πω οτι δεν
πρεπει να ειμαστε ποτε απολυτοι σε διαφορα θεματα υπαρχει και
εξαιρεση σχεδον παντα.
Καποιος φιλος μου ελεγε οτι πληρωνεις για τα παντα
γιαυτο κι εγω τα εγραψα γιατι μου ειχε κανει κι εμενα εντυπωση
αυτο.Παντως απο οτι εγραψε και ο ουτοπικος του ετυχε κατι παρομοιο

fletsis per

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Συμφορουμιστες καλημερα,καλως σας βρισκω και χρονια πολλα σε ολους!!
Το πολυποθητο ταξιδι ελαβε τελος και για μενα επειτα απο παραμονη 2 εβδομαδων στο ονειρικο Πουκετ!Δεν ξερω βεβαια αν μου κανε καλο η όχι :rolleyes: μιας και απο την πρωτη στιγμη που γυρισα νιωθω να με διακατεχει μια θλιψη  :'(  και ηδη σχεδιαζω το επομενο για Ιουνιο-Ιουλιο.Να φανταστειται μολις πατησα το ποδι μου στο Μοναχο ήθελα να παρω το πρωτο αεροπλανο και να γυρισω πισω,επισης Χ'γεννα πηγα στο Σαλτσμπουργκ το οποιο ειναι πανεμορφο αυτη την περιοδο κι ομως εγω τα έβλεπα ολα μουντά!Τα χειροτερα ηρθαν σημερα με το που προσγειώθηκα Θεσ/νικη!Καταθλιψη...........
Και αυτο δεν εχει να κανει αποκλειστικα με το σεξ αλλα με την συνολικη εικονα της Ταυλανδης ή καλυτερα του Πουκετ καθως περιοριστηκα εκει!Θεωρω πως ειναι η ιδανικοτερη χωρα για διακοπες!
Το ταξιδι ειναι οντως μοναδικη εμπειρια!Οποιος δεν εχει παει να φροντισει να το κανει γρηγορα...
Βεβαια καποια πραγματα δεν ειναι οπως τα φανταζομαστε (εκτος απο τα νινια που μπορει εμενα προσωπικα να μη με ενθουσιασαν σε ομορφια,απο γ@μησι ομως.... Α' εθνικη!)
Καποια που μου ερχονται προχειρα στο μυαλο αυτη τη στιγμη, η θαλασσα ειναι γκριζοπρασινη κ οχι γαλαζοπρασινη οπως στις φωτος,οι διαφορετικες τιμες για τους φαρανγκς σε διαφορα μερη και στα τουκ-τουκ,τα αμετρητα σκαφη κ ταχυπλοα στις παραλιες και ιδιαιτερα στα πανεμορφα Πι-Πι κ.α
Επισης περιμενα να ειναι πιο φθηνη ως χωρα,οχι πως δεν ειναι αλλα περιμενα περισσοτερο!Για παραδειγμα εχω δωσει λιγοτερα για καφεδες,ξυδια και φαγητο στα Σκοπια γι αυτο μου φανηκε περιεργο!Internet στην Πατονγκ μεχρι και 150- 200 :o η ωρα!
Στο σεξ πραγματι ξερουν να πηδιουνται αλλα αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν τα γλωσσοφιλα που δινουν αφοβα απο τη πρωτη στιγμη και το οτι στο στοματικο αν δεν πεις εσυ για καποτα δεν καιγονται κ ιδιαιτερα.εγω παντως ημουνα αρκετα 
σχολαστικος με αυτα με αποτέλεσμα μερικες να εκνευρίζονται κιολας!
Οπως εγραψα στην αρχη ηδη σχεδιαζω το επομενο οχι ομως για Πουκετ αλλα Κραμπι ή Σαμουι (ή στο Βορρα Τσιανγκ Μαι) τα οποια απο οτι εμαθα δεν εχουν αλλοτριωθει τοσο πολυ απο το μαζικο τουρισμο,δεν ξερω ομως τιποτα για τη σεξ σκηνη εκει οποτε οποιος γνωριζει
ας ενημερωσει! :rockon: :rockon: :rockon:

Καλωσορισες,τωρα καταλαβαινεις τι περναμε.
Ειναι ακριβα στο Πουκετ ενω η Πατταγια ειναι πιο φθηνη.Οχι σε ολα αλλα
σε πολλα.Συμφωνω οτι ακριβαινει καθε χρονο εγω ειδα πολλες διαφορες σε σχεση
με περυσι.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ηδη σχεδιαζω το επομενο για Ιουνιο-Ιουλιο.
πολυ αισιοδοξος εισαι, εισαι σιγουρος οτι θα αντεξεις ως τοτε?
μην ξεχνας οτι μετα το πρωτο δεκαημερο ερχεται η στερηση.
δεν σου λεω καλως ηλθες, οποιος παει εκει δεν γυριζει, αρα το καλωςηλθες δεν ισχυει εδω.
21

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
Ο τζαμπας δεν πεθανε! Υπαρχουν και εξεραισεις μην τα ισωπεδωνουμαι τελιως,βεβαια σε μερη οπως π.χ. παταγια ειναι λιγο δυσκολο.Προσωπικα μια κοπελα που γνωρισα και εκανα διακοπες μαζι της ηταν πολυ πιο καλα οικονομικα και απο εμενα.

29 και ξημερωσε!

SKORPIONTOUCH

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
1
τζαμπα ξετζαμπα η παταγια δεν συνκρινεται με τιποτα παιδες.........!!!!!!!!!!

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
πολυ αισιοδοξος εισαι, εισαι σιγουρος οτι θα αντεξεις ως τοτε?

Κωστα για να ειμαι ειλικρινης αν μπορουσα αυριο κιολας θα ξαναπηγαινα.. :dancing:
Βλεπεις, πρεπει να δουλεψουμε κιολας... :headbang:
Αρχικα σκεφτομουνα για Πασχα γιατι σταματαω απ τη δουλεια για σχεδον 10 μερες εκεινη την περιοδο αλλα μετα λεω 'Αγιες'
μερες ειναι μη μας καψει και ο God!
Οποτε καλοκαιρι και μακαρι να μπορεσω καμια 20αρια μερες!
Α,εσυ που εχεις φιλους στη Gulf γιατι στο site της δεν βγαζει πτησεις επιστροφης?
Προσπαθω ολη μερα να δω τι τιμες παιζουν για Ιουνιο και δεν μου δειχνει επιστροφη!
Η Thai κορυφη αλλα δεν ξαναπαω με αυτη!Ακουσα απο διαφορους για τιμες κοντα στα 400Ε με Gulf Air και ξενερωσα,μεγαλη διαφορα!

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Κατι αλλο που μου εκανε εντυπωση ηταν οι αρκετοι Ελληνες στο νησι!
Για παραδειγμα μια παρεα νεαρων απο Ροδο 6-7 ατομα ηταν εκει απο τον Οκτώμβρη! :o
Και αρκετα ζευγαρακια που με εκαναν να αναρωτιεμαι πως πηραν την αποφαση να επισκεφθουν την Ταυλανδη και αν επιστρεψουν μαζι στην πατριδα! :think:
Επισης να προσθεσω πως ο Μιμικος ειχε δίκιο για τον τυπο που εχει το Point bar στο soi Crocodile,τον Γιωργο,μοναδικο του μελημα ηταν το πως θα μας μαδησει!Βλεπεις τη μεγαλη Ελληνικη σημαια στο μαγαζι και λες 'Α, Ελληνας παμε-παμε να μαθουμε τι παιζεται στο νησι απο δικο μας ανθρωπο,πατριωτακι' αλλα δυστυχως τρως ήττα!
Και ειναι κριμα γιατι το μαγαζι ειναι γεματο Ελληνες.

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
ρε να θες βισμα να ποσταρεις μια φωτο??
αφιερωμενη στον εναν απο τους δυο κοκκινους του site..

Συνημμένα

• DSC01085.JPG
    DSC01085.JPG
    226,4 KB · Εμφανίσεις: 34

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Κατι αλλο που μου εκανε εντυπωση ηταν οι αρκετοι Ελληνες στο νησι!
Για παραδειγμα μια παρεα νεαρων απο Ροδο 6-7 ατομα ηταν εκει απο τον Οκτώμβρη! :o
Και αρκετα ζευγαρακια που με εκαναν να αναρωτιεμαι πως πηραν την αποφαση να επισκεφθουν την Ταυλανδη και αν επιστρεψουν μαζι στην πατριδα! :think:
Επισης να προσθεσω πως ο Μιμικος ειχε δίκιο για τον τυπο που εχει το Point bar στο soi Crocodile,τον Γιωργο,μοναδικο του μελημα ηταν το πως θα μας μαδησει!Βλεπεις τη μεγαλη Ελληνικη σημαια στο μαγαζι και λες 'Α, Ελληνας παμε-παμε να μαθουμε τι παιζεται στο νησι απο δικο μας ανθρωπο,πατριωτακι' αλλα δυστυχως τρως ήττα!
Και ειναι κριμα γιατι το μαγαζι ειναι γεματο Ελληνες.

δεν το αντεχω αυτο το πραγμα, οπου να πας ανα τον κοσμο θα συναντησεις ελληνα.
τα' χουμε ξαναπει για την απαραδεκτη συμπεριφορα που κουβαλουν οι ελληνες μαζι τους οπου και να πανε..  :tickedoff:

στο πουκετ καναμε το λαθος να φαμε μια φορα στο ελληνικο εστιατοριο που βρισκεται στη μεγαλη καθετο στα τελειωματα της bangla, αριστερα.. απαραδεκτο φαγητο και πανακριβο, η αστακομακαροναδα εμεινε στην μεση και ηταν η πρωτη φορα που σηκωθηκαμε απο το τραπεζι νηστικοι.. ρε ουστ που θα ξαναυποστηριξω ελληνα εξω απο τα συνορα της ψωροκωσταινας..  :cussing: :bottom:

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Τα χειροτερα ηρθαν σημερα με το που προσγειώθηκα Θεσ/νικη!Καταθλιψη...........
Και αυτο δεν εχει να κανει αποκλειστικα με το σεξ αλλα με την συνολικη εικονα της Ταυλανδης ή καλυτερα του Πουκετ καθως περιοριστηκα εκει!Θεωρω πως ειναι η ιδανικοτερη χωρα για διακοπες!

καλως ηλθες στο club..

για ρωτα τον f16, 2 μερες ψυχοθεραπεια μου εκανε τα χριστουγεννα.. βλεπεις, αναβληθηκε το ταξιδι που ειχα προγραμματισει γι' αυτη τη βδομαδα των χριστουγεννων λογω δουλειας και δεν ημουν και στα καλυτερα μου..

SKORPIONTOUCH

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
1
μετα την επιστροφη απο εκει ο χρονος κυλαει πολυ αργα και ερχεται η απολυτη καταθλιψη

SKORPIONTOUCH

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
1
λετε να υπαρχουν και αλλα μερα σαν την ταυλανδη?

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
λετε να υπαρχουν και αλλα μερα σαν την ταυλανδη?
ναι,  στον παραδεισο..
ρε σκορπιο, τι αβαταρ εβαλες?  παταγγιανη ειναι?  20 μεινανε, αν και θα χω gfe, ολο και καμια αρπαχτη θα κανω.
η gulf air ποτε δεν ειχε 400 ευρο, γυρω στα 80 ευρο φθηνοτερη απο ται ειναι, ψαγμενο καλα. εχει αποδειχτει οτι ανετοτερα και με καλη τιμη ειναι η ται.

SKORPIONTOUCH

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
1
:)
ταυλανδη χωρις αρπαχτη δεν λεει.
ναι παταγιανη ειναι ελπιζω να ειναι ακομα εκει οταν ξαναπαω!

SKORPIONTOUCH

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
1
ρε γαμωτο ετσι και ειχε κανα ελληνικο ταβερνακι στην παταγια να αραζαμε να τα λεγαμε εκει οι ελληνες θα ηταν απιστευτο στεκι.

SKORPIONTOUCH

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
1
:)διπλα μου ηταν πολυ κοντη σιγουρα 1.60 μετο ζορι αλλα απο συμπεριφορα ηταν η καλυτερη γκομενα που γνωρισα.
αν και δει κοζαρει και κατι ψηλα γκομενακια με απιστευτα ποδια αλλα δεν προλαβα να κανω παιχνιδι μαζι τους ρε γαμωτο
πρεπει να παω οπωςδηποτε παλι.

SKORPIONTOUCH

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
1
η ται αιρλινες εχω παρατηρησει πεταει μονο σαββατο αλλα πολυ βολικη ωρα 16¨00 απο εδω 00¨00 απο εκει για εδω
μεταεπιστροφης 1033 ευρω για απευθειας πτηση δεν βρηκα καμια καλυτερη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom