Συμφορουμιστες καλημερα,καλως σας βρισκω και χρονια πολλα σε ολους!!
Το πολυποθητο ταξιδι ελαβε τελος και για μενα επειτα απο παραμονη 2 εβδομαδων στο ονειρικο Πουκετ!Δεν ξερω βεβαια αν μου κανε καλο η όχι
μιας και απο την πρωτη στιγμη που γυρισα νιωθω να με διακατεχει μια θλιψη :'( και ηδη σχεδιαζω το επομενο για Ιουνιο-Ιουλιο.Να φανταστειται μολις πατησα το ποδι μου στο Μοναχο ήθελα να παρω το πρωτο αεροπλανο και να γυρισω πισω,επισης Χ'γεννα πηγα στο Σαλτσμπουργκ το οποιο ειναι πανεμορφο αυτη την περιοδο κι ομως εγω τα έβλεπα ολα μουντά!Τα χειροτερα ηρθαν σημερα με το που προσγειώθηκα Θεσ/νικη!Καταθλιψη...........
Και αυτο δεν εχει να κανει αποκλειστικα με το σεξ αλλα με την συνολικη εικονα της Ταυλανδης ή καλυτερα του Πουκετ καθως περιοριστηκα εκει!Θεωρω πως ειναι η ιδανικοτερη χωρα για διακοπες!
Το ταξιδι ειναι οντως μοναδικη εμπειρια!Οποιος δεν εχει παει να φροντισει να το κανει γρηγορα...
Βεβαια καποια πραγματα δεν ειναι οπως τα φανταζομαστε (εκτος απο τα νινια που μπορει εμενα προσωπικα να μη με ενθουσιασαν σε ομορφια,απο γ@μησι ομως.... Α' εθνικη!)
Καποια που μου ερχονται προχειρα στο μυαλο αυτη τη στιγμη, η θαλασσα ειναι γκριζοπρασινη κ οχι γαλαζοπρασινη οπως στις φωτος,οι διαφορετικες τιμες για τους φαρανγκς σε διαφορα μερη και στα τουκ-τουκ,τα αμετρητα σκαφη κ ταχυπλοα στις παραλιες και ιδιαιτερα στα πανεμορφα Πι-Πι κ.α
Επισης περιμενα να ειναι πιο φθηνη ως χωρα,οχι πως δεν ειναι αλλα περιμενα περισσοτερο!Για παραδειγμα εχω δωσει λιγοτερα για καφεδες,ξυδια και φαγητο στα Σκοπια γι αυτο μου φανηκε περιεργο!Internet στην Πατονγκ μεχρι και 150- 200 :o η ωρα!
Στο σεξ πραγματι ξερουν να πηδιουνται αλλα αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν τα γλωσσοφιλα που δινουν αφοβα απο τη πρωτη στιγμη και το οτι στο στοματικο αν δεν πεις εσυ για καποτα δεν καιγονται κ ιδιαιτερα.εγω παντως ημουνα αρκετα
σχολαστικος με αυτα με αποτέλεσμα μερικες να εκνευρίζονται κιολας!
Οπως εγραψα στην αρχη ηδη σχεδιαζω το επομενο οχι ομως για Πουκετ αλλα Κραμπι ή Σαμουι (ή στο Βορρα Τσιανγκ Μαι) τα οποια απο οτι εμαθα δεν εχουν αλλοτριωθει τοσο πολυ απο το μαζικο τουρισμο,δεν ξερω ομως τιποτα για τη σεξ σκηνη εκει οποτε οποιος γνωριζει
ας ενημερωσει!