Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 96 άτομα (0 μέλη και 96 επισκέπτες)

SKORPIONTOUCH

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
1
παιδια με παρεξηγησατε δεν ενοοω να τα παρατησω ολα εδω και να παω να μεινω για παντα εκει
απλα αν δεν μου δωσουν αδεια μεχρι τον απριλιο για να ξαναπαω παταγια μπορει οντως να παραιτηθω.
στο θεμα μας τωρα¨
θελω να πω τα εξεις απο την πρωτη στιγμη που εφτασα παταγια ενιωσα πολυ οικια να σαν ανηκα εκει λες και ειχα παει πολλες φορες σε αλλες χωρες δεν το ενιωσα ουτε κατα διανια αυτο.το εχετε νιωσει και εσεις?
2)για τους λατρεις των κοντων γυναικων εχει μια απιστευτη μινιατουρα γυναικας την εκανα 1.50 περιπου πολυ λεπτη η οποια εκανε σοου και χορο στο silverstar gogobar στην soi 8 παταγια εκει που ειχα και την πρωτη εμπειρια μου με κοπελα απο μπαρ την νοι.
κωστα φ16 επειδη ξερω οτι σου αρεσουν οι κοντες καλα θα κανεις να την τσεκαρεις γιατι εκανε ενα σεξυ χορο γεματο τρελα υπονοουμενα και περιεργα παιχνιδια με την γλωσσα της
ενας αγγλος ειχε παθει τρελο κολημα μαζι της δεν ξεκολαγε καθολου.τρελο πιπινι αν δεν ειμουν τοσο ψηλος θα την δοκιμαζα.

SKORPIONTOUCH

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
1
το αλλο περιεργο στο ιδιο μαγαζι ενω καθομασταν με τον φιλο μου και πιναμε μπυρες και κοιτουσαμε τα γκομενακια
ερχεται μια γυναικα του μαγαζιου τσεκαδωρησα να με υποδεχτει και να μου εξηγησει για το μαγαζι και για κατι μπαλακια που πετουσαμε στις κοπελες σαν τιπ και ποιανουμε κουβεντα
αυτην ηταν 30 αρα αλλα με ωραιο προσωπο και σωμα μου αρεσε πολυ και φορουσε κανονικα ρουχα δεν ηταν σοου γκιρλ δηλαδη.
επειδη μου αρεσε πολυ της προτεινα να την κερασω ενα ποτο και να κατσει μαζι μας και οντως εκατσε και με ευχαριστησε για το ποτο και μιλαγαμε
μετα απο λιγο που ηρθε η νοι και μου την επεσε και κανονισα στο καπακι να την παρω και να παμε ξενοδοχειο
με κοιταει αυτη και μου λεει
μα καλα για την πηρες αυτην (με παραπονο)
δεν γαμαγες καλυτερα εμενα τζαμπα γελαει και σηκωνεται και φευγει
η μαλακια ειναι οτι δεν ξαναπηγα γαμωτο να την ξαναδω..........
τελος παντων την επομενη φορα ελπιζω να πανε ολα καλητερα

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
απο την πρωτη στιγμη που εφτασα παταγια ενιωσα πολυ οικια .το εχετε νιωσει και εσεις?
κωστα φ16 επειδη ξερω οτι σου αρεσουν οι κοντες καλα θα κανεις να την τσεκαρεις
φιλε ετσι ειμαι και γω στην πατταγια, νιωθω ανετα πολυ, ειναι μια μικρη πολη που τα εχει ολα, οχι το χαος της μπανγκοκ ουτε τους περιορισμους του πουκετ.
τωρα για την κοντη, εχω παρει τις πιο κοντες στην πατταγια, το βραβειο το πηρε η "am". την τιμαω μια φορα σε καθε ταξιδι ,ετσι για να μου φευγει το αχτι για τις πολυ κοντες.
για την ωρα θα παιζει παλι gfe φαση, θα μιμηθω τον νοκτορτιλακ.
να σας πω και ενα μυστικο, ο ντοκτορ εχει πατριο στην πατταγια, και θα τον κανει ντα αν δεν ειναι καλο παιδι :2funny: :2funny:
γεια σου ρε ντοκτορ, ετσι να εισαι ορεξατος παντα, και τον γεναρη παρεα θα το καψουμε το λουσιφερ, ετσι?

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
λοιπον ειδα το διαβατηριο του ντοκτορ, δεν υπαρχει  σελιδα χωρις την σφραγιδα την τριγωνη. και δεν υπαρχει αδεια σελιδα καν.
τους λυπαμαι στο ιμιγκρεσιον, ποση ωρα θα υπολογιζουν τις μερες

SKORPIONTOUCH

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
1
νομιζω τζαμπα δεν υπαρχει , ειδικα στην πατταγια

που λεει ο λογος και καλα τζαμπα.
α ξεχασα ο ουτοπικος μου γνωρισε μια κοπελα την αδερφη της κοπελας του
η οποια δουλευε στην παταγια σε μαγαζι με ρουχα πανεμορφη κοπελα σοβαρη και μετρημενη βγηκαμε για ενα ποτο και γνωριστηκαμε αλλα μετα δεν προλαβαμε να τα ξαναπουμε.
αυτη κωστα ηταν μια τζαμπα περιπτωση αρα υπαρχει και τζαμπα ακομα και στην παταγια.
για μπανκοκ δεν ξερω αν υπαρχει τζαμπα για τι εκει γινεται χαμος

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
δεν υπαρχει τζαμπα, τα εχω τσεκαρει και ετσι και αλλιως, ειδικα σε τουριστικα μερη, γνωμη μου παντα.
οπως εμεις τις βλεπουμε με το ματι αυτου που πληρωνει και γαμαει οποτε θελει και τις διωχνει οποτε θελει , και δεν τις υπολογιζουμε, ετσι και αυτες εναν ξενο στην πατταγια πχ. δεν μπορουν να τον δουν με αλλο ματι. σαν πελατη θα τον δουν μονο, και δεν τις ενδιαφερει αν θα τις ταισεις,αυτες τρωνε με 15 μπατ, δεν εχουν πλεον σεξουαλικες επιθυμιες , χεστηκανε για οργασμους κτλ. ασε που με τα οργανα μας υποφερουν.
και την ημερα θελουν την ελευθερια τους, οχι να τις πασπατευεις συνεχως, και τον ηλιο τον μισουν, και τζαμπα δεν παιζει , σιγουρα.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
αφηστε με να κοιμηθω και να ξεχασω, τετοιο μετρημα ημερων ουτε στο στρατο.  23 μεινανε, κοιμαμαι με μια σομ ταμ στο μυαλο μου, με περιμενουν πολλες,
Κ Α Λ Α    Χ Ρ Ι Σ Τ Ο Υ Γ Ε Ν Ν Α

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
καλα χριστουγενα σε ολους τους συνφορουμιστες, με υγεια πανω απ' ολα και καλες πτησεις..   :rockon:

α και μυαλο στο πανω κεφαλι γιατι το κατω δεν ειναι παντα καλος συμβουλος.. και δεν πρεπει σε ΚΑΜΜΙΑ περιπτωση να διακινδυνευουμε την υγεια μας, σωματικη και ψυχικη για τιποτα στον κοσμο.

εχουμε το πανω χερι στην ολη κατασταση και ετσι πρεπει να μεινει.

μιλαω εντελως καλοπροαιρετα και οι αποδεκτες ελπιζω να με καταλαβαινουν..  ;)

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
...ξεχασα....

ΚΩΣΤΑΑΑ, που ησουνα σημερα ρε συ??

llllllllll

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μετά από 2μηνη αναζήτηση οικονομικού εισιτηρίου την περίοδο των Χριστουγέννων, τελικά φέτος θα περιοριστώ στο μουνί της γαλοπούλας.  Τίποτα κάτω από 1500€. Δεν ξέρω πότε θα ξαναπάρω άδεια, οπότε είμαι να πηδήξω απ’ τον 4ο. Μάλλον θα κοιτάξω κι εγώ για άλλη δουλειά, αν και το πρόβλημα εντοπίζεται στο κόμπλεξ του έλληνα εργοδότη. Είναι σίγουρο ότι ζηλεύουν και κάνουν το παν για να σου κόψουν την άδεια ή να στη δώσουν σε μικρές δόσεις. Τέλος πάντων, εύχομαι σε όλους καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία. Ζήτω η Ταϋλάνδη, ζήτω η Πατάγια.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Ζήτω η Ταϋλάνδη, ζήτω η Πατάγια.
φιλε ναι, ζητω η πατταγια και οι γυναικες της, μπαροβιες και μη.
ροκο το απογευματακι τα λεμε ,θα παρω τηλ.
να φαμε πρωτα το μουνι της γαλοπουλας.

fletsis per

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
χρονια πολλα σε ολους.Καλες γιορτες και θελω να πω οτι με πηρε ο δοκτωρ
να μου ευχηθει για τη γιορτη μου και ειχε βαλει το τιλακ και
μου τραγουδουσε το happy birthday.Ειχα ενα μηνα να ακουσω ταυλανδεζικα
και τρελαθηκα.Α ρε δοκτωρ τι μου κανεις α ρε δοκτωρ.Βλεπεις Κωστα???

fletsis per

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
φιλε ναι, ζητω η πατταγια και οι γυναικες της, μπαροβιες και μη.
ροκο το απογευματακι τα λεμε ,θα παρω τηλ.
να φαμε πρωτα το μουνι της γαλοπουλας.

Κι εγω με αυτο το μουνι θα συμβιβαστω μαλλον

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
δεν υπαρχει τζαμπα, τα εχω τσεκαρει και ετσι και αλλιως, ειδικα σε τουριστικα μερη, γνωμη μου παντα.
οπως εμεις τις βλεπουμε με το ματι αυτου που πληρωνει και γαμαει οποτε θελει και τις διωχνει οποτε θελει , και δεν τις υπολογιζουμε, ετσι και αυτες εναν ξενο στην πατταγια πχ. δεν μπορουν να τον δουν με αλλο ματι. σαν πελατη θα τον δουν μονο, και δεν τις ενδιαφερει αν θα τις ταισεις,αυτες τρωνε με 15 μπατ, δεν εχουν πλεον σεξουαλικες επιθυμιες , χεστηκανε για οργασμους κτλ. ασε που με τα οργανα μας υποφερουν.
και την ημερα θελουν την ελευθερια τους, οχι να τις πασπατευεις συνεχως, και τον ηλιο τον μισουν, και τζαμπα δεν παιζει , σιγουρα.

Κωστή μην είσαι απόλυτος σε αυτά που λες.Όταν γυρίσω με το καλό θα αναφερθώ στο δικό μου gfe που έχει αρκετό ενδιαφερον νομίζω.Στο Κο σαμούι που ρώτησες υπάρχει άφθονο νιμού.Lamai & Chaweng πολύ πράμα.Το κακό εδώ και ταυτόχρονα περίεργο είναι οτί τα νερά δεν ειναι και τοσο καθαρά.Ύπαρχουν βέβαια καβάντζες και φυσικά αρκετά μικρότερα νησάκια που πας εύκολα.

Καλές γιορτές σε όλους.
Skorpiontouch πριν φύγω θα πάω να γνωρίσω την Καν!!!

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Χαιρετω τους εναπομειναντες στην ελλαδα συμπολεμιστες :headbang: καλα Χριστουγεννα ευχομαι και καλη ανταμωση.
ευχαριστω και τα παιδια που ηρθανε στο αεροδρομιο και πηρανε κουραγιο :cheesy:
Ειμαι παγιδευμενος σε ενα ιντερνετ καφε στην Βκκ γεματο πιτσιρικια,το τιλακ ειναι busy και η πατταγια γεματη γκομενακια και ετσι δεν με αφησε να παω μονος ;)
Ειχαμε πολυ καλο ταξιδι αφου καναμε χρηση της χρυσης καρτας του ντοκτορ(φαγητο και καλες θεσεις)φτασαμε σουρβαναμπουμι και ο αερας της πατριδας μετα απο εξι μηνες μου εφερε δακρυα :'(
Τα τιλακ περιμεναν στις αφιξεις τα κινητα ατμ :grin: σολφεζ και ντοκτορ τους αρπαξαν και... χαθηκαν στη μεταφραση,αφηνοντας με μονο στο αεροδρομιο να περιμενω το τιλακ,αφου ενας λαθος υπολογισμος στις ωρες πτησης της ειχα πει να ερθει 2ωρες αργοτερα. :jerking:Το ατμ μου δεν εχει τοσο δυναμη, και το τιλακ κουρασμενο απο προηγουμενες περιπετειες και δεν ηθελα να το ξυπνησω :grin:καφεδακι και χαζεμα περασε η ωρα και ναμαι και γω με το τιλακ να γυρναμε να βρουμε χοτελ στην Βκκ μακρυα απο την πιατσα της νανα γιατι δεν την βολευει στην δουλεια,αλλα εκει που ρωτησαμε ηθελαν 2300 το δικλινο :idiot:(κυριλε χοτελ γεματο ανωμαλους επιχ/ες-ανωμαλοι επειδη ειναι επιχ/ες- :2funny:) και καταληξαμε στο γνωστο χοτελ της σουκχουμβιτ 103 με 420 μπατ και ολα καλα.
Σημερα ραντεβου με σολφεζ δεν ευδοκιμησε γιατι εχει πεσει με τα μουτρα στο ψητο λογω περιορισμενου χρονου :grin:,ελπιζω να βρεθουμε το βραδυ.
Η δικια μου θελει να με βγαλει στη νανα area δειξει ποσο ασχημες ειναι οι γκομενες εδω σε σχεση με την πατταγια :huh: :grin: :grin: :grin: και ποσο ακριβοτερες(αυτο το ξερουμε ;))και μια που εχει τα ρουχα της και περιοριζομαι στα βασικα θα βγω να κανω μια βολτα...ακους mgreek;;; :grin: ok,ok μην το κανουμε θεμα
η μερα περασε στη sicon squαre κανοντας λιγα ψωνια και καφε, μακρυα απο τα τουριστικα πολυκαταστηματα που θα επισκευτω αυριο.
Η ζεστη ειναι υποφερτη και κυκλοφορεις ανετα :sunglasses:ο ντοκτορ ειναι Τσιανγκ-μαι με το τιλακ που ομολογουμενος ειναι ωραιο και σε κανα δυο μερες ερχεται Βκκ καιθα τον συναντησω(τον φοβαμαι αυτον) :helpplea:
Αυτα τα νεα απο την πατριδα ελπιζω να σας εκανα να χαμογελασετε και να ξυπνησα αναμνησεις (εκτος κοριτσιων) :grin:
Υ.Γ. Να καταγγειλω την ανανδρη συμπεριφορα του doctilak προς το προσωπο του σολφεζ γιατι ενω ο σολφεζ¨εψηνε¨ ιθαγενη απο το Μπαχρειν που πηγαινε για ψωνια Βκκ,ο doc κοιμοταν σε ολη τη διαδρομη, μολις φταναμε και ξυπνησε,κοζαρε το γκομενακι και στο ιμιγκρασιον της πηρε το τηλ. για να βγουνε στο μπαχρειν :idiot:θα στο κοψουν το πουλακι doc... :2funny:

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
τζαμπα μπορει να υπαρχει, αλλα δεν αλλαζει τιποτα ασε που μπορει να ειναι και παγιδα.
Καλο ειναι να σεβεσαι τα κοριτσια θα σε σεβαστουν και αυτες.
Οι γκομενες που τρωνε Ευρωπαικη κουζινα το κανουν για να ξοδευουν τα λεφτα του φαλανγκ...
Εχουν σεξουαλικες επιθυμιες αλλα αν αλλαζει πελατη καθε μερα δεν μπορει να εχει φιλινγκ, παιρνεις και δινεις  πολλα αν την εχεις πολλες μερες...υπαρχουν γκομενες που πληρωνουν ταυλανδους αρκετα λεφτα για ενα πηδημα για γουστο γιατι μετους φαλανγκ δεν καυλωνουν... :idiot: βλεπε ντισκο x-zyte και στα καραοκε στον  3ο δρομο...
Για να μην υποφερει η γκομενα αγοραζουμε Κ-Υ η durex play  :grin: ευκολο
Και γω μισω τον ηλιο και δεν με ενδιαφερει και η θαλασσα...κανω για Ταυλανδος;
scorpiontouch την προσβαλες την κοπελα επρεπε να το ξερεις στα go-go ολες ψωνιζονται :grin:       

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
george, ευχαριστουμε για τις ανταποκρισεις, οι 22 μερες θα μας φανουν πιο ελαφρες πλεον...

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Να είσαι καλά George31, μας έκανες να ονειροπωλήσουμε με τις περιγραφές σου...

Πόσες ημέρες θα μείνεις ΒΚΚ? Θα προλάβεις να δεις τίποτα από τα αξιοθέατα? (παλάτι, ναούς, αλλά και κορίτσια?)

Καλά να περάσετε όλοι και καλές ανταποκρίσεις...

Δόκτορ περιμένουμε ανταπόκριση από Chiang Mai...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom