Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 66 άτομα (0 μέλη και 66 επισκέπτες)

SKORPIONTOUCH

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
1
τωρα για τους νεους του φορουμ θα ηθελα να δωσω καποιες συμβουλες
1)βγαλτε οσο ποιο γρηγορα εισητιρια μπορειτε και πηγαιντε αμεσως
2)προτιμηστε μεγαλα καλα ξενοδοχεια με ανετα δωματια κρεβατια και πολλες υπηρεσιες (οσο καλυτερα μπορειτε)
3)για το φαγητο μην ανησηχητε καθολου θα τρωτε οπου θελετε ξενοδοχεια εστιατορια και δεν θα παθαιτε τιποτα απολυτως
4)να αγορασετε νουμερο κινητου απο εκει και μοναδες συμφερει απο ολες τις αποψεις
5)μην περνετε γκομενες απο τον δρομο αλλα μονο απο beer bars kai gogo για τι ειναι ποιο ποιοτικες και ελενγμενες και εχουν αριστη συμπεριφορα.
6)να παρετε οπωςδηποτε μαζι σας συμπληρωματα απο φαρμακεια βιταμινων και τονωσης του οργανισμου για να μην εξαντληθητε προωρα.
7)μην παρετε πολλα ρουχα μαζι σας γιατι ειναι αχρηστα τζαμπα κουβαλημα θα αγορασετε απο εκει οτι χρειαζεστε μεχρι και κοστουμια μπορειτε να ραψετε εκει.
8)μην κανετε τατουαζ στην παραλια της παταγια  να πανε στην joimtien beeach νοτια με ταξακι εχει ενα φοβερο καλιτεχνη στην παραλια με γιο του παρεα και θα θας κανει με τα ιδια λεφτα εργο τεχνης το σωμα σας.
9)να πατε για body body massage στην σοι 2 στο μεγαλο το γωνιακο 2000 baht αλλα τα ποιο απιστευτα μωρα
δεν ξερω αν ειναι το καλυτερο οι παλιοτεροι ας δωσουν τα φωτα τους σε σε αυτο.
10)οχι πολλα μετρητα επανω μπορει να τα χασετε προτημιστε πιστωτικες καρτες με μεγαλα αποθεματα.
ελπιζω να βοηθησα παντα στην διαθεση σας
99 και σημερα..................................

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
τελος μου ειπε οτι ειναι η τελαιυταια φορα που ερχεται και απο εδω και περα θα πηγαινει φιλλιπινες
δεν ξερω αλλα με προβληματησε πολυ με ολα αυτα...............????????????????

ρε κατι ξερω εγω που λεω για φιλιππινες αλλα υπαρχουν ενστασεις στο θρεντ (των φιλιππινων )για την εξωτερικη ομορφια των γυναικων αυτων..
κουνια που κουναγε μερικους που εχουν αποψη για ολα (φιλολογικη..).

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
τωρα για τους νεους του φορουμ
1)βγαλτε οσο ποιο γρηγορα εισητιρια μπορειτε και πηγαιντε αμεσως
σκορπιο, εγραψες, πες τα γιατι δεν μ ακουνε...
το μασατζιδικο πως το λενε? ειναι κοντα στη walking street η απο την αλλη πλευρα? μαλλον απο την αλλη θα ναι, μετα την περιβοητη soi 6. ονομα δωσε,
το gfe ξυπναει αργα και θα του την κανω καμια μερα.να δουμε ομως με τι δυναμεις, τι να σου κανουν οι centrum.
οταν λες 99 μεινανε εννοεις τον μαρτιο? εγω εχω ηδη κλεισει και για 11/4. ε ρε γλεντια

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πες τα Σκορπιο ;)
Για body massage οι γνωμες δυιστανται αλλοι προτιμουν το απεναντι :rockon:
δηλαδη διπλα στο bigC και οχι το απεναντι.
Επισης συχνο μπανιο και αγορα καθαριστικου ευαισθητων περιοχων(lactacyd)αυτο με την καρδια,θα εκτιμηθει ιδιαιτερα απο τα κοριτσια και παιρνετε καλυτερο σερβις,αντε γιατι εχουμε κακη φημη με την καθαριοτητα.
-Κοριτσια βρισκεις και στο δρομο αστερια σε συμπεριφορα και σερβις αλλα θελει και λιγο προσοχη.
-εγω παντα επαιρνα απο marine-lucifer-walking street.
-οχι πολυτιμα αντικειμενα στο δωματιο τα κοριτσια ειναι φτωχα και ο πειρασμος μεγαλος.
-Σεβασμος στα κοριτσια να σας σεβαστουν και αυτα.
-προτιματε τα φιλικα ξενοδοχεια και οχι τα μεγαλα συγκροτηματα μπορει να μην αφηνουν τα κοριτσια να μπαινουν αρα αδικο το ταξιδι :jerking:
-υπαρχουν αλληλοσυγρουομενα συμφεροντα στην πατταγια απο τη μια οι ιδιοκτητες μπαρ,ντισκο,μικρων μοναδων ξενοδ/κων και εμεις, και απο την αλλοι καποια λαμογια που θελουν να κανουν την πατταγια, :headbang: πουκετ και ακομη χειροτερη φιλοξενωντας οικογενειες και κινεζογιαπωνεζικα καραβανια... :helpplea:
Η πατταγια ομορφαινει, ας μην ωραιοποιουμε το παρελθον αλλα να μεινει μια παιχνιδουπολη για μεγαλους ,δεν τους φτανει ο υπολοιπος κοσμος θα μας παρουν και την πατταγια;καλο ειναι να προσεχουμε και να μη δινουμε τα λεφτα μας στην αλλη πλευρα :birdman:
-εισητηρια επρεπε να εχουν βγει απο χρονια για τον καθενα που σεβεται τον εαυτο του ...
καλα ταξιδια   
                                      จ้อด31

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6

Και αν κάποιος είναι pattaya παρασκευές έχουνε πισίνα πάρτη με σαπουνάδα και είσοδο 400 μπατ. Καλή διασκέδαση

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6

Και λίγα φρούτα από pattaya για να σας πάνε κάτω τα φαρμάκια. ( ένα μεγάλο ευχαριστώ στους fletsi Πάνο Νίκο και Δημήτρη που μου δανείσανε της φωτογραφίες από τα αρχεία τους ) και μην μου στεναχωριέστε pattayistas έχω και άλλες για αύριο. θα σας φτιάξω κανονικά :rockon:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ντοκτορ για μηνες ημουν μονος μου να υπερασπιζομαι την πατταγια, τωρα εχω φανατικους συμμαχους.
αντε να μπει ο καινουριος χρονος να μεινουν λιγες μερες ακομα για κατω.
ακουσα οτι 13 με 15 απριλιου οι ταιλανδοι εχουν το σογκραν, ειναι η πρωτοχρονια τους νομιζω και γινονται διαφορα φεστιβαλ, αξιζει λετε? η μηπως ειναι κλειστα ολα οπως στις εκλογες? εχω κλεισει για 11/4 με 21/4 και αγχωθηκα.
george εγραψες παλι,
πατταγια, μια παιχνιδουπολη για μεγαλους

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Κώστα 13με 14 είναι το φεστιβάλ τους και είναι πολύ ωραία θα είμαι κάτω και το άλλο έχω αυτόν τον παπά που δεν θέλει να βάζω φοτο με έκανε warned βλέπεις ζηλεύουν μερικοί που βάζουμε φοτο. :rockon:

fletsis per

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
νοσταλγια διακρινω φλετση?
ντοκτορ γιωργο, καλο ταξιδι, χαιρετισμους στην πατταγια, πειτε της να μας περιμενει.
και μεις μετραμε μερες, με flynow  mgreek zaichik

Σωστα διακρινεις Κωστα.Αφου ξερεις οτι ειμαι λατρης της Πατταγια.Τρελαινομαι
εκει.Σε τρια μηνακια ομως???Πατταγια i am coming

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ντοκτορ, λογικα θα μαστε παρεα τον απριλη, οσο για τον παπα μην μου τον κακολογεις, ειναι ατομο αστερι και υποστηρικτης της ταιλανδης, αστον να κανει τη δουλεια του.
48 ωρες σου μεινανε ακομα ρε θηριο? ο george ετοιμος, μπρατσακια πηρατε?
:2funny:
καποτες? :dancing:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Fletsi δεν θέλω να μου στεναχωριέσαι θα σε πάρω από pattaya να σου ευχηθώ χρόνια πολλά :rockon:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
ντοκτορ, λογικα θα μαστε παρεα τον απριλη, οσο για τον παπα μην μου τον κακολογεις, ειναι ατομο αστερι και υποστηρικτης της ταιλανδης, αστον να κανει τη δουλεια του.
μην ξεχνας τον σολφες.

fletsis per

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
συντροφοι δυστηχως σημερα γυρισα ηθελα να κατσω κανα μηνα ακομα,
ευχαριστω πολυ τον συναδελφο ουτοπικο για το κονε που μου εκανε κατω στην παταγια.
οι αναμνησεις ειναι πολυ εντονες απο τις λιγες μερες που εκατσα την επομενη φορα σιγουρα 2 εμβομαδες και βλεπουμε.
αυτα που θελω να πω ειναι οτι δοκιμασα λιγο απο ολα οσο προλαβα δηλαδη για την ακριβεια.
για τους παλιους θελω να πω οτι εχει ανοιξει καθετα στην walking steet εκει που ειναι το isomnia ενα show club απιστευτο
witcher λεγεται εχει στο κεντρο του μια πιστα και περιμετρικα καθισματα και στην πιστα ανεβαινουν απο κλασικα gogo girls
που χορεβουν και ειναι για φορτωμα ,παραδοσιακους χορους με διαφορες στολες μεχρι και special show pio extreme!!
πηγαμε με τον κολητο μου μαζι με τα girl friends που ειχαμε βασικα αυτες μας το προτειναν να παμε και το απολαυσαμε πολυ
το κακο ειναι οτι δεν δοκιμασαμε να πλησιασουμε καμια κοπελα απο εκει και ετσι δεν μαθαμε τα μυστικα..
το show παντως ειναι πολυ καλο και με τεραστια ποικιλια οι τιμες στα ποτα φυσιολογικες 160 baht μια μπυρα πχ αξιζει να ριξετε μια ματια για τι εχει πανεμορφα κοριτσια εγω σχεδον ερωτευτηκα μια που χορευε παραδοσιακους χορους..........

Scorpion καλωσορισες στην πικρα.
Σε αυτο το angel witches πηγαινα συχνα.Το λεω σε ολους εδω ειναι σουπερ.
Απιστευτα μωρα.Εννοεις σιγουρα αυτο το νουμερο που κανουν με τα μπαμπου
ετσι??Που χορευουν παραδοσιακους χορους ε??
Λοιπον εκει εχει 600 μπατ το barfine τα show girls τα παιρνεις στις 1
που τελειωνει το σοου ενω τις αλλες που απλως χορευουν τις παιρνεις οτι
ωρα θελεις.Οι τιμες για τα show girls ειναι απο 2000 εως 5000 μπατ και για τις
αλλες τις χορευτριες ειναι απο 1000 εως 2000 μπατ.Ετσι ενημερωτικα.Παντως
εχει δικιο ο scorpiontouch ειναι πολυ τελειο το σοου και το μαγαζι.

fletsis per

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1

Ξεχνας οτι θα ειμαι κι εγω τον Απριλη

fletsis per

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
σκορπιο, εγραψες, πες τα γιατι δεν μ ακουνε...
το μασατζιδικο πως το λενε? ειναι κοντα στη walking street η απο την αλλη πλευρα? μαλλον απο την αλλη θα ναι, μετα την περιβοητη soi 6. ονομα δωσε,
το gfe ξυπναει αργα και θα του την κανω καμια μερα.να δουμε ομως με τι δυναμεις, τι να σου κανουν οι centrum.
οταν λες 99 μεινανε εννοεις τον μαρτιο? εγω εχω ηδη κλεισει και για 11/4. ε ρε γλεντια

Μηπως εννοει το sabaidee στη σοι 2 Κωστα??

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
fletsi εσύ έχεις τα αλόγα σου και της ελιές σου για να περνάς την ώρα σου και εγώ ο κακομοίρης έχω την pattaya. Περίπου είμαστε το ίδιο. Περίπου το ίδιο όχι ώμος ακριβός είσαι καλύτερα εσύ στην πατρίδα και εγώ στην ξενιτιά εσύ καβάλα τα άλογα και πας βόλτα και εγώ ο άμοιρος με κανένα tilac την βρίσκω για φαντά σου φίλε μου. και δεν σου λέω τα έξοδα για σκουφάκια. :zzzzz:

fletsis per

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
fletsi εσύ έχεις τα αλόγα σου και της ελιές σου για να περνάς την ώρα σου και εγώ ο κακομοίρης έχω την pattaya. Περίπου είμαστε το ίδιο. Περίπου το ίδιο όχι ώμος ακριβός είσαι καλύτερα εσύ στην πατρίδα και εγώ στην ξενιτιά εσύ καβάλα τα άλογα και πας βόλτα και εγώ ο άμοιρος με κανένα tilac την βρίσκω για φαντά σου φίλε μου. και δεν σου λέω τα έξοδα για σκουφάκια. :zzzzz:

Ναι σχεδον σε λυπαμαι.Μου σπαραζεις την καρδια με αυτες τις κακουχιες
που περνας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom