Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 99 άτομα (0 μέλη και 99 επισκέπτες)

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Και αυτό μας φέρνει στο "σωστό πρότυπο άντρα". Αν νομίζετε (όσοι νομίζετε) ότι αυτός που είναι άπλυτος, αγενής, καπνιστής, αμόρφωτος, άξεστος και κλανίλος δεν είναι πρώτος στις προτιμήσεις των ελεεινίδων, μάλλον ζείτε σε άλλη χώρα.

Το ζητούμενο από πολλούς πιστεύω από εμάς είναι μία γυναίκα που όταν της φέρεσαι καλά στο ανταποδίδει, και όχι μιά στρίγκλα που γουστάρει μπινελίκια και αμορφωσιά και αγένεια για να σε δει σαν τον άντρα των ονείρων της.
Μεγαλε Todok τι εγραψες παλι;;Μου θυμησες ιστορια με πολυ γελιο.Αθηναια εικοσι+ μαιων :boobies: ,καλλιγραμη φοιτητρια παιδαγωγικου δουλευει σε μπαρ της πολης που σπουδαζει και ερωτευεται τον πορτιερη ο οποιος ομιλει απταιστα την τοπικη διαλεκτο και το πρωι ειναι ποιμενας με τη μυρωδια να τον συντροφευει και το βραδυ :dancing:
Η  κοπελα νομιζει οτι η συμπεριφορα και η μυρωδια που τον ακολουθει στοιχειοθετουν τον ιδανικο αντρα-συζηγο-εραστη κανει δεσμο μαζι του για αρκετο καιρο...
σε καποια επαιτιο-γιορτη η καψουρα του αγοραζει ακριβο αρωμα για δωρο, αλλα αυτος μετα απο μερικες μερες δυσανασχετει γιατι το αρωμα που φορουσε του εδιωχνε τα ζωα. :headbang:
 νασαι καλα και καλα ταξιδια σε ολους

dpierr

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητοι συντροφοι,
Ειμαι αρκετο καιρο μελος σε αυτο το site αλλα δεν ειχα αποφασισει να γραψω τιποτα αλλα μονο ενημερωνομουνα πρεπει να ομολογησω οτι η περιγραφες ορισμενων ειναι παρα πολυ καλες και ενημερωτικες, λογω μιας επαγγελματικης υποχεωσης (συνεδριο)θα βρεθω στην Bangkok αρχες του χρονου για μερικες μερες αναρωτιομουνα αν καποιος συντροφος θα βρισκετε εκει αυτη την περιοδο για να μπορεσουμε να βρεθουμε και να βοηθηθουμε, δυστυχως η διαμονη μου θα ειναι λιγων ημερων και ισως δεν θα εχω την πολυτελεια να γυρισω σε ολα τα μερη που εχουν προτεινει οι διαφοροι συντροφοι στο thred, αλλα ειμαι προθυμος να γυρισω οσο περισσοτερο μπορω και εαν υπαρχει και η καταλληλη παρεα ακομα καλυτερα.

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Ο προτεινόμενος νέος νόμος για την προώθηση του πατριωτισμού στην Ταϊλάνδη μάλλον θα φέρει χάος! Μην αγχώνεστε…Απλά ο νέος νόμoς θα υποχρεώνει τους οδηγούς να σταματούν (όπου και αν βρίσκονται) όταν θα παίζει ο εθνικός τους ύμνος, δηλαδή 2 φορές τη μέρα.  :rockon:  Θα ήθελα να δω μια τέτοια στιγμή στη Bangkok!  :idiot:

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
εμεις ειμαστε καλυτεροι νομιζεις που δεν ξερουν αρκετοι και ποιος ειναι ο εθνικος υμνος

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
αφιερωμενο σε ολους μας

Συνημμένα

• DSC00013.jpg
    DSC00013.jpg
    57,4 KB · Εμφανίσεις: 19

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Ο προτεινόμενος νέος νόμος για την προώθηση του πατριωτισμού στην Ταϊλάνδη μάλλον θα φέρει χάος! Μην αγχώνεστε…Απλά ο νέος νόμoς θα υποχρεώνει τους οδηγούς να σταματούν (όπου και αν βρίσκονται) όταν θα παίζει ο εθνικός τους ύμνος, δηλαδή 2 φορές τη μέρα.  :rockon:  Θα ήθελα να δω μια τέτοια στιγμή στη Bangkok!  :idiot:
Αφου ειναι σχεδον μονιμα σταματημενοι απο τη κινηση τι διαφορα θα καταλαβεις; :grin:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
χαλαρη κουβεντουλα με κινεζοεξαρτημενο bmw και ταιλανδοεξαρτημενο mimiko.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Ετσι όπως πάμε θα ιδρύσουμε και κέντρο αποτοξίνωσης.

fletsis per

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ζηστε το τωρα το τι θα γινει σε 10-20 χρονια δεν
το ξερει κανεις.Οσο μπορουμε θα πηγαινουμε και
θα ζουμε το ονειρο μας.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
νοσταλγια διακρινω φλετση?
ντοκτορ γιωργο, καλο ταξιδι, χαιρετισμους στην πατταγια, πειτε της να μας περιμενει.
και μεις μετραμε μερες, με flynow  mgreek zaichik

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
τη δευτερα θα απολαυσω τη φατσα του,
:dancing:
ροκο, μπορεις να κλαψεις στον ωμο μου, φτωχε εξαρτημενε σεξοτουριστα :2funny:

σε περιμενω ταυλανδοπληκτε, θελω καπου να πω τον πονο μου που λογω υποχρεωσεων αναβληθηκε το χριστουγενιατικο ταξιδι στο λακκο με τα στενα, σχιστοματικα, σκουροκιτρινα μ@@νακια..   :'( :'(  :tickedoff: :tickedoff:

SKORPIONTOUCH

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
1
συντροφοι δυστηχως σημερα γυρισα ηθελα να κατσω κανα μηνα ακομα,
ευχαριστω πολυ τον συναδελφο ουτοπικο για το κονε που μου εκανε κατω στην παταγια.
οι αναμνησεις ειναι πολυ εντονες απο τις λιγες μερες που εκατσα την επομενη φορα σιγουρα 2 εμβομαδες και βλεπουμε.
αυτα που θελω να πω ειναι οτι δοκιμασα λιγο απο ολα οσο προλαβα δηλαδη για την ακριβεια.
για τους παλιους θελω να πω οτι εχει ανοιξει καθετα στην walking steet εκει που ειναι το isomnia ενα show club απιστευτο
witcher λεγεται εχει στο κεντρο του μια πιστα και περιμετρικα καθισματα και στην πιστα ανεβαινουν απο κλασικα gogo girls
που χορεβουν και ειναι για φορτωμα ,παραδοσιακους χορους με διαφορες στολες μεχρι και special show pio extreme!!
πηγαμε με τον κολητο μου μαζι με τα girl friends που ειχαμε βασικα αυτες μας το προτειναν να παμε και το απολαυσαμε πολυ
το κακο ειναι οτι δεν δοκιμασαμε να πλησιασουμε καμια κοπελα απο εκει και ετσι δεν μαθαμε τα μυστικα..
το show παντως ειναι πολυ καλο και με τεραστια ποικιλια οι τιμες στα ποτα φυσιολογικες 160 baht μια μπυρα πχ αξιζει να ριξετε μια ματια για τι εχει πανεμορφα κοριτσια εγω σχεδον ερωτευτηκα μια που χορευε παραδοσιακους χορους..........

SKORPIONTOUCH

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
1
ενα αλλο που με εντυπωσιασε πολυ εκτος απο την luciffer που γνωρισα και το gfe με πολλα απιστευτα πιπινακια η isomnia ηταν πιο μετρια αλλα  η αποκαληψη εγινε στην walking street στο night club tonys πολυ χλιδατο μερος με vip rooms με αργιλεδες για να αραξεις με το gfe σου τιμες λιγο τσουχτερες 2 heineken 480 baht αλλα μεσα η χλιδα η ιδια aircontision δεν ιδρωνεις δηλαδη
και κοπελες ειληκρινα τα πιο απιστευτα μωρα τα γνωρισα εκει.
για μια επισκεψη αξιζει τον κοπο αυτην η disco .
tonys 's club λοιπον για χλιαδατες καταστασεις.

edit AssFiller: φίλε αν και το υλικό σου είναι super...απαγορεύεται η δημοσίευση ερασιτεχνικού υλικού..

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
νοσταλγια διακρινω φλετση?
ντοκτορ γιωργο, καλο ταξιδι, χαιρετισμους στην πατταγια, πειτε της να μας περιμενει.
και μεις μετραμε μερες, με flynow  mgreek zaichik
φιλε βαλε και mathima solfes στιν λιστα για pattaya. 1 kai shmera.kosta θα ειμαστε την δευτερα στις 12 στο αεροδρομιο ελα αν μπορις να γνωρισις και τους αλους.gulf. :rockon:

SKORPIONTOUCH

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
1
ενα αλλο περιεργο που συνεβει γνωρισα 2 ελληνοαμερικανους στο ξενοδοχειο με καταλαβαν απο τα ελληνικα που μιλουσα ο ενας ηταν πολυ εμπειρος ηταν η 6 φορα που ερχοταν και μου ειπε το ποσο απογοητευμενος ειναι τελαιυταια απο την ταυλανδη και οτι οι τιμες ανεβαινουν συνεχως και η ποιοτητα πεφτει συγκεκριμενα μου ειπε οτι τα πραγματα ηταν πολυ καλυτερα ποιον πριν και οτι σε λιγο καιρο αυτο που ζουμε θα σβησει εδω και η παταγια θα μεταμορφωθει σε ενα καθαρα τουριστικο μερος οπως η σιγκαπουρη πχ
τελος μου ειπε οτι ειναι η τελαιυταια φορα που ερχεται και απο εδω και περα θα πηγαινει φιλλιπινες
δεν ξερω αλλα με προβληματησε πολυ με ολα αυτα...............????????????????

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ντοκτορ θα ειμαι εκει να σας κουνησω το μαντηλι, δες πμ