Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (0 μέλη και 51 επισκέπτες)

SPAWN

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Σημερα πηραμε την αδεια διαμονης για πεντε χρονια.
αναφερω ορισμενα απ τα καπριτσια που μου εκανε η γυναικα μου για να εχετε μια γευση απο ταιλανδεζικη κουλτουρα αν δε σου βγει σε καλο (οχι οτι δεν ειναι καλη η γυναικα μου αλλα η προσαρμογη ειναι υπερβολικα δυσκολη)
εχει καψει τα χερια της με στικ
εχει βγει γυμνη στο παραθυρο
εχει βγει γυμνη στο διαδρομο
εχει κατεβασει φαρμακα
μου εχει φωναξει fuck you στο δρομο
εχει φυγει απειρες φορες απ το σπιτι
κλαιει
ευτυχως καθε μερα που περναει τα πραγματα πηγαινουν καλυτερα
τα προβληματα εχουν περιοριστει στο σχολειο
οταν της περναει παντως ολα ειναι <<μελι γαλα>>

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Λοιπον συντροφοι
Κλεισαμε για αποψε Κινεζικο Γεραννιου 44 στις 10.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Τωρα και κατι αλλο που μου εχει κανει εντυπωση.
Λετε οτι ειναι αηδιαστικη ή ενοχλητικη η εικονα των 60+ κοιλαραδων που γυρνανε χερακι χερακι με Ταυλανδες μικρουλες στη Πατταγια.
Συμφωνω.
Αλλα πεστε μου αν δεν ειναι θλιβερο το θεαμα των 30ρηδων κατα τα αλλα μια χαρα αντρων που πηγαινουνε συνεχεια στη Πατταγια για να πηδηξουν επειδη δεν μπορουν να βρουνε- κανουνε μια σχεση της προκοπης στη χωρα τους.
Οσο για τους φιλους που ειναι απο επαρχια τωρα τι να πω, στην αρχη τα χωνανε στις Βουλγαρες, θυμιθειτε τις περιφημες επιγραφες ¨προσεχως Βουλγαρες¨, τωρα εξελιχθηκαν και τα χωνουν και στις Ταυλανδεζες.
Μα ημαρτον ρε παιδια τοσο μεγαλο ειναι το προβλημα στη χωρα μας;
Φανταστειτε να δει κανας δημοσιογραφος το σαιτ τι κραξιμο θα πεσει.
Αλλα μη με λαβετε και πολυ στα σοβαρα υποψιν σας μαλλον παραμεγαλωσα.

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
οτι εχεις μεγαλωσει αυτο ειναι σιγουρο

δεν εχεις χαλασει ομως και αυτο ειναι καλο

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Φανταστειτε να δει κανας δημοσιογραφος το σαιτ τι κραξιμο θα πεσει.
Μην ανησυχεις. Οι δημοσιογραφοι το ξερουνε το σαιτ πολυ καλα. Εγω γνωρισα π.χ. αυτην την ιστοσελιδα απο θαψιμο που της κανανε στην εφημεριδα. Και αναφεροτανε στο Ταυλανδη σεξ τριπ. Ελα Κωστα, μη φουσκωνεις...

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Γραφανε οτι (ακουσον ακουσον) πηγαινουνε Ελληνες στην Ταυλανδη και γαμα.ε τις τοπικες ομορφιες σε ξεφτυλισμενες τιμες, και οτι κανουνε ακομη και ακριβεις αναφορες μεσω ιντερνετ (αναφεροταν αυτο το σαιτ, και ακομη ενα αλλο που δεν θυμαμαι το ονομα του). Αυτο μου ειχε κεντρισει την περιεργεια, και απο τοτε καθημερινα τσεκαρω το bourdela.com

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
ενω αυτοι οι ξεπλενηδες αν τους ανοιξουν τα ποδια θα γυρισουν και θα φυγουν  :2funny:

στην ελλαδα εχουμε τωρα πια μονο δημοσιογραφους παλια ειχαμε προεδρους  :jerking:

μην ακουτε τη γνωμη των πολλων αλλα των ειδημονων (σωκρατης) :grin:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Μην ανησυχεις. Οι δημοσιογραφοι το ξερουνε το σαιτ πολυ καλα. Εγω γνωρισα π.χ. αυτην την ιστοσελιδα απο θαψιμο που της κανανε στην εφημεριδα. Και αναφεροτανε στο Ταυλανδη σεξ τριπ. Ελα Κωστα, μη φουσκωνεις...
Κωστα εβγα εξω στο λαο σου...
Συ-νε-ντευ-ξη..Συ-νε-ντευ-ξη!!! :rockon:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Λόρδε δυστυχώς πολύ σωστά τα λες....  :( Και είμαι και από επαρχία  :'(

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Σημερα πηραμε την αδεια διαμονης για πεντε χρονια.
αναφερω ορισμενα απ τα καπριτσια που μου εκανε η γυναικα μου για να εχετε μια γευση απο ταιλανδεζικη κουλτουρα αν δε σου βγει σε καλο (οχι οτι δεν ειναι καλη η γυναικα μου αλλα η προσαρμογη ειναι υπερβολικα δυσκολη)
εχει καψει τα χερια της με στικ
εχει βγει γυμνη στο παραθυρο
εχει βγει γυμνη στο διαδρομο
εχει κατεβασει φαρμακα
μου εχει φωναξει fuck you στο δρομο
εχει φυγει απειρες φορες απ το σπιτι
κλαιει
ευτυχως καθε μερα που περναει τα πραγματα πηγαινουν καλυτερα
τα προβληματα εχουν περιοριστει στο σχολειο
οταν της περναει παντως ολα ειναι <<μελι γαλα>>

Τραβάς μεγάλο κουπί μου φαίνεται... φίλε spawn... όλα να πάνε καλά...

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
εχει μουστακι η μου φαινεται??

.... Και με μουστακι καλη ειναι...
Χωρις πλακα παιδια, οι Ασιατισες η αρεσουν η δεν αρεσουν. Σε οποιον δεν αρεσουν δεν πρεπει να ζοριστει, ας αφησει τη σειρα του σε αυτους που τους αρεσουν. Για μενα ο π.χ. ο πηχυς ηταν παρα πολυ ψηλα, παντοτε ειχα παρτιδες με πρωτο πραμα. Οι Ασιατισες δεν μου λεγανε τιποτε, γιατι δεν ειχα καμμια επαφη μαζι τους, τις θεωρουσα σαν πλασματα ανευ σεξουαλικοτητας. Οταν ενας φιλος μου στο εξωτερικο ηθελε να παντρευτει μια που γνωρισε, σκεφτηκα μα τι της βρηκε ρε παιδι μου.... Τα εφερε ο διαολος και πηγα Ταυλανδη για διακοπες... Απο τοτε μη δω Ασιατισα πουθενα. Τη κοιταζω οπως η αλεπου την κοτα... Οι Ασιατισες ανοιξανε καινουριους σεξουαλικους οριζοντες... Τι εχανα τοσα χρονια ο μαλακας... Οποιοι δεν θελουνε ας μην παρουνε... Εγω δεν παρεξηγω κανεναν.

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε vonmakoulis αν δε κανω λαθος ο κωσταςφ16 εφαγε σε 20 μερες 3100 ευρω σορυ αλλα με με τοσα βρισκω κ σε ελληνικο νησι. Σιγουρα οχι με τις ιδιες ανεσεις αλλα βρισκω κ οχι σε βραχονησιδα. Σιγουρα κ εδω τρωμε παρα μα παρα πολλα λεφτα αλλα οταν μιλαμε για ταξιδια στο  εξωτερικο δεν ειναι μονο οι χωρες της ασιας για παραδειγμα ποσα θελεις για μια βδομαδα στη Νεα Υορκη η στην Ιμπιζα? Εχω κανει κ εγω τα ταξιδακια μου αν κ ασια φετος πηγα πρωτη φορα κ σιγουρα θα ξαναπαω!

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε vonmakoulis αν δε κανω λαθος ο κωσταςφ16 εφαγε σε 20 μερες 3100 ευρω σορυ αλλα με με τοσα βρισκω κ σε ελληνικο νησι.

Για να κάνεις στην Ελλάδα αυτά που κάνεις κάτω με 3100, θέλεις τουλάχιστον 10000 και σίγουρα δεν θα είσαι το ίδιο ικανοποιημένος!!!

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Φιλε vonmakoulis αν δε κανω λαθος ο κωσταςφ16 εφαγε σε 20 μερες 3100 ευρω
Ναι σύντροφε αλλά για ρώτα και τον ίδιο ΠΩΣ και ΠΟΥ τα έφαγε αυτά τα λεφτά. Και εγώ χαλάω περισσότερα (τις παίρνω δύο - δυο είμαι και χουβαρντάς με τα κορίυτσια). Όπως όμως θα πρόσεξες στο πόστ μου ΔΕΝ συμπεριέλαβα αυτά τα έξοδα στα έξοδα διακοπών. Απλώς είπα (και τεκμηρίωσα νομίζω) ότι με τα λεφτά που θελει κάποιος (1 άτομο) για 20 μέρες διακοπών σε ένα ελληνικό νησί περνάει άνετα 2 μήνες στην Ταϋλάνδη. Τα γαμησιάτικα πληρώνονται τόσο εδώ όσο και εκεί (και εκεί είναι 10 φορές φτηνότερα) :dancing:.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Θα ηθελα παρακαλω 20ημερες διακοπες σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ Ελληνικο νησι σε δωματιο με ψυγειο,air condition,δορυφορικη τηλεοραση,να τρωω καθε μερα φρεσκα θαλασσινα και ψαρια,να πινω 5 ποτα καθε βραδυ,να κερναω και τους φιλους μου και το σπουδαιοτερο,καθε βραδυ να κανω περατζαδα στη παραλια ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ γυναικα γυρισω να κοιταξω (απο τις εκατονταδες που θα κυκλοφορουν),να πεφτει στα ποδια μου και να με παρακαλαει να τη πηδηξω...Και την αλλη μερα το πρωι,να της δινω και ενα 30ευρω μπουρμπουαρ επειδη ειμαι και LARGE τυπος..(και κανα φορεματακι δωρο που και που)..
Και ολα αυτα με λιγοτερα απο 3100 ευρω.
Για προσφορες,παρακαλω επικοινωνηστε με Πιπινομανιακ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε SPAWN νομίζω ότι πρέπει να πεις περισσότερα σχετικά με τη σχέση σου γιατί αθ σώσεις πολύ κόσμο εδώ μέσα.
Μερικές ερωτήσεις που οι απαντήσεις θα ενδιέφεραν είναι:
πως την γνωρισες;
Πόσο μικρή είναι η γυναίκα σου για να να πηγαίνει σχολείο (ή είναι δεύτερης ευκαιρίας)
Τι γίνεται με τους δικούς της (στέλνεις λεφτά εκεί;)
Όταν έφευγε απο το σπίτι πόσο έλλειπε;
Πως συμπεριφέρεται στους δικούς σου;

Επίσης για τον συναγωνιστή που κατηγορεί την πρεσβεία της Ταυλάνδης θα ήθελα να παρατηρήσω ότι μάλλον κάνουν καλά τη δουλεία τους μη δίνοντας βίζα σε κορίτσια που όλα δείχνουν ότι δεν έχουν σκοπό να ξαναγυρίσουν πίσω.

Λόρδε εσένα πρέπει να σε γνωρίσω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom