Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

klitiras

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
παντως παιδια δικη μου αποψη αν πας στην ακρη του κοσμου <μονο για σεξ> και να πληρωνεις 5000 μπατ περιπου 110 ευρο για γαμηση εχει ποιο κοντινους προορισμους με τα ιδια λεφτα για γαμηση για παραδειγμα η βουργαρια

εχει δικιο ο συναδελφος...-50 ευρω ειναι υπεραρκετα...-δηλαδη στην bangkok που υποτιθεται εχει τις top

:2funny:  τι περνουν αυτες..???

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Δηλαδη κοντα στο 50  ευρω   :huh:για long time   :think:?σαν πολλα δεν ειναι  :S??ετσι οπως παμε-βλεπω ναρχονται διακοπες εδω οι ταυλανδοι

:s&m_3:
αστο φιλε κατσε εδω,κανε τα μπανακια σου,πληρωσε τον φραπε κανα 7αρι ευρω και δωσε κανα 50αρικο το ατομο για φαι.

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Κατ'αρχην για τον φίλο που ρώτησε για ξενοδοχεία, και το Tim Boutique και το LK είναι καλά ξενοδοχεία. Και τα δυο ήταν joiners free (μέχρι πέρυσι τουλάχιστον).
Κατα δευτερον, οι τιμές των Freelancers για Long Time ξεκινάνε απο 1000 μπατ, για να τα ξεκαθαρίσουμε, Long Time σημαίνει οτι το κορμι θα κοιμηθεί μαζί σου και δε θα φύγει μετα το μπουμ μπουμ. Εννοείτε πως άμα την πάρεις απο της 10-11 το βράδυ θα έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις.
Στα 1000 μπατ βέβαια η ποιότητα που θα πάρεις δε θα είναι ίδια με την ποιότητα των 2000++, όχι οτι στα 1000 μπατ μονο πατσαβούρες παιζουν, μπορείς να βρείς αστέρι και να περάσεις ζωάρα. Είναι φυσιολογικό τα κοριτσάκια που ζητάνε 2000 και 2500 να κάνουν τη διαφορά σε σχέση με ένα του χιλιάρικου. Με τη παρέα που ήμασταν πέρυσι πολλές φορές πήραμε μεσα απο τα κλαμπάκια με ένα χιλιάρικο και περάσαμε μια χαρά και ήταν ωραία κοριτσάκια.
Μουνιά του πεντοχίλιαρου στην walking street δε παίζει να βρείς και αν βρείς θα είναι σε gogo τα οποία τα έχει φέρει το αφεντικό απο κανένα δικό του μαγαζί της Μπανγκοκ για να ανεβάσει την ποιότητα του μαγαζιού. Εγώ είμαι της ίδιας άποψης με τον Pipinomaniac, τα ωραία φορτώνονται νωρίς για αυτό πάντα κάνω μια γύρα και αν βρώ κάτι το καλό δε με πειράζει να δώσω και 2 και 3 χιλιάρικα αν όντως τα αξίζει. Μη ξεχνάμε ότι το 60-70% απο τα μουνιά που δουλεύουν σε gogo αν τα ψωνίσεις απο insomnia,lucifer,marine, mix κλπ πάνω απο 1500 χιλιάρικο δε παίζει να ζητήσουν (εξαιρούνται οι μούναροι που ότι και να γίνει θα το ζητήσουν το χαρτί)
Εκτός βέβαια αν συχνάζει κανείς σε high class barακια (τα οποία δεν απευθύνονται σε φαράνγκ) όπου το επίπεδο ξεφεύγει και το πεντοχίλιαρο πέφτει σύννεφο.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
jamest,εισαι σωστοτατος...
Και να συμπληρωσω,οτι οντως μπορεις να παρεεις ago go-κοριτσα στις ντισκο με 1500,αλλα θα πρεπει να περιμενεις μεχρι τις 4 το πρωι που σχολανε...Βαλε και τα "μανικια" που θα του ριξεις,θα πρεπει να κοιμηθεις στις 6-7 το πρωι...
Εγω σορρυ,αλλα στις 4 το πρωι,εχω ριξει τα "μανικια" και ηδη ροχαλιζω... :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Βεβαια υπαρχει και η αλλη εκδοχη.Να βρεις εκει ενα γκομενακι και να περασεις καλα χωρις να σκας τα διχιλιαρα καθε βραδυ.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Βεβαια υπαρχει και η αλλη εκδοχη.Να βρεις εκει ενα γκομενακι και να περασεις καλα χωρις να σκας τα διχιλιαρα καθε βραδυ.
Εχεις δικιο ρε Μαστερ...Αυτο αλλωστε εκανα κι εγω τις πρωτες φορες...
Μετα ομως το βαριεσαι...Χωρια που βλεπεις τοσες χιλιαδες πιπινια να κυκλοφορουν και δε μπορεις οχι να τα πηδηξεις.. ουτε καν να τα κοιταξεις γιατι θα εχεις κρεβατομουρμουρα μετα...
Ειναι δυνατον να εχεις καθε μερα το μπουφε μπροστα σου να διαλεξεις, και να εισαι αναγκασμενος να τρως παντα το ιδιο φαγητο?

ntinos20

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
124 και σημερα ειναι πολλές; Haha

Παντως παιδια οσον αφορα την ισοτιμια δεν το βλεπω και καλα το ευρω.

Παντως μην ανησυχειται η Ελλαδα δεν θα πιασει πατο την εχουν ξεπατωσει προ πολλου  :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Εχεις δικιο ρε Μαστερ...Αυτο αλλωστε εκανα κι εγω τις πρωτες φορες...
Μετα ομως το βαριεσαι...Χωρια που βλεπεις τοσες χιλιαδες πιπινια να κυκλοφορουν και δε μπορεις οχι να τα πηδηξεις.. ουτε καν να τα κοιταξεις γιατι θα εχεις κρεβατομουρμουρα μετα...
Ειναι δυνατον να εχεις καθε μερα το μπουφε μπροστα σου να διαλεξεις, και να εισαι αναγκασμενος να τρως παντα το ιδιο φαγητο?
Αναλογως ρε πιπιν.Αν αυτο το φαγητο ειναι απο τα αγαπημενα μου,ναι θα το τρωω καθε μερα.αρκει βεβαια να το πετυχεις.Δεν παμε εκει και για μονιμα.Αν και θα το τολμησω φετος να μεινω ενα 3μηνο εκει.Θα δουμε αν θα μεινω με μια.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
124 και σημερα ειναι πολλές; Haha

Παντως παιδια οσον αφορα την ισοτιμια δεν το βλεπω και καλα το ευρω.

Παντως μην ανησυχειται η Ελλαδα δεν θα πιασει πατο την εχουν ξεπατωσει προ πολλου  :grin:
Μια χαρα ειναι φετος,44 μπατατακια εχει το ευρω.περυσι το αλλαζα με 39-40.

ntinos20

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Μια χαρα ειναι φετος,44 μπατατακια εχει το ευρω.περυσι το αλλαζα με 39-40.

Ναι το εχω κοιταξει ηδη master ας ελπισω μεχρι τον οκτωβριο να μην πεσει πολυ και να βρω και καμια καλη προσφορα.
Ασε ειμαι και φανταρος τωρα και εχω πειξει θα αλλαξω λιγο περιβαλλον μετα τον στρατο για ένα μηνα ^_* :cheesy:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ναι το εχω κοιταξει ηδη master ας ελπισω μεχρι τον οκτωβριο να μην πεσει πολυ και να βρω και καμια καλη προσφορα.
Ασε ειμαι και φανταρος τωρα και εχω πειξει θα αλλαξω λιγο περιβαλλον μετα τον στρατο για ένα μηνα ^_* :cheesy:
Να προσεχεις εκει τυπε να βαζεις καποτα μεχρι και στα δαχτυλα.

ntinos20

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Να προσεχεις εκει τυπε να βαζεις καποτα μεχρι και στα δαχτυλα.

haha ναι ρε εννοειται αυτο ασε που σκευτομαι να βαζω δυο προφυλακτικα και αναμεσα tabasco να το καταλαβω αν σπασει xaxaxa kidding

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.030
Πόντοι
6.955
Καλησπερα στους φιλους της Ταυλανδης.Σκεφτομαι να προβω σε αγορα ακινητου σε phuket ή samui.Αφορα την αγορα τυπου     Apartment/Condo με την μεθοφοδο του foreign freeholder.Θα ειμαι κατω τελη Αυγουστου για να την ψαξω την υποθεση κ απο κοντα.Εχω βρει ηδη καποιες ευκαιρειες(περιπου στα χρηματα ενος VW TIGUAN  1.4 FULL)  τα οποια επισης μπορει να χρησιμοποιηθουν και σαν rental apartments οταν δεν θα ειμαι εκει.Ετσι θα μου αποφερει και ενα εσοδο.Ποια περιοχη πουκετ ή σαμουι ειναι ποιο τουριστικη με περισσοτερες επισκεψεις τουριστων.Σε ποιο απο τα 2 αξιζει να επενδυσει καποιος ?Ευχαριστω
Οι ξένοι δεν μπορούν να αγοράσουν ακίνητα στην Ταϋλάνδη.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.030
Πόντοι
6.955
Λυσεις υπαρχουν.Οχι σαν τα λεφτα που ειχε υποσχεθει ο γιωργακης οτι υπαρχουν,
Μόνο αν παντρευτείς Ταϊλάνδη.

Ψάχνω να φύγω Ταϊλάνδη για μόνιμα, ή σε κάποια άλλη χώρα χαμηλού βιοτικού επιπέδου. Ξέρω ότι δεν είναι του θέματος αλλά κάτι παραπάνω θα ξέρετε. Πόσα λεφτά πρέπει να έχει κάποιος για να τρώει καλό φαγητό, ένα καλό σπίτι και να γαμάει και που και που καμιά πουτάνα;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Μόνο αν παντρευτείς Ταϊλάνδη.

Ψάχνω να φύγω Ταϊλάνδη για μόνιμα, ή σε κάποια άλλη χώρα χαμηλού βιοτικού επιπέδου. Ξέρω ότι δεν είναι του θέματος αλλά κάτι παραπάνω θα ξέρετε. Πόσα λεφτά πρέπει να έχει κάποιος για να τρώει καλό φαγητό, ένα καλό σπίτι και να γαμάει και που και που καμιά πουτάνα;
Βγαλτο απο το μυαλο σου.φιλικα.να πηγαινεις για 2-3 μηνες ναι,αξιζει.αλλα να ζησεις μονιμα εκει,ειναι απιστευτα δυσκολο.εκτος και αν εχεις μονιμα απο εδω ενα 2000 το μηνα απο εισοδηματα.

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Όπως γουστάρει ο καθένας... Αλλά να μείνω με το ίδιο μουνί στη παττάγια δε παίζει, έρωτες πουλάω και εδώ και περνάω την ώρα μου, αυτοι οι προορισμοί είναι για γούστα, πας που πας Ταϊλάνδη τα 2000 για τη γυναίκα θα σου λείψουν? Χωρίς παρεξήγηση σε όσους έχουν σχέση στη παττάγια κλπ και πάλι όπως γουστάρει ο καθένας τη βγάζει εκεί κάτω.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.030
Πόντοι
6.955
Επειδή πουλάω μέσω ebay προϊόντα από ebay και επειδή οι προμηθευτές μου λένε ότι βγάζουν πάνω από 2000€ το σκεφτόμουνα.
Καθηγητής αγγλικών βγάζει γύρω στα 2000€...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Όπως γουστάρει ο καθένας... Αλλά να μείνω με το ίδιο μουνί στη παττάγια δε παίζει, έρωτες πουλάω και εδώ και περνάω την ώρα μου, αυτοι οι προορισμοί είναι για γούστα, πας που πας Ταϊλάνδη τα 2000 για τη γυναίκα θα σου λείψουν? Χωρίς παρεξήγηση σε όσους έχουν σχέση στη παττάγια κλπ και πάλι όπως γουστάρει ο καθένας τη βγάζει εκεί κάτω.
Δεν μιλαω για παταγια φιλε μου εκει ξερω τι παιζει.ο καθε ανθρωπος εχει αλλα ενδιαφεροντα.Εγω μονο Πουκετ εχω παει μεχρι τωρα,και ειχα γνωρισει κοπελα που ουδεμια σχεση ειχε με μπαρ και τετοιες ιστοριες.Φετος θα παω Κο Σαμουι,αλλα σκεφτομαι να το ριξω λιγο εξω,να δω και αυτην την πλευρα της Ταυλανδης.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Επειδή πουλάω μέσω ebay προϊόντα από ebay και επειδή οι προμηθευτές μου λένε ότι βγάζουν πάνω από 2000€ το σκεφτόμουνα.
Καθηγητής αγγλικών βγάζει γύρω στα 2000€...
Τι εννωεις φιλε καθηγητης αγγλικων να βγαζει 2000 στην ταιλανδη????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom