Αυτος ειναι ενας μικρος Χαρτης της Πατταγια(οχι ολος!!!)
Για τον φιλο suncity και τα αλλα παιδια...
Λοιπον..............οπως βλεπετε εχω χρωματισει και κοκκινη μπογια την διαδρομη που κανουν τα "Αγροτικα" η Baht Bus(την κυρια διαδρομη γιατι υπαρχει και κανα 2 αλλες που κανουν)
Τα Baht Bus "δουλευουν"24ωρες το 24ωρο και περνανε απ'την συγκεκριμενη διαδρομη ανα 1 λεπτο(και πολυ ειπα!!!)...........
Οπως βλεπετε εβαλα με Πινεζα Μωβ την Αρχη της Walking stret(Start of the Walking street)............Απο εκει αρχιζει η "Κολαση" της Πατταγια και εννοω οτι ειναι μαζεμενα πολλα μπαρ,κλαμπς,ντισκο και γκο-γκο Μπαρς...........
Με λιγα λογια ειναι "η καρδια" της Νυχτ.Διασκεδασης στην Πατταγια(υπαρχουν και αλλα μερη αλλα εκει εινΑΙ ολα μαζεμενα και εχει παντα τον πιο πολυ κοσμο)
Εβαλα και 3 Ξενοδοχεια σαν καπως "σημειο αναφορας".Εβαλα το Pattaya bay resort(που παω εγω),το R-con και το Τhe Cottage....
To Pattaya bay resort βρισκεται πισω απ'το Avenue Mall(τ'οποιο ειναι πανω στην 2nd road οπου ειναι και η διαδρομη των Baht bus)....η διαδρομη Pattaya bay resort mexri Walking street περιπου 1 χλμ.(συμφωνα με το Google Earth)...
R-con Residence............Ειναι στο Soi Buakhao(κοντα στο Μπαρ του Φωτη....Βλεπε Χαρτη)
Δεν εχω μεινει αλλα απ'οτι ακουσα και ειδα σε διαφορες κριτικες ειναι αρκετα καλο ξενοδοχεια και με καλες σχετικα τιμες.....Το μονο μειον(για μενα)ειναι οτι ειναι Soi Buakhao αν και εχει Baht bus που περνανε απ'εκει το βραδυ μειωνεται πολυ η κινηση τους(σε σχεση με την "κοκκινη" διαδρομη που εχω βαλει στον Χαρτη οπου οπως ειπα ειναι συνεχης και 24ωρες το 24ωρο!!!)Εγω προσωπικα θα πηγαινα R-con αν ειχα καποιο μηχανακινα κινουμαι η αν δεν με πειραζε να παιρνω το moto-taxi.........Αποσταση R-con με Walking street περιπου 2,6 χλμ
the cottage....Soi 2.......Εχω μεινει.........Ησυχο ξενοδοχειο(ειδα οταν εμενα πολλα ζευγαρια ηλικιωμενων Βορειο-Ευρωπαιων)............2 πισινες και γενικως πολυ ωραιο περιβαλλον(πολλα δεντρα και πρασινο)...αν πατε πισω στις σελιδες εχω βαλει αναλυτικη κριτικη....Ειναι βεβαια Μακρια απο Walking street(περιπου 3,7 χλμ)αλλα αυτο δεν ηταν προβλημα για ηταν 2 λεπτα με τα ποδια(και πολλα ειπα)απ'το 2nd road(οπου οπως ειπαμε περνανε τα Baht Bus)..και ειναι διπλα στο Big C(ενα εμπ.κεντρο)
Βεβαια υπαρχουν και αλλα ξενοδοχεια και πιο κοντα στην walking street
Απλα εγω εβαλα αυτα για το οποια καποια παιδια με ρωτησατε.....
Η Επιλογη ειναι δικια σας