Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
836
Πόντοι
4.255
2myum1h.jpg

Αυτος ειναι ενας μικρος Χαρτης της Πατταγια(οχι ολος!!!)

Για τον φιλο suncity και τα αλλα παιδια...

Λοιπον..............οπως βλεπετε εχω χρωματισει και κοκκινη μπογια την διαδρομη που κανουν τα "Αγροτικα" η Baht Bus(την κυρια διαδρομη γιατι υπαρχει και κανα 2 αλλες που κανουν)

Τα Baht Bus "δουλευουν"24ωρες το 24ωρο και περνανε απ'την συγκεκριμενη διαδρομη ανα 1 λεπτο(και πολυ ειπα!!!)...........

Οπως βλεπετε εβαλα με Πινεζα Μωβ την Αρχη της Walking stret(Start of the Walking street)............Απο εκει αρχιζει η "Κολαση" της Πατταγια και εννοω οτι ειναι μαζεμενα πολλα μπαρ,κλαμπς,ντισκο και γκο-γκο Μπαρς...........

Με λιγα λογια ειναι "η καρδια" της Νυχτ.Διασκεδασης στην Πατταγια(υπαρχουν και αλλα μερη αλλα εκει εινΑΙ ολα μαζεμενα και εχει παντα τον πιο πολυ κοσμο)

Εβαλα και 3 Ξενοδοχεια σαν καπως "σημειο αναφορας".Εβαλα το Pattaya bay resort(που παω εγω),το R-con και το Τhe Cottage....

To Pattaya bay resort βρισκεται πισω απ'το Avenue Mall(τ'οποιο ειναι πανω στην 2nd road οπου ειναι και η διαδρομη των Baht bus)....η διαδρομη Pattaya bay resort mexri Walking street περιπου 1 χλμ.(συμφωνα με το Google Earth)...

R-con Residence............Ειναι στο Soi Buakhao(κοντα στο Μπαρ του Φωτη....Βλεπε Χαρτη)
Δεν εχω μεινει αλλα απ'οτι ακουσα και ειδα σε διαφορες κριτικες ειναι αρκετα καλο ξενοδοχεια και με καλες σχετικα τιμες.....Το μονο μειον(για μενα)ειναι οτι ειναι Soi Buakhao αν και εχει Baht bus που περνανε απ'εκει το βραδυ μειωνεται πολυ η κινηση τους(σε σχεση με την "κοκκινη" διαδρομη που εχω βαλει στον Χαρτη οπου οπως ειπα ειναι συνεχης και 24ωρες το 24ωρο!!!)Εγω προσωπικα θα πηγαινα R-con αν ειχα καποιο μηχανακινα κινουμαι η αν δεν με πειραζε να παιρνω το moto-taxi.........Αποσταση R-con με Walking street περιπου 2,6 χλμ

the cottage....Soi 2.......Εχω μεινει.........Ησυχο ξενοδοχειο(ειδα οταν εμενα πολλα ζευγαρια ηλικιωμενων Βορειο-Ευρωπαιων)............2 πισινες και γενικως πολυ ωραιο περιβαλλον(πολλα δεντρα και πρασινο)...αν πατε πισω στις σελιδες εχω βαλει αναλυτικη κριτικη....Ειναι βεβαια Μακρια απο Walking street(περιπου 3,7 χλμ)αλλα αυτο δεν ηταν προβλημα για ηταν 2 λεπτα με τα ποδια(και πολλα ειπα)απ'το 2nd road(οπου οπως ειπαμε περνανε τα Baht Bus)..και ειναι διπλα στο Big C(ενα εμπ.κεντρο)

Βεβαια υπαρχουν και αλλα ξενοδοχεια και πιο κοντα στην walking street

Απλα εγω εβαλα αυτα για το οποια καποια παιδια με ρωτησατε.....

Η Επιλογη ειναι δικια σας

Συνημμένα

• pattaya.jpg
    pattaya.jpg
    110 KB · Εμφανίσεις: 24
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
αφου καναμε το λορδο να γελασει, ολα οκ.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.178
Πόντοι
19.795
Αν και θα ρωτησω και στο αναλογο θρεντ για Κινα θα ηθελα να ρωτησω για το Shenzehn. Αν εχει παει κανεις εκει, τι παιζει γενικα σαν σεξ σκηνη, ποσο ασφαλες ειναι σε σχεση με Ταυλανδη και τι τιμες παιζουν σε ξενοδοχεια, φαγητο και μετακινησεις.

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
594
Πόντοι
291
Θα σας ξενερωσω λιγο με αυτο αλλα ειναι η πραγματικότητα !  :-

My Boyfriend the Sex Tourist:"Thailand"

Aυτό το Ντοκυμαντερ εξερευνά την ανθρώπινη πλευρά για τον σεξουαλικό τουρισμό, καθώς και η δυσάρεστη πραγματικότητα το καθιστά μια ευκαιρία για τις φτωχές γυναίκες.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366

Aυτό το Ντοκυμαντερ εξερευνά την ανθρώπινη πλευρά για τον σεξουαλικό τουρισμό, καθώς και η δυσάρεστη πραγματικότητα το καθιστά μια ευκαιρία για τις φτωχές γυναίκες.
τυπε το εχουμε δει ενα εκατομυριο φορες.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Παιδια ξερει κανεις για νοεμβρη ποτε συμφερει να κλεισω εισητηρια?

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Αν και θα ρωτησω και στο αναλογο θρεντ για Κινα θα ηθελα να ρωτησω για το Shenzehn. Αν εχει παει κανεις εκει, τι παιζει γενικα σαν σεξ σκηνη, ποσο ασφαλες ειναι σε σχεση με Ταυλανδη και τι τιμες παιζουν σε ξενοδοχεια, φαγητο και μετακινησεις.
Θα σου πω σιγουρες πληροφοριες κατα τις 20 Αυγουστου που θα εχω γυρισει...
Ξενοδοχεια παντως που κοιταζω τωρα,οι τιμες ειναι επιπεδου Ταυλανδης...
Σεξ σκηνη,καμμια σχεση γιατι απαγορευεται η πορνεια...Παντου βεβαια υπαρχουν παραθυρακια...(τα γνωστα κομμωτηρια,καραοκε και οι σαουνες).
Φαγητο...Αστα να πανε...μαλλον δυσκολα τα πραγματα...Σε κανα "δυτικο" φαστ φουντ,για σιγουρια...
Μετακινησεις πολυ φτηνες...
Γενικα παντως ακομα το "ψαχνω"...Οτι νεα εχω θα σου πω και σε πμ...

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6

Θα πρεπει να μου κανετε χοντρη πλακα....και γω που νομιζα οτι πηδιουντε μαζι μου επειδη ειμαι παιδαρας , με γυμνασμενο σωμα και καλη καρδια :headbang: :headbang:
Οι ρουφιανες...εκμεταλευτηκαν το κορμι μου!!!Δεν θα ξαναπαω εκει κατω.

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Δεν ξερω ανα σε βοηθησω αλλα Πεκινο και Σανγκαη που πηγα η διαμονη ηταν σε πολυ καλες τιμες(οπως Μπαγκοκ) , το φαγητο αν και ηταν για τολμηρα στομαχια πολυ φτηνο αλλα το μυδι δυσκολο μεν να το βρεις (κυριως λογο γλωσσας) αλλα και πιο ακριβο!!!
Ενας Αμερικανος που βρηκα στο Χονκ Κονγκ μου μιλησε για μια βιομηχανικη πολη κοντα στα συνορα οπου ειναι γεματη απο εργατριες  και φοιτητριες, που  :knockinb: για πολυ καλες τιμες....δες το λιγακι!!!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.178
Πόντοι
19.795
Πιθανον αυτη η πολη να ειναι το Σενζεν. Αν θα παω θα κατσω τουλαχιστον 4 μερες, ξερω οτι εχει διαδικασιες με τη βιζα, να εχεις συγκεκριμενες ημερομηνιες, να εχεις κλεισει σε συγκεκριμενο ξενοδοχειο κλπ. Ευτυχως εχω ακομη καιρο μπροστα μου για να το ψαξω.

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Πιθανον αυτη η πολη να ειναι το Σενζεν. Αν θα παω θα κατσω τουλαχιστον 4 μερες, ξερω οτι εχει διαδικασιες με τη βιζα, να εχεις συγκεκριμενες ημερομηνιες, να εχεις κλεισει σε συγκεκριμενο ξενοδοχειο κλπ. Ευτυχως εχω ακομη καιρο μπροστα μου για να το ψαξω.
Οχι δεν ειναι , ειναι μετα απο το Σενζεν.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
για koh chang ξερει κανεις τιποτα ρε να παω με την μικρη?

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Για να πας ΜΟΝΟ στο Σενζεν,ΔΕΝ χρειαζεται να βγαλεις βιζα απο τη πρεσβεια εδω.
Περνεις μια γραμμη μετρο απο το Χονγ Κονγκ και στη τελευταια σταση που ειναι στα συνορα με Κινα,κατεβαινεις και περνας απο το τελωνειο οπου σου χορηγηται βιζα για μεχρι 5 ημερες,αλλα ΜΟΝΟ για τη πολη του Σενζεν,με 15-20 ευρω κοστος.
Απαγορευεται δια ροπαλου να βγεις εξω απο τα συνορα της πολης του Σενζεν...
Πρεπει επισης να εισαι κατοχος ελληνικου διαβατηριου η ευρωπαικης κοινοτητας...Αυτοι που εχουν αμερικανικο ας πουμε ΔΕΝ παιρνουν βιζα...Το ιδιο ισχυει αναλογα τη περιοδο,και για τους Αγγλους,οπως και για παρα πολλες χωρες εκτος Ευρωπαικης ενωσης...
Για οποιοδηποτε αλλο μερος της Κινας,χρειαζεται ΚΑΝΟΝΙΚΗ βιζα που χορηγηται κατοπιν αιτησεως στη Κινεζικη πρεσβεια..

x_ta_see

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0

x_ta_see

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0

My name is Luis, 25 years old, 158cm, 46kgs with black hair, pretty eyes, soft and white skin and slim sexy body.
I am a typical traditional Chinese lady, friendly, sweet and easy-going, you will like me and get a great time.
I now offer outcall service for gentlemen in hotel or apartment in downtown of Shenzhen.
Hope i can give you a wonderful time.

Thanks

distixos den kataferno na postaro image...den ksero giati ...pantos to kalytero einai na vreis kapoion pou menei ekei gia na pairneis mounakia sxedon tzapa..

Tha psakso na sou bro tilefono...ok to vrika ! 13917083528

yha voithisei kapoios na mou pei pos vazoume photo ?

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ανθρωπε μου!!
Καλωσηρθες παλι στη παρεα μας συναγωνιστη...Εχουμε καιρο να δουμε μηνυμα σου...
Εχουμε πολλα να πουμε...Ειμαι ολος αυτια για νεες πληροφοριες...
Τα υπολοιπα (οσον αφορα τη Κινα),με πμ για να μην απασχολουμε και το τοπικ της Ταυλανδης...

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Ανθρωπε μου!!
Καλωσηρθες παλι στη παρεα μας συναγωνιστη...Εχουμε καιρο να δουμε μηνυμα σου...
Εχουμε πολλα να πουμε...Ειμαι ολος αυτια για νεες πληροφοριες...
Τα υπολοιπα (οσον αφορα τη Κινα),με πμ για να μην απασχολουμε και το τοπικ της Ταυλανδης...
οχι πμ ρε αρχηγε,ας τα ποσταρει, αν το θελει φυσικα, σε αναλογο θρεντ!! να μαθαινουμε και εμεις τα νεουδια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom