Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

atas

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
06.30 πάτησα το πόδι μου στο ελ. Βενιζέλος... :(
τι να λέμε τώρα.. όσοι έχετε πάει ξέρετε πως είναι όταν έρχεσαι για πρώτη φορά πίσω.. ωωωωχ..

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Κωστα ενα kamakra θα σε σωσει. :rockon:
φιλε οταν δεν μπορεις να κουνησεις ποδια χερια τι να την κανεις την στυση ? μετα το ρεπο ομως συνηλθα και σε κανα διωρο ξεκιναω το gfe για μια υστατη προσπαθεια σεξουαλικης πραξης.
ντοκτορ, φευγω παρασκευη βραδυ.
χθες γνωρισα τον prho. πηγαμε lucifer, βρηκε μια αδυνατη κι εφυγε γρηγορα.
atas, κορυφαιο φιλε, ετσι ειναι το σοκ, μεγαλο.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
φιλαρακια Κανενας δεν βαζει καμια ωραια φωτο με κανα μωροκοντο.
το φορουμ ειναι ανωριμο για φωτος φιλε, οσο για το χυσιμο, χεστηκαμε τι κανουν αυτες...
νομιζω ομως οτι χυνουν

atas

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ρε μαγγές... τι ξενέρωμα είναι αυτό που έχω φάει;; Pipin το απόγευμα συνάντηση επειγόντως!!! 
Κώστα καλή συνέχεια ρε φίλε και χαιρετισμούς στον ZAICHIK.. καλά να περνάτε   

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Το έχουμε νιωσει όλοι αυτό το συναίσθημα και είναι το ίδιο κάθε φορά που επιστρέφουμε, αλλά μιλάς με τα παιδιά από το φόρουμ που σε καταλαβαίνουν και συνέρχεσαι πιο γρήηγορα...

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
φιλε οταν δεν μπορεις να κουνησεις ποδια χερια τι να την κανεις την στυση ? μετα το ρεπο ομως συνηλθα και σε κανα διωρο ξεκιναω το gfe για μια υστατη προσπαθεια σεξουαλικης πραξης.
ντοκτορ, φευγω παρασκευη βραδυ.
χθες γνωρισα τον prho. πηγαμε lucifer, βρηκε μια αδυνατη κι εφυγε γρηγορα.
atas, κορυφαιο φιλε, ετσι ειναι το σοκ, μεγαλο.
Κώστα πέμπτη μεσημέρι πέφτει τηλέφωνο θα σου συστήσω και το πιπίνι μου να δω αν το εγκρίνεις, ο FLETSIS και παρέα του και Τάκης Λουτράκι το εγκρίνανε και γι αυτό είναι ακόμα μαζί μου. Φυσικά με το αζημίωτο. :rockon:

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
atas για να σε παρηγορήσω λίγο θα σου πω ότι εγώ δεν πήγα καθόλου.

Prho

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μολις αφησα τον Κωστα με την Νοι και την εκανα για καμια βολτα στο νετ. Ναι χθες βραδι πηγαμε με τον ΚωσταΦ στο Λουσιφερ, απεριψα την φιλη της Νοι, δεν ηταν κακη αλλα λιγο πιο γεματη απο τις προτιμησεις μου, βρηκα ενα αδυνατο κοντο και συνεχισαμε για μαριν, που φυσικα ηταν αδεια και μετα ξενοδοχειο. Τελικα η Τινα ηταν Η Περιπτωση, καποια στιγμη στην μεση της νυχτας αρχισε το κλαμα και μου εσκασε το παραμυθι της ζωης της, οτι ηταν 5 χρονια στο Λονδινο με εναν αγγλο εκανε παιδι εκει και μετα αυτος την εστειλε και ηταν μολις 3 εβδομαδες στην Ταιλανδη και οτι δεν τις αρεσει που πηδιεται για λεφτα, δεν ξερω αλλα τα αγγλικα της ηταν απταιστα και ισως και να ειναι αληθες, τεσπα καλα περασαμε αλλα πολυ κρεβατομουρμουρα και καθε 10 λεπτα ηθελε να επιβεβαιωσει οτι θα ειμαστε μαζι αυριο, αν ηθελα μουρμουρα επαιρνα και ελληνιδα. Η φαση ηταν που βγαζοντας τους φακους επαφης της δεν εβλεπε στο μισο μετρο και επρεπε να την πηγαινω με το χερακι. Γενικως παντως ειχε στυλακι πολυ προς το ευρωπαικο, πολυ ποτο πρεπει να ειπιε 3 μπυρες εξω και 3 μπυρες στο δωματιο, εκατσε μετα την φαση να χαλαρωσει να πιει την μπυρα της και να κανει τσιγαρο στο μπαλκονι και το πιο ωραιο μου πεταει τι θες να κανεις το πρωι ? της λεω να παμε καμια βολτα στην πολη και μου κανει οχι θα παμε τζετ σκι! Ευτυχως που νυσταζα γιατι θα πηγαινε αεροπορικως σπιτι. Τωρα περιμενει τηλ και θα περιμενει... παω να ψωνισω τιποτα αλλο απο Λουσιφερ αποψε αλλιως θα παρω την φιλη της Νοι. Ο ZAICHIK εχει καθυστερησει του εκατσε το κλεισιμο του αεροδρομιου της Βαγδατης και ετσι μαλλον θα ειναι εδω αυριο.

atas

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ως ενα βαθμο ειναι καλυτερο αυτο, γιατι απλα δεν ξερεις τι εχασες.
έχεις απόλυτο δίκιο ρε ρόκο...
εγώ τώρα σκέφτομαι που να πάω το βράδυ.. Tai Pan η Tiger;;;;;
ααααα χαζέψαμε εντελώς ρεεεεεεεεεεεεεεεεε

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
tiger να πας..  :2funny: :2funny:
ρε τι γαματη ντισκο ηταν αυτη, τι γινοταν εκει μεσα..  :idiot: :headbang:
αντε, καλη προσαρμογη στην ψωροκωσταινα ρε συ ατα και αν δεν εχεις τι να κανεις τα χριστουγεννα παμε μαζι μια βολτα κατω, που δε βρισκω και παρεα..

fletsis per

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Κώστα πέμπτη μεσημέρι πέφτει τηλέφωνο θα σου συστήσω και το πιπίνι μου να δω αν το εγκρίνεις, ο FLETSIS και παρέα του και Τάκης Λουτράκι το εγκρίνανε και γι αυτό είναι ακόμα μαζί μου. Φυσικά με το αζημίωτο. :rockon:

Καλο το πιπινι σου δοκτορ.Μας προλαβες και εμενα και τον Πανο και
τον Νικο και τον Κομαντο αλλα ειχε τοσες πολλες που δεν ηξερες ποια να πρωτοπαρεις.
Καλα περασαμε μαζι φιλε και μακαρι να διαρκουσε το ονειρο περισσοτερο και ας μην χυνουν
αυτες.

fletsis per

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
έχεις απόλυτο δίκιο ρε ρόκο...
εγώ τώρα σκέφτομαι που να πάω το βράδυ.. Tai Pan η Tiger;;;;;
ααααα χαζέψαμε εντελώς ρεεεεεεεεεεεεεεεεε

Να πας tiger εκει πηγαινα περυσι.Περασα καλα αλλα για το σκοπο που πηγαινουμε μονο
Πατταγια. Τελος!!!!

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
αντε, καλη προσαρμογη στην ψωροκωσταινα ρε συ ατα και αν δεν εχεις τι να κανεις τα χριστουγεννα παμε μαζι μια βολτα κατω, που δε βρισκω και παρεα..
κοιταξα για χριστουγεννα ταυλανδη απο ταξιδιωτικα γραφεια κ δεν εχει τιποτα..πρεπει να χεις βισμα να πας τελευταια στιγμη εκει..του χρονου καλοκαιρακι παιζει ομως να παω γιατι εκει πιστευω ειναι ΤΟ μερος..Τωρα δεν ξερω ποια εποχη ειναι η καλυτερη να πας εκει..ισως τωρα λεει καλυτερα γιατι ειναι καλοκαιρακι

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
γεια σας μαγκες,γαμιαδες των 5 ηπειρων κ 7 θαλασσων......αυτα θα μας μεινουν οταν μας παρουν τα χρονια..........αλλα αυτα τα gf,cp ct κτλ τι ειναι ??? διαβαζω βιαδαζω κ δεν βγαζω ακρη........thanks..

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
rokos θα ειμαι παταγια 22-12 εως 7-1 2008 πεςμου

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Κώστα μην εγκαταλείπεις τώρα στο τέλος...
μετα απο το 36ωρο ρεπό....το μεσημέρι που μας πέρασε ''έριξα'' ένα πετυχημένο πήδημα,εγινε στη σταση που προτιμά το fge και ετσι πετυχα απόλυτα,αύριο θα επανέλθει
απο εδω και περα ενα την ημερα και μικρης διαρκειας γιατι φοβαμαι μην τα παίξω εντελως και με μαζεύουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom