Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Όχι άξιος απλά δεν της έδωσε λεφτά Κανά δυο φορές και την έκανε με ελαφρά πηδηματακια
λαθος φιλε μου,ποτε δεν εχω πει οτ δεν πληρωσα,και τωρα το χρημα ρέει άφθονο και δεν τελειωσε,και δεν ειναι αυτος ο λογος που εφυγε,ασε που σε λιγο παω στο δωμάτιο της.απλα αυτη τη φορα με χαλαει η Παταγια αρκετα και δεν μου βγαίνει το  butterfly,
ασε που απο 15 μερες γαμησια ειμαι ετοιμόρροπος,και βεβαια αυτη με καυλωνει ακομα....και φυσικα ολες τους χυνουν,μη λετε μαλακιες.
thanks mods

Prho

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Τελος οι υποχρεωσεις στην Μπανγκογκ και απο σημερα ειμαι πατταγια. Σε μια γρηγορη βολατ πετυχα μερικα καλα κοντα αλλα με κολογερους γμτ. Καταφερα και γραφω και ελληνικα απο ξενχειο! Σε λιγο θα παρω τηλ Κοσταφ16 να κανονισουμε κανα μιτινγκ και συνεχιζουμε....

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Prho, ρίξε τηλέφωνο,περιφέρομαι άσκοπα για την ωρα

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Μετά λύπης μου θα αρχίσω να κάνω μαθήματα στους φίλους γιατί δεν μπορούν να καταλάβουνε ότι το δούλεμα πηγαίνει σύννεφο και δεν χύνουν. Το σώματος  τους είναι σε τέτοια φάση που όταν εμείς  η ξένοι όχι Ταϊλανδή γιατί τοχουν μικρό εμείς οι ξένοι επαναλαμβάνω υγραίνετε και εμείς νομίζουμε ότι έχυσαν φίλοι μου. Γι αυτό δεν τους αρέσουν οι Ταϊλανδή γιατί αυτό το παραμύθι δεν μπορούν να το πουλήσουν. Όλες λένε εγώ Ταϊλανδό δεν θέλω αλλά όλες έχουν  και 1 και 2 και 3 παιδιά με Ταϊλανδό ενώ αν έχυναν πραγματικά η φυλή τους δεν θα υπήρχε όλοι θα ήταν ξένοι. Θα συνεχίσω αργότερα για να μην σας κουράζω πολύ :rockon:

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Τι ακούει κανείς πρωί πρωί!!! :uglystupid:
Μάλλον κάποιος δεν κάνει καλά την "δουλειά" του και την πληρώνουμε εμείς οι υπόλοιποι!!!Άρα και οι μαύροι στην Αφρική με τα 3 "πόδια" δεν χύνουνε,υγρά βγάζουνε κι αυτοί.....αλλά λόγω της ζέστης!!! :headbang: :headbang: :headbang:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Τι ακούει κανείς πρωί πρωί!!! :uglystupid:
Μάλλον κάποιος δεν κάνει καλά την "δουλειά" του και την πληρώνουμε εμείς οι υπόλοιποι!!!Άρα και οι μαύροι στην Αφρική με τα 3 "πόδια" δεν χύνουνε,υγρά βγάζουνε κι αυτοί.....αλλά λόγω της ζέστης!!! :headbang: :headbang: :headbang:
Billy δεν μιλάμε για μαύρες για Ταϊλανδέζες μιλάμε. :)

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Billy δεν μιλάμε για μαύρες για Ταϊλανδέζες μιλάμε. :)
Το ξέρω φίλε μου αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μη χύνουν κι αυτά τα κακόμοιρα τα κοντά.Και οι Ταϋλανδέζες έχουν ψυχή!!!Και όπως είπε και κάποιος άλλος πιο πριν "και αυτές άνθρωποι είναι"! ;)

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Μετά λύπης μου θα αρχίσω να κάνω μαθήματα στους φίλους γιατί δεν μπορούν να καταλάβουνε ότι το δούλεμα πηγαίνει σύννεφο και δεν χύνουν. Το σώματος  τους είναι σε τέτοια φάση που όταν εμείς  η ξένοι όχι Ταϊλανδή γιατί τοχουν μικρό εμείς οι ξένοι επαναλαμβάνω υγραίνετε και εμείς νομίζουμε ότι έχυσαν φίλοι μου. Γι αυτό δεν τους αρέσουν οι Ταϊλανδή γιατί αυτό το παραμύθι δεν μπορούν να το πουλήσουν. Όλες λένε εγώ Ταϊλανδό δεν θέλω αλλά όλες έχουν  και 1 και 2 και 3 παιδιά με Ταϊλανδό ενώ αν έχυναν πραγματικά η φυλή τους δεν θα υπήρχε όλοι θα ήταν ξένοι. Θα συνεχίσω αργότερα για να μην σας κουράζω πολύ :rockon:
Δοκτορα με αυτα που λες εχω αρχισει και εχω αμφιβολιες για το αν εδω και σχεδον 6 χρονια μενω Ταυλανδη και οχι καπου αλλου  :idiot:. Μπορει και να κανω λαθος σε αυτο που λεω αλλα υποπτευομαι οτι ολες σου οι διακοπες αναλωνονται μεταξυ Walking street και ξενοδοχειου φορτωνοντας ενα καρο μπαροβιες με αποτελεσμα να περνας χρονο dt με την καθεμια για να τις προλαβαινεις ολες. Εξου και το μη χυσιμο...και εδω θα ηθελα να σε ρωτησω ταπεινα. Εχεις κατσει με Ταυλανδεζα για διαστημα ανω της μιας ημερας?

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
πυκνωνουν οι αμφιβολιες.....κωστα γαμα γαμα αλλα κανε κρατει για ιανουαριοοοοοοοο!

fletsis per

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εγω ενα εχω να πω.

Εχω ταξιδεψει σε πολλα κρατη της Ευρωπης της Αφρικης και παντα ειχα
καλες σχεσεις με το πληρωμενο σεξ.Οπως με κανουν οι κοντες να νοιωθω
δεν με εχει κανει καμια τους και ηταν και πανακριβες.

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μηπως εχετε μπερδεψει τον οργασμο με τα κολπικα υγρα? Η λιπανση παντα <σχεδον> υπαρχει καθε γυναικα κατεβαζει υγρα τωρα αν θα φτασει σε οργασμο ειναι αλλο θεμα. Εξαρταται απο πολλους παραγοντες οπως διαθεση, ψυχολογια, συμμετοχη του παρτενερ κ της ιδιας κ αλλοι παραγοντες ως κ οι μερες που εχει περιοδο κ αλλοι παραγοντες. Τι ειναι αυτα που λετε οτι εχουν η δεν εχουν. Απλα οσες εχουν δουλευτει καπως παραπανω εχει η κλειτοριδα τους υποστει μια αναισθησια κ λογικο να μην ειναι τοσο ευαισθητη στο σεξουαλικο χαιδεμα κ στην σεξουαλικη πραξη. Γενικα η καθε γυναικα για να ερθει σε οργασμο εχει το δικο της ταιμινγκ κ το δικο της κουμπι. 

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εγω νομιζω πως πληρωνουμε για να χυνουμε ΕΜΕΙΣ και οχι αυτες!!οσων αφορα τα κοριτσια στην ταυ και καθε ταυ..

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Βλέπω ότι το thread βρήκε τον παλιό του ρυθμό.Λίγες μέρες έλειψα και έπρεπε να διαβάζω καμιά ώρα.Πολύ χαίρομαι. Επίσης βλέπω ότι οι πιο έμπειροι προσπαθούν να συμβουλεύσουν και αν συναιτίσουν τους νεότερους και τους θερμόαιμους. Ωραία , γιατί έτσι κάποιοι μπορεί να ξεφύγουν τις παγίδες της Ταϊλάνδης.

Την Κυριακή που μας πέρασε έφαγα σε Ταϊλανδέζικο με το Μιμίκο.Καλή η κουζίνα , και το φαΐ το βρήκα πολύ χορταστικό. Πολύ καλό παιδί και ο Μιμίκος. Κρίμα που δε μπόρεσα να πετύχω και άλλους (σχεδόν όλοι είναι Ταϊλάνδη απ' ότι φαίνεται  :cheesy: ).

Αλήθεια ο Κώστας BNW που χάθηκε; Λέτε να έπαθε τίποτα;

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ο ΚώσταςBMW έχει πάει Κίνα και θα πρέπει να γυρίζει γύρω στις 25 του μήνα αν θυμάμαι καλά ...

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Εγω ενα εχω να πω.

Εχω ταξιδεψει σε πολλα κρατη της Ευρωπης της Αφρικης και παντα ειχα
καλες σχεσεις με το πληρωμενο σεξ.Οπως με κανουν οι κοντες να νοιωθω
δεν με εχει κανει καμια τους και ηταν και πανακριβες.
Φίλε μου δεν είναι θέμα ύψους είναι θέμα βάθους. :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom