Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Μόλις ειρθε και αυτό ένα καφάσι λεμόνια και ένα καφάσι πορτοκάλια και μανταρίνια από φίλο και όπως πάντα όνομα δεν λέω αλλά είχε και ένα φάκελο με 100 εροπουλα καλά διαβάσατε 100. χαρά εγώ νόμισα ότι ήταν για μένα. τριν το τηλέφωνο το σηκώνω Βασίλης εδώ μου λέει τα έλαβες όλα yes του λέω οκ τα 100 θα τα δόσης στην sou στο soi 7 μου έπεσε η μαγκιά από αυτόν δεν το περίμενα γιατί είναι οκ από περιοχή δεν λέω γιατί μένει βόριο Ελλάδα  :hammer:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
sorry ρε mods,αλλά το gfe μου κοιμάται και δεν εχω τι να κανω,αν γυρνάω εξω θα θέλω να γαμήσω και δεν λέει συνέχεια.
η Νου θελει να μου βρει αλλη γυναικα επειδή ειμαι συνέχεια καυλωμένος και νομιζει οτι δεν με ικανοποιεί.που να φανταστεί πόσο μου αρεσουν οι κοντες μελαχροινες αδύνατες....
για την ωρα το προγραμμα εχει ενα πηδημα και ενα bbbj στη διαρκεια της ημέρας, με διαφορετική σειρά .σας αφήνω.8 ημερες ακομα.
ακούω συμμετοχές για τον Γενάρη :rockon: :rockon:, ΑΚΟΎΩ
στης 12 παω ισπανια για 7 μερες μετα μεσα

fletsis per

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Γεια σε ολους.
  Επειτα απο ενα ψιλομπερδεμα με τον κωδικο καταφερα
να μπω.Ενα μεγαλο ευχαριστω θελω να πω στον doctortilac που με βοηθησε εμενα και τους
φιλους μου σε πολλα και διαφορα.Ειμαι μαζι με τον Πανο τωρα και γραφουμε μαζι.
Καποια στιγμη θα γραψω για Πατταγια εμπειριες και τετοια.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
ακούω συμμετοχές για τον Γενάρη :rockon: :rockon:, ΑΚΟΎΩ
εεερρεεε γλεντια σε ακριβως ενα μιση μηνα δηλαδη  :headbang:...τι να πας πισω Ελλαδα κατσε εκει που εισαι  :2funny:

Μόλις ειρθε και αυτό ένα καφάσι λεμόνια και ένα καφάσι πορτοκάλια και μανταρίνια από φίλο και όπως πάντα όνομα δεν λέω αλλά είχε και ένα φάκελο με 100 εροπουλα καλά διαβάσατε 100. χαρά εγώ νόμισα ότι ήταν για μένα. τριν το τηλέφωνο το σηκώνω Βασίλης εδώ μου λέει τα έλαβες όλα yes του λέω οκ τα 100 θα τα δόσης στην sou στο soi 7 μου έπεσε η μαγκιά από αυτόν δεν το περίμενα γιατί είναι οκ από περιοχή δεν λέω γιατί μένει βόριο Ελλάδα  :hammer:
:headbang: τα 100 ειναι τα φανερα...τα κρυφα στα εχει πει?
ακουω καφασια, μανταρινια, αστρολογιες ομολογω δοκτορα οτι με εχεις μπερδεψει    :idiot: :2funny:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Φιλε mgreek οσοι γκρινιαζουν τωρα απλα πηγαν για ψωνια κρατωντας μεγαλο καλαθι και προσγειωθηκαν στην πραγματικοτητα που ειναι αυτη ακριβως που λες μια καθαρα εμπορικη συναλλαγη που καλο ειναι να κραταει και τα δυο μερη ικανοποιημενα.
Έτσι μπράβο !! Πές τα ρε σύντροφε μέχρι να το εμπεδώσουν.
Το έχω πεί και το επαναλαμβάνω. Οι Ταϋλανδές κάνουν ΥΠΕΡΟΧΟ σεξ αλλά πρέπει πάντα να το βλέπετε σαν μια καθαρά εμπορική πράξη , να το ανταμείψετε ανάλογα και να μην παρασυρθείτε από το gfe που βγάζουν. Fuck and go δηλαδή και μετά δρόμο για να απολαύσετε όλα τα άλλα ωραία και ενδιαφέροντα πράγματα ποιυ έχει να σας προσφέρει αυτή η υπέροχη χώρα.
Συγχαρητήρια στον πιπινομανιακό και στο Ρόκκο για τις τοποθετήσεις τους.
sa wat dee-khrap  :sunglasses:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
φαντομα τα καφασια και τα μανταρινια τα εστιλε για την εξηπερετηση ο φιλος μου εγω δεν ειμαι αγροτης αθηνεος ειμαι

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Φίλοι να σας πω ένα μυστικό οι Ταϊλανδέζες δεν χύνουν ποτέ και αν κάποιος νομίζει ότι το κατάφερε είναι γελασμένος. Γι αυτό ας χύση αυτός και ας μην προσπαθεί το ακατόρθωτο. :fart-in-bed:

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
μιλησε καποιος για γκρουπ ιανουαριου?στειλτε πμ για λεπτομερειες...

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Φίλοι να σας πω ένα μυστικό οι Ταϊλανδέζες δεν χύνουν ποτέ και αν κάποιος νομίζει ότι το κατάφερε είναι γελασμένος. Γι αυτό ας χύση αυτός και ας μην προσπαθεί το ακατόρθωτο.
Δεν το κατάλαβα αυτό? Γιατί τι έχουν, δεν είναι άνθρωποι και αυτές?

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Φίλοι να σας πω ένα μυστικό οι Ταϊλανδέζες δεν χύνουν ποτέ και αν κάποιος νομίζει ότι το κατάφερε είναι γελασμένος. Γι αυτό ας χύση αυτός και ας μην προσπαθεί το ακατόρθωτο. :fart-in-bed:
Δεν θα διαφωνησω...Ειδικα αν το πηδημα διαρκει οσο "το πενταλεπτο του Ζαχου Χατζηφωτιου"..
Εαν ομως τα πηδας ασταματητα και με 5η ταχυτητα,σε οποιες στασεις γουσταρουν αυτες επι 2 ωρες (παιρνοντας βεβαια και τη καταλληλη ιατρικη υποβοηθηση,ωστε επι 2 ωρες να ειναι σκληρο σα γουδοχερι και να μη γινεται μελατο ουτε για δευτερολεπτο)...και δεν τελειωσουν... :idiot:
ΤΟΤΕ ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...
Και απλα..ΤΙΣ ΛΥΠΑΜΑΙ...

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
πριν λίγο το gfe με άφησε λέγοντας μου,''δε φοβάμαι μήπως με αγαπήσεις εσύ,φοβάμαι μήπως σε αγαπήσω εγώ.'' 

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
lucifer σε λίγο λοιπόν, και μόνος γιατί αν συνεχίσω έτσι τα γαμήσια θα με μαζεύει ο fantomas απο κανένα νοσοκομείο...
αυτο με τα λεμονια μανταρινια δεν το καταλαβα,ειμαι απο την Κορινθία και ξερω,μπορουμε εδω να πληρωσουμε με τετοια ???
τον Γεναρη παλι βαλιτσες και δρομο,όσοι πιστοί....

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Φίλε πιπιν τη ταχητιτες 5 και 10 λες τώρα και 18 τριαξονικου να έχεις δεν χαμπαρίζουν  τίποτα. Όταν της κάνης βουμ –βουμ. Ευγενικά αυτές σκέφτονται τον μαλακα μόνο 1000 μου έδωσε και αν δόσης παραπάνω σκέφτονται το κοροΐδο τσίμπησε. Για να δούμε  έχει καλό ATM μηχάνημα αυτός η το παίζει πλούσιος. :rockon:

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αν θυμαμαι καλα σε ξενο σαιτ διαβασα για τυπο που εκανε συμφωνια με την γκομενα για 500 μπατ την βραδια κ πως για καθε φορα που θα τον κανει να τελειωνει μετα την πρωτη φορα θα της δινει 300 μπατ το τελειωμα. Τελικα υπαρχουν παντου λαμογια που σκεφτονται με ελληνικη πουτανια η τυπισσα τον ελιωσε στο πηδημα. Τουλαχιστον ετσι ισχυριστηκε!Καλη παντως η ατακα αμα θελει να δει φως στο ατμ ας δωσει τα ρεστα της!!!

takis loutraki

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
φιλαρακια γεια.χαιρετω τον καλομου φιλο δοκτωρ/τιλακ,ο οποιος γνωπιζει την ΤΗΑΙ κτα
πραγματα.ισος καλυτερα απ τον καθενα.Εχει πειρα λογο των πολων ταξιδειων σε ΤΗΑΙ
Εγω κατα την 12ημερη διαμονη μου περασα υπεροχα
θα επανελθω συντομα. :-*

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Φίλε πιπιν τη ταχητιτες 5 και 10 λες τώρα και 18 τριαξονικου να έχεις δεν χαμπαρίζουν  τίποτα. Όταν της κάνης βουμ –βουμ. Ευγενικά αυτές σκέφτονται τον μαλακα μόνο 1000 μου έδωσε και αν δόσης παραπάνω σκέφτονται το κοροΐδο τσίμπησε. Για να δούμε  έχει καλό ATM μηχάνημα αυτός η το παίζει πλούσιος. :rockon:
Θελω να πιστευω οτι εχεις αδικο...
Οτι πηγαινουμε εκει και πηδαμε γυναικες και οχι ανθρωπομορφα μηχανηματα που πουλανε Virtual Reality Sex...
INSTRUCTIONS OF USE
For short time insert 1000 baht and press 6
For long time insert 2000 baht and press 9
Services included:
Kissing with tongue
Bareback blowjob
GFE experience
For "whiter skin" an extra addition of 1000 baht is needed.
THANK YOU-CALL AGAIN!

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Όσοι είναι στην όμορφη Ταϊλάνδη είμαι σίγουρος ότι περνάνε πολύ καλά αλλά εύχομαι να περάσουν ακόμα καλύτερα!! Τι να πω κι εγώ αφού οι πιο γνώστες με έχουν καλύψει σχεδόν σε όλα. Οι γυναίκες είναι όπως έχω ξαναπεί τρομερές επαγγελματίες αν και οι λόγοι που κάνουν τόσο καλά αυτό που κάνουν είναι άλλοι και όχι έχουν ανεπτυγμένη την αίσθηση της ευθύνης…Εγώ από ότι κατάλαβα είναι ότι οποία δουλεύει στα bars για πάνω από 2 χρόνια είναι καμένο χαρτί. Γιατί τότε είναι κάτι που στόχο έχει τα χρήματα και τη διασκέδαση, αφού άσχετα από όσες δυσκολίες περνανε, ευχαριστιούνται τη ζωή που κάνουν. Κερδίζουν εύκολα χρήματα, διασκεδάζουν στις disco και τρώνε κάτι καλύτερο από sticky rice…ένα παράδειγμα είναι ότι η κοπέλα που πέρασα τις διακοπές μου έλαβε από κάποιο σουηδό 120,000 BHT και όπως μου είπε τα έστειλε στη μανά της να ανοίξει ένα μίνι-μάρκετ. Παρόλα αυτά συνέχιζε να δουλεύει στα bars…
…είναι πολλά τα λεφτά Άρη…όπως έλεγε και ο κουρκουλος  :dancing:

fletsis per

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ο κωστας εχει δικιο.Αυτες φοβουνται μη μας αγαπησουν.Πολλες προσποιουνται
αλλα ειναι και πολλες που αισθανονται κατι.Την πηδηξα χωρις λεφτα,
της εδωσα αλλα απλα μου τα πεταξε στα μουτρα και ηξερε οτι σε 3 ωρες πετουσα
για Ελλαδα γιατι να μην τα παρει??Εκλαιγε επι μιαμιση ωρα και με παρακαλουσε να μη φυγω.
Με πηγε σε μια αγορα στην Μπανγκοκ τη νυχτα για να μου αγορασει ενα αρκουδακι για
να το παρω μαζι μου για να μην την ξεχασω.Απλα θελω να πω οτι υπαρχουν κι εξαιρεσεις
αλλα και χυνουν και δενονται με καποιον για να μην το πω αγαπη ειναι τραβηγμενο.

SKORPIONTOUCH

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
1
συναγωνιστες θα ειναι κανεις κατω απο 12 εως 20 δεκεμβριου παταγια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom