Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
οταν γυρίσω εχω πολλα να πω παλι,και περιγραφές πορνογραφικού περιεχομένου και ας φωνάζει ο  fantomas,
και κατι αλλο ,προσέξτε το gfe,και μη ξεχνάτε ειναι ενας διαφορετικος κοσμος, δεν γίνεται να ανακατευτούμε με αυτον τον κοσμο ,θελει μεγάλα αρχίδια να ''χωθείς'' σε αυτον τον κοσμο,δυσκολο πολυ,
εγω απολαμβάνω το διαφορετικό ,τις κοντές αδύνατες και οσο με καυλώνουν τις κραταω, η Νου ας πουμε με κανει turbo παρολο που γελαει σπανια.. και ενιοτε με πρήζει,το απολαμβάνω απιστευτα αυτο,τωρα παω να χτυπήσω ενα φιλετάκι και μετά agogo και lucifer, με το gfe παντα. το βραδυ δεν εχει πήδημα γιατί το μεσημέρι ξεσκίστηκα και το απόγευμα ειχε και επιδόρπιο.....
τι αλλο να κανεις στην Pattaya?
κα μη ξεχνάτε,ολες κανουν την ιδια δουλεια,μην πιστεύετε αυτους που λενε οτι δεν πλήρωσαν το πήδημα,λενε ΨΈΜΑΤΑ..άρα πληρώστε τις για να ξέρετε που βαδίζετε,ΠΡΟΣΟΧΗ

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Μόλις έπεσε τηλέφωνο φίλος όνομα κρυφό για σεβασμό προς τον φίλο μας τον Δημήτρη και μου είπε θα με πάρει τηλέφωνο στην παταγια για να δώσω μπατ στην τιλακ του παιδιά τη σημαίνει αυτό. Μήπως και άλως ερωτευμένος. και να σκεφτείτε έκανε και κομάντος ο φίλος μου. Μου το απέδειξε γιατί παρακολούθησε την τιλακ μου. :headbang:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
zaichik, η δικια μου εχει πολλες φιλες να σου γνωρισει, τη μια την ξερω, εχει βυζαρες και κωλαρα χωρις να ειναι χοντρη, ελα να τσεκαρεις, μην πας σφαιρα στην tawan παλι.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Και ομως φίλε pipinomaniac  εμένα που θα έρθει να με πάρει από το αεροδρόμιο τη σημαίνει μου εξηγείς. :think:
Για να μη συμβει καμμια στραβη και της φαει καμμια αλλη το moving ATM στη διαδρομη,ερχεται να το παραλαβει ιδιοχειρως απο το αεροδρομιο...
Καλιο γαιδουροδενε,παρα γαιδουρογυρευε...

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
...οσο ωραια ξεκινησε το μαγευτικο ταξιδι στην ταυ μεσω του θρεντ τοσο πιο πολυ σε εφιαλτη το γυρναει....αναμενω την συνεχεια....

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
...οσο ωραια ξεκινησε το μαγευτικο ταξιδι στην ταυ μεσω του θρεντ τοσο πιο πολυ σε εφιαλτη το γυρναει....αναμενω την συνεχεια....
Δεν προκειται περι εφιαλτη. Προκειται περι της αλλης πλευρας του "παραδεισου" για την οποια κανω λογο εδω...και 300 σελιδες. Τα συγχαρητηρια μου στο δοκτορα Τιλακ ο οποιος ειναι ο πρωτος που κανει λογο για πραγματικες ιστοριουλες ανθρωπων που εχουν δαγκωσει λαμαρινα με οτι αυτο συνεπαγεται εστω και αν δε μιλαει για τον εαυτο του αλλα για τους φιλους του. Φιλε συνεχισε την πληροφορηση σεβομενος παντα την ανωνυμια των πρωταγωνιστων γιατι βαρεθηκα να γινομαι παντα εγω ο κακος! Ακομη δεν εχουμε ακουσει τιποτα...

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Όλοι έχουν λίγο - πολύ δίκιο.

Aλλά δεν καταλαβαίνω που είναι το κακό να βρίσκεις στις διακοπές σου και μια κοπέλα που να σε περιποιείται στο μέγιστο βαθμό, όπως καμία στον δυτικό κόσμο, και παράλληλα να σου προσφέρει απλόχερα άφθονο sex...

Αυτό δεν είναι το ζητούμενο?

Δεν καταλαβαίνω γιατί διαμαρτήρονται κάποιοι για εκμετάλευση, όσοι κατεβαίνουμε δηλαδή δεν εκμεταλευόμαστε και εμείς αντίστοιχα τις κοπέλες?

Δεν νομίζω ότι κατεβαίνει κανένας με σκοπό να βρει τον έρωτα της ζωής του...

Τώρα εάν για διάφορους λόγους κάποιος ερωτευτεί και λίγο, δεν νομίζω ότι θα τον πειράξει εάν στις υπόλοιπες υπηρεσίες προσθέσει και το στοιχείο του έρωτα.

Συνάδελφοι έτσι πιστεύω ότι πρέπει να το βλέπετε, απλά απολαύστε το.

Στο κάτω -κάτω και ο έρωτας μια χαρά συναίσθημα είναι ... απλά να μην σας παίρνει από κάτω...

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε mgreek εισαι σιγουρος οτι αυτο που δοκιμασες ηταν το πραγματικο, το ORIGINAL Som tam Isaan? Ειναι απελπιστικη η μυρωδια του οταν εχει μεσα αυτη τη σαλτσα που ανεφερα.

Εμένα αυτό με έβαλαν υποτίθεται να δοκιμάσω...τώρα εάν ήταν το original ή όχι δεν μπορώ να ξέρω με τίποτα... πρώτη φορά το έτρωγα...

Εάν ξαναδοκιμάσω θα έχω πιο εμπεριστατωμένη άποψη...

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εγω αυτο που εχω να πω ειναι οτι τον ελληνα αμα τον πιασεις στο φιλοτιμο κ τον αγγιξεις στην καρδια γινεται χαλι να τον πατησεις. Τωρα το αν την καψουρευτηκε η αν απλα την λυπαται η καταληξη ιδια ειναι τι να τις κανουν τα 1500 μπατ? Φαντομα περιμενεις τις ιστοριουλες για να δικαιωθεις σε κατι που δεν χρειαζεται. Απο ξενα σαιτ εχω διαβασει τρελες ιστοριες. Σιγουρα και ελληνες θα χουν πιαστει κοροιδα το θεμα ειναι γιατι τελικα το κανουνε? Ολοι μας γνωριζουμε οτι με τετοιες κοπελες δεν υπαρχει κανενα μελλον τι διαολο μετα περιμενουν? Οτι θα τις σωσουν? Οτι θα ειναι πιστες η οτι θα ανοιξουνε σπιτικο? Δεν πιστευω οτι υπαρχουν ατομα που να το πιστευουνε. Απλα κατα καποιο τροπο καλυπτουν προσωρινα τα αισθηματικα κενα που εχουν κ ισως παρατεινουν το ονειρο οτι τελικα βρεθηκε κ μια για αυτους που να τους αγαπαει εστω κ στην αλλη ακρη τις γης.Το τελος μεσα τους το ξερουνε απλα με αυτους τους τροπους παρατεινουν το εργο, το ονειρο, την αυταπατη. Στο τελος το αν θα συνελθουνε με μερικα ευρωπουλα λιγοτερα στην τσεπη αλλους θα τους πειραξει λιγο κ αλλους πολυ. Ο λογος ειναι οτι οι πρωτοι απλα μεσα τους το ειχαν δει το τελος να ερχεται κ οι δευτεροι γιατι απλα πιστεψαν σε αυτο το ονειρο τοσο που στο τελος καταλαβαν οτι απλα αγορασαν ερωτα και αγαπη με τα ευρω τους.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Φιλε μου
Δεν γυρναει σε εφιαλτη απλα ο ΚωσταςF16 λογω του ενθουσιωδη χαρακτηρα του και την ορμη του νεοφωτιστου που ειχε στην αρχη εκανε πολυ γλαφυρες περιγραφες και ανοιξε την ορεξη και τη φαντασια και αλλων να δουνε τη Ταυλανδη μεσα απο τα ματια του οπως την ειδε αυτος στις αρχες, εγω ο vonmakoulis και ο fantomas και καποιοι αλλοι προσπαθησαμε απο την αρχη να βαλουμε τα πραγματα στην σωστη τους διασταση ξενερωνοντας τους απειρους ονειροπολους, αλλα δεν μας ακουγε κανενας, τωρα...
Φιλε mgreek οσοι γκρινιαζουν τωρα απλα πηγαν για ψωνια κρατωντας μεγαλο καλαθι και προσγειωθηκαν στην πραγματικοτητα που ειναι αυτη ακριβως που λες μια καθαρα εμπορικη συναλλαγη που καλο ειναι να κραταει και τα δυο μερη ικανοποιημενα.
Φιλε Φαντομα εαν ηταν να χαλασω θα ειχα χαλασει πριν 20 χρονια. :grin:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Μόλις έπεσε σύρμα από Κρήτη φίλος που τρελαίνετε για Ταϊλάνδη ακύρωσε το ταξίδι του και έχασε λεφτά από το εισιτήριο του γιατί έχει και μια Ελληνίδα και του απαγόρευσε το ταξίδι. Όνομα δεν λέω αλλά πήρα τηλέφωνο τον φίλο μου τον Ηρακλή και προσπάθησα να τον μεταπείσω για να έρθει. Φίλε φαντομά εγώ δεν γραφώ για μένα γιατί δεν την πατώ λόγω δουλειάς μου είμαι αστρολόγος και διαβάζω στα  χαρτιά αν λένε ψέματα η όχι. Και για τους φίλους δωρεάν πρόβλεψης μόνο για Ταϊλάνδη. Αν και ο πρόξενος μου είπε να μην κάνω προβλέψεις για να στέλνουν χρήματα οι ερωτευμένοι. :helpplea:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Παιδιά δεν έχω ακούσει ακόμα για τον FLETSI  .γύρισε αν και από ότι πληροφορίες έχω δεν ερωτεύτηκε δεν βγαίνει να πει εμπειρίες του. Μήπως μετάνιωσε που γύρισε η που ήπιαμε σφηνακια στο - 20.C τον πείραξε. >:(

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
λογικο ειναι και αυτες οι γυναικες να βλεπουν ετσι τον καθε μαλακα, τον καθε αγαμητο, τον καθε πορνογερο που παει εκει κατω να βγαλει τ’ απωθημενα του. λογικο ειναι να βλεπουν πολλους σαν κινουμενα atm’s, τi σκατα να κανουν κι αυτες που ζουν σε μια χωρα που η βαση της οικονομιας της ειναι ο σεξοτουρισμος και το ολο συστημα τις οδηγει εκει.
εγω το βρισκω πολυ σωστο απο μερια τους, να δουλευουν ενα μαλακα που εκανε καποιες χιλιαδες μιλια για να δει μονο την banglα road και το δωματιο του ξενοδοχειου (ουτε καν την πισινα). ακουνε και τα παραμυθια απο τον καθενα, εγω θα σε παρω στην χωρα μου-εγω το ενα-εγω το αλλο, λογικο ειναι να πουλησουν κι αυτες παραμυθι.
απλα, θελω να πω, ας δουμε και λιγο και μεσα απο τα ματια των γυναικων αυτων, τι εχουν δει, τι εχουν ζησει, σε τι κολοσπιτα μενουν, με τι μισθους ζουν..
συμπερασμα? καλα κανουν και πουλανε αγαπες και ερωτες.. και γουσταρω τρελλα ν’ ακουω ιστοριες για καψουρηδες που τις τροφοδοτουν με ρευστο καθε τοσο, στειλτε παιδια, στειλτε.

Εχουν ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικο τροπο σκεψης και μια ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΤΑ παροιμιωδη..Η πνευματικη τους ωριμοτητα ΔΕΝ συναδει με τη σωματικη..
Εχουν πολύ πιο «αναλαφρο» τροπο να αντιμετωπιζουν τα πραγματα και τις καταστασεις…Για αυτές ΔΕΝ είναι και τοσο κακο,να πανε και να πηδηχτουν για τα λεφτα…

με τοσα που ζουν απο μικρες, με τη φτωχεια, το ξυλο που τρωνε απο τους ανδρες τους, νομιζω πως οι γυναικες αυτες ειναι πολυ πιο ωριμες απο πολλες δυτικες ας πουμε.. με 5 λεπτα κουβεντας εχουν κοψει τι καπνο φουμαρεις..
και να κανω και μια συγκριση με τις δικες μας? αυτες πηδιουνται για τα λεφτα, οι δικιες μας πηδιουνται για τα πολλα λεφτα τωρα πια και για την καριερα. τι ειναι χειροτερο απο τα δυο?

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Φίλε φαντομά εγώ δεν γραφώ για μένα γιατί δεν την πατώ λόγω δουλειάς μου είμαι αστρολόγος και διαβάζω στα  χαρτιά αν λένε ψέματα η όχι. Και για τους φίλους δωρεάν πρόβλεψης μόνο για Ταϊλάνδη.
Τωρα καταλαβα τι δουλεια κανεις δοκτορα και γιατι ερχεσαι Ταυλανδη 3 φορες το μηνα  ;)...γιατι καλα τα αστρολογικα χαρτια αλλα για να εξασφαλισεις υψηλο ποσοστο επιτυχιας στις προβλεψεις σου, αναγνωριζεις και εσυ τη σημασια της συνεχης πληροφορησης πανω στο αντικειμενο. Ειναι κατι σαν τα σεμιναρια επιμορφωσης στις εταιρειες  :grin:.

Φιλε Φαντομα εαν ηταν να χαλασω θα ειχα χαλασει πριν 20 χρονια. :grin:
Εννοειται οτι αστειευομουνα Λορδε. Για τα υπολοιπα που ειπες ξερεις οτι συμφωνω παντα με οτι γραφεις.

με τοσα που ζουν απο μικρες, με τη φτωχεια, το ξυλο που τρωνε απο τους ανδρες τους, νομιζω πως οι γυναικες αυτες ειναι πολυ πιο ωριμες απο πολλες δυτικες ας πουμε.. με 5 λεπτα κουβεντας εχουν κοψει τι καπνο φουμαρεις..
και να κανω και μια συγκριση με τις δικες μας? αυτες πηδιουνται για τα λεφτα, οι δικιες μας πηδιουνται για τα πολλα λεφτα τωρα πια και για την καριερα. τι ειναι χειροτερο απο τα δυο?
Φιλε ροκο εν μερει εχεις δικιο αλλα νομιζω αλλο ηθελε να πει ο πιπιν. Οι Ταυλανδες στερουνται ωριμοτητας και αυτο ειναι γεγονος. Το σημαντικοτερο ειναι οτι αυτη η ανωριμοτητα δεν εχει να κανει με τα μπαρς η τη βιομηχανια του σεξ αλλα ειναι μια γενικοτερη ιδιαιτεροτητα του πληθυσμου που εχει στενη σχεση με την Ταυλανδικη κουλτουρα. Οι Ταυλανδες αργουν να ωριμασουν και θα συναντησεις καμποσες 30αρες η ακομα και 40αρες με συμπεριφορα και μυαλο teenager. Για αυτες ειναι σα να εχει σταματησει ο χρονος. Τις χαρακτηριζει γενικα μια ανεκδιηγητη παιδικοτητα. Δε λεω οτι ειναι καλο η κακο γιατι για μενα εχει και αυτο τη χαρη του.
Παντως διαφωνω καθετα σε μακροπροθεσμες σχεσεις με πιπινια πολυ μικρης ηλικιας γιατι μπορει στο σεξ και στην ομορφια να μας καλυπτουν προσωρινα αλλα οταν τα χρονια περασουν, ολα αυτα θα ξεθωριασουν και αλλα πραγματα θα αρχισουν να μετρανε περισσοτερο.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
πολυς λογος για τις ταυλανδεζες, αφου ειναι οπως ολες οι γυναικες και αυτες, λεφτα θελουν, και μεις σεξ, τι αλλο δηλαδη ? απολαυστε το gfe αλλα ειναι μονο gfe, και λεφτα δινουμε οταν τις γαμαμε, ποτε απο την ελλαδα, οσες παπαριες και να μας πουν για να μας συγκινησουν, οταν γυρισω θα σας πω με λεπτομερειες με τί τροπους προσπαθησαν να με τουμπαρουν καποιες, και η noy, για να στειλω λεφτα, δεν μασησα γιατι διαβαζω με προσοχη ο,τι γραφουν οι fantomas, lord και λοιποι σχετικα με το αλλο ματι που βλεπουν τα πραγματα.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
προχθες στο νετ καφε ηταν διπλα μου μια που εκανε τσατ με farang, τα σχετικα, αγαπες ''i love you'' κτλ. την κοιταξα επιτηδες, φυσικα μετα μιλησαμε και ανταλαξαμε τηλεφωνα για τα σχετικα, δεν την πηδηξα γιατι ηταν πολυ αδυνατη και δεν φοραγε καλα παπουτσια, με παιρνει τηλ συνεχεια.
αυτη τη στιγμη εχω διπλα μου ενα κουκλακι που κανει την ιδια δουλεια με farang, θα της μιλησω σε λιγο, γι αυτο μην αυταπατασθαι παιδια, η σεξ σκηνη αυτα εχει, μην ξεχνατε τις πουτανες της χωρας μας ποσο αθλιες ειναι, αυτες εδω γαμιουνται και καλλιτερα και φθηνοτερα και ειναι και κοντες πολυ  :rockon: :rockon:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
sorry ρε mods,αλλά το gfe μου κοιμάται και δεν εχω τι να κανω,αν γυρνάω εξω θα θέλω να γαμήσω και δεν λέει συνέχεια.
η Νου θελει να μου βρει αλλη γυναικα επειδή ειμαι συνέχεια καυλωμένος και νομιζει οτι δεν με ικανοποιεί.που να φανταστεί πόσο μου αρεσουν οι κοντες μελαχροινες αδύνατες....
για την ωρα το προγραμμα εχει ενα πηδημα και ενα bbbj στη διαρκεια της ημέρας, με διαφορετική σειρά .σας αφήνω.8 ημερες ακομα.
ακούω συμμετοχές για τον Γενάρη :rockon: :rockon:, ΑΚΟΎΩ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom