Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
να διοργανωσουμε καποια μερα διαγωνισμο καυτερου φαγητου !!!
ξερεις την αδυναμια μου !!!

οφειλω να ομολογησω και να παραδεχτω πως εκει εισαι εκτος συναγωνισμου..  ;) :cheesy:

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
αποφευγουμε τις σαλατες διοτι ειναι συνηθως πλυμενες με νερο βρυσης

Σαλατες? που τις ειδες εσυ στην Ταυλανδη τις σαλατες? Ειναι ανυπαρκτες, εκτος απο κατι ωμες πρασιναδες που βαζουν στο τραπεζι, και τρως οσο θελεις. Ειναι ομως σκετες, χωρις τιποτε επανω. Ουτε αλατι. Οπως τις κοβουν τις βαζουν στο τραπεζι. Δεν γνωριζω αν τις χρεωνουν καν. Για να μην παρεξηγηθω. Ειμαι λατρης της ταυλανδεζικης, και γενικοτερα της ασιατικης κουζινας. Απο σαλατες ομως ειναι ανυπαρκτοι στον μαγειρικο χαρτη αυτου του κοσμου.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Σαλατες? που τις ειδες εσυ στην Ταυλανδη τις σαλατες? Ειναι ανυπαρκτες, εκτος απο κατι ωμες πρασιναδες που βαζουν στο τραπεζι, και τρως οσο θελεις. Ειναι ομως σκετες, χωρις τιποτε επανω. Ουτε αλατι. Οπως τις κοβουν τις βαζουν στο τραπεζι. Δεν γνωριζω αν τις χρεωνουν καν. Για να μην παρεξηγηθω. Ειμαι λατρης της ταυλανδεζικης, και γενικοτερα της ασιατικης κουζινας. Απο σαλατες ομως ειναι ανυπαρκτοι στον μαγειρικο χαρτη αυτου του κοσμου.

μια σαλατα που μου ερχεται στο μυαλο ειναι η "som tam" αυτη που εχει και την καυτερη papaya μεσα της. υπαρχουν και αλλες.
οι πρασιναδες που λες ειναι συνοδευτικα στις noodle soup συνηθως, και τις οποιες δεν τις χρεωνουν, καποιες απο τις πρασιναδες αυτες ειναι ιδιαιτερα πικαντικες.

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
και μενα με χαλαει η παταγια

Με εκπλησεις. Στη θεση σου θα εκανα καμμια εκδρομη στο Ban Chang. Ειναι 3 τεταρτα με το αυτοκινητο, και διαθετει και εναν δρομο με περιπου 20 μπαρ (για να μην ξεχνιομαστε). Το διαβασα μολις σε ξενο φορουμ. Κατα τα αλλα καλη αναμονη με καλο μ...ι. Ποτε γυριζεις?

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
παιδια καμια προταση για το πως να μοιρασω τις 10+1 νυχτες μου στην Ταυλάνδη?
Ειλικρινα με απασχολει αρκετα το συγκεκριμενο θεμα οσο πλησιαζει η μεγαλη
μερα(20 μεινανε μονο)!Στην αρχη σκεφτομουνα και τις 11 στο Πουκετ,μετα Πουκετ 7,Παταγια 4 τελευταια λεω για 9 Πουκετ 2 Μπανγκοκ!Το μονο βεβαιο ειναι το Πουκετ!Απο την αλλη λεω, να παω διακοπες στην αλλη ακρη του κοσμου και να μην δω την χαοτικη Μπανγκοκ?Πραγματικα εχω μπερδευτει!
Τωρα,οσον αφορα το Πουκετ σε καμια περιπτωση δεν σκοπευω να παραδοθω στις Thai "σειρηνες" της Bangla road, οχι βεβαια πως το θεμα μ αφηνει αδιαφορο αλλα αυστηρα μονο για τις νυχτες!Τις μερες λεω να νοικιασω αυτοκινητο ή ταξί και να γυριζω σε διαφορα αξιοθεατα η παραλιες του νησιου γι αυτο οσοι γνωριζετε σχετικα με τις ομορφιες του,ενημερωστε με αν δεν σας κανει κοπο! :helpplea:
Μιμικο σειρουλα ( λογω ηλικιας οχι στρατου ;) ) εσυ τι λες για ολα αυτα?
Περιμενω προτασεις!

Υ.Γ  μακαρι να συναντησω στο Πουκετ τον kyklades μπας και βοηθησει την κατάσταση!  :grin:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
μια σαλατα που μου ερχεται στο μυαλο ειναι η "som tam" αυτη που εχει και την καυτερη papaya μεσα της. υπαρχουν και αλλες.
οι πρασιναδες που λες ειναι συνοδευτικα στις noodle soup συνηθως, και τις οποιες δεν τις χρεωνουν, καποιες απο τις πρασιναδες αυτες ειναι ιδιαιτερα πικαντικες.

Ναι το "som tam" ειναι οτι κοντινοτερο σε σαλατα και ερχεται συνηθως σε 2 παραλλαγες. Η μια  ειναι η som tam thai την οποια και τρωω απαραιτητως σε μερικα διαλεγμενα μαγαζια που ξερω. Η δευτερη παραλλαγη (som tam Isaan) ερχεται τιγκα στα τσιλις και κολυμπαει σε μια μαυρη σαλτσα απο σαπιο ψαρι!! Περιττο να πω οτι η δευτερη βρωμοκοπαει και ειναι οτι πιο βρωμερο εχω συναντησει στη ζωη μου απο φαγητα. Οι περισσοτεροι ξενοι ουτε που τα αγγιζουνε αν και για τους Ταυλανδους ειναι η υπερτατη λιχουδια. Ολες οι μπαροβιες τα τρωνε και αργα η γρηγορα θα ερθετε αντιμετωποι. Μιμικο μη μου πεις οτι τρως αυτο με τη βρωμερη σαλτσα που λεω!!
Εχω απαγορευσει αυστηρα στη γυναικα μου να το φερνει μεσα στο σπιτι γιατι ακομα και αν ειναι κλεισμενο σε σακκουλα στην κουζινα, οι αισθητηρες μου το συλλαμβανουν απο το σαλονι. Για να καταλαβετε τι τρελλα ειχα με την Ταυλανδη αρχικα (Κωστας και βαλλε), αυτο το πραγμα το ετρωγα στην αρχη, βουτουσα το sticky rice μεσα σε στυλ παπαρας και μαλιστα το ευχαριστιομουνα  :headbang:. Τωρα ουτε να το βλεπω δε θελω...
Σαλατες εχει και αλλες αλλα οχι με την αυστηρη εννοια της σαλατας οπως την εννοουμε εμεις με την εννοια οτι μπορει να εχει και κομματακια κρεας μεσα. Οι πρασσιναδες κανουν καλο, να τις τρωτε, μακαρι να τρωγαμε και εμεις στην Ελλαδα τοσα πολλα λαχανικα ετσι ωμα οπως τα τρωνε στην Ασια.

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Η som tam thai είναι πραγματικά εξαιρετική!!

Som tam Isaan δοκίμασα στο τελευταίο ταξίδι και μπορώ να πω ότι και η σαλάτα αλλά και η "παπάρα" με το sticky rice δεν με χάλασε... βέβαια άλλο να το δοκιμάζεις για μία φορά και άλλο να το έχεις εμπεδώσει όπως εσύ Φαντομά...

Πολύ λαχανικό κάτω (βέκεταμπλ που λένε και τα κορίτσια!!!)

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Φιλοι μου
Ωφειλω να ομολογησω οτι εχω αρχισει και προβληματιζομαι σοβαρα με τα οσα διαβαζω εδω.
Δηλ. εαν του Κωστα F16 αρχιζει να μη του αρεσει η Πατταγια λετε εμενα που δεν μου αρεσε απο την αρχη εαν ξαναπαω να μου αρεσει; :think:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Καινούργια νέα από Ταϊλανδή προχτές φίλος που έφυγε από Ταϊλανδή η γκόμενα λιποθύμησε 2 φορές στο αεροδρόμιο. Δεν ήθελε να φύγει ο φίλος. Μπορεί κάποιος να μου λύση την περιέργεια για πιο λόγω δεν ήθελε να φύγει για να ξοδεύει αυτός η επειδή αγαπούσε εκείνη. Αν ξέρει κάποιος ας μου λύση την απορία  μου. :rockon:

takis loutraki

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Doctortilac Θα κατέβω παταγια μπορείς να με βοηθήσεις με πληροφορίες. :think:

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
2 μερες ακομη, οχι να βρεθω στον Παραδεισο, αλλα για να την κοπανισω από την δουλειά και τον κωλοτοπο οπου εργαζομαι. Οσο πλησιαζει η ωρα αναχωρησης, τοσο εχει κολλησει ο χρονος. Μιλωντας με Vonmakoulis και ζητωντας του να εξηγησει συμπεριφορα τους (Ταβαν ειχε παρει προκαταβολη ολα τα λεφτα πριν παμε Koh Chang, ενω μπορουσε την κοπανισει εμεινε τελικα εως αεροδρομιο), μου ειπε οτι ο farang δεν προσφερει μονο το μεροκαματο, οποιο και παει αυτουσιο στην οικογενεια της, αλλα και κοπελα έχει ενα πιατο καλο φαγητο. Με ρωτησε μαλιστα αν εχω αναρωτηθει εαν εχει να φαει οταν δεν εχει πελατεια. Αν σκεφτουμε κιολας οτι ενα πολυ μεγαλο ποσοστο ειναι είτε γέροι, ή ανωμαλοι ή κομπλεξικοι κλπ, (ουκ ολιγες τρωνε το ξυλο της χρονιας τους απο τους πελατες) φανταζομai οταν οι κοπελες εχουν βρει εναν νορμαλ ατομο (απλως νορμαλ, οχι κανενα παιδαρα), στην αναχωρηση σκεφτονται... "αντε να δουμε παλι με πιο μαλακα θα μπλεξουμε..." και ειτε κλαινε ειτε λυποθυμανε. Και οταν διαβαζω εδω για ατομα να γραφουν οτι τους καψουρευτηκαν, ή παρόμοιες ανοησίες... φοβαμαι οτι προκειται για άτομα που ζουνε σε δικο  τους κοσμο.... Δεν αποκλείω τις εξαιρέσεις κάποιες όντως να αγαπησανε, αλλά πρέπει όλοι να ξέρετε ότι σχεδόν το 99% αυτών των γυναικών που κατρακύλησαν στην πορνεία... είχαν ήδη βιασθεί ίσως και μέσα απο οικογένειες τους, ή μανάδες τους ήταν της ίδιας κατηγορίας και ενδόμυχα η άποψη τους για το ανδρικό φύλο είναι η χειρότερη... (το να μας θεωρούν ολους τους ανδρες γουρουνια είναι ο καλύτερος χαρακτηρισμος). Αυτα σκέφτομαι και δεν μπορω να κυκλοφορώ μέσα στην Πατάγια (αλλα να μενω ίσα ίσα για βίτσια μου, λιγες μερες), διοτι ειλικρινά τις λυπαμαι, θέλω να είμαι μακρυά. Αφηστε που αηδιαζω και με τα ladyboys. Εγω νομιζω οτι οταν σαν τον pipinomaniac μεινεις αναμεσα σε αυτον τον κοσμο λιγο παραπανω καιρο (Pattaya, Patong), τοτε αρχιζεις να προβληματιζesαι και στο τελος αντί να περασεις καλα, σε πιανει η ψυχη σου. Σορρυ που πάλι μακρηγόρησα.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Som tam Isaan δοκίμασα στο τελευταίο ταξίδι και μπορώ να πω ότι και η σαλάτα αλλά και η "παπάρα" με το sticky rice δεν με χάλασε... βέβαια άλλο να το δοκιμάζεις για μία φορά και άλλο να το έχεις εμπεδώσει όπως εσύ Φαντομά...

Φιλε mgreek εισαι σιγουρος οτι αυτο που δοκιμασες ηταν το πραγματικο, το ORIGINAL Som tam Isaan? Ειναι απελπιστικη η μυρωδια του οταν εχει μεσα αυτη τη σαλτσα που ανεφερα.

Φιλοι μου
Ωφειλω να ομολογησω οτι εχω αρχισει και προβληματιζομαι σοβαρα με τα οσα διαβαζω εδω.
Δηλ. εαν του Κωστα F16 αρχιζει να μη του αρεσει η Πατταγια λετε εμενα που δεν μου αρεσε απο την αρχη εαν ξαναπαω να μου αρεσει; :think:
Λορδε μη μας τα χαλας εσυ τωρα! Εδω καναμε αμαν να πεισουμε τον Φ16 να κανει αποτοξινωση απο τον ιο της Παταγιας και φαινεται τωρα τελευταια οτι κατι καταφεραμε.

Μπορεί κάποιος να μου λύση την περιέργεια για πιο λόγω δεν ήθελε να φύγει για να ξοδεύει αυτός η επειδή αγαπούσε εκείνη.
Το ενα δεν αποκλειει το αλλο  ;). Το αγαπουσε βεβαια  πεφτει καπως βαρυ, κοψε κατι...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Μετα από 2 ταξιδια σε συντομο σχετικα διαστημα στη Ταυλανδη,στο ιδιο μερος βεβαια (Στη Πατονγκ του Πουκετ) και συμμετεχοντας στο εν λογω φορουμ,ανταλλασοντας πληροφοριες με όλα τα παιδια εδώ μεσα,νομιζω ότι ειμαι σε θεση πια να εχω καταληξει σε  καποια συμπερασματα τα οποια και θελω να μοιραστω μαζι σας…
Οι αποψεις αυτές βεβαια είναι καθαρα προσωπικες και καποιοι μπορει να διαφωνησουν..

ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΤΑΥΛΑΝΔΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΑΥΛΑΝΔΕΖΕΣ

1)Η Ταυλανδη είναι μια πολύ ομορφη χωρα..
ΑΛΗΘΕΙΑ
Αρκει βεβαια να επισκεφτεις και αλλα μερη εκτος από το δωματιο του ξενοδοχειου..

2)Οι Ταυλανδεζες είναι πολύ ομορφες..
ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΨΕΜΑ
Αν παρακολουθειστε τηλεοραση,θα παθετε πλακα,με τα ασιατικα μωρακια που θα δειτε..
Αυτά όμως που κυκλοφορουν στις πουτανοπιατσες της Πατονγκ,της Πατταγια και των αλλων σεξοπροορισμων,δεν εχουν καμμια σχεση..Ο φιλος Κωστας βεβαια,ανεφερε ότι η ποιοτητα των γυναικων της Πατονγκ είναι ανωτερη από αυτή της Πατταγια…Αυτό απλα σημαινει ότι ΕΓΩ προσωπικα,μπορει και να γυροφερνα καμμια βδομαδα στη Πατταγια ΜΗΠΩΣ και βρω κανενα αξιογαμητο…Γιατι στη Πατονγκ,επρεπε να φαω ένα ολοκληρο βραδυ,να περασουν γυρω στις 500 γυναικες από μπροστα μου για να βρω κατι καλο..
Εξαρταται βεβαια από τα γουστα του καθενος…Ένα βραδυ κατεβαινα τη Μπανγκλα και περασανε δυο θεομουνα ξανθα με μπλε ματια..Την ωρα που τα κοιταζα,γυρισε ένα ατομο από τη παρεα και μου ειπε…Μα καλα ρε μαλακα..Ανωμαλος εισαι?Μπορεις να γαμησεις λευκη γκομενα?Δεν σε αηδιαζει?
Αν ειστε σαν και αυτόν,τοτε θα περασετε καλα…Γιατι οι Ταυλανδεζες είναι ΣΚΟΥΡΕΣ…Ότι βλεπετε πιο ασπρο,δεν είναι καθαρη Ταυλανδεζα,παρα η φυλη που εχει προερθει από την προσμιξη Ταυλανδων,Κινεζων και των αλλων γυρω λαων..
Και οσο πιο ασπρη είναι μια γκομενα,τοσο περισσοτερα λεφτα ζηταει..Τα καταλευκα,ωραια μωρακια δε πεφτουν κατω από 3-4.000 Μπατ τη βραδυα…
Και για να μη παρεξηγηθω,δεν ειμαι ρατσιστης…Απλα αν ειχα να διαλεξω αναμεσα σε ένα θεομουνο Ρωσσιδακι που δουλευει σε στριπτιτζαδικο και ένα Ταυλανδεζακι της Πατονγκ,θα προτιμουσα να γαμησω το πρωτο…Αλλοι βεβαια εχουν διαφορετικη αποψη…

3)Οι Ταυλανδεζες είναι στενομουνες..
ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΨΕΜΑ
Ο σωματοτυπος τους είναι τετοιος που κατά βασην είναι στενομουνες…Αυτό βεβαια παλι εξαρταται που θα πεσεις…Γιατι αν η άλλη είναι επαγγελματιας και γαμιεται καθημερινα για 10 χρονια…λογικο είναι να καταντησει «χωνι»…Ετσι ηταν η δευτερη που πηδηξα αυτή τη φορα που πηγα..
Βεβαια η Πατονγκ εχει το καλο ότι οι γκομενες που κυκλοφορουν ειναι στη συντριπτικη τους πλειοψηφια ερασιτεχνες και δεν εχουν σχεση με τις κατά βασην επαγγελματιες της Πατταγια..

4)Οι Ταυλανδεζες σου βγαζουν απιστευτο GFE..
ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΨΕΜΑ
Ποτε δε μπορεσα να καταλαβω,πως μπορει να συναδει η δηθεν τρυφεροτητα που σου προσφερουν,όταν κατά βασην σε βλεπουν σαν ένα κινουμενο ΑΤΜ και ο μονος τους σκοπος είναι να σε ξεπεταξουν και να σου ρουφηξουν τα λεφτα..
Και οσες φορες συμβαινει,είναι τοσο προσποιητο που στο τελος σε χαλαει…Όταν εισαι «GOOD MAN» και τους φερεσαι ευγενικα,απλα κανουν ότι περναει από το χερι τους για να σε κρατησουν..Αφου θα γαμηθουν που θα γαμηθουν και την άλλη μερα,γιατι να μη πεισουν εσενα να τις κρατησεις,από το να πανε με κανενα γερο η λιγδιαρη Αγγλο και Αυστραλο?!

5)Οι Ταυλανδεζες κανουν ωραιες πιπες και τις γουσταρουν κιολας..
ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΨΕΜΑ
Οσον αφορα το πρωτο σκελος…Ναι..Εχουν μια εφεση στο σπορ..Κατα βασην εχουν εμφυτο ταλεντο στο τσιμπουκι..Οσον αφορα το δευτερο σκελος,εγω δεν ειδα καμμια διαφορα από ολες τις άλλες ημιεπαγγελματιες πουτανες που εχω παει..
Αν δε καταφερουν να σε καυλωσουν αλλιως,τοτε μονο καταφευγουν σε αυτό..Και μαλιστα σχεδον ολες τις φορες,μονο μετα από δικια σου προτροπη…

6)Μπορεις να γνωρισεις και καλη Ταυλανδεζα…
ΨΕΜΑ
Στους Σεξοπροορισμους που πηγαινουμε εμεις είναι εξαιρετικα δυσκολο..Για να μη πω ανεκδοτο..Οσο και καλες να είναι,όταν κυκλοφορουν και εργαζονται σε μια περιοχη που το 90% των γυναικων εκδιδονται-εστω και ερασιτεχνικα-στο τελος χαλανε και αυτές…
Ας παρουμε ένα παραδειγμα..
Τα φτιαχνω εγω με μια πωλητρια που εχει ερθει τωρα τελευταια στο μερος αυτό και δουλευει σε ένα μαγαζι και της βγαινει το σκατο για 6-7.000 μπατ το μηνα..Μετα από δικη μου προτροπη,της λεω να γνωρισει στο κολλητο μου καμμια φιλη της για να βγαινουμε τετραδα…Η φιλη της αυτή κατά 90% εκδιδεται…
Κανουμε παρεα λοιπον οι τεσσερεις μας…Βγαινουμε..Διασκεδαζουμε..Και μετα παμε για κο-κο..Εγω τη βγαζω τζαμπα,ενώ ο κολλητος «τα χωνει»…1.000-2.000 Μπατ..Δεν εχει σημασια..
Ε..Μια..δυο..τρεις..πεντε-δεκα…Παιρνει χαμπαρι η δικια μου ότι η κολλητη της,προσφερει τις ιδιες υπηρεσιες με αυτη και δουλευοντας ελαχιστες ωρες,κονομαει τα πενταπλα λεφτα…Χωρις να εχει και την άλλη δουλεια..
Ε..δεν θελει και πολύ για να «χαλασει» και αυτή..Και θα μου πειτε τωρα…Μα καλα..Θα γινει πουτανα???!!!
Μη προσπαθησετε ΠΟΤΕ να εξηγησετε τις συμπεριφορες που εχουν τα Ταυλανδεζακια,με γνωνομα τη λογικη που εχουν οι ανθρωποι του Δυτικου κοσμου..
Εχουν ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικο τροπο σκεψης και μια ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΤΑ παροιμιωδη..Η πνευματικη τους ωριμοτητα ΔΕΝ συναδει με τη σωματικη..
Εχουν πολύ πιο «αναλαφρο» τροπο να αντιμετωπιζουν τα πραγματα και τις καταστασεις…Για αυτές ΔΕΝ είναι και τοσο κακο,να πανε και να πηδηχτουν για τα λεφτα…

Συγγνωμη για το μακροσκελες ποστ..
Συνεχιζεται..

atas

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
α ρε pipin με προλαβες με το ποστ μυθοι και πραγματικοτητες.. δυστυχως δεν προλαβαινω να διαβασω τα ποστ σας.. οταν γυρισω με το καλο.. pipin το κοντο βελαξε χθες.. ααααα ειχαμε και τα πρωτα κλαματα χθες το βραδυ..
ενα μεγαλο δημοσιο ευχαριστω στον kykladesgr που με κραταει στη σωστη πορεια

Prho

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Λιγες ωριτσες μεινανε...Φευγω σημερα για Μπανγκοκ, Παρασκευη μεσημερακι θα ειμαι παταγια. Kostaf16 θα σε παρω τηλ απο κατω, ZAICHIK θα τα πουμε στο ξενοδοχειο οταν κατεβεις.

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Και ώμος φίλε pipinomaniac  εμένα που θα έρθει να με πάρει από το αεροδρόμιο τη σημαίνει μου εξηγείς. :think:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Τελευταία νέα φίλος αφηχθει εξ παταγιας τον συνάντησα στο αεροδρόμιο με κέρασε καφέ και μετά παιδιά τι έκανε ο αθεόφοβος μου έδωσε 1500 μπατ για να δώσω σε μια τιλακ. Του περισσέψανε μου είπε εσείς τον πιστεύετε γιατί εγώ όχι αγαπάει και δεν λέω το όνομα του για να μην παρεξηγηθεί ο φίλος μου ο Πάνος. :fart-in-bed:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Διακρίνω μια αλλαγή στον Κώστα απά φαναντικός του sex τώρα προτιμά gfe και επιπλέον βλέπει αρνητικά στην Παττάγια. 
Πάντως στις περιγραφές παραμένει αξεπέραστος.
εγω παντα ημουν gfe και butterfly μαζι, ετσι και τωρα, τις προηγουμενες φορες εκανα πρωτα butterfly και μετα gfe, τωρα το κανω ανακατεμενα, και απλα εχω ξεσκιστει στο πηδημα, το gfe με κραταει ''ψηλα'' παντα, παρολο που γκρινιαζει οτι δεν την αγαπαω και τη θελω μονο για σεξ. καλο ε ?
καλα ηθελα να ξερα οι αλλοι τις κοιτανε και μονο εγω γαμαω στην παταγια ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom