Μετα από 2 ταξιδια σε συντομο σχετικα διαστημα στη Ταυλανδη,στο ιδιο μερος βεβαια (Στη Πατονγκ του Πουκετ) και συμμετεχοντας στο εν λογω φορουμ,ανταλλασοντας πληροφοριες με όλα τα παιδια εδώ μεσα,νομιζω ότι ειμαι σε θεση πια να εχω καταληξει σε καποια συμπερασματα τα οποια και θελω να μοιραστω μαζι σας…
Οι αποψεις αυτές βεβαια είναι καθαρα προσωπικες και καποιοι μπορει να διαφωνησουν..
ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΤΑΥΛΑΝΔΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΑΥΛΑΝΔΕΖΕΣ
1)Η Ταυλανδη είναι μια πολύ ομορφη χωρα..
ΑΛΗΘΕΙΑ
Αρκει βεβαια να επισκεφτεις και αλλα μερη εκτος από το δωματιο του ξενοδοχειου..
2)Οι Ταυλανδεζες είναι πολύ ομορφες..
ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΨΕΜΑ
Αν παρακολουθειστε τηλεοραση,θα παθετε πλακα,με τα ασιατικα μωρακια που θα δειτε..
Αυτά όμως που κυκλοφορουν στις πουτανοπιατσες της Πατονγκ,της Πατταγια και των αλλων σεξοπροορισμων,δεν εχουν καμμια σχεση..Ο φιλος Κωστας βεβαια,ανεφερε ότι η ποιοτητα των γυναικων της Πατονγκ είναι ανωτερη από αυτή της Πατταγια…Αυτό απλα σημαινει ότι ΕΓΩ προσωπικα,μπορει και να γυροφερνα καμμια βδομαδα στη Πατταγια ΜΗΠΩΣ και βρω κανενα αξιογαμητο…Γιατι στη Πατονγκ,επρεπε να φαω ένα ολοκληρο βραδυ,να περασουν γυρω στις 500 γυναικες από μπροστα μου για να βρω κατι καλο..
Εξαρταται βεβαια από τα γουστα του καθενος…Ένα βραδυ κατεβαινα τη Μπανγκλα και περασανε δυο θεομουνα ξανθα με μπλε ματια..Την ωρα που τα κοιταζα,γυρισε ένα ατομο από τη παρεα και μου ειπε…Μα καλα ρε μαλακα..Ανωμαλος εισαι?Μπορεις να γαμησεις λευκη γκομενα?Δεν σε αηδιαζει?
Αν ειστε σαν και αυτόν,τοτε θα περασετε καλα…Γιατι οι Ταυλανδεζες είναι ΣΚΟΥΡΕΣ…Ότι βλεπετε πιο ασπρο,δεν είναι καθαρη Ταυλανδεζα,παρα η φυλη που εχει προερθει από την προσμιξη Ταυλανδων,Κινεζων και των αλλων γυρω λαων..
Και οσο πιο ασπρη είναι μια γκομενα,τοσο περισσοτερα λεφτα ζηταει..Τα καταλευκα,ωραια μωρακια δε πεφτουν κατω από 3-4.000 Μπατ τη βραδυα…
Και για να μη παρεξηγηθω,δεν ειμαι ρατσιστης…Απλα αν ειχα να διαλεξω αναμεσα σε ένα θεομουνο Ρωσσιδακι που δουλευει σε στριπτιτζαδικο και ένα Ταυλανδεζακι της Πατονγκ,θα προτιμουσα να γαμησω το πρωτο…Αλλοι βεβαια εχουν διαφορετικη αποψη…
3)Οι Ταυλανδεζες είναι στενομουνες..
ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΨΕΜΑ
Ο σωματοτυπος τους είναι τετοιος που κατά βασην είναι στενομουνες…Αυτό βεβαια παλι εξαρταται που θα πεσεις…Γιατι αν η άλλη είναι επαγγελματιας και γαμιεται καθημερινα για 10 χρονια…λογικο είναι να καταντησει «χωνι»…Ετσι ηταν η δευτερη που πηδηξα αυτή τη φορα που πηγα..
Βεβαια η Πατονγκ εχει το καλο ότι οι γκομενες που κυκλοφορουν ειναι στη συντριπτικη τους πλειοψηφια ερασιτεχνες και δεν εχουν σχεση με τις κατά βασην επαγγελματιες της Πατταγια..
4)Οι Ταυλανδεζες σου βγαζουν απιστευτο GFE..
ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΨΕΜΑ
Ποτε δε μπορεσα να καταλαβω,πως μπορει να συναδει η δηθεν τρυφεροτητα που σου προσφερουν,όταν κατά βασην σε βλεπουν σαν ένα κινουμενο ΑΤΜ και ο μονος τους σκοπος είναι να σε ξεπεταξουν και να σου ρουφηξουν τα λεφτα..
Και οσες φορες συμβαινει,είναι τοσο προσποιητο που στο τελος σε χαλαει…Όταν εισαι «GOOD MAN» και τους φερεσαι ευγενικα,απλα κανουν ότι περναει από το χερι τους για να σε κρατησουν..Αφου θα γαμηθουν που θα γαμηθουν και την άλλη μερα,γιατι να μη πεισουν εσενα να τις κρατησεις,από το να πανε με κανενα γερο η λιγδιαρη Αγγλο και Αυστραλο?!
5)Οι Ταυλανδεζες κανουν ωραιες πιπες και τις γουσταρουν κιολας..
ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΨΕΜΑ
Οσον αφορα το πρωτο σκελος…Ναι..Εχουν μια εφεση στο σπορ..Κατα βασην εχουν εμφυτο ταλεντο στο τσιμπουκι..Οσον αφορα το δευτερο σκελος,εγω δεν ειδα καμμια διαφορα από ολες τις άλλες ημιεπαγγελματιες πουτανες που εχω παει..
Αν δε καταφερουν να σε καυλωσουν αλλιως,τοτε μονο καταφευγουν σε αυτό..Και μαλιστα σχεδον ολες τις φορες,μονο μετα από δικια σου προτροπη…
6)Μπορεις να γνωρισεις και καλη Ταυλανδεζα…
ΨΕΜΑ
Στους Σεξοπροορισμους που πηγαινουμε εμεις είναι εξαιρετικα δυσκολο..Για να μη πω ανεκδοτο..Οσο και καλες να είναι,όταν κυκλοφορουν και εργαζονται σε μια περιοχη που το 90% των γυναικων εκδιδονται-εστω και ερασιτεχνικα-στο τελος χαλανε και αυτές…
Ας παρουμε ένα παραδειγμα..
Τα φτιαχνω εγω με μια πωλητρια που εχει ερθει τωρα τελευταια στο μερος αυτό και δουλευει σε ένα μαγαζι και της βγαινει το σκατο για 6-7.000 μπατ το μηνα..Μετα από δικη μου προτροπη,της λεω να γνωρισει στο κολλητο μου καμμια φιλη της για να βγαινουμε τετραδα…Η φιλη της αυτή κατά 90% εκδιδεται…
Κανουμε παρεα λοιπον οι τεσσερεις μας…Βγαινουμε..Διασκεδαζουμε..Και μετα παμε για κο-κο..Εγω τη βγαζω τζαμπα,ενώ ο κολλητος «τα χωνει»…1.000-2.000 Μπατ..Δεν εχει σημασια..
Ε..Μια..δυο..τρεις..πεντε-δεκα…Παιρνει χαμπαρι η δικια μου ότι η κολλητη της,προσφερει τις ιδιες υπηρεσιες με αυτη και δουλευοντας ελαχιστες ωρες,κονομαει τα πενταπλα λεφτα…Χωρις να εχει και την άλλη δουλεια..
Ε..δεν θελει και πολύ για να «χαλασει» και αυτή..Και θα μου πειτε τωρα…Μα καλα..Θα γινει πουτανα???!!!
Μη προσπαθησετε ΠΟΤΕ να εξηγησετε τις συμπεριφορες που εχουν τα Ταυλανδεζακια,με γνωνομα τη λογικη που εχουν οι ανθρωποι του Δυτικου κοσμου..
Εχουν ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικο τροπο σκεψης και μια ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΤΑ παροιμιωδη..Η πνευματικη τους ωριμοτητα ΔΕΝ συναδει με τη σωματικη..
Εχουν πολύ πιο «αναλαφρο» τροπο να αντιμετωπιζουν τα πραγματα και τις καταστασεις…Για αυτές ΔΕΝ είναι και τοσο κακο,να πανε και να πηδηχτουν για τα λεφτα…
Συγγνωμη για το μακροσκελες ποστ..
Συνεχιζεται..