Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Ο κωστας εχει δικιο.Αυτες φοβουνται μη μας αγαπησουν.Πολλες προσποιουνται
αλλα ειναι και πολλες που αισθανονται κατι.
πριν 3 μερες πηγαμε στο δωματιο της, χωρις να μου πει ποτε το γιατι, εκλαιγε με λυγμους επι μιση ωρα. ζουνε σε δυο κοσμους, τον δικο τους και στον αλλον που ζουν με τους farangs στα εστιατορια και στα ξενοδοχεια.
τες πα, τωρα εχω ενα αξιολατρευτο πλασμα διπλα μου, την noy την ειδα πριν λιγο στο lusifer, κρυβοταν να μην την δω. αυτα εχει  ζωη παιδια, και την ταιλανδη απολαυστε τη οπως μπορειτε, με ή χωρις gfe, εγω απολαμβανω και τα 2 μαζι.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
πριν 3 μερες πηγαμε στο δωματιο της, χωρις να μου πει ποτε το γιατι, εκλαιγε με λυγμους επι μιση ωρα. ζουνε σε δυο κοσμους, τον δικο τους και στον αλλον που ζουν με τους farangs στα εστιατορια και στα ξενοδοχεια.
τες πα, τωρα εχω ενα αξιολατρευτο πλασμα διπλα μου, την noy την ειδα πριν λιγο στο lusifer, κρυβοταν να μην την δω. αυτα εχει  ζωη παιδια, και την ταιλανδη απολαυστε τη οπως μπορειτε, με ή χωρις gfe, εγω απολαμβανω και τα 2 μαζι.

κωστα πως την καταφερες και ξεκολησε απο πανω σου? αξιος !!!

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
μιμικο, ειμαι και γω πολυ καλο gfe, καλυτερος απο αυτες, αυτη με αφησε σημερα, εγω την παιρνω τηλ. και δεν μου απαντα, πιστευω να την ξαναδω πριν φυγω

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
μιμικο, ειμαι και γω πολυ καλο gfe, καλυτερος απο αυτες, αυτη με αφησε σημερα, εγω την παιρνω τηλ. και δεν μου απαντα, πιστευω να την ξαναδω πριν φυγω

ειδε οτι εσυ δεν εισαι "butterfly but helicopter from suvarnbhurmi airport" !!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon:

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ ένα έχω να πω...

Εδώ δεν καταφέραμε να καταλάβουμε τόσα χρόνια τις δικές μας τις γυναίκες που τις ζούμε καθημερινά... περιμένετε να καταλάβουμε τα κορίτσια (και ιδιαίτερα τα bar girls) στην Ταϋλάνδη?

Σίγουρα κάποιοι καταλαβαίνουμε λίγο περισσότερο από κάποιους που πάνε πρώτη φορά ... αλλά δεν νομίζω ότι θα βγάλουμε άκρη...

Μην το φιλοσοφούμε πολύ, ότι και να είναι, εμείς πάμε για την απόλυτη απόλαυση!!!!

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
κωστα πως την καταφερες και ξεκολησε απο πανω σου? αξιος !!!
Όχι άξιος απλά δεν της έδωσε λεφτά Κανά δυο φορές και την έκανε με ελαφρά πηδηματακια και που δεν απαντά το τηλέφωνο είναι γιατί λέει τον τσιγκούνη το παίζει γκόμενος. Η τα λεφτά του τελειώσανε τώρα είναι ο μήνας που θα τα κονομήσουν. :o

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Θελω να πιστευω οτι εχεις αδικο...
Οτι πηγαινουμε εκει και πηδαμε γυναικες και οχι ανθρωπομορφα μηχανηματα που πουλανε Virtual Reality Sex...
INSTRUCTIONS OF USE
For short time insert 1000 baht and press 6
For long time insert 2000 baht and press 9
Services included:
Kissing with tongue
Bareback blowjob
GFE experience
For "whiter skin" an extra addition of 1000 baht is needed.
THANK YOU-CALL AGAIN!
Αφού το πρώτο που λέμε είναι πόσα θέλεις. Σαν το ATM βάζεις κάρτα παίρνεις λεφτά. Εδώ δίνης λεφτά παίρνεις έρωτα. Στο βιβλίο μου είναι το ίδιο.

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ο κωστας εχει δικιο.Αυτες φοβουνται μη μας αγαπησουν.Πολλες προσποιουνται
αλλα ειναι και πολλες που αισθανονται κατι.Την πηδηξα χωρις λεφτα,
της εδωσα αλλα απλα μου τα πεταξε στα μουτρα και ηξερε οτι σε 3 ωρες πετουσα
για Ελλαδα γιατι να μην τα παρει??Εκλαιγε επι μιαμιση ωρα και με παρακαλουσε να μη φυγω.
Με πηγε σε μια αγορα στην Μπανγκοκ τη νυχτα για να μου αγορασει ενα αρκουδακι για
να το παρω μαζι μου για να μην την ξεχασω.Απλα θελω να πω οτι υπαρχουν κι εξαιρεσεις
αλλα και χυνουν και δενονται με καποιον για να μην το πω αγαπη ειναι τραβηγμενο.
Και όπως λένε στην παταγια ο άφραγκος είναι αγαμητος

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Παιδια
Σας παρακαλω να μη λεμε χαζα του στυλ οι Ασιατισες ή Ταυλανδεζες δεν χυνουν.
Ημαρτον ανθρωποι ειναι.
Απλως οι επαγγελματιες τις πιο πολλες φορες δεν χυνουν οπως γινεται παντου στον κοσμο.
Οσο για το gfe επιτελους ερχοσαστε στα λογια μου οτι αυτο πληρωνετε και οχι ενα πηδημα εκει κατω, δηλαδη ¨Ασχημο πραγμα η μπακουριαση".
Μεχρι σε αεροπλανο για αλλους τοπους σε κανει να μπαινεις. :grin: :grin:

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Παιδια
Σας παρακαλω να μη λεμε χαζα του στυλ οι Ασιατισες ή Ταυλανδεζες δεν χυνουν.

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να απαντήσουμε βρε Lord σε αυτό...

Αν είναι δυνατόν, δεν λέω φυσικά ότι γίνεται εύκολα σε ST (μαλλον το αντίθετο), αλλά εάν έχεις LT κορίτσι για μερικές μέρες και του φερθείς καλά, δεν νομίζω ότι οι περισσότεροι δεν βλέπουν squirting...

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Όχι άξιος απλά δεν της έδωσε λεφτά Κανά δυο φορές και την έκανε με ελαφρά πηδηματακια και που δεν απαντά το τηλέφωνο είναι γιατί λέει τον τσιγκούνη το παίζει γκόμενος. Η τα λεφτά του τελειώσανε τώρα είναι ο μήνας που θα τα κονομήσουν. :o

Νομίζω ότι δεν γνωρίζεις την περίπτωση του Κώστα...

takis loutraki

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
παιδια ακουστε τον δοκτωρ/τιλακ κατι ξερει.Την μεγαλητερη εκπληξη ενιωσα.
Μεναμε σε διπλανα δωματια που εποικινονουσαν με ενδιαμεση πορτα.ειχα βγη για φαγητο,γυριζω  
ανοιγω την πορτα κ βλεπω τον δοκτορα με τρια μουνακια αγκαλια αστερια. το μεγαλητερο
23 χρονον. στην ελλαδα ειναι δυσκολο ως ακατορθοτο αυτο να το κανης
Eαν καποιοσ θελη πληροφοπιεσ για ko chang aσ γραψη εμεινα 4ημερες με το μωρο 22 μαιων κ
περασαμε πολυ ωραια πρωι πιπα, μεσημερι γαμ στην θαλασσα, βραδυ πιπα κ γαμ στο κρεβατι,

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Δεν λέει κανείς το αντίθετο, αλλά στο συγκεκριμένο τόπικ, ευτυχώς υπάρχουν πολλοί που ξέρουν...

Και βέβαια να γράψεις πληροφορίες, γι' αυτό υπάρχει το τόπικ. 

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Φίλοι να σας πω ένα μυστικό οι Ταϊλανδέζες δεν χύνουν ποτέ και αν κάποιος νομίζει ότι το κατάφερε είναι γελασμένος. Γι αυτό ας χύση αυτός και ας μην προσπαθεί το ακατόρθωτο. :fart-in-bed:

εγραψα 3 σελιδες πριν για το παραμυθι που πουλανε τα σχιστοματικα εκει κατω και εξηγησα και τους λογους που τις οδηγει να το κανουν αυτο..
ομως, ας μην ισοπεδωνουμε και τα παντα ρε σεις. ακου δεν χυνουνε. ρε και μουσκεμα γινονται και εχουν και κατι οργασμους τρελλους και παλαβους. και θα καψουρευτουν και θ’ αγαπησουν, ελαχιστες μεν, αλλα γινεται κι αυτο.
εγω, επικοινωνουσα με 2 απο εκει κατω. η μια μου το’ φερε γυρω γυρω και ζητησε χρηματα. εφαγε ακυρο κατευθειαν.. η αλλη, που μιλαμε μερα παρα μερα, δεν εχει βγαλει κιχ για κατι τετειο, αλλα πραγματα μου ζηταει που με φερνουν σε πολυ δυσκολη θεση!. (..και οχι να παω κατω..).

Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλά κοτζάμ  doctor και δεν ξέρεις το gfe!!!  :think:
Καλά το μεταφράζω  gfe=girlfriend experience
δηλαδή συμπεριφορά σαν γκόμενα ερωτευμένη και όχι ...τα γνωστά.

Πάντως ο Κώστας συνεχίζει να εκπροσωπεί επάξια το site.
Ρε Κώστα θα μας τρελάνεις  :headbang: τι δουλεία κάνεις για να μπορείς να επαναλάβεις το ταξίδι τον Ιανουάριο;.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom