Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (0 μέλη και 40 επισκέπτες)

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Με μέτρο στην αρχή, αλλά μετά συνηθίζεις (για όσους δεν έχουν ξαναπάει).

Πιστεύω όμως ότι πρέπει οποσδήποτε να δοκιμάσετε την τοπική κουζίνα. (όχι τα πολύ extreme για όσουν δεν αντέχουν... σουπίστες, θαλασσινά και ριζάκια... δεν θα σας πειράξουν)

Είναι πραγματικά εξαιρετική!!!!! Αυτή την φορά δοκίμασα και μεταξοσκώλυκες και ακριδούλες τηγανιτές και όσο απίστευτο και αν σας φαίνεται μου άρεσαν και τα δύο!!!!

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
και μετα αρκετη σκεψη κατασταλαξα τι θα κανω. Δεν θα μεινω Παταγια περαν των 2 μερών.
δε γαμιεσαι ρε ? θα περασουμε καλα εδω, μολις φυγω πηγαινε και κολυμπα οπου θες, εδω θα κολυμπησουμε στα μουνια, ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ?

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
εχω και γω να πω πολλα μολις γυρισω, και μενα με χαλαει η παταγια, αυτη τη φορα δεν λειτουργω καλα, μ αρεσει ομως πολυ η νυχτερινη ζωη και δεν θα μπορουσα να μεινω σε ερημονησι με τιποτα.
κατα τα αλλα σερνομαι απο τα γαμησια με το gfe μου, σημερα θα κανω καριερα butterfly, πιστευω να χτυπησω κατι πολυ κοντο..
απο αυριο παλι βλεπουμε, ισως γυρισω στη γυναικα μου...
pipinomaniak, δηλαδη τι εχεις να μας πεις αυτη τη φορα ? πιστευω οχι κηρυγματα τυπου ''φαντομα''. ο καθενας βλεπει τα πραγματα με τα δικα του ματια.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
εχω και γω να πω πολλα μολις γυρισω, και μενα με χαλαει η παταγια, αυτη τη φορα δεν λειτουργω καλα, μ αρεσει ομως πολυ η νυχτερινη ζωη και δεν θα μπορουσα να μεινω σε ερημονησι με τιποτα.
κατα τα αλλα σερνομαι απο τα γαμησια με το gfe μου, σημερα θα κανω καριερα butterfly, πιστευω να χτυπησω κατι πολυ κοντο..
απο αυριο παλι βλεπουμε, ισως γυρισω στη γυναικα μου...
pipinomaniak, δηλαδη τι εχεις να μας πεις αυτη τη φορα ? πιστευω οχι κηρυγματα τυπου ''φαντομα''. ο καθενας βλεπει τα πραγματα με τα δικα του ματια.

να δω πως θα ξεφυγεις απο την γυναικα για να κανεις butterfly !!! αμα βρεις το κολπο πες το και σε εμας διοτι αυτες απο την ζηλια γαντζωνονται πανω σου.
και εγω σιγουρα δεν θα μπορουσα να παω να μεινω σε ερημονησι για την ωρα, μου αρεσει το πανηγυρι που γινεται στην πατταγια,πουκετ και μπανγκοκ!!!
οσο για τον πιπινομανιακ που θελει να τονισει καποια πραγματα καλα θα κανει, διοτι δεν ειναι ολα παραδεισενια κατω. σιγουρα ειναι πολυ καλα !!! αλλα υπαρχουν και θεματα τα οποια πρεπει να τονιστουν !!! και οχι να ειμαστε προσχαρα ευχαριστοι !!!

να συνεχισεις να περνας καλα !!!

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
mimiko η νου κάνει πράγματα που μενω με το στομα ανοιχτό,και δεν μιλαω για sex.τοσο ευχάριστα διαφορετικες ειναι αυτες οι γυναίκες που αρχιζω και ανησυχώ τι θα συμβει σε καποιον ευαίσθητο χαρακτήρα,γι αυτο ΠΡΟΣΟΧΗ στους νεους εκεί κατω.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
mimiko η νου κάνει πράγματα που μενω με το στομα ανοιχτό,και δεν μιλαω για sex.τοσο ευχάριστα διαφορετικες ειναι αυτες οι γυναίκες που αρχιζω και ανησυχώ τι θα συμβει σε καποιον ευαίσθητο χαρακτήρα,γι αυτο ΠΡΟΣΟΧΗ στους νεους εκεί κατω.

μην ξεχνας οτι εγω ημουν παραλιγο παθωντας με αυτες τις συμπεριφορες, οχι τιποτα αλλο μην νομιζετε οτι ειμαι ο σοφος του βουνου και οτι δεν τη ν εχω πατησει ποτε.
σιγουρα ομως σε κανει να περνας απιστευτα πιστευω !!!

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
pipinomaniak ,dhladh ti exeis na mas peis ayth th fora? pisteyo oxi kyrhgmata typou "fantoma". o kathenas vlepei ta pragmata me ta dika toy matia,
φιρι-φιρι το παει να τα ακουσει παλι  :2funny:
ρε αστον να μιλησει τον ανθρωπο, επεσες να τον φας πριν καν ανοιξει το στομα του. Εδω ΕΣΥ ο ιδιος εχεις αλλαξει τροπαριο γιατι δηλαδη να μην αναθεωρησουν και οι αλλοι. Τολμησες και ειπες το ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ οτι σε χαλαει η Παταγια. Μην πας μακρια, κοιτταξε μερικες σελιδες πιο πριν και διαβασε ποσο ψηλα την ειχες ανεβασει. Κανε μερικα ταξιδια ακομη και να δουμε τι θα λες τοτε. Κατσε να μεινεις Ταυλανδη για 5 χρονια να δουμε τι θα λες! Τουλαχιστον εκει που ειπες οτι ο καθενας τα βλεπει με τα δικα του τα ματια πετυχες διανα.

toso eyxarista diaforetikes einai aytes oi gynaikes poy arxizo kai anyshxo ti tha symbei se kapoion eyaisthito xarakthra, gi ayto PROSOXH stoys neous ekei kato.
τωρα αρχισες εσυ να ανησυχεις? Εμενα εχει φαγωθει η γλωσσα μου να τα λεω και εσυ νομιζεις οτι κανω κηρυγμα. Εσυ πιστευεις οτι οι πονεμενες ιστοριες βγαινουν προς τα εξω? Γιατι εγω σου λεω οτι δε βγαινει απολυτως τιποτα για λογους που εχω ηδη εξηγησει.

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Αγόρασα τσατσαρα και σπάζω δοντάκια. Μηνάνε μόνο 8 μέρες για τον παραδισω. Θελω να πω καλός ειρθαναι ο FLETSIS και οι φίλοι του Πάνος, Δημήτρης και Νίκος αφήσανε την παταγια και ειρθαναι στην κόλαση. Έμαθα ότι ton FLETSI τον ερωτευτήκαν αυτός όχι. Τον ξύπνησε η γκόμενα στης 4 το πρωί για να πάνε να του πάρει δώρο. Ενώ εμένα με ξυπνάει στης 4 για να της ρίξω ένα. Ποιος είναι πιο τυχερός ρωτήστε τον FLETSI θα φανερωθεί σύντομα τώρα που γύρισε. :rockon:

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
μην ξεχνας οτι εγω ημουν παραλιγο παθωντας με αυτες τις συμπεριφορες, οχι τιποτα αλλο μην νομιζετε οτι ειμαι ο σοφος του βουνου και οτι δεν τη ν εχω πατησει ποτε.
σιγουρα ομως σε κανει να περνας απιστευτα πιστευω !!!

Συμφωνώ απόλυτα!!!!

Το ίδιο και με τον Fantoma και με τον KostasF16...

Απολαύστε το απόλυτο GFE με πάρα πολύ μεγάλη προσοχή... (δύσκολο αλλά προσπαθήστε να συγκρατηθείτε...)

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Παιδιά τη ψάχνετε να βρείτε αυτές είναι πολύ μπροστά από μας εμάς νομίζουμε ότι μας έχουν ερωτευθεί και αυτές μόλις φύγουμε γυρίζουν τον διακόπτη και ερωτεύονται άλλον. Στην Ταϊλανδή είναι στημένη μια καλή μηχανή και όλες μα όλες προσπαθούν να μπλέξουν κάποιους στα γρανάζια τους για να στέλνουμε εμβάσματα κάθε πρώτη του μήνα. Έχετε πάει στο WESTERN UNION.  Ποτέ πρωτομηνιά. Ρωτήστε και θα μάθετε η μηχανή θέλει λάδι και εμείς σαν λαδάδες λαδώνουμε. Το παν είναι να περνάμε καλά με την δική μας μηχανή και αν δεν δουλεύει καμακρα. :rockon:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
θα σας πω κατι πολυ ποιο απλο, πριν δυο χρονια αν κοιταζες διαφορα site σχετικα με την ταϊλανδη θα παρατηρουσατε οτι τις γυναικες αυτες τις ονομαζαν "hostess" δηλαδη οτι σε παιρναν σε φροντιζαν και τα σχετικα οπως να σε κανουν να περασεις υπεροχα.

απλα τωρα πλεον ειναι παρα πολλες ιδιως στην high season οι οποιες θελουν να παιρνουν short time για να μαζευουν λεφτα, οταν πας low season δεν προκειται να σε αφησουν να τις αφησεις με τιποτα.
εχουν και αυτο το κουμπι του κλαματος το οποιο το πατανε πολυ ευκολα!!!

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
δεν ξενερωνουμε ποτε!που ειναι αυτη η σπιθα...........?

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
φιρι-φιρι το παει να τα ακουσει παλι  :2funny:
"ΞΥΠΝΗΣΑ" τον FANTOMA επιτέλους,ναι φιλε,με χαλάει η Pattaya,
ισως τωρα μπορω και διακρίνω την ασχημία της όλης φάσης,αλλα μου αρέσει το  night life. tespa.πριν λιγο κάνοντας καριέρα  butterfly πήδηξα κάτι πολυ κοντό και αδύνατο,αυτό χρειαζόμουν,τώρα παω lucifer χαλαρά και οτι κάτσει.. συνήθως όταν είμαι μόνος δεν κάθεται κάτι καλό.
και δεν μπορω να κινηθω και πολυ,και παρολο που τρωω πολυ,πειναω και αστα να πανε,

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Απολαύστε το απόλυτο GFE με πάρα πολύ μεγάλη προσοχή... (δύσκολο αλλά προσπαθήστε να συγκρατηθείτε...)
η μηχανή είναι καλα στημένη,αλλά εγω άπειρες φορες με το gfe μου έμεινα μαλάκας και μου έπεσαν τα μουτρα γιατι νομιζα οτι μου ελεγε ψεματα,και έλεγε αλήθεια,γιατι ειμαι μαθημένος να μην πιστεύω καμια,ετσι και με το gfe αυτο εκανα,αλλα παντα έλεγε αλήθεια,οταν παμε για καφε θα σας τα πω με λεπτομέρειες.
για αυτο ναι μεν ψαχνουν για ATM αλλα ειναι μακράν καλυτερες απο τις '' κρυφες '' δικες μας που δεν ψαχνουν.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
σας αφηνω,παω lucifer,
thanks mods...

Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Διακρίνω μια αλλαγή στον Κώστα απά φαναντικός του sex τώρα προτιμά gfe και επιπλέον βλέπει αρνητικά στην Παττάγια. 
Πάντως στις περιγραφές παραμένει αξεπέραστος.

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
στο πουκετ βεβαια μην ανησυχειτε διοτι υπαρχει ελληνικο εστιατοριο με ελληνικα φαγητα !!!

μακρυα απο το ελληνικο εστιατοριο στο πουκετ. ο τυπος εκτος απο ακριβος, εχει και το χειροτερο φαγητο που εφαγα στην ταυλανδη.  >:(
και στο κατω κατω ρε συ μιμικο, θα παμε εκει κατω για να φαμε χωριατικη? ρε καυτερα μεχρι να τρυπησουν τα στομαχια μας!!!  :bounce:

ασχετο αλλα πολυ γουσταρω την αλλαγη του κωστα.. για να δουμε, θα’ χει πολλα να μας πει οταν γυρισει πισω.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
αγαπητε ροκος δεν εχω αποψη για το ελληνικο εστιατοριο διοτι μια φορα εχω φαει μονο λογο γιορτης καποιου φιλου.
να διοργανωσουμε καποια μερα διαγωνισμο καυτερου φαγητου !!!
ξερεις την αδυναμια μου !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom