Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (0 μέλη και 45 επισκέπτες)

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Body to Body εχουν αναφερθει το harem και το eden.Mimiko σε ποιο λες με 1200?
Πες ονοματα και διευθυνση!!! :dancing:

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
παντως μην χασεις να πας και μια μερα bangkok να απολαυσεις body2body με 1200 baht το 2ωρο !!!
body to body με 1200 baht? που τ’ ανακαλυψες ρε θηριο αυτα? κατι πεντοχιλιαρα (που μολις εκανες να φυγεις εριχναν την τιμη στο μισο) μας ζηταγαν στη Bangkok.
για δωσε πληροφοριες στο λαο..

την καλησπερα μου στον κωστα, καποια στιγμη θα συμπεσουν τα ταξιδια μας, που θα παει..

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ρε Κωστα μαλακια το Hell Club?? και οι παρτουζες που λεγαμε να κανουμε? και το anal? Μαλακία? και εσκασες και 3.800 bhat? Γαμωτο... και ξανα γαμωτο.. τσαμπα τα σχεδια..

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
body to body με 1200 baht? που τ’ ανακαλυψες ρε θηριο αυτα? κατι πεντοχιλιαρα (που μολις εκανες να φυγεις εριχναν την τιμη στο μισο) μας ζηταγαν στη Bangkok.
για δωσε πληροφοριες στο λαο..

την καλησπερα μου στον κωστα, καποια στιγμη θα συμπεσουν τα ταξιδια μας, που θα παει..

στην πατπονγκ ειναι ενα κυριως που μπορεσα να το ριξω τοσο, πρωτη τιμη ηταν τα 1800 baht , βασικη αρχη ειναι να αποφυγετε τον κραχτη που υπαρχει απεξω και θα δειτε οτι στα περισσοτερα στην μπανγκοκ δεν ξεπερνα το 2000!!! (εννοειται μαζι με τα tips στην κοπελα) νομιζα οτι το εχουμε ξαναπει.

θα κοιταξω μηπως βρω ενα χαρτη να το τσεκαρω πανω του το σημειο που βρισκεται το μαγαζι.

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Συντροφοι τι κάνετε ολα ok?
Εχω καιρο να μπω στο site και με ευχαριστηση παρατηρω πως παραμενει "ακμαιοτατο"! εχω προετοιμαστει και γω λοιπον ψυχολογικα για το μεγαλο ταξιδι(22 μερουλες μεινανε) αφου πρωτα πηρα γερες δοσεις απο Ταυλανδεζικο 
μασαζ τον τελευταιο καιρο στη Θεσ/νικη!Πραγματικα τρομερη εμπειρια... φανταζομαι Ταυλάνδη που μετα το μασαζ ακολουθει και σεξ!  :rockon:
Von μπορεις να μου προτεινεις καλη περιοχη στην Μπανγκοκ για να ψαξω ξενοδοχειο?Επισης εκτος απο την αγορα του Σαβ/κου που αλλου μπορω να βρω καλες απομιμησεις σε ρολογια,ρουχα κτλ!
Μιμικο στο Πουκετ παιζει τετοιου ειδους αγορα?
Κυκλαδες 6/12 θα ειμαι Πουκετ ελπιζω να εισαι εκει και να βρεθουμε!
Θα επανελθω με ερωτησεις συντομα προς τους εμπειρους του θεματος γιατι οι μερες περνανε πολυ γρηγορα και θελω να παω αρκετα ενημερωμενος!
Επισης οποιος φιλος απο Θεσ/νικη δεν γνωριζει το Ταυλανδεζικο μασατζιδικο και θελει πληροφοριες ειμαι διαθεσιμος!

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.192
Πόντοι
216
Bajas δώσε πληροφορίες γενικά σε όλο τον κόσμο εδώ μέσα,σιγά τι είναι η Θεσ/νίκη από Αθήνα 500 ψωροχιλιόμετρα και μόνο για την εμπειρία θα ανέβουμε.
Λοιπόν πες μας για το πρόγραμμα,το κόστος, δώσε μας διεύθυνση και περιοχή, ώρες λειτουργίας, τι είναι αυτό που σε εντυπωσίασε και σου άρεσε τόσο πολύ,γιατί απ'ότι κατάλαβα sex δεν προσφέρει το μαγαζί,πως είναι ο χώρος,πως είναι οι κοπέλες και τέλος πάντον ό,τι θα ήθελες κι εσύ να μάθεις αν ήσουν στην θέση μας.
Σ'ευχαριστούμε προκαταβολικά.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Ρε Κωστα μαλακια το Hell Club?? και οι παρτουζες που λεγαμε να κανουμε? και το anal? Μαλακία? και εσκασες και 3.800 bhat? Γαμωτο... και ξανα γαμωτο.. τσαμπα τα σχεδια..
ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟ HELL.
εκανα αναλ και με τις δυο κοπελες. so what ? μετριες εμφανισιακα, τι να το κανεις ? δεν θα παμε, θα στα πω απο κοντα.
προχθες ημουν butterfly στο lucifer, τραγωδια μεγαλη, μετριοτητες, χθες με τη noy γινοταν της πουτανας... τρελλα μουνια παντου, ο νομος του μερφυ παντα. και πως ζηλευουν οι πουτανες ειναι απιστευτο, γινονται επικυνδυνες...
χθες ειχα εξαντληση, δυο τη μερα και κλαταρα, 20ημερο ξεσαλωμα δε λεει, το απογευματακι λεω για μινι μαραθωνιο... το πνευμα προθυμο...
μιμικο σιγα μην παω μπανγκονγκ να χασω το χρονο μου, θα ξαναπαω μονο με καποιον που τα ξερει.
ο bmw πού χαθηκε ?
σας αφηνω τωρα γιατι το μωρο το αφησα να κοιμαται και θα γκρινιαζει παλι οτι βγηκα να γαμησω, ειναι τρελλες ζηλιαρες και κουκλες. ολες τους, ελα zaichik, προχωρααααα

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αυτό ήταν γύρισα και εγώ σήμερα το πρωϊ και είμαι ήδη στην δουλειά...

Άντε να γυρίσουν και οι υπόλοιποι να ανασυγκρωτηθούμε και να ξεκινήσουμε τις περιγραφές...

Αχχ η μισή καρδιά και το μυαλό μας μένει πάντα πίσω...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Γυρισα κι εγω,με το καλο...Πολυ ανετη πτηση...Και κατευθειαν για δουλεια..
Θα ανασυνταχθω και ετοιμαζω ενα πληρες review του ταξιδιου...
Η εμπειρια βεβαια του δευτερου ταξιδιου,πολυ διαφορετικη...
Ειδα τα πραγματα με πολυ πιο καθαρο και αντικειμενικο τροπο..
Και νομιζω οτι πρεπει επιτελους να πει καποια πραγματα με το ονομα τους..
Λιγη υπομονη και επανερχομαι...

atas

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολους.
εδω και λιγες μερες κυκλοφορω με το ιδιο κοντο και εχει αρχισει να με παιρνει η κατω βολτα.
ειμαι ομως τυχερος που εχω διπλα μου τον kykladesgr και με επαναφερει στην πραγματικοτητα.
ειναι τοσο ευκολο να κατρακυλισεις...
αυτα τα ολιγα.. παω στο χοτελ δεν κανει να περιμενει το κοντο  :)

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
καλησπερα σε ολους.
εδω και λιγες μερες κυκλοφορω με το ιδιο κοντο και εχει αρχισει να με παιρνει η κατω βολτα.
ειμαι ομως τυχερος που εχω διπλα μου τον kykladesgr και με επαναφερει στην πραγματικοτητα.
ειναι τοσο ευκολο να κατρακυλισεις...
αυτα τα ολιγα.. παω στο χοτελ δεν κανει να περιμενει το κοντο  :)

Αξιος! γεια σου ρε κυκλαδες! ρε συ ακομη δε βαρεθηκες να κολυμπας? εδω ακουω οτι σε βαρεθηκαν μεχρι και τα ψαρια!  :2funny:
Που σαι, ριξε και καμια βουτια για εμας που "πηζουμε" στη δουλεια.

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Γυρισα κι εγω,με το καλο...Πολυ ανετη πτηση...Και κατευθειαν για δουλεια..
Θα ανασυνταχθω και ετοιμαζω ενα πληρες review του ταξιδιου...
Η εμπειρια βεβαια του δευτερου ταξιδιου,πολυ διαφορετικη...
Ειδα τα πραγματα με πολυ πιο καθαρο και αντικειμενικο τροπο..
Και νομιζω οτι πρεπει επιτελους να πει καποια πραγματα με το ονομα τους..
Λιγη υπομονη και επανερχομαι...

φαινεσαι προβληματισμενος και θα ηθελα να δω και την διαφορετικη αποψη και ματια ενος ανθρωπου που κατεβηκε κατω 2 φορες σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα.
ας μας ταρακουνησει λιγακι και καποιος αλλος εκτος απο το φαντομα.. περιμενω το ποστ σου.

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπον για να μην εχω και εγω τους ιδιους προβληματισμους του Πιπινομανιακ (υποθετω αρνητικους) και μετα αρκετη σκεψη κατασταλαξα τι θα κανω. Δεν θα μεινω Παταγια περαν των 2 μερών. Δευτερα πρωι θα παρω το λεωφορειο και θα κατευθυνθω προς Μπαγκογκ για μια βραδια. Απο εκει Αγιουθαγια και μετα ειτε Κραμπι ειτε Κοχ Σαμούι. Δεν μπορω να βλεπω καθε μερα στα σιτε τις πανεμορφες παραλιες, τα κρυσταλλινα νερα και αντι να τα απολαυσω οταν θα παω εκει, να κυκλοφορώ ανάμεσα στις πόρνες, στους κράχτες και τα ladyboys. Ωραια να παμε καποιες βολτιστες και γυρισουμε μερικα Go Go και φυσικά να ανάψουμε κερί στο Ναό Lucifer, αλλά ειναι κρίμα από τον Θεό να μην βουτώ στα κρυστάλλινα νερά και αντ αυτού να χάνω χρόνο από τις διακοπές μου ανάμεσα στα μασατζίδικα. Το σκέφτηκα πολλές φορές και νομίζω ότι υπερέχει να γεμίσω εικόνες και εμπειρίες και οσον αφορά το σεξ αυτο δόξα το θεό δεν μου λείπει (και στα 40 μου δεν ειναι δα και η 1η προτεραιότητα της ζωης μου). Στους γνωστες της Ταυλάνδης, τι μου προτείνετε? Κοχ Σαμούι ή Κράμπι. Πάντως καλύτερα καταδυτικά κέντρα βρίσκω στο Κοχ Σαμούι. Φοβάμαι ότι στεναχωρώ τον φίλο μου ΚωσταΦ και λυπάμαι ειλικρινά. Δεν μπορω ομως να βλεπω τους πουρογερους με τα μικρα χερακι χερακι, με πιανει καταθλιψη απο την δυστυχία των κοριτσιών.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Δεν μπορω να βλεπω καθε μερα στα σιτε τις πανεμορφες παραλιες, τα κρυσταλλινα νερα και αντι να τα απολαυσω οταν θα παω εκει.... αλλά ειναι κρίμα από τον Θεό να μην βουτώ στα κρυστάλλινα νερά και αντ αυτού να χάνω χρόνο από τις διακοπές μου ανάμεσα στα μασατζίδικα.
Κόψε κάτι. Δεν θα τα έλεγα κρυστάλλινα. Μάλλον προς την χλιαρή σουπίτσα φέρνουν. Κατά τα άλλα είναι πανέμορφα. Για τις προτάσεις μου βλέπε π.μ

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Απλό. Μόλις περάσεις ΚΑΙ την πόρτα , σε κυνηγάει ο μαίτρ και σου λέει "OK sel. fol you only 1200 bat". Και μετά περνάς σαν κύριος.

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Απλό. Μόλις περάσεις ΚΑΙ την πόρτα , σε κυνηγάει ο μαίτρ και σου λέει "OK sel. fol you only 1200 bat". Και μετά περνάς σαν κύριος.

τη μερα που πηγαμε στη bangkok σε body to body, η τιμη δεν επeσε κατω απο τα 2500 (ή 2000 αν θυμαμαι καλα). μαλλον, ηταν μεσα και το ποσοστο του (ψευτο)ταριφα που μας πηγε εκει.

Δεν μπορω ομως να βλεπω τους πουρογερους με τα μικρα χερακι χερακι, με πιανει καταθλιψη απο την δυστυχία των κοριτσιών.

:-

Επισκέπτης
Δεν μπορω ομως να βλεπω τους πουρογερους με τα μικρα χερακι χερακι, με πιανει καταθλιψη απο την δυστυχία των κοριτσιών.

Αυτο και εμενα με θλίβει.Ακομα και στα μπουρδελα αμα πετυχω κανα πουρογερο 60-70 χρονων μου γκιζει..Αντι να παει να πεθανει ησυχα σε μια γωνια παει να χωσει το σαπιο πουλι του σε πιπινια...

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Αυτο και εμενα με θλίβει.Ακομα και στα μπουρδελα αμα πετυχω κανα πουρογερο 60-70 χρονων μου γκιζει..Αντι να παει να πεθανει ησυχα σε μια γωνια παει να χωσει το σαπιο πουλι του σε πιπινια...

Nα δουμε αν θα σκεφτεσαι τα ιδια οταν φτασεις 70.

Εγω προσωπικα σου ευχομαι να πεθανεις σε μια γωνια στα 70 σου η ακομα και πιο πριν, ανημπορος να γαμησεις.

Παιδες με τα φαγητα εκει περα σε αυτες τις χωρες τι παιζει? Ειμαστε ευπαθεις εμεις σε δηλητηριασεις λογω των φαγητων που εχουν εκει? Γιατι κατι τετοιο εχω ακουσει, λογω του εντελως διαφορετικου τροπου διατροφης.

Επισκέπτης
Nα δουμε αν θα σκεφτεσαι τα ιδια οταν φτασεις 70.

Εγω προσωπικα σου ευχομαι να πεθανεις σε μια γωνια στα 70 σου η ακομα και πιο πριν, ανημπορος να γαμησεις.
.

Το καθετι στην ηλικια του.Δεν σου πα για 40-50 χρονων ανθρωπους αλλα για 70αριδες ++
Τι ζορε τραβας και μου μιλας ετσι?Αν σου πω να μην σωσεις να ξαναγαμησεις και να πε8ανεις απο καρκινο εγω θα φταιω σκατομπετοβλακα?

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Παιδες με τα φαγητα εκει περα σε αυτες τις χωρες τι παιζει? Ειμαστε ευπαθεις εμεις σε δηλητηριασεις λογω των φαγητων που εχουν εκει? Γιατι κατι τετοιο εχω ακουσει, λογω του εντελως διαφορετικου τροπου διατροφης.

σχετικα με το φαγητο που ρωτας ισχυουν τα εξης, το πρωτο διαστημα καλο θα ηταν να τρωμε βραστα φαγητα, μεχρι να συνηθισει το στομαχι, αποφευγουμε τις σαλατες διοτι ειναι συνηθως πλυμενες με νερο βρυσης και κατα δευτερον τα ψητα, στην πορεια μολις συνηθισει λιγο το στομαχι μπορουμε να τρωμε τα παντα. η κουζινα τους ειναι πολυ πικαντικη αρα αμα δεν εισαι του πικαντικου φροντιζεις να ρωτησεις σχετικα με το φαγητο πριν το παραγγειλεις. τωρα σε περιπτωση που την παθεις απο φαγητο λογω ευπαθειας κατευθηνεσαι σε καποιο τοπικο φαρμακειο και σου χορηγουνε χαπια για δυο μερες και στρωνεις απολυτα απο την πρωτη κιολας μερα συνηθως!!!
στο πουκετ βεβαια μην ανησυχειτε διοτι υπαρχει ελληνικο εστιατοριο με ελληνικα φαγητα !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom